Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri Geri
csendes tag
Udv!
Na tegnap este megrootoltam a Samsung tabletemet... volt 1-2kinai uzenet azota, egyik egy automatikus progifrissites utan... ranyomtam a jobb gombra talalomra azota semmi ilyesmi nem tortent :-)
A telot viszont nem sikerul mert nem tudom az USB-t debug modba kapcsolni :-( nem talalom a fejlesztoi modot... azt hol keressem? -
T-János
csendes tag
válasz
alexadner034 #6192 üzenetére
A prepare blocks a Flash Tool-ba való fájlokat csinálja meg, a !Files_to_FlashTool mappába.
1. Flash Tool elött a telefont kikapcsolod, usb kábelt kihúzod.
2. A Flash Tool-ba a amikor rákattintasz a Firmware -> Update gombra, szürkék lesznek az elérési utak.
3. A telefon hangerő fel gombját nyomva tartod, majd az usb kábelt bedugod.
4. Ha még nem volt telepítve a flash driver (az is a gyűjtemény része) fel kel telepíteni.
5. Az eszközkezelőben megtalálod, sárga felkiáltójeles lesz. Ha kész a flash driver telepítése, jöhet a 6. pont.
6. Usb kábelt kihúzod, majd a telefon hangerő fel gombját nyomva tartod, majd az usb kábelt bedugod.
7. Ha elindul a flash-elés akkor elengedheted a hangerő gombot!Ugyan ez vonatkozik a Flash Tool Download-ra is.
-
teo027
tag
válasz
tevepapi01 #6183 üzenetére
Van a youtube-on video a komplett cseréről, nézd meg, ha nem mersz nekiállni használd ki az ajánlatot a fórumról.
Nekem is úton van egy képernyő, mert a feleségem leejtette az övét, kicsit tartok a munkától, de megpróbálom majd. -
alexadner034
csendes tag
-
RVR400
veterán
válasz
erikkire #6190 üzenetére
1. 32 éves vagyok, eddigi életem során sosem jutott még eszembe TELEFONT PORSZÍVÓZNI. (valószínűleg már nem is fog)
2. Küldd vissza, mielőtt szétpereg, vagy valami baromi jó és vékonyan kenhető ragasztóval (nem pillanatragasztó) próbálkozhatsz.
3. Talán egy másik kábellel kellene csinálni.
4. USB tárhelyként nyilván nem fogja azt a memóriát felcsatolni, amit menet közben is használ a teló, merthogy a programok arról mennek, stb. Tehát MTP eszközként tudod felcsatolni. -
erikkire
csendes tag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne azon kívül, hogy egy MŰANYAG PORSZÍVÓCSŐ!!! megkarcolta a képernyőt -.-" (amit még mindig nem értek), hogy a telefon alján elkezdett mozogni a képernyő, elengedte a ragasztó az alsó kb 4cm-en. Emellett rossz az USB kábele, tölteni tölti a telefont, de ha gépre dugom, megse nyikkan, nem érzékeli a gép a telót, és a telefonon sem jön be, hogy belső tárhely csatlakoztatása. Viszont tölteni gépen is tölti... Amúgy jut eszembe a belső tárhelyről... Én vagyok hülye, vagy tényleg nem lehet gépről megnyitni a telefon memóriáját, csak az SD kártyát?:/
-
laci laci
addikt
válasz
Ha veszel én kicserélem neked. Van most 3darab,de mindegyiknek más a baja.Ezeket nem akarom megbontani,sajna így nincs eladó.
-
janek69
senior tag
válasz
alexadner034 #6185 üzenetére
Igen,gyári, a WCDMA 900/2100 készülékekkel ezt adják,de megy a 850/2100-asokon is és nincs tlenor hiba.
[link] -
T-János
csendes tag
Ide összegyűjtöttem ami kelhet.
Mielőtt nekikezdesz bárminek, full rom mentés, és IMEI mentés!
