Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Pont a tieddel meg még egy másikkal szenvedek...
-
janek69
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Én is 20-at gondoltam érte,most annyiért árulom. Jellemzően cserélni akarnak az emberek.Sok a jó ajánlat a szolgáltatóknál. A 2 SIM miatt van esély.
-
RVR400
veterán
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Egyelőre csak kintről találtam, de az sokára ér ide.

-
gonorrea
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Köszönöm, otg egér kombó működött, le tudtam menteni az adatokat!

-
gonorrea
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
még nem, de holnap tudok csak foglalkozni vele, köszönöm, majd jövök az eredménnyle
-
sayCet
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Köszönöm, és erre a mostani ROM-ra ráhúzhatok bármit, vagy kell valami "Basic/Stock" ROM?
-
Botigta
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Kérdésem feltevésekor még nem, de azóta megtörtént. Jó is lett. Egyébként a konkrét probléma az volt, hogy a Google Play szolgáltatás apk eltűnt, vagy megsérült, de hogy mitől, azt nem értem.
-
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Nem szeretném eladni semmiképpen, nagyon szeretem, csak gondoltam teszek rá újabb androidot, javításban akár benne is lennék, ha van rá esély.
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Köszönöm. Elég jó és használható a miui rom. Nekem xiaomi mi4 - em van és sok frissítés jön rá.
-
blackfox
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Köszi a választ, atolvasom, aztán beprobalkozok.koszonom a segitseget
-
blackfox
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Köszi!Ez mind müködő rom?Es mivel tudom feltenni őket mert szerintem a gyáriban romban nincs CWM,Van hozzá valami számitógépes program?Köszi!
-
RVR400
veterán
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
"A weboldalon található termékek mellett feltüntetett ár, a termék ajánlati ára, amely beszerzési ár és nem tartalmazza a szállítási költséget és az esetleges „magyarítás”, vám (27% Áfa+1-2% vámtarifa) költségeit. Az ajánlati ár az adott pillanatban, illetve akciós termékek esetén, a weboldalon meghirdetett ideig érvényes és csak akkor válik véglegessé, ha azt az Üzemeltető a megrendelést követően visszaigazolja. A termék végleges ára az az ár, amely a megrendelés visszaigazolásában megadásra került. A Forgalmazó az árváltozás jogát a megrendelés visszaigazolásig fenntartja."
"A szállítási díjakról a honlap erre a célra szolgáló felületén adunk pontos tájékoztatást. A szállítási díjtételek meghatározása a rendelési érték és a csomag súlya alapján kerül megállapításra, 990,- Ft és 6.000,- Ft között. A szállítási díjak konkretizálva 2000Ft-ig:930Ft, 15000Ft-ig:1420Ft, 20000Ft-ig:1990Ft, 25000Ft-ig:2420Ft, 30000Ft-ig:2990Ft, 35000Ft-ig:3420Ft, 60000Ft-ig:4000Ft (érték szerint melyik rendelés postázása mennyibe kerül.)"
Tehát megrendelik Neked a cuccot a címedre valamilyen árért, valamennyi postaköltséggel, de azt ők döntik el, hogy igazából mennyi lesz.

-
RVR400
veterán
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Hát na.
1. Kézzel szinte lehetetlen. Nem mondom, hogy tényleg az, de nem ismerek olyan embert, aki megcsinálná, persze videón már láttam, hogy meg lehet csinálni.
2. A művelethez való gép magában több telefon ára, én még nem éreztem úgy, hogy megérné befektetni egyre, persze biztosan megéri, csak vagy megkéri az ember az árát, de akkor kevés ügyfél lesz, vagy mire behozza az árát, addigra le kell cserélni, vagy a karbantartási költségeket fedezi éppen a befolyt összeg.
3. Ugye miután szétjött, kell egy kis jóféle tisztítóanyag, ami lehozza az UV-ragasztót a kijelzőről.
4. Ha még eddig el is jut az ember, akkor meg persze nem árt a kijelző meg az érintő közé a ragasztó, nyilván nem véletlenül volt ott gyárilag sem. Na most ennek az arányát vagy eltalálja, vagy sem, vagy foltos lesz, vagy sem, persze ez már a legkisebb gond az előzőek után.
De azért mindenkinek sok sikert kívánok!

