Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
válasz
janek69
üzenetére
Még folytatom :-)
Akku érzésre szmútabb, hasonlóan a rendszer üzemeléshez, de nem egyenletesen jelez, bár nálam a 100-86% között nem esik olyan gyorsan. Ha eddig nem esett volna, most észre sem venném.
Gps szokásos 20 perces hidegindítás után teszi a dolgát, másoknál mi lehet a gond nem tudom.
A kisablakban beragadnak a figyelmeztetések, a naptárt még nem tudtam tudtam kivenni, a nem fogadott híváshoz meg kellett nyitnom a gyári tárcsázót.
Az Ezdialhoz fel kellett raknom egy DualSim Selectort, mivel az Ezdial a gyári Sim választóval nem kommunikál. Ez se tökéletes, de a gyári tárcsázó borzalmas. Tényleg az Android a Win útjára lépett. :-(
Van viszont Auto-start management, már csak okosítani kellene, hogy kiváltsa a 3rd programon.
A közelség érzékelőm rettentően érzékeny, állandóan elsötétítem a képernyőm: hamarosan jön az Air-gesture? :-)
A boot hang nálatok is iszonyú hangos, megrecsen a hangszóró a torzítástól.
Ha nincs mobilnetem nem lehet a mobilkapcsolat betűjelét letiltani az értesítési sávról, vagy csak akkor jelezne, ha van 3G?
A Biztonsági mentés és visszaállítás mire jó, mert azzal nem tudom a google szerveiről visszaállítani az apk+data -kat, pedig jó lenne, mert nem kellene a rendszer újra beállításaival és külső backup progival szöszölni.
Ma elindult a Go Notifier is. Soha nem ment ilyen nehezen minden programom új romra.
Az ART-ot a belakás előtt elindítottam, meg is lepődtem, amikor az első apk restore utáni boot alkalmával optimalizálni kezdte a progikat egyesével, mint anno ICS alatt. Az újonnan letöltött progiknál már nem csinálta ezt.
A 4xMSAA beállítást eddig nem tudtam bekapcsolni, most igen, hogy mire jó jó nem tudom, az Antutu egyből kifagyott tőle.
Imei számvesztésem nem volt, eddig mindig volt.Szóval jó lesz ez a KK, várjuk a következő frissítést! :-) Bocs ha hosszú voltam ...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest