Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
erikkire
csendes tag
Hello mindenki

Olyan kérdésem lenne, hogy megrendeltetném az ismimmel az iNew v8-at, a mixeshop oldalról, de ott hol lehet kiválasztani az EUEXP1-es rendelést, hogy ne a magyar vámot fizessük, ami jóval drágább??? Szóval hogy itthon ne vámolják le? -
erikkire
csendes tag
Sziasztok. Ugye mondtam, hogy a képernyőt alul elengedte a ragasztó. Kicsit feltudom szedni a képernyőt alul, hogy hangyányit belássak. Nagyon kicsit... Hova nyomhatok ragasztót, és a sziloplaszt jó a célra? Köszönöm a segítséget, ha valaki eltudná magyarázni, hova rakhatom a ragasztót, hogy ne legyen semmi gond

-
erikkire
csendes tag
Sziasztok
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek iNew v8-a már? Akinek van, írna privátot?
Köszönöm
-
erikkire
csendes tag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne azon kívül, hogy egy MŰANYAG PORSZÍVÓCSŐ!!! megkarcolta a képernyőt -.-" (amit még mindig nem értek), hogy a telefon alján elkezdett mozogni a képernyő, elengedte a ragasztó az alsó kb 4cm-en. Emellett rossz az USB kábele, tölteni tölti a telefont, de ha gépre dugom, megse nyikkan, nem érzékeli a gép a telót, és a telefonon sem jön be, hogy belső tárhely csatlakoztatása. Viszont tölteni gépen is tölti... Amúgy jut eszembe a belső tárhelyről... Én vagyok hülye, vagy tényleg nem lehet gépről megnyitni a telefon memóriáját, csak az SD kártyát?
:/ -
erikkire
csendes tag
És az újabb drágább?
-
erikkire
csendes tag
Az új telefonoknak van valami hibája? Pl gondolok arra, hogy volt akinek a középső érintő gomb nem működött mindig, meg ez az óra dolog, hogy nem lehet időt beállítani... És az új teló jobb valamiben amúgy? A nagyobb androidon kívül? Mit kell tudni az újakról?
-
erikkire
csendes tag
Tegnap a buszon amikor zsebre raktam a telefont, valahogy az alján felgyűrődhetett a fólia (amit tegnap felraktam) és tisztabszösz lett, szóval lekellett szednem -.-" Megnéztem azt a porszívó karcot, ha már lejött a fólia, de nem a műanyag anyaga maradt a képernyőn... Ténylegeaen megkarcolta a képernyőt a MŰANYAG!!!! Fú de nagyon idegea vagyok ezmiatt. Hogy a tű nem karcolta meg pedig hajlásig nyomtam abtűt és úgy huzogattam rajta, de a műanyag meg megkarxolta :'(
Ezt most cseszhetem! :'( :'( Csak nem tudom hogy karcolta meg a műanyag amikor elvileg a fém és a gyémánt tudná megkarcolni nem?! -
erikkire
csendes tag
válasz
Laza...
üzenetére
De nekem nincs
amit most ráraktam fóliát tűvel felszedtem alul az érintőgomboknál és elkezdtem karcolni az érintőgomboknál erősen tűvel és semmi baja nem lett... Ha lenne fóla összekarcolódott volna... Nem? Vagy lehet lejött a gyári fóliával együtt amimor egy hete levettem? -
erikkire
csendes tag
Hello mindenki.
A következőt tapasztaltam. Nagyon nagyon felidegesített!
Hihetetlen mérges vagyok!!!! :@ Ugye egy darabig a gyári képernyővédő fólia volt a telefonomon. Azt írták Gorilla glass 2 üveg vagy mi a képernyő, meg volt aki írta hogy fólia nélkül használja és semmi baja a képernyőnek. Én is leszedtem a fóliát, egy hétig volt a telefon fólia nélkül. Azért szedtem le mert kicsit karcos volt a fólia, és gondoltam ha karcálló akkor leveszem... A képernyő alján pár apró karcot észrevettem, úgyhogy úgy döntöttem, felrakom a fóliát (persze nem teljes sikerrel Grrr :@
) Hogy egy porszem se menjen alá, letöröltem a képernyőt egy portörlő ronggyal, de 1-2 szösz mindig rákerült. Porszívóval leszedtem a szöszöket, de hozzzáért a porszívó vége a képernyőhöz és BELEBA**OTT egy karcot!!!
Most ez mi a fene? Mielőtt leszedtem a gyári fóliát, kipróbáltam mennyire karcálló a képernyő, a felső hangszórónál kilátszódik kicsit a képernyő, nem védi a fólia, ott karcoltam tűvel olyan erősen, hogy hajlott a tű, és semmi baja nem lettt.. Most meg egy kib***ott műanyag megkarcolja???!!! Most mi ez? Elvileg ezt a képernyőt a fémnek meg a gyémántnak szabadna csak megkarcolnia. Na most akkor hogy is van ez? Nagyon nagyon ideges vagyok emberek!!!! -
erikkire
csendes tag
Ha kikapcsolom a 3G-t, akkor nem fog olyan hamar merülni a telefonom? De a 3G csak a gyorsabb mobilnetért felel? Mert ismim azt mondta, hogy a hívás minőségét is javítja a 3G
-
erikkire
csendes tag
Gyerekek, olvastam a a dolgokat most a Telenoros nem működik dolgokkal kapcsolatban
És nem bírom ki, hogy ne cáfoljalak meg titeket
Nekem 850/2100-as a kicsike, és 1.0.1-es gyári ROM és tökéketesen mükszik. Mobilnetem nincs. Hívni még egyszer sem hívtam mert nincs pénz a kártyámon
viszont engem hívtak már nem egyszer, és semmi gondom nem volt
és elvileg Telenor 3G-n vagyok
-
erikkire
csendes tag
Ha felszeretném rakni a telefonra az 1.0.7-et (RVR400-as fórumtársét), akkor az nem kavar be a telefonnak, hogy root-olva van a telefon? Az nem baj?
-
erikkire
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
Köszöntem

-
erikkire
csendes tag
Emberek, hol találom az USB Debugg-ot?

-
erikkire
csendes tag
A framaroot melyik verzióját töltsem le? És rootolás közben ki kell kapcsolni a telefont? Kell valami gombot nyomni majd?
-
erikkire
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
Integrated, Te RVR400 nevű fórumtárs által kijavított 1.0.7-et rakod fel? Ha neked kész és működik, megoldható, hogy mivel nem rootoltam meg nem raktam még uj romot, hogy skypeon segítesz esetleg?

-
erikkire
csendes tag
Gyerekek...!
Ez hatalmas... Hogy senkisem tud választ adni, hogy a fene iNew-mra fellehet-e tenni RVR400-as forumtárs általi 1.0.7-et. Vagy hogy mit érdemes felrakni... :'( Könyörgöm, ennyire nehéz egy igen vagy egy nemet irni, meg esetleg egy kis mellékest, hogy tudjam mi merre? Gyorsabb lenne, minthogy nemtudom mennyit visszakellene olvasnom, hogy valaki kérdezte-e már, és hogy neki válaszoltatok-e :/ Ha esetleg valaki végre netán válaszolna, és ha igen, feltehetem, nem lesz semmi gond, akkor dobna egy üzenetet, hogy hogy kell rootolni a telefont, és hogy kell felrakni az uj verziót? (nem tudok angolul, szóval kérlek ne linkeljetek angol útmutatót
Köszönöm!

-
erikkire
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Mecy Lace, az enyém is 850/2100-as. Nem tudom, mit jelent...
-
erikkire
csendes tag
Hello mindenkinek

Tudom, hogy egyszer már kérdeztem. De valahogy nem sikerült elég választ kapnom (azért nem keresek vissza más kérdésére, akinek esetleg már ezt megválaszolták, mert sok a hozzászolás és nem győzném visszakeresni). Szóval. Nekem ilyen az iNew-m, erre fellehet rakni RVR400 nevű fórumtárs által kijavított 1.0.7-et? Azért az 1.0.7-et kérdezem, mert valami azt sugallja, hogy eddig az a legjobb, mármint hogy abban van minden rendben. A telefonomnak eddig ezek a hibái vannak, bár elhanyagolhatóak
--> A Home gomb néha rakoncátlankodik, van hogy kicsit felette érzékel csak, aztán teljesen megjavul, A GPS-szel nem tudtam még jelet fogni net nélkül(tegnap amig fürödtem bekapcsoltam a GPS-t és 30 percre raktam a kijelző elalvási idejét, hátha ha lekapcsol a képernyő, addig nem keres holdat, amikor visszajöttem és feloldottam a telót, mert többet voltam el mint 30perc, nem volt jele, hogy talált volna-e holdat az alatt a 30perc alatt). Ha már itt tartunk, valaki elmagyarázná, mi az az A-GPS? És hát picit a merüléses dolog. Ma suliban néztem, hogy a telefon tétlen állapota max 44%volt. Minnél nagyobb % annál jobb, vagyis elvileg annál kevesebbet fogyaszt ha nem nyulok hozzá ugye? És a cella készenlét 47%volt. És ez a cella készenlét mit jelent? Szóval ha fellehet rakni az 1.0.7-et, és felrakom, lehet, hogy megoldódnak ezek a problemjeim?
A töltésről még annyit, hogy nekem felmegy 100%-ig elsőre, csak nagyon gyorsan merül az első 15%
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna minden kérdésemre választ adni
Előre KÖSZÖNÖM

