Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Én is 20-at gondoltam érte,most annyiért árulom. Jellemzően cserélni akarnak az emberek.Sok a jó ajánlat a szolgáltatóknál. A 2 SIM miatt van esély.
-
janek69
senior tag
Sziasztok! Mennyiért lehet most egy karcmentes teljesen újnak kinéző hibátlan V3-at eladni?
-
janek69
senior tag
Sziasztok!
Ti észrevettétek,hogy kitkat-el a video felvételek hangja mono lett? 4.2.2-vel még sztereó volt,
Persze az infó sztereonak mondja a felvételt,de mindkét hangszóróból azonos jel szól.
Van erre valami megoldás? -
janek69
senior tag
Ahogy elnézem a fórumot mióta megvettem azt kell mondjam,hogy tényleg elég nagy különbségek vannak V3 és V3 közt hardverilag és összeszerelésileg is. Én szerencsésnek tartom magam,mert elejétől kezdve minden szuperul megy rajta. Látom mások mennyit szenvednek pl. a gps-el,hát nekem a tökéletes kategóriát súrolja,sosem volt vele baj. LG kijelzőshöz van szerencsém és a viritó napfényben sincs gondom,szépen látszik. Szóval ki lehetett jót fogni és remélem nekem sikerült.Persze ha lutri,akkor az ember inkább egy biztosabb irányt választ.
-
janek69
senior tag
-
janek69
senior tag
-
janek69
senior tag
válasz
kazan23
üzenetére
Nem tudom mire értik a sárgaságot. Azt észrevettem,hogy a LED fénye az egyik oldalon sárgás,ha zseblámpaként közel tartod egy fehér felülethez,akkor ez jól látható és sajnos a képen is látszik,hogy nem homogén fény világítja meg a képet. Én ezekkel nem foglalkozok,mert ezek a fények nem nagyon alkalmasak fényképezésre,xenon vaku kellene ezekbe.
-
janek69
senior tag
válasz
raulicio
üzenetére
Nem vagy süket,ez tény,hogy sokkal halkabb. A JB-vel nekem torzított is néha annyira szólt. Orosz barátaink már jóideje feltették a megoldást a netre és előre gondolkodva le is mentettem,csak még nem csináltam meg.
Egyébként,ha valakinek még JB van fent, az kiírhatná abból az eredeti értékeket.* 2366 * #
Hardware Testing >> Audio >> Normal mode >> values ??ear speaker Tupe - Sph / Sph2
values
was on my
0-40
1-52
2-64
3-76
4-88
5-100
6-112
+++
set
0-90
1-100
2-115
3-125
4-135
5-145
6-155 -
janek69
senior tag
válasz
doraczako
üzenetére
Nekem az 1.1.1-el jó volt. A beállításokban helymeghatározásnál állítsd be az EPO-t és töltsd is le,kapcsold be az a-gps-t is és hagyd bekapcsolva a netet ha teheted és menj ki a szabad ég alá valami gps-es progit elindítva ami mutatja a holdakat. pl. androits gps test a playről.
-
janek69
senior tag
válasz
martiesferkó
üzenetére
Mit jelent, hogy nem megy vodával? Nem tudsz telefonálni vagy a net nem megy? Ugyanis a vodával sosem volt gond, kivéve, hogy az apn-t kézzel kell beállítani.
-
janek69
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Azért ilyen hibával nem kellett volna ennyit szívni. Minden leírásban ott van,hogy annak zöldnek kell lenni,na meg ha kezd valami gyanús lenni,akkor ott a rootchecker a playen azt megmondja. Szerintem senki nem gondolta,hogy ilyen alapvető hibával küzdesz,ezért nem tudta senki a választ. Vagyis én ezért nem zudtam mi lehet.
-
-
janek69
senior tag
válasz
kszthly
üzenetére
Én az első verzióból próbáltam ki mindet,mert LG LCD panel van benne és kép volt is,de a touch nem ment úgy ahogy neked sem,ebből a verzióból csak a wilsey féle eredeti odexed-es verziót tettem fel ami neked is van és ennél is maradtam,mert tényleg nem nagyon tudok hibát mondani,de sok dolog van,ami az előző verziós androidokban jobban tetszett. Ez az eset,amikor jobb volt mint lett. Az aksi és a GPS viszont javult annyit,hogy megtartom.
-
janek69
senior tag
válasz
kszthly
üzenetére
Én sem hiba miatt tettem fel,bár mikor elkezdte 15mp-ként felvillantani a képernyőt,akkor kicsit idegesített a dolog.Nekem a rengeteg testreszabható csempe tetszik,mert van benne 2G 3G 2G/3G váltási lehetőség. Nem használok folyamatosan mobilnetet,de ha csak email-t akarok ellenőrizni,akkor meg nem kapcsolom be a 3G-t így már volt 4 nap feletti aksi időm is.
-
janek69
senior tag
válasz
kszthly
üzenetére
Egyébként nekem is az odex-es van fent és az is lehet,hogy a factory reset nem formázott mindent,de az a nagy igazság,hogy az art messze nem hoz annyi előnyt,mint amennyit az exposed hiánya jelent hátrányként. Bizonyos alkalmazások nem mennek vele és nem is véletlen,hogy csak a fejlesztői részben van,mert még szerintem messze nem egy kiforrott dolog.Gondolom te sem fogod azt mondani,hogy rá sem ismersz a telefonra,mert annyival jobb lett az art miatt.A sebességével így sem volt gondom soha,tehát marad a dalvik.
-
-
janek69
senior tag
Az aksi nem tud teljesen lemerülni. Van magán az akkumulátoron is egy elektronika ami ezt megakadályozza.
2 dolog lehet. 1. a telót úgy állították be,hogy 4%-on lekapcsoljon. 2. A telót úgy állították be,hogy az ó szerinte 0%-on kapcsoljon le,de az elektronika az aksin,hamarabb lekapcsol,mert az azon beállított feszültség magasabb.Nem emlékszem pontosan,de valahol 2,9,3V környékén kapcsolnak le. -
janek69
senior tag
Nem emlékszem már kinek volt gondja az aksi lassú töltéssel és gyors merüléssel.
Azt olvastam,hogy elvileg az a gond,hogy ha van egy rossz media file a telefonon vagy SD-n,akkor a mediaserver azt folyamatosan olvassa és ezért eszi az aksit.
Ez a [link] volt a bejegyzésnél. Hátha segít. -
janek69
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Na ja. Az apple mire kiad valami újat,akkorra az már elavult,mert a kínai jobbat gyárt 5-öd annyi pénzért.
Az Apple 1 dolgot tud.Jól megcélozni az idiótákat,akik elhiszik,hogy az a legjobb. Ez pont azonos az alábbiakkal.
Ha meghalsz azt te nem veszed észre,csak a körülötted levő embereknek rossz. Ugyanez a helyzet akkor is,ha hülye vagy.

-
janek69
senior tag
Megnéztem egy videon mennyivel jobb az ART mint a dalvik. Na ezért tuti nem gyalulom le a telót.Ha még azt is hozzáveszem,hogy nem minden alkalmazás fut vele,akkor meg egyenesen nem is érdekel.
dalvik vs art video -
janek69
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Én abban bízom,hogy a gari végéig bírja,addig rendelek ilyet és ha elenged,akkor én teljesen szétszedem,letakarítom a régit és újraragasztom.
-
janek69
senior tag
Van 3.0.4-ás gravitybox és állítólag már sokmindent javítottak.
"use gravity box 3.4.0. it seems many incompatilities have been fixed
" -
janek69
senior tag
válasz
tepimartin
üzenetére
Az ART-al kapcsolatban valahol láttam egy jó kis listát,hogy milyen sok alkalmazás nem fut vele,így annyira nem is erőltetem,mert útálom amikor valami beint,hogy nem hajlandó futni.