-
kmarci25
veterán
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Odaírta, ugyanis ő volt az "előző kedves fórumtárs"...
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Az öcsémnek oda adtam egy concorde - ot. Csak ő telenoros és szaggat a hang.
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Amúgy V3 plus.... -
Víz Elek
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Köszi, tehát akkor ami most rajta van 4.2, arra nem lehet telepíteni?
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
+1
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére

-
Eszeanna
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Csak azzal amit linkeltem. Még az előző feltöltéssel, aztán az eltűnt a needrom oldaláról, majd végül ezt tettem rá. Elvileg ugyanaz.
Amúgy érdekes, hogy töltés közben teljesen csendben van. Olyankor nincs gondja az SD kártyával csak állandóan felvillan.
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Használt, kolléga használta egy ideig, aztán jó ideje a polcon pihen.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Hali!
Helyesbítek, néhány számnál csinálja ezt, ha total commanderben vagy akárhol akarok valamit csinálni a fájllal, azonnal ezt írja ki, tehát még át másolni sem tudom, mindenképp kell a gép hozzá,max törölni.
Rendben írok neki, köszi
-
Solymi81
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Nem visszaszólásképp, de szerintem semmi baj sincs azzal hogyha itt teszi fel a kérdést.
Nem hinném h a Plus annyiban más lenne, h itt nem lehet rá válaszolni.
Nekem is az van és folyamatosan ezt a fórumot nézem h mi az újdonság.Egyébként azzal egyetértek, hogy a GPS dolgokra rá lehet keresni.
-
jaanik
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
A MIUI-ra ,hogy kell feltenni az OTA frissítést?
-
jaanik
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Kipróbáltam ez sem működik sajnos a műholdak meg vannak de jel szint az nincs szerintem meg halt a gps szóval szerviz.
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Igen.
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Az a gond vele, hogy sajna nem csinál egy teljes tisztítást és abból a frissítést.
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
A 8212 nem hozzád szólt.
És muszáj ota frissítés? -
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Van nekem egy 3.5A töltöm. Csak azzal töltök mindent. Az a gond vele, kicsi neki. A zoppo és a többi a sima kk romra épül.
-
somigon
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
A létező összes billentyűkombinációt kipróbáltam, amit a Power és Volume gombok engednek, de semmi. Ha töltőre rakom a Led nem világít. Adatkábellel ha összekapcsolom a számítógéppel, akkor a számítógép érzékeli, hogy csatlakoztattam, majd pár másodpercre rá leválasztódik, majd ismét hanggal jelzi, hogy csatlakoztattam és ez megy amíg ki nem húzom az USB kábelt.
-
nandozo
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Sziasztok,
Jött frissítés MIUI-hoz. Baseband-okat is cserélt a fejlesztő.
Mivel nemrég álltam vissza a zopo-romra ezért én most nem tesztelném csak ha már nem futkosom...
-
Eszeanna
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Hát, ha a töltés nem megy, akkor inkább nem próbálom ki.
A walkman alkalmazásban a zenei adatait a jobb felső sarokban, a három ponttal lehet szerkeszteni. Legalábbis ott ad rá lehetőséget. Sajnos nekem ez nem aktív, szerintem pont azért, mert nem Xperia a telefon, hanem csak levadásztam máshonnan a walkman alkalmazást.Köszönöm szépen a válaszaidat!

-
Eszeanna
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Szia!
Mivel szeretnék Xperia ROM-ra váltani ezért lenne pár kérdésem:
¤ Csak a GPS-nél volt problémád?
¤ Használtad a Walkman alkalmazást? Az teljes értékű volt? Értem ezalatt azt, hogy a zenék adatait tudtad szerkeszteni? A színét változtatta az alkalmazás?
¤ A Play áruház felajánlotta a csak Xperia telefonokhoz való frissítéseket? Pl. a Walkman alkalmazáshoz?Csak azért érdeklődök ennyire, mert volt Xperia telefonom, és annak az előnyei tetszettek

-
junkpod
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
13-as wilsey féle. Viszont kiszámíthatatlan, van amikor egész úton pontos, de van amikor folyton eldobalja jelet. Nem stabil.
-
junkpod
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
-
junkpod
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Persze, jó az is, de gyalogos teszt látványosabb. A felhő meg nem befolyásol szerintem látványosan.
-
kisbago
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Igen ha nem baj

-
junkpod
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Hát ez nem túl acélos

Illetve többet mond egy utvonalrogzites gyalogos módban. -
kisbago
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Szia az Xperia rom-ról tapasztalatokat írsz?
aksi mennyit bír, kamera stb! 
-
junkpod
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére

Ez is kuka... Már kérdeztem de nem volt válasz, van akinek nem zajos? Mert ha van, akkor osszenezhetnenk az audio beállításokat mut-ban, nálam pl a mic level összevissza értékeket tartalmaz. -
junkpod
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Video felvetelnek van-e alapzaja ?
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Számomra újdonság, hogy a 3g külön kell beállítani, hogy menjen. De megy...
GPS-re nem volt időm még.
Vodás flotta + T-Mobile domino5 kártyával rendelkezem. FF]
-
junkpod
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Laci Laci a közösségünk lelki pásztora.

-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
És maradj sokáig... -
kalos88
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
köszi ez már jó

-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Szét bontottam és a keret nélkül kipróbáltam és úgy jó volt. A kamera védő belső része volt csikarva.
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Most jelenleg:zte nubia z5s,iocean x8 mini pro,Haier w910 és inew v3.
rolio1:Akkor elvileg a play-en van valami battery ..app,ami javít....(de nem biztos)vagy talán:[link] -
gaboru
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Próbáltam. Annál vettem észre a különbséget.
-
andras888
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Nem találtam v3plus topicot, és sokszor egyberakják a különböző de hasonló alapokon nyugvó kiviteleket, ezért merészkedtem. :-) Köszi, megnézem! :-)
-
junkpod
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Ez 4.4.4 amit te linkeltel az 4.4.2
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Itt a videóban azt mondja, hogy fel kell tenni a CWM-et is, de az sincs már fent.
iNew V3 KK 1.0.13 CWM van valakinek és feltenné Google Drive-ra?
-
hehe23911
újonc
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
köszönöm szépen!
edit:
kérhetnék linkeket a hozzá szükséges progik letöltéséhez?
(tudom, hogy rákereshetnék én is, de nem tudom melyikkel működik és melyik verzió kell) -
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Erre gondoltam én is, de csak mezei felhasználó, azt sem tudja, hogy ilyenre van mód, szóval nincs sajnos mentés... Még azt megnézetem vele, h a Carliv recoban van-e touch érzékelés. Ha ott sincs, akkor baj van...
-
dpit9
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Hello! Egyszer leesett de tokban volt, viszont észrevettem hogy a kijelző ragasztas elvált... Semmi nem tört el rajta tökéletesen működött még hetekig aztán egyszer csak nem tudtam bekapcsolni... Gondolom valami csatlakozó szétcsuszhatott... Ezért vettem újat ezt pedig nem használom...
Teljesen megkímélt karcmentes, gyári cuccokkal, dobozában szilikontokkal -
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Egyből szólok.
-
RVR400
veterán
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
-
gumedli
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére

videot ami a Varga féle történet megnéztem, amit írtál ROM dolgot azt át olvasom és ha felfogtam illetve érzek magamban elég bátorságot a cselekményre akkor jelzem

Thyx a segítséget
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Mivel még..de a héten már elkezdődik...
-
Kerni62
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Szia! igen gyári rom. Build szám: vonino-v1.0.5-20140616
Alapsáv verziója ua. mint a képeden.
Android: 4.2.2 -
Leleményes
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Telefonról nem ment. x) köszi
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
De amikor én csináltam neked az "új"panelt nem töröltem az imeid..
-
RVR400
veterán
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
A Formatot felejtsük már el, hacsak nem hobbi, hogy minden egyes visszaállítás után szarakodni akar az ember az IMEI számmal.
-
Eszeanna
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Köszönöm!

-
Eszeanna
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Én szerencsére meg tudtam menteni a haláltól, de kellett hozzá pár óra. Szerettem volna rátenni a KitKat-et, de most inkább megelégszem v1.1.3.-as verzióval az 1.0.8. helyett. Nem szeretném még egyszer átélni a tegnap éjszakai idegességet.
Amúgy itt látok pár 4.4.2.-es verziót. Mindegy, hogy melyiket teszi fel az ember?
-
007spider007
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Én azért használom ezt, mert design/ felépítésben jobban tetszik a Stock romtól. A zopó egy stock rom(hasonló). Az angol leírás szerint elég sok optimizálás van benne. Ezt mindenkinek saját magának kell eldöntenie,hogy ezt használja vagy nem. Kipróbálást megér, ha nem tetszik visszarakod a régit..
-
007spider007
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Freeme OS Final Rom letöltő [link], ahogy kérted.
Alapból vietnámi a nyelv, de a music player icon alatt van a beállítások(főoldalon),s ott alulról a 3.ikon kiválasztva a beállításokban a jobb oldal feljövő első gombbal tudsz nyelvet váltani. Csak Angol van, magyar nincs. Volt még rajta egy vietnámi calendar progi, vagy valami hasonló, attól Titanium-al simán megszabadulhatsz. Eddig minden megy, fasterGps-el beállítva a megfelelő zónákra a gps test ezután simán talált jelet.
UC browsert nem ajánlom(a sima nem a mini), mert valamiért ott a betűtípus a google-nél olyan dőlt, rajzolt típus, melynek gondja van az ékezettel. De másikakkal simán megy. Ezzel még próbálkozom. Ezen kívül minden jó. Valami font mókolással megoldható, de még nem tudom hogyan.
Alapból be van kapcsolva, hogy rázásra, s a közelség érzékelő alapján lezárjon -felnyisson a lock-screen.(Gesture ScreenLock-nál a beállításokban állítható.) Ha kérdi, engedélyezni kell a Lock now alkalmazást.
Ha valakit zavar ez a touch effect, az a beállítások első menüpontjában a Magic Thumb alatt kikapcsolhatja.
A Fleksy valamiért felrakás után, mikor kell, megjelenik a billentyűzet, de az appot elindítani, amivel beállíthatnám nem tudtam, mindig kilép indításnál..
Addig marad a gyári bill. 
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Már elvileg segítettem is...

-
barrique
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Köszi.
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
+kamera gyengébb.
-
mokaher
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Még nem próbáltam, az következik.
Ha lesz hírem, azonnal jelzem. -
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
köszi
-
junkpod
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Örülök, ez volt a kari-aji!

-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Megtaláltam...
-
junkpod
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Semmi nvram nem sérült, ha visszaolvasol könnyen megtalalod a megoldást. Semmi esetre nem javaslom, hogy netrol szeretetet nvram fájlokat felmasolgass a telefonra, az komoly gondot okozhat.
A WiFi azonosító Mac address nincs kitoltve. Meg kell nyitni a data fájlt és felulirni a 0-kat.
Az üres Mac address hátránya, hogy minden WiFi csatlakozáshoz új IP címet fog adni a router ami elfogyhat.
Előnye, hogy nem vagy azonosítható és pl egy reptéri korlátos nyilvános WiFire akár 15 percenként is bejelentkezhetsz és nem fog kidobni mert mindig új ügyfél leszel. -
poganytamas
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
atab5-ös telefonnál ismert hiba volt ez, sérült az nvram:
[link] -
aP@cs
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
küldöm a telót az ugy nem jó?
vagy skypen egyeztetni vagy nem tudom tényleg szép a teló ez való nekem
erös kinézetre jó
de ha offol ak kuka ... :@ -
aP@cs
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
keresgetem de nem