-
erikkire
csendes tag
Honnan tudom megtudni, hogy mi nem hagyja aludni a telefont?
Hogy tudom ezt a hibát korrigálni? Valaki tudna segíteni? Pl akinek volt is ilyen problémája? 
-
erikkire
csendes tag
Emberek, szükségem lenne egy kis segítségre

Buta vagyok, szóval elmagyarázná valaki, hogy mire jó az NFC ha bekapcsolom? Mit csinál? És mit csináljak ha net nélkül nem megy a GPS-em? Csak ha netet kapcsolok, akkor talál műholdat a test progin meg csak akkor működik a Sygic nevű GPS ha bevan kapcsolva a GPS + net? Meg nagyon hamar merül a telefon és egész nap semmit nem csinálok, csak suliig zenét hallgatok, suliban párszor előveszem időt nézni, meg néha kicsit lapozgatom a képernyőt, meg hazafele is zenéthallgatok (reggel kb 37 perc telik el mire suliba érek, hazafele meg 1óravhossza). Hozzáteszem, fullon van a képernyő fénye, de szerintem azért ennyire mégsem kellene merülnie
Vagy de? Reggel lehuzom töltőről 100%-on, és 35%körül volt ma is amikor hazaértem. A beállitásoknál bementem az Akkumulátorhoz, és van olyan hogy Cella készenlét 42 % (ez mit jelent?) és van olyan hogy Telefon-Tétlen 36% Szoval ha nem csinálok semmit a telefonon, akkor is 36%-ot fogyaszt az akksiból? Gondolom ez nem normális
:/
Előre köszönöm a válaszokat!
-
erikkire
csendes tag
Letöltöttem egy GPS test progit, ha ki volt kapcsolva a WiFi (szóval semmi internetkapcsolat nem volt) nem mutatott semmit. De ha netet kapcsoltam (WiFi-t) talált 19db műholdat. Most akkor mit csináljak, gondolom ez nem más jele, minthogy rossz a GPS-em

-
erikkire
csendes tag
Tudnátok segíteni légyszíves? Mi a progi neve, amivel tudom tesztelni a GPS-t? Mert letöltöttem a Sygic nevű GPS-t de nem találta meg, hogy hol vagyok, stb, úgy hogy kikapcsoltam a WiFi-t. (nincs mobilnetem)
-
erikkire
csendes tag
Egy gyors kérdés
Hogy tudom fényképezni a telefon képernyőjét? :'D -
erikkire
csendes tag
Valaki tudna segíteni légyszíves?
Lemerült teljesen a telefon, mennyi ideig kell tölteni? Mert ugye az első töltés a legfontosabb
És töltés közben lehet használni? 
Köszönöm
Üdv.:
Erik -
erikkire
csendes tag
Hello mindenkinek

Ma hozzájutottam a saját kis iNew v3-omhoz
Nagyon köszönöm Yptosaurusnak, tőle vettem a telefont
Hihetetlenül szép telefon, a kijelző minősége csodálatos
Minden működik, a home gomb is
egyedül az idő beállítás nem működik, de tényleg beállitja magátol az időt
De ezt nem lehet kiküszöbölni, nem? De amugy nem zavar, csak érdeklődöm
amugy meg Telenoros vagyok, hivni rögtön tudtak mindenféle állitgatás nélkül
azt nem probáltam hogy tudok-e hivni mert nincs pénz a kártyámon. -
erikkire
csendes tag
Hello

Én is csatlakoznék a következő csoportos rendeléshez
Üdv.:
Erik -
erikkire
csendes tag
Hello mindenki

Kérlek Titeket, aki Esztergom közelében lakik, írna nekem privátban üzenetet? Köszönöm
Üdv.:
Erik -
erikkire
csendes tag
válasz
viktorider
üzenetére
Én lehet

