Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kérem szépen segítsen már valaki, hogy tudom a google-ba lementett névjegyeket szinkronizálni?
Automatikus szinkron bepipálva, manuálisan is frissítettem már de nem jelennek meg a nevek a telefonkönyvbe
-
janek69
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Ha rootolt a telód és van valami filemanagered,ami látja a rendszert,akkor bemész a /dev könyvtárba és megnézed,hogy talász-e IMX135AF és IMX111AF-et,ha nem,akkor valószínűleg valami OV kezdetű lesz a kamerád.Szerintem IMX135 kell,hogy legyen,nem hiszem,hogy ezen spórolnának. Az tudom elképzelni pl. hogy a myaudio,concorde más kamerát kap,de ott is azt gondolom,hogy csak az első,kizárt,hogy ne Sony-t tegyenek hátulra.
-
janek69
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Hát nekem ez menne (LCD Driver IC : 1-lg_hx8394_vdo) ,de egyenlőre nincs kedvem vacakolni vele,mert az 1.1.5-el teljesen elégedett vagyok. LG meghajtó IC van benne,gondolom maga a kijelző is LG lehet,de elégedett is vagyok a képével rendesen.Egyébként pont ezért kérdeztem egy régebbi postomban feleslegesen,mert senki nem írta meg,hogy mindenkinek IMX135AF és IMX111AF-e a kamera a /dev könyvtárban,mert én valahol azt olvastam,hogy az első kamera egy 5Mpx-es omnivision kamera,de nálam IMX111 van és 8Mpx a kiválasztható legnagyobb felbontás,persze az 5mpx-nél is van tuti 8Mpx interpolált.
-
junkpod
nagyúr
válasz
janek69
üzenetére
hát ez van, mégis van több fajta LCD hardver...
A régi JB-ben az lk.bin ezeket a drivereket tartalmazta
NT35512
OTM1283A
NT35590
HX8394a
otm9608aMíg az új kitkat csak ezeket
otm9608a
HX8394a(MTK Droid tool-al tudod megnézni mi van a telódban)
Wilsey dolgozik a problémán, ki akarják szedni másik romokból a drivereket ami hiányzik. -
janek69
senior tag
Itt a válasz,hogy igaza van-e Keeperv85 fórumtársnak az eltérő (pl. kijelző) hardware-ről.
Forrás:[link]
Kitkat from needrom do not work!
It seems that this update isnt compatable with some of the older iNew v3 models, as the lk.bin doesnt contain the necessary display drivers for your phone, Hence the black screen,
If you have a black screen, unforunatly there is nothing you can do and you will have to wait for a more official release . Sorry. -
nandozo
tag
válasz
laci laci
üzenetére
Engem is érdekelne a fekete képernyős dolog miatt...Nem szeretném az éjszakámat azzal tölteni, hogy ide-oda pakolgatok ROM-okat a telefonon. Eddig 1x frissítettem az 1.0.4-re azóta azzal elégedett vagyok, maradtam mellette az 1.1.5-ös sem érdekelt, de a dalvik vm-et szívesen cserélném az art-ra,,,
A v3 után a "w"' mi lehet? És megint miért kellett újrakezdeni a számozást??? (1.0.10?)
(v4 850/2100) telefonom van, januárban vettem, eléggé az elsők között...)
-
raulicio
senior tag
válasz
janek69
üzenetére
no én felraktam a needromról a kit-kat-et. Minden menne faszán, de a display driverrel tényleg nem kerek valami. A teló bootol, a boothang lemegy és rezgésből és egyebekből arra következtetek, hogy a rendszer fut, de a képernyő feketén világít csak.
Maradandó kár nem lett, viszont ez még tuti nem megy nekem.
Persze ettől függetlenül lehetséges, hogy valakinek más display-e van és azzal megy...
-
llaszlo
veterán
Ehhez a készülékhez van stabil működő MIUI? Ami nincs tele bugokkal? Azt látom, hogy portolták rá.
-
janek69
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Még szívnak vele páran. Ez az a verzió,amit én megosztottam 1-2 hete és akkor is az volt a baj,hogy valami display driver nem ment még rendesen. Most is vegyes a kép,mert van akinek megy van akinek nem.Már megtalálták a megoldást és ahogy nézem van CWM-es verzió is.
Én még várok pár napot,hogy minden tesztelve legyen. -
junkpod
nagyúr
válasz
balaaa88
üzenetére
ChinaPhoneArena-n már volt aki felrakta és állítólag hiba nélkül fut, jól. Mintha lett ovlna egy kis kavarodás a legelőször feltett változat scatter-jében, de talán már az is jó.
Mivel ezek tegnapi/mai infók én még várnék egy hetet vele, de ha valakinek van üres telója (nincs belakva) az próbálhatna egyet

-
muhaha01
tag
oké.
akkor aki az elmúlt pár hétben vett v3-at - tehát a gyárilag legfrissebb cucc van rajta -, az milyen gps szoftvert használjon?
olyan nincs, hogy valakinek ez, valakinek az

egy adott firmware-re, romra, androidra csak egy legjobb van.
és azt se hinném, hogy a gyártósoron a bal oldali telókba szarabb gps-t raknak, míg a jobb oldali munkásnak a faszábbat van kedve belerakni.
-
gr8tjoey
aktív tag
GPS témához:
Jelentem, hogy akinek ez nem elég jó, az egyen hangyát
Röszke - Paralia Olimpic beach távot navigáltuk le Sygic-kel bármiféle probléma nélkül (ca.800 km). Sose volt tévesztés, gondolkodás, semmi.
1.05 gyári FW 850/900 -
balaaa88
aktív tag
Needromon mi ez a KitKatos új ROM? Valaki feltelepítette már?
-
gaboru
csendes tag
válasz
junkpod
üzenetére
Felraktam az Ivan Volosyuk féle DiskUsage-t. Szépen látszik, hogy mi mennyit foglal, de nem nagyon tudom mik az ideiglenes mappák (pl. cache). System data az 223MB (KÉP), de abba nem tudok külön belépni, gondolom az kell a működéshez. Valószínű ez az adat mennyiség amit nem jelez a tárhely információ. FB már nincs fent.
(#5733) RVR400: Új romba nem merek belefogni (pedig letöltöttem már párat
), mert szánom-bánom, de még nem látom át teljesen a dolgokat, bár napi szinten olvasom a fórumot
. Lehet ez is a baj, hogy elveszek a túl sok az infóban
(pl.: cache.img és userdata.img másolása mert nincs a rom csomagban, miért nincs? mi az? bármelyik romból kivehetem?, preloader kell v. nem?, akksival v. anélkül?, ha nem ugyanaz az új rom partíció kiosztása akkor felülírja a régit v. amiatt is szívok?). Ja, meg már van annyi rom, több vonalon is, hogy azt se tudom melyik jó az enyémre. Szóval ilyen "apróságok" amik még nem tiszták és nem akarom tönkre vágni v. esetleg rosszabbá tenni. A tárhely és a home gomb bugot leszámítva semmi bajom vele. Vodás kártyám van így a telenor bug se zavar. -
janek69
senior tag
Egy (emlékeim szerint) lengyel srác csinált 1x egy progit,aminek beadtad egy wifi router MAC címét és pontosan megmutatta neked,hogy hol van az a router. Ekkor még a google is próbálta tagadni,hogy adatokat gyüjtenek és egyszercsak küldtek a fickónak levelet,hogy ezt fejezze azonnal be és letiltották a programja működését. Azóta megkérdezi tőled az android,hogy hozzájárulsz-e az adatok gyűjtéséhez és te hozzájárulsz,mert ugye most is megnézted,hogy belövi-e a helyzeted.

-
janek69
senior tag
válasz
muhaha01
üzenetére
Az előbb leírtam,de pontosabban is leírom. 1. A mobil tornyok alapján be tudja lőni több 10m-es pontossággal.
2. Ezen felül mivel megengedi neki mindenki az összes közeledben levő wifi adatát felteszi a netre,aztán ha van abban a házban egy wifi,aminek már 1x belőtte a koordinátáit lakásra pontosan lehet tudni hol vagy. Ennyi. Azt is mikor mész el otthonról,kit hívsz,mit beszélsz vele és gyakorlatilag mindent a tudtod nélkül. Az androidnál útálatosabb módon csak a spyfón kémkedik utánad.Jelenleg még csak az ujjlenyomatodat szedi le,meg szerintem a retinád,bár azt feltöltöd a facebookra is de majd,ha mindenféle gáz és egyéb analizátorokat is tesznek a mikrofon mellé,akkor azt is fogják tudni mit ittál és mit ettél.
-
-
muhaha01
tag
válasz
kmarci25
üzenetére
akkor ezt vki magyarázza meg nekem:
egy iphone hogy talál jelet (tökéletesen pontos jelet) egy házban, lakásban, zárt helyen google mapsen?
csak netes alapon?
aztán amikor elindulok, akkor rásegít a műhód?(most az mindegy, hogy az iphone szar vagy nem, ez van a kezem ügyében, erről tudok példát mondani.
hozzáteszem, a korábbi htc wildfire s-nek se volt ilyen problémája, mint a v3-nak, ment a googlemaps navigáció mint a karikacsapás, nem volt szarakodás, nem keresett műholdat.) -
kmarci25
veterán
-
muhaha01
tag
sziasztok,
be lehet állítani úgy a telót, hogy google mapses navigációnál csak netet használjon és gps-t ne?
(pl mint egy iphone-on.) -
gaboru
csendes tag
Sziasztok! Tudtok segíteni a köv. problémában. 1GB van particionálva az alkalmazásoknak (cxq_v3_inew_v1.0.3). Elég is lenne, de alig rakok fel dolgokat és elég gyorsan elfogy a tárhely. Elkezdtem leszedegetni a felrakott appokat és már alig van rajta, de még mindig foglalnak a tárhelyből 440MB-ot az alkalmazás info szerint. A beállításokban levő tárhely info szerint meg csak 219MB a foglalt terület. Itt a jelzett belső tárhely alatti "csík" is aránytalan elosztású. Összeadva az system és általam feltelepített appokat a 219MB a reális. Olyan mintha duplán lennének fent a dolgok, mert 220MB hiányzik...
Képek:
Köszi a segítséget!
-
laci laci
addikt
új észrevétel.A custom romnál az imei visszaállítás nem lehetséges.Bejön a mérnöki menü:
CDS Information kiválasztása inaktiv.
-
laci laci
addikt
Sikerült felrakni egy cwm-et.rootolni kellett a rootolt telot.
Felraktam egy carliv féle 6044 cwm-et,persze nehogy jó legyen install zip-nél az alsó részeket nem lehet látni...Miért ne... -
raulicio
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
de mit akarsz telepíteni? kiír-e valami hibát? nem értem a problémádat, sorry. Tudtommal cwm-ből update.zip-et lehet telepíteni... Mármint az elnevezése az lehet bármi, de zip a vége.
.img-et sp-flashtools-al lehet feltenni, mint a romokat csak nem az egész romot rakod fel, csak az adott .img-et. Pl így lehet alternatív módon cwm-et is telepíteni...
-
laci laci
addikt
Na most már tényleg ideges vagyok.Majdnem minden féle cwm feltelepítést megcsináltam,de nem települ.A zip-es a img -s,mindent de nem megy fell.Melyik cwm jó hozzá tényleg?6044,6037...
-
Brutálisan jó ár-érték arányú készülék!
Nekem a GPS-el sincs bajom 5mp alatt talál jelet!
Nekem személy szerint csak elsőkategóriás készülékeim voltak, és ez jobban teljesít mindenben eddig viccen kívül, szerintem ez mindent elmond
-
llaszlo
veterán
Ehhez a telefonhoz milyen a szoftveres támogatás?
siskad: Mi is megtaláltuk MM-ben.
-
-
raulicio
senior tag
Nem nagy csoda, akár egy myaudio készüléket is láthattál volna, mert nekik is van ugyan ilyen telefonjuk. egyik sem klón, ugyan az a gyár gyártja az összes készüléket, aztán más és más cégek rebrandelik azokat. A concorde és társai semmilyen gyártási munkát nem végeznek....
-
Végre kezd beállni az aksi így az 5.-ik töltés után már több mint 4 óra kijelző idő folyamatos wifi mellett, ez már elég jó

-
siskad
őstag
Voltam ma a MediaMarkt - ba nézelődni, és meglátok egy ugyanolyan telefont, mint az én v3 - am. Mondom ezmiez?
Akkor jobban megnézve láttam, hogy ez nem v3 (ugye itthon nem is forgalmazzák) hanem egy concorde 5005 nfc. Megnézegettem és teljesen olyan volt kívül - belül, mint a v3. Észrevétel: iNew logo helyett concorde
, a concordon nagyon recsegett - ropogott a hátlap. Akkor most melyik a másolat? A v3 előbb volt, vagy nem jól tudom? 
-
Binya70
tag
válasz
junkpod
üzenetére
Sziasztok.
Azt hiszem igazat kell adjak az előttem szólóhoz!
Amikor a MUT-ba lépve látod a zöld müholdakat, rakd rá pl: motorháztetőre és láthatod a különbséget!
Nekem is feltünt, mikor az 1ik telón nem akart jelszint lenni és epót töltöttem le, és vártam a zöld pöttyökre!
Legalább 20%al nagyobb jel jön ha az autó fémházára rakom a telót, MUT-ban!Azt szeretném kérdezni nincs valaki Debrecen környékén aki vállalná 1 inew V3 szoftolását?
Természetesen nem ingyen kívánom!
Aki vállalja keressen privátban!
Köszönöm! -
-
junkpod
nagyúr
Ha valakinek gyenge a gps jel akkor javasolnék egy dolgot kipróbálásra. Alapfeltétel, hogy az agps-epo működjön, azaz ha ygps-ben nézed akkor piros holdak vannak.
Az alábbi trükk talán arra jó, hogy az alacsony jelszinten fogott holdakat javítsa.
Szóval vágjál ki alufóliából egy 2-3mm vékony, 4,75cm hosszú csíkot, ragassz rá egy picit hosszabb cellux darabot. Az így kapott öntapadó csíkot ragasz fel a telefon hátuljára, jobb felső sarokba függőlegesen, kb az ívelt résztől induljon a z alucsík. (Érdemes pólón szöszösíten, hogy ne tapadjon túlságosan)
Ha kész vagy, ygps és nyílt terepen gps full restart.
Várj míg megjönnek a holdpozíciók, járasd a gps-t pár órát és meséld el, hogy jobb lett-e?
Lehet, hogy placebo de nekem jobbnak tűnik. -
RVR400
veterán
válasz
Secretknight
üzenetére
Ugye a hivatalosan megvásárolható Sygicről beszélünk, mert azzal gyakorlatilag semmi probléma...

-
raulicio
senior tag
válasz
Secretknight
üzenetére
Ez azért elég fura, mert a sygic-et használom mióta megvan a v3 (előtte teljesen más navim volt) és a sygic még akkor is jól vizygázott, amikor minden más (igo, google maps, waze) használhatatlan volt. Használtam itthon és külföldön is és soha egy centit sem tévedett.
Node ízlések és pofonok...
-
raulicio
senior tag
válasz
üzenetére
gondolom nem értetted, amit írtam de nem baj!
Azt írtam nekem, hogy aki legalább 10 percet rászán arra, hogy utánaolvasson egy-egy kínai telefonnak, annak nem jelent nagy meglepetést, hogy az első gyári firmwarek bizony bugosak és a terméktámogatás sem feltétlenül tökéletes. (tisztelet a kivételnek)Azon meg azért viccelődtem, amit írtál mert problémával addig nehéz is szembesülni, amíg csak a kínai tervező kis vázlatain létezik a készülék. Nyilván valakinek kézbe kell venni és próbálgatni ahhoz, hogy szembesülhessen a hibákkal. Máshogy tényleg nem megy.
De tudod erre szokták mondani, hogy az okos más hibájából, a buta csak a sajátjából tanul....
Nem véletlenül az első és legfőbb szabály, hogy ha kinéztél egy kínai telefont, akkor utána kell nézni, utána kell nézni több helyen és többször mielőtt megrendeled....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

izgi, de a régi képernyő problémák alapján sok jóra nem számítok

Mellette van valami frissítés azt nem nézted?