: valam imodoltat tetem fel de ugyan ugy fagy ...ha valki tud segiteni gyáriba ak azt meg köszönöm többet nem tudok tetteni ha csak nem kell pénzt érte 
-
aP@cs
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
.....
éh mint kezdő bele estem ebbe a hibába nincs gyárim......
mondjuk ha tudok rátenni original romot ak még visszaküldhető ... ?
de ha nem ak sincs baj tanultam ebből szóval van az a tanúló pénz
alkatrész és bumm 
de már bele fáradtam hogy romolojam stb ink kibaszom :@ -
aP@cs
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
ez ak most hardver hiba???
hát gyárin nincs ha romoltam .. azt hittem ezzel megtudom oldani de ezek szerint füst ...:@ -
DéDani
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
igen
usb driverek fent vannak -
aP@cs
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
sd kártya nincs benne
probálkoztam rom cserével .. de álandóan bontja az usb kapcsolatot (windows 8 ) szedtem le usb drivert , de akkor is és igy már besem birom kapcsolni a telefont .. mert ugye az up közben szakadt meg
de ahogy olvasgattam hogy xp alatt siman jó lesz .. talán várok addig amig beujjitok egy xp-t ha még igy sem jó ak füsst megy alkatrészbe
De ha valaki megtudja oldani nekem ezt a problémát Pesten ak ha ugy van még fizetek is érte persze nem szerviz árat
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Van most négy panel is,de sajna egy sem jó....
-
monalala
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Igen, NVRAM mappa töröl, reboot és müxik. Azért a JB 1.1.1 alá egy megbízható kipróbált recovery jól jönne, ami vissza is tudja tölteni a romot. Nekem Qualcomos telóim voltak idáig, az MTK-n nem lehet szimplán reco-ból telepiteni a romot?
-
monalala
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Először romot kerestem, de megoldódott a probléma, 3g hálozaton hivást nem lehetett indítani, csak gsm-en. Így már romot nem akarok cserélni de egy cwm mentés jól jönne, köszi a segitséget mindenkinek.
Amúgy vannak olyan romok a telóhoz amit reco-böl lehet flashelni, mindenféle droidtools stb. nélkül? -
monalala
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Nekem most 1.1.1.JB rom van a telón.Egyenlőre csak egy működő Recoveryt szeretnék amivel lementhetem és vissza is állíthatom ha kell a gyári romot. Rootolt a készülék, ezért nem ártana egy mentés recoval. Ennek mi a legegyszerűbb módja? Van fenn egy reco, mobile nagybácsival raktam fel egy youtube videó alapján, de nem megy a mentés vele, mert a system backupnál failed, nem tudja felmountolni a particiót.

-
monalala
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
köszönöm. Hiányoltam egy összefoglalót, pedig elég jól futott a topik, na mindegy szép lassan összeszedem az anyagot a romolászhoz, köszi

-
b.ben
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Én már a másodikat törtem össze 2 hónapon belül

Most egy Elephone G6-t ot vettem

-
b.ben
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére

http://www.coolicool.com/inew-v3a-mtk6592-17ghz-octa-core-5-inch-hd-screen-android-44-3g-smartphone-g-34705?source=webgains&siteid=73669
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Cwm van fent?A többit privátba...ne ide szemeteljünk...
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Akkor első neki futárnak a belső memória törlése teljesen.
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Amikor új rendszert raktál fel akkor volt format is?
Qvadro:A win8 a gond. win 7-el csináld. Vagy a jobb felső sarokban van egy kereső, ott beírod win8 és találsz valamit. -
junkpod
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Jól be volt rakva a foglalatba? Nekem kirázódott múlthéten, gondolom az autós tartó miatt.
Laci: nem lehurrogás volt csak tapasztalat szerint a "like" romok hulladékok a factory-kipofozottakhoz képest.
-
kmarci25
veterán
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Én azért a h2testw-vel megvizsgálnám az sd kártyát. Még az előző telefonom csinált ilyeneket, és abban az sd kártya adta meg magát.
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Örülök neki. Én is itt tanultam/tanulok.
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Itt vagyok.Mit mutat most?elvileg ugyanúgy kell/lene működnie.
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
A flashtoollal csinálj egy frissítést ugyanarra a romra.
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
A törött a tied volt.Sikerült három alkatrész kellett.
-
Dzsambi
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Kb 9 hónapja van meg a telefonom tudok a 3g-s problémáról!
-
dumek
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
most töltöm usb-ről szgép....kb 2 és félórája....most 31%...esetleg reset???? gyári visszaállítást csináltam, de az nem segített....most v1.0.6 van rajta room.
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
+1(laza
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Addig marad a gyári bill.