-
erikkire
csendes tag
Mármint itt kérjek meg valakit, vagy ismerős közül? Csak nem szeretném olyan drágán venni... Azt hittem, megtudom szerezni olyan 45.000Ft körül...?
Üdv.
-
erikkire
csendes tag
Slezakimi, és ha innen rendelem? http://www.germanyou.com/goods-9055.html Mit gondolsz? És ha itt rendelem, lefogják vámolni? Meg száll. Költség, vagy ÁFA? (sose rendeltem még, azért vagyok ilyen tudatlan
)Üdv.
-
erikkire
csendes tag
Ha jól értelmeztem, akkor ha nem EUEXP1-gyel rendelem, akkor 165+15 dollár vagyis 180dollár szorozva 1,27-tel, <-- ennyibe fog kerülni?
Üdv. -
erikkire
csendes tag
És még lehet le is vámolják, vagy mi? Vagy az hogy van?
-
erikkire
csendes tag
EUEXP1-gyel ha az 50dollár plusz, akkor az plusz 11.000Ft..szóval akkor 50.000Ft. a telefon. És ha nem azzal rendelem, akkor az ÁFA mennyi? Melyikkel milyen árban jövök ki?
-
erikkire
csendes tag
Slezakimi
Akkor mennyibe fog kerülni a telefon? Kb ha 15 dollár szállítás meg 27%ÁFA?:/
És amit előtte írtak nekem valami kódot, hogy ha azzal rendelem... Az mi? -
erikkire
csendes tag
Hello, szia mindenkinek

Szerintetek erről az oldalról http://www.mixeshop.com/inew-v3-mtk6582-quad-core-50-1280720-ogs-screen-android-42-1gb-16gb-gesture-sensor-gyroscope-sensor-nfc-otg-ultrathin-smartphone_p3004.html rendelhetem az Inew v3-at?: meg az lenne a kérdésem, hogy van ahol írják a telóra hogy SmartPhone, meg nem tudom. Akkor a telefonok különböznek egymástól, vagy csak más néven tüntetik fel??? És jól számoltam, hogy 1dollár 235 Ft és így a telefon 165$=38.000Ft.?
Előre köszönöm a válaszokat
Hello
-
erikkire
csendes tag
Hello mindenki

Köszönöm a válaszokat. De valaki tudna linkelni egy konkrétoldalt,ahonnan az Inew-t mwg lehet rendwlni??? És jó a megrendelő oldal? Én valahogy egyszer rákerestem, és ott 44.000Ft volt a teló, jobban mondva 147.18 Euró volt... Köszönöm, üdv

-
erikkire
csendes tag
Hello mindenkinek

Egyik osztálytársamnak van Inew v3-ja, nagyon megtetszett a telefon, és olcsó is. Én is szeretnék egyet rendelni. Most jelenleg egy Samsung Galaxy S2-m van. De nagyon tanácstalan vagyok, mert nem tudom, hogy van-e garancia az Inew v3-ra!? Valaki kitudna oktatni? Nekem egy telefonos (apám jó spanja) azt mondta, hogy ha nincs rá garancia, ne rendeljem meg (a Galaxy S2-met eladnám hogy legyen ár pénzem) mert akár mi lehet az Inew-val, és akkor nem tudom sehova se visszaküldeni, és nem lesz telefonom. és akkor bebuktam az egészet
Meg hogy nem nagyon lehet megbízni a kínai telefonokban. Valaki kérlek szépen, tudna választ adni a kérdéseimre/kétségeimre? És amúgy honnan tudnék rendelni egy Inew v3-mat? Milyen oldalról?
Válaszotokat előre nagyon megköszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Hardcore café
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De olvastam, csak valamiért nem volt teljesen egyértelmű a számomra, fáradt vagyok, tegnap hosszú volt a nap

:/
Ezt most cseszhetem! :'( :'( Csak nem tudom hogy karcolta meg a műanyag amikor elvileg a fém és a gyémánt tudná megkarcolni nem?!
amit most ráraktam fóliát tűvel felszedtem alul az érintőgomboknál és elkezdtem karcolni az érintőgomboknál erősen tűvel és semmi baja nem lett... Ha lenne fóla összekarcolódott volna... Nem? Vagy lehet lejött a gyári fóliával együtt amimor egy hete levettem?
De köszönöm
Hihetetlen mérges vagyok!!!! :@ Ugye egy darabig a gyári képernyővédő fólia volt a telefonomon. Azt írták Gorilla glass 2 üveg vagy mi a képernyő, meg volt aki írta hogy fólia nélkül használja és semmi baja a képernyőnek. Én is leszedtem a fóliát, egy hétig volt a telefon fólia nélkül. Azért szedtem le mert kicsit karcos volt a fólia, és gondoltam ha karcálló akkor leveszem... A képernyő alján pár apró karcot észrevettem, úgyhogy úgy döntöttem, felrakom a fóliát (persze nem teljes sikerrel Grrr :@