Ott van a videóban minden.App-s
cxq_v3_v1.1.1
cxq_v3_v1.1.5_rom_reup_root
cxq_v3_v1.1.5_rom_no_root
cxq_v3_v1.1.2_rom_cache_userdata_1.1.5_bol
Root
MtkDroidTools v2.5.3
cxq_v3_v1.1.2_recovery
cxq_v3_v1.1.2_rom_root
drivers preloader mt65xx
USB Drivers
SP_Flash_Tool_v3.1320.0.174
MtkDroidTools up.WMV
nvd_data-telenorhoz.txt
smsreg.txt
MTK DROID TOOLS backup and restore IMEI.mp4
MTK DROID TOOLS backup room.mp4 -
RVR400
veterán
válasz
A bekapcsoló és a hangerőszabályzókkal lehet szívás, tehát azt lehet, hogy forrasztgatni kell. Keresd meg Concorde-ékat, hátha emberi árat mondanak rá. Egyébként 60 USD körül már lehet találni cuccot hozzá.
-
tevepapi01
újonc
válasz
janek69 #6182 üzenetére
Kép van és a képernyő felső része reagál, csak az alsó fele, ahol a repedés végigfutott az üvegen ott nem.
Nézegettem én is az érintőpanelt, valahol láttam olcsóbban is, csak nem tudom honnan érdemes rendelni, mi mennyire megbízható...
Egyébként milyen probléma adódhat a cserével?
Mennyire bonyolult egy ilyen panelcsere? Nem vagyok teljesen sötét az elektronikai cuccokhoz, viszont műszerész sem vagyok... Mezei felhasználó meg tudja csinálni, vagy esetleg van erre leírás?
Magyarországon akkor felejtős a szervíz, illetve az alkatrész?
Véletlenül nincs valakinek elfekvőben egy érintőpanel? -
janek69
senior tag
válasz
tevepapi01 #6181 üzenetére
Sajnos ezeknél a kijelző és a touch panel össze van ragasztva így a teljeset kell cserélni.
Valaki itt a fórumon vett már kijelzőt rá és egy fórumtárs ki is cserélte neki,de emlékeim szerint volt vele egy kis szívás. Keresgélj itt a fórumban és megtalálod.Itt van hozzá kijelző 77 dollárért,ellenben az jó kérdés,hogy szabad-e ennyit költeni rá,mert ha nincs szerencséd,akkor ehhez még ÁFA is jön és azt sem hiszem,hogy ingyen kicserélné neked ezt valaki. -
tevepapi01
újonc
Sziasztok!
A közelmúltban sikerült beszereznem egy ilyen csodát. A készülék remek - volt, csak egy hete sikerült leejtenem és berepedt a kijelző.
Alul semmire nem reagál, szóval kb használhatatlan a masina
Garancia sajnos nincs.. Napok óta bújom a netet, sorra hívom a cégeket, de senki nem foglalkozik ilyen telefon javításával.
Tudna esetleg valaki ajánlani valamit? -
janek69
senior tag
válasz
alexadner034 #6179 üzenetére
Ha ilyen régi ROM-ot akarsz használni,akkor inkább cseréld re a 900-as 1.0.6-osra és az alapból megy a telenorral.
-
alexadner034
csendes tag
válasz
janek69 #6178 üzenetére
Framarootal rootoltam.az addig okes...data-nvram-md mappa (itt van egy nvram mappa ami a leirasba nincs..)..nvddata at neveztem oldnak..ahogy aleirasba van..torolni is probaltam.A terero nem ment el. Es csak az ujra inditas utan lett ujra nvddata mappa.
V14.02.20
inew_ v1.0.1
android 4.2.2 -
janek69
senior tag
válasz
alexadner034 #6177 üzenetére
SIM cserével biztosan nem fog menni. Írd le pontosan hogyan csináltad,milyen ROM van fent ... Biztosan sikerült kitörölni a mappát minden tartalommal együtt?
-
Beri Geri
csendes tag
A potakkum mar uton van de ez a merules kisse bosszant engem is meg nem is nagyon szeretnem soxor lepattintgatni a hatuljat a telonak bar mrglepoen minoseginek tunik a muanyag :-)
Lattam vmi videot meg a forum eleje fele volt belinkelve de az hulyeseg volt... azota van vmi hasznalhato okossag? Linkelni esetleg tudnad ezt s THL felet? -
RVR400
veterán
válasz
alexadner034 #6167 üzenetére
Megoldás itt.
(#6168) Beri Geri: Ha már pótakksiban gondolkozol, akkor érdemes számításba venni a THL-féle akkumoddos megoldást is.
-
Beri Geri
csendes tag
válasz
diego65 #6166 üzenetére
Gondolkodtam rajta de az maceras azert egy kicsit mondjuk ha epp zsebben kellene hordani. :-)
Kocsiban meg van szivgyujtos USB tolto, epuletben meg konnektor. Turazni meg ritkan jarok sajna. Nezegettem parat mostanaban vannak mar jo aron. A Nokiamhoz is volt 1 tsrcsi akku a leveltarcamban biztos ami biztos :-) . -
alexadner034
csendes tag
Üdv..
Hozzá jutottam én is egy ilyen csodához...semmi probléma nincs vele tökéletesen müködik..csak a telenor hiba..2g.van viszont tudok hivni.mikor be van kapcsolva a 3g..a simkártyám teljesen ujj..
Ha nem muszály nem rootolgatnék, meg nem cserélnék romot mert teszik ez a gyári...esteleg van valami megoldás? Vagy ha muszály akkor melyik az ami teljesen jó? -
Beri Geri
csendes tag
válasz
balaaa88 #6152 üzenetére
Üdv.!
Na gyorsan átfutottam a témát de nem jött le biztosra pl. az, hogy a rootolás az komplett oprendszer cser lenne-e vagy valamit kinyit az eredeti szoftban? Nokia 5800-ámon cseréltem pár szoftot anno de annál teljes rendszer csere volt és mindent újra kellett tenni utána amit nem lehetett bizt mentésből... ez is olyan?
Idáig teljesen elégedett vok a gyári rendszerel csak egy program van ami nem akar elindulni igy. Esetleg valaki akinek rootolt telója van kipróbálhatná nekem... SDR touch progit szeretném futatni az RTL2832U driverrel. Esetleg van itt olyan aki ismeri? -
Beri Geri
csendes tag
Udv nektek!
Sajna nem naon van idom googlezni esetleg itt a forumban vagy valahol lenne egy leiras, hogyan tudom rootolni a telom biztonsagosan?
Android 4.2.2
alapsav ver: MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V11.P5,2013/11/01 17:46
Kernel ver.: 3.4.5
Build szam: cxq_v3_inew_v1.1.1
Linket kernek forum hsz hez vagy vmi jo webhelyhez ha vki tudna gyorsba.
Elore is koszonom! -
Beri Geri
csendes tag
Úgydöntöttem be kell szereznem 1 tarcsiakksit :-)
Valaki tud esetleg jó beszerzési forrást? -
gonorrea
senior tag
Addig eljutottam, hogy sp-flashtool-lal feltettem ezt a romot:
[link]Most viszont nem látja az 1 slotban lévő sim-kártyát
Mit csesztem el?
-
gonorrea
senior tag
Sziasztok!
Kérnék tőletek egy kis segítséget! Egy ismerősömnek rendeltünk egy ilyen telefont, de a kijelző mobilneten mellett villog (hirtelen elsötétedik és vissza is jön), wifi mellett nem csinálja (próba megvolt telenor és t-mobil kártyával is), a kártya a sim1 foglalatban van!
4.4.2 rendszer van fenn, build szám: cxq_inew_v3_v1.0.10
van erre valami megoldás, vagy romcsere vagy valami?
Előre is köszönöm
-
laci laci
addikt
válasz
janek69 #6133 üzenetére
Nekem volt kk romom ami teljesen jó volt,csak az imeit nem lehetett újraírni.
Mindenki:Valaki kipróbálná ezt az opciót?Gravity box-ban.Én úgy állítottam be a gsm módot, hogy a Gravitybox/Telefon módosítások/Okos rádiókapcsolat menü pont alatt, főkapcsoló Be, Normál hálózati üzemmód: GSM/WCDMA preferred (3G/2G), Energiatakarékos hálózati üzemmód: GSM (2G), hálózati üzemmód váltás késleltetés: 0s, Képernyő kikapcsolásakor: pipa, késleltetett energiatakarékosság: 0m, Figyelmen kívül hagy amíg zárol: pipa. -
janek69
senior tag
Ha szerencséd van,akkor már azzal kapod,mert van hivatalos,csak idióta módon nem minden régebbi készülékkel megy. Régebbinek veheted a szalagról májusban legördülőt is. Szóval nem a gyártási időtől hanem a felhasznált alkatrészektől függ. Jobb ha megkéred a kínait,hogy 4.4-el küldje.
