Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
R46N4R0K
csendes tag
válasz
tomidorka1
üzenetére
Magam még nem próbáltam, de pl a "Power Button to Volume Button" alkalmazás a Google Play-en egy megoldás lehet.
Egyébként a gombot egy szalagkábel köti a PCB-hez, ha maga a gomb kattog, akkor a szalagkábel szakadhatott meg, vagy a forrasztás engedett el.
-
R46N4R0K
csendes tag
Sziasztok,
Wilsey féle Xperia ROM-ból kiszedett gps.conf nekem nagyon bejött, nagyon gyorsan talál pozíciót a teló. Most a Wilsey féle KK-hez is ezt használom, ezzel is jó.
Ha valaki ki akarná próbálni:
#
#GPS configuration file
## United Kingdom =====================
NTP_SERVER=hu.pool.ntp.org# Europe =========================================
NTP_SERVER=europe.pool.ntp.org# Xtra ===========================================
XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_4=http://xtra4.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_5=http://xtra5.gpsonextra.net/xtra.bin# Basic GPS Setup ================================
ACCURACY_THRES=0
C2K_HOST=c2k.pde.com or IP
C2K_PORT=1234
SUPL_HOST=supl.sonyericsson.com
SUPL_PORT=7276
SUPL_NO_SECURE_PORT=7276
SUPL_SECURE_PORT=7276
SUPL_TLS_HOST=FQDN
SUPL_TLS_CERT=/system/etc/SuplRootCert
CURRENT_CARRIER=common
DEBUG_LEVEL=0
DEFAULT_AGPS_ENABLE=TRUE
DEFAULT_SSL_ENABLE=FALSE
DEFAULT_USER_PLANE=TRUE
ENABLE_WIPER=1
INTERMEDIATE_POS=0
PHONE_TYPE=common
PROTOCOL_TYPE=Non_TLS
REPORT_POSITION_USE_SUPL_REFLOC=1TRUE -
R46N4R0K
csendes tag
Sziasztok!
Keresgéltem Touch+LCD kijelzőt, de amit eddig találtam elég drága.
Tudna valaki ajánlani webshopot, ahol olcsóbban meg lehet kapni, mint az Ebay-en?
-
R46N4R0K
csendes tag
Sziasztok,
Az érintő ragasztása elengedett és amikor próbáltam megragasztani, valami megsérülhetett, mert a teló alsó fele nem reagál az érintésre. A felső fele működik, gond nélkül.
Elkezdtem touch screen-t keresni, de mindehol csak LCD-vel egyutt talaltam, pedig annak semmi baja, így nem adnék ki érte 20ezret.
Tud valaki csak touch screen-t eladót? Vagy csak egyben cserélhető?
-
R46N4R0K
csendes tag
-
-
R46N4R0K
csendes tag
Sziasztok!
Felmerult nalam egy problema, amire sehogyan se talalok megoldast.
2 SIM kartyat hasznalok, 1 Vodafone es 1 T-mobile. A Vodafone kartya problemamentesen mukodik, mind2 foglalatban, hanghivas es mobilnet is. A T-mobilos kartya viszont neha eltunik. A statuszbarban elmegy rola a terero, es piros x jelenik meg. Mikozben a Voda-s kartyaval normal terero van. Eloszor ROM-okat probaltam (1.0.8 GPSfix, 1.1.1 900mod van most rajt). Olvastam, hogy regi SIM kartyaknak kicsit mas a chip-je es gondot okoz a kinai teloknal, ugyhogy azt is kicsereltem ujra. Akarhogyan is probalom, egyik foglalatba, masik foglalatba, minig elojon a hiba. SIM-mel elvileg nincs gond, mert regi Motorola telomba normalisan mukodik. Napi 4-5 alkalommal veszem eszre, hogy ledobta, egyebkent amikor van rajt terero, tudok telefonalni rola es engem is tudnak hivni. Meg arra gondolok, hogy a szeriaszammal lehet gond. Az IMEI megvan, kulonozo a 2 foglalatra, csak a szeriaszam az, ami 0123456789ABCDEF - lehetseges, hogy T-mobil emiatt tiltja le a telomat a halozatrol idonkent?
Ha valaki tud megoldast, legyszi irja meg.
-
R46N4R0K
csendes tag
Hello,
Ha GPS fontos szempont, es nem akarsz ormotlan nagy telot, ajanlom figyelmedbe a Xiaomi Mi1S keszuleket, ami Qualcomm procis, vagy a Jiayu G3T-t, mindketto 4,7es, nagyobb akksival es jo GPS-szel. Igaz kulsore szerintem nem ennyire szep telefonok es a kamerajuk is gyengebb, de navigalasra jobbak.
-
R46N4R0K
csendes tag
válasz
junkpod
üzenetére
Hello junkpod,
Próbáltad a navigációt iGo-val? Esetleg tudnál csinálni egy olyan verziót, amit SPFlashTools-szal fel tudnék rakni? (Bocsi, nem vagyok egy IT zseni és nem akarok semmit elrontani).
Jelenleg 1.0.8 GPS fixes (cseh) 850/2100 verziós telóm van, 900-as WCDMA-t kipróbálnám vodás kártyámmal, hogy működik-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xbox Series X|S
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DPS IQ7
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest