Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
diego65
csendes tag
Némi tapasztalat megosztás, hátha valaki hasznát veszi. Az én telóm 1.08-cal érkezett, majd a német GPS-fixet használtam sokáig gond nélkül. A kitkat megérkezésekor rászántam magam, és felraktam a Kevin féle romot, de mint mások is írták, a GPS az istennek sem akart fixálni, így pár napos próbálgatás után gyalulás következett. Mivel nem volt belakva a telefon, kipróbáltam az előző verziók közül néhányat, nekem a Marsapa ROM V5 jött be leginkább, korrekt, nagyon jól megcsinált ROM, és a GPS is jól működik benne. Aki esetleg nincs beájulva a KitKat féle romoktól, azoknak ajánlom, próbálják ki ezt. Jelenleg a Wilsey féle V3 1.0.13 deodex ROM van a telefonon, ez úgy látszik jó lesz. Megy a GPS, jó a töltés, egyedül a pop3 kukával nem tudok mit kezdeni, mivel nagy mennyiségű levelet kapok folyamatosan, ráadásul több mail fiókba, és kicsit macerás állandóan duplán törölgetni. Erre esetleg tud valaki valami beállítást? (A szerverről nem lehet törölni, mert PC-ről is olvasom a leveleket, tehát ez nem megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- VR topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Arc Raiders
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Milyen monitort vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Víz- gáz- és fűtésszerelés