-
janek69
senior tag
válasz
tepimartin #6130 üzenetére
Tulajdonképpen inkább az a baj,hogy azonos típusú LCD-re is rátesznek különböző touch panelt,tehát nem lehet kimondani,hogy akinek az LCD meghajtó IC:lg_hx8394 a telefonjában mint nekem,annak biztosan menni fog a KK,mert ugyan van szép kép el is indul,csak éppen nem tudod még kikapcsolni sem,nemhogy használni.
-
laci laci
addikt
Röviden leírom.
-Jó a telefon,megbízható,szép,használható,a gps beteg ebben is(ha értesz a telokhoz akkor kicsit módosítva jó),némelyik romnál a telenor 3g nincs,de beállítható ez is.
-Akku 1.5-2 nap(3-4 óra kijelző használat)
-KK rom van,de nem mindegyik telohoz jó
-De nagyon sokan még egyszer nem vennének ilyet. -
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Nem tudtam elolvasni a topikban a véleményeket, valaki leirna röviden, hogy milyen a telefon? Aksi mennyire birja? 4.4 van már rá?
Nagyon szemezek a készülékkel, csak nem ismerem a márkát, nem akarok befüröndni.. igaz ez a 6000komment a topikban eléggé bíztató! -
tepimartin
tag
Én is akksi nélkül szoktam flash-elni és megy rendesen. Soha nem teszem be az akksit olyankor.
(#6128) janek69: Ez azért érdekes mert én nekem április elején jött meg a telefonom, tehát még márciusba rendeltem és minden jó a kitkat-hoz. Az lcd és a touch driver is ezek szerint az újabbak közé tartozik. Nekem a KitKattal más gondjaim vannak egyenlőre. Pl. a GPS
Amúgy beszéltetek marsapa ROM-jairól. Én kipróbálásként felraktam a 4.4.2-es próbálkozását és ott nem vesztett IMEI-t a teló (gondolom azért mert azt flashtoolsal kell felrakni). Azzal a KitKattal ugyan azok voltak a problémák mint az RVR400 által kinyert Kitkattal. Utána elhatároztam, hogy próbaképpen felrakok egy 1.1.5-öt, majd Marsapa v5-ös ROM-ját választottam. Előtte felraktam az eredeti 1.1.5-öt flashtoolsból majd recoveryből telepítettem a marsapa féle 4.2.2-őt. Na ott nekem is elveszett az IMEI. A szép az volt, hogy amíg az a ROM volt rajta, hiába állítottam vissza NVRAM-ot vagy MTK Droid Tools-os mentést, nem volt IMEI. Majd visszaraktam az offical 1.1.5-öt flashtoolsból és egyből minden klappolt. Szóval a recovery telepítős marsapa ROM-okat nem tanácsolom, mert valami olyan fájlokat is cserél amit nemkéne.
-
laci laci
addikt
Mindenkinek nagyon köszönöm.Kerestem egy gyári gyári romot és azzal próbálom.Minden drivert leturok róla és újratelepítem az egészet.keresek meg egy részletes leírást a flashtoolról mikor kell perloader.
-
janek69
senior tag
Nem nem. A készülék májusi gyártású és már 1.1.1-el jött eleve. Teljesen jól megy aksi nélkül,mert így nem kell félni,hogy feléled,vagy el kezd tölteni.Ellenben az LCD driverem jó a jelenlegi KK-hez a touchpanel meg nem. Ennyit az egyforma hardverről,amit ugye már jól tudunk,hogy nem egyforma.
-
RVR400
veterán
válasz
laci laci #6122 üzenetére
Nekem randomra dob fel BROM READ ERROR hibát flasheléskor. Aztán kiveszem az akksit, visszateszem, picit megnyomom a bekapcs gombot, utána rádugom, és megy. Bár szerintem ezek sem kellenek, csak a kábelt kell rendesen rádugni, mivel szerintem mindegyik olyan, hogy féloldalasan is be lehet tudni a kábelt.