-
janek69
senior tag
-
janek69
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Ja és miután visszarakod a mentést nyomj egy factory resetet,mert visszaállít mindent,vagyis én is így tettem és a telefon továbbra is 900/2100-asnak mondta magát,holott a KK 850/2100-as modem file-al van. Nem tudom okozhatott volna-e ez gondot,de szeretem ha nincs ilyen keveredés,mert utána ha valami hiba van,nem tudod mihez is kezdj. Egyébként én azt vettem észre,hogy a KK-nál sokkal stabilabb az adatkapcsolat és jobban kezeli a váltást a 2g/3g közt. Olyan területen lakom,ahol a fák miatt a 2G térerőm egészen jó ellenben a 3g jelszintje viszonylag kicsi, ezért sokat kapcsolgat 2G és 3G közt. A JB gyakorlatilag nem is kapcsolt 3G-re. Persze nekem ez most azt jelenti,hogy itthon tiltom a 3G-t,mert meg van az a hátrány,hogy jobban eszi az aksit.
-
janek69
senior tag
válasz
tepimartin
üzenetére
Az ART állítólag gyorsabb,de wilsey azt írja,hogy napi használatra nem igazán kell,főként,hogy nem is minden alkalmazás képes futni vele.
Valaki írta,hogy a gravitybox nem csinál meg bizonyos dolgokat,talán pont te.
Elolvastam az odexed és a deodexed ROM-ok közti különbséget és az jött le nekem,hogy az odexed az adott hardverre optimalizált,talán kicsit gyorsabb,ellenben a deodexed társa meg teljesen moddolható,pont azt hozták példának,hogy akár az óra színét is változtathatod. Wilsey 2 ROM-ot tett fel az egyik a flashtool-os stock odexed rom, a másik a CWM-es deodexed. Tehát lehetséges,hogy a deodexed ROM-al mindent tudna a gravitybox,de engem ezek a moddok éppen nem érdekelnek így marad az odexed egyenlőre. -
janek69
senior tag
-
janek69
senior tag
válasz
tepimartin
üzenetére
A GPS kétségtelenül sokkal jobb,de én azért tudok hibát mondani jó sokat.
1. A képernyő villogása: graviti box-al javítható
2. A GPS minden bekapcsolásakor kérdez (idegesítő): van xposed modul rá,de nem az igazi.
3. Ezt jó lenne ha kipróbálnád: Kapcsold át dalvikról ART-ra,hogy megy-e? nekem nem és megoldást sem tudok.
Hirtelen ennyi. -
janek69
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Valami nagy gebasz van a te gépeddel,mert amikor először írtad,hogy nem lehet a needromrol letölteni én akkor is folyamatosan szedtem le egy firmware-t és azóta is használtam már,tehát semmi gond a needrommal.
Ja az IMEI-vel meg nemtom mi a szar bajod van. Én az MTKdroid toolsal lementettem és azzal vissza is tettem,de a Mobile uncle is visszateszi,de ha az sem menne,akkor amikor jó,akkor lemented totalcommanderrel vagy amivel akarod és utána visszamásolod. -
janek69
senior tag
válasz
Tomix24
üzenetére
2 Megoldás van. 1. Ha nem rootolt,akkor rootolod a telót és keresel itt a forumban kb. 2 percet és kb. 2 perc alatt meg is oldod.
2. Úgy tűnik,hogy a kitkat megoldotta és azt teszel fel,bár nekem még nem egyértelmű,hogy jobb-e valamivel a KK. Idegesítően megváltoztattak benne olyan dolgokat is,amik az előző verziókban kiforrottak voltak. -
janek69
senior tag
válasz
tepimartin
üzenetére
Nekem a gravitybox megoldotta a felvillanást. Kijelző módisítások >> Lecsatlakozás bekapcsolja a ki... pipa be reboot és nem villan fel többet.
-
janek69
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Megvaaan. Ez a vonino jax qs néven futó v3 ROM-ja és úgy már a needromon is fent van,ez a baidu nagyon lassú. vonino jax qs
-
janek69
senior tag
válasz
balaaa88
üzenetére
Nekem is vannak vele gondjaim rendesen. Bizonyos progik alapból azt mondják,hogy hohó ez kitkat sd-re nem írok,hiába van megoldva a téma a permission állítással. Ezen felül nem tetszik,hogy a GPS-nél semmi infó arról,hogy az EPO-t sikerült-e leszedni,meddig érvényes..... A dalvikról nem lehet átváltani ART-re,mert ugyan azt mondja,hogy átáll,de a reboot után továbbra is a dalvik megy. Szóval nekem nem csak az iNew V3 kitka-el van bajom,hanem alapból is kicsit gagyi érzetem van. Persze a gps meg annyira jó,hogy amiatt marad egyenlőre még.
-
janek69
senior tag
válasz
raulicio
üzenetére
Eddig én is röhögtem a markomba,mert mindent kipróbáltam,de nem veszett el.Most sem volt egyértelmű,mert felcsatlakozott a telenorra,csak hívni nem tudtam se 2 se 3g-n. Lehet,hogy egy factory reset is megtette volna. Most kapott egyet és nincs gond a telenorral.
A GPS viszont szuper!!! Bent a lakásban fixál. Ezt eddig csak a nokia n8-am tudta elkövetni. -
janek69
senior tag
A nincs telenor bug és az hogy 900MHz baseband törölve. Most jutott eszembe,hogy az imei visszaállítás a data/nvram mappát visszateszi így visszarakta a régi cuccom. Tehát fogalmam sincs,hogy megjavult-e a telenor hiba.
-
janek69
senior tag
Azért annyira nem vicces dolog,hogy a programok egyrésze nem látja az SD kártyát. Erre van valami megoldás?
-
janek69
senior tag
válasz
janek69
üzenetére
Közben megnéztem a GPS-t is,hát eddig szuper. Lakásban 14s alatt fixál,persze most jó sok hold van felettem,de ez akkor is egészen jó.Hozzáteszem,hogy az 1.1.5-nél sem volt bajom a gps-el.
WIFI megy rendesen és végre a térerőt is jól jelzi,mert nekem volt,hogy érte a router antennáját szinte és csak 1 csíkot mutatott. Ezen felül nagy meglepetésemre a Bandmodeban 900/2100-asnak látom a készüléket.Másnak is az lett? Az enyém 850/2100-as,de én mindig cseréltem modemfile-t,aminek persze ehhez semmi köze,hiszen ezzel is cseréltem,hogy feltettem a 4.4.2-t.
BT működik,legalábbis a headsetem megy vele rendesen. -
janek69
senior tag
Az SPflasheres wilsey ROM-ot tettem fel,IMEI vesztés megvolt,de van touch és a telenor bugnak is búcsút lehet mondani,megy rendesen. Most lepődtem meg,hogy a TWRP kilépéskor megkérdezte akarom-e rootolni? NANÁ!!
Látom Wilsey másik munkáját,a TWRP-s telepítőt és a tőlem sokkal okosabbaktól azt kérdezném,hogy jobb-e nekem a deodex-ed zip aligned rom és ha igen,akkor mivel és miért?
-
janek69
senior tag
Holnap én is kipróbálom,mert benne van a hx8394a driver is és hamár több az LCD driver,akkor lehet,hogy a Touch panelből is benne van az ami nekem kell.Főként,hogy az enyém is fekete és ezt konkrétan fekete készülékkel adták,az ugyanakkor gyártott fehéret más verzióval kapta az a viszonteladó,aki erről írt először.
-
janek69
senior tag
válasz
alexadner034
üzenetére
Igen,gyári, a WCDMA 900/2100 készülékekkel ezt adják,de megy a 850/2100-asokon is és nincs tlenor hiba.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Makulátlan Samsung S24 Ultra 512Gb !!! Garanciával + sok kiegészítővel !!!
- Eladó iPhone 14 Pro Max Deep Purple 256 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 98% Akku Újszerú,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Gari!
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"