-
raulicio
senior tag
válasz
plehoczky #6118 üzenetére
Most éppen nekem sem "talál" holdakat, de elvileg van megoldás a problémára csak annyit babráltam már, hogy nem tudom pontosan. Nekem az epo nem szokott működni, de azon segít ha a libmnlp_mt6582 fájlt lecserélem az xbin mappában valamelyik régi romból (pl 1.0.4.) származó fájlból.
De amikor volt olyan is, hogy full halott volt a gps és egy kis mobile uncle tools-os babrálás után egyszer csak jó lett.
Az a baj, hogy hozzáértés hiányában csak vaktában próbálkozom, de határozottan állítom, hogy lehet javítani a hibát.laci laci:
nem tuti, de könnyen lehet, hogy a 4001 hiba pont a driverek miatt van.
-
laci laci
addikt
válasz
janek69 #6121 üzenetére
Én is kipróbáltam az egészet és nem csináltam mentést sem és a gépem is bedöglőt így nincs fent valamelyik driver és a hab a tortán 4001 hibát ír ki azóta is a flashtool és annyit olvastam vissza,de nem találtam megoldást még mindig.Bárcsak a gps gondom lenne megint...
-
janek69
senior tag
válasz
plehoczky #6120 üzenetére
Nekem is ez volt a bajom,hogy nem volt touch,de én az összeset végigpróbáltam. Én csináltam mentést a rendszerről droidtools-al,aztán azzal visszaállítottam pik-pak és utána egy full TWRP-s mentést visszanyomtam,hogy ne kelljen semmit telepítenem beállítanom.... A GPS-em azóta is tökéletes mint ahogyan előtte is az volt.
-
plehoczky
tag
Köszi, végül ez volt a megoldás a telenor problémára, csak előtte a recovery.img-t is le kellett cserélnem a romban, mert valami miatt mindig failed volt az eredmény, ill. az IMEI-t is újra kellett írnom, mert bár a KK kipróbálása után visszaírtam, mégsem fogadta el.
Most viszont egyáltalán nincs GPS jel, tehát nem csak fix pozíciót nem talál, hanem egyetlen műholdat sem lát. Próbáltam mindenféle epo, agps fixeket, ill a mobileuncle-n keresztül is resetelgetni, de műholdat egyáltalán nem lát. Gugli nem segített, mert mindenb találat csak a gyorsabb, jobb vételtől szólt, olyat nem találtam, ahel egyáltalán nem talált GPS-t a készülék.
Ennek mi lehet az oka? -
laci laci
addikt
valaki akkor használ már kk-s romot?
-
-
plehoczky
tag
Vettem a Pandawill-en keresztül egy iNew V3-at, de sajnos én is a sokak által tapasztalt hibákba szaladtam bele (no Telenor sim, GPS fix hiba, 3G problémák).
Melyik az a rom, akár 4.2, akár 4.4 alapon, amivel ezek a problémák megoldódnának?
Eddig elég sok FW-t próbáltam feltenni, de csak kettővel ment a Telenor SIM:
Inew_v3_106_WCDMA9001 - telefonálni ezzel lehetett, de a GPS semmilyen állítgatás után sem talált pozíciót.
2014-06-06-iNew-V3-miui-4.2.21-Stable-Multilang-WCDMA - ezzel a GPS is ment, de instabil volt és a 3G sem mindig ment. -
vazul73
csendes tag
Eladnám vízkáros Inew v3-as telómat, a legjobb ajánlatért. A teló nem működik, ha az akksit berakom, a képernyő háttérvilágítása rögtön bekapcsolódik. Adok hozzá egy szilikontokot is. Ha érdekel valakit priviben keressen.
-
soundman1
senior tag
válasz
laci laci #6091 üzenetére
Ezzel a módszerrel nem lehet az nt35512 lcd drivert betenni az old drivert nem tartalmazó KitKat-be:
https://www.google.hu/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=-L7vU4u2No7S4QTh0oHgAw&url=http://m.youtube.com/watch%3Fv%3DDjJwQEU_Ev4&cd=6&ved=0CDQQtwIwBQ&usg=AFQjCNE2zlYZOR2vIsjrmBkl_mHUosIt3Q ? -
nandozo
tag
Valaki az 1.1.4.-et rootolta már valamivel? Framaroot nem működik, bin4ry sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (115A)
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULL HD I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest