Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
raulicio
üzenetére
Én most oda jutottam, hogy az 1.1.1 az 1.0.6 cserélt fájljaival tökéletes. Most EPO is van, egész jól fixál, valamint ha az ablakban hagyom, akkor nincsenek 10-15 méteres odébbrakások. Még holnap a buszon csinálok egy netezéses tesztet, hogy tényleg jelentett-e valamit a 900-as váltás.
-
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Ha lenne normális root, akkor a Droid tools-al visszaraknám az NVram mentésem, így ott maradt az NVram Err és úgy látszik, most már a GPS se jó. Egy linket adnál ehhez a gpsfix nvram dologhoz, mert a fórumban egyszer írtál már róla, de abból sem derült ki több számomra.
RVR400: szabad ég alatt 3 óra múlva is semmi ygps-sel?!
Lehet újra kellene húzni ezt a romot, vagy másikat feltenni. Ilyen hibáim korábban csak egy rosszul lefutott flash után voltak. Nem hiszem el, hogy az inew ilyen romokkal adja ki sorban a telókat. A support egy nagy 0 és hülyére kérdezlek benneteket. -
adams55
tag
Na sziasztok újra! Láttátok az új Inew telót? [link] Teccetősnek tűnik. Akksi méreteit még nem találtam meg, valaki meg tudja valahol keresni? Hát ha jó lenne az akksi mérete a 3-ashoz ?

-
raulicio
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
csak hogy tovább árnyaljam a képet gps ügyben, az én v3 850-es telefonomon nem működik az epo sem az 1.0.8-al, sem az 1.1.5-el, sem a 900-as 1.0.6-al. Viszont ha kicserélem a libmnlp_mt6582 fájlt a system/xbin könyvtárban az 1.0.3-ból vagy négyből, akkor egycsapásra működik az epo és max. 20 sec alatt van fix. most már csak azt kéne kisakkozni, hogy a gps tracker programokban mi okozza a pontatlanságot. 1.0.3-ban nem volt ilyen gondom, de ha csak ezt a fájlt cserélem az erre a problémára nincs hatással.
-
Bandoszka
csendes tag
RVR400 laci laci
Köszönöm, csak nem én vagyok ennyire suta! -
Bandoszka
csendes tag
Sziasztok!
Nem olyan régen vettem én is egy ilyen gyönyörűséget.Eddig egy x8ast használtam, azt se régóta.Elkezdtem az elejéről olvasni a hszeket, de 900 után nem bírtam tovább, mert nem találtam a kérdésemre választ.
Az a gondom, hogy elkezdek smst írni, és néhány ékezetes szó után már a második smst írja, pedig nincs is annyi karakter még.Az előző telóimon megtaláltam a teljes karakter támogatás tiltása opciót, de ezen egyszerűen nem találok ilyen beállítási lehetőséget.
Én vagyok csak ilyen béna, vagy nincs sms beállítási lehetőség?
Köszi ha tud valaki segíteni.
Üdv -
laci laci
addikt
A gps címszó alatt az egész...[link]
-
RVR400
veterán
válasz
soundman1
üzenetére
Kiviszed szabad ég alá, akkor hamar fog pozícionálni, de nekem ugyanezt játszotta el az 1.1.1. az 1.1.4 és az 1.1.5 is, hogy az EPO adatok mintha nem is lennének, vagy csak dísznek, és szobán belül nem igazán akar műholdat látni, de amint kimegyek vele nyílt helyre (pl udvar), mire ránézek, akkor már egyből jó.
-
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Az 1.0.6-nál volt neked is olyan, hogy ha kivetted az akksit és elfelejtette az időt?
Offline-ban a dátum/idő bug megmaradt.Az ygps-el sem talál műholdat 20 perc után. Epo letöltve, wifi be. Próbáltam már agps ki/be-vel, helymeghatározás ki/be-vel. Cold-ra és full-ra is a Status Started-del indul, majd unavailable lesz.
A wifi jelerőssége nem változott, Home gomb hiba megszűnt.
-
mrgymisi
tag
Valakinek van valami tapasztalata esetleg velemenye a Zopo ZP 980+ rol? Ugy lattam meg nincs ilyen topik.
-
DEGU83
tag
Sziasztok! Magyar nyelv van rajta gyárilag? Mert egy külföldi fórumon (inewmobile.com) a következőt olvastam:
Is there a menu with a Hungarian (magyar) language in him?
Thank you!iNew Mobile:
Thank you for your mail.
iNew V3 Mobile Phone do not pre-installed with Hungary Language. -
tutis
addikt
Na nekem is elkezdett újraindulgatni a telefon, random amikor be akarok lépni valamibe újraindul.. Tuti valamelyik progi frissítése csinálja ezt mert eddig ilyen bajom nem volt..
Először a mail widgetekre gyanakodtam, de widget nélkül is ezt csinálta..Utána a clean master auto kill funkciójára gyanakodtam, de anélkül is újraindult.. Szóval most megy a matek mi okozhatja a folyamatos újraindulást.. -
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Az 1.1.1-hez adott v3 Flash Tools-al sikerült frissíteni 1.0.7-ről az új 1.0.6-ra, mindent visszatettem, beállítottam, holnaptól élesben megy a teszt.

Amit nem tudtam megoldani, hogy nem megy a gps az izraeli navival (korábban nehezen csak indult el) 20 perc után sem. Még próbálkozom vele.
Ismét előjött az NVram Err hiba, amit nem tudtam javítani Droid Tools-al, mert az IMEI-t és NVRam-ot nem látja, "ERROR :pttycmd1 device NOT found!" hibaüzenetet ad fel. Gondolom a vroot miatt van, ahogy RVR400 írta a 4404 hsz-ban. Vroot helyett mivel lehet még rootolni, amivel hozzáférek a Rendszer-hez?
Most megnéztem Root Genius-al, ennél is ugyanaz a hiba jelentkezik. -
-
Gaabe
tag
válasz
laci laci
üzenetére
Idézet a Tsunami rom telepítéséből:
"If after installation, check that the GPS does not work well is because you have to recalibrate the compass.
In the rom you find an app called GPS Status … go outdoors at a point where there is your wi fi signal or in any way connected to the Internet, launch the app and wait a few moments that connect to GPS satellites. Make sure the GPS and the internet connection of your smartphone are activated.
Now try to see if moving to the right or left, the compass reacts correctly. If the compass display will not move correctly according to your orientation, must be recalibrated. For further confirmation, read the data on the screen, under the heading "Field Mag (uT) / decl." In this field, you will find three values like "45/47/2 °." If your compass has problems, in the first place, instead of a two-digit number such as "45", you will find a huge number over 10,000 (in my case there was something around 11,400). That is, if the first place is a very high number, it means that your compass should be recalibrated.
How to recalibrate the compass of the Android smartphone? Nothing could be simpler. Still holding open the program GPS Status, go to Tools> Calibrate compass. At this point you take your smartphone and start to rotate it 3-4 times on 3 axes. Done this, press the OK button and save the whole. Finish.
Now try to look at the compass in the app and you'll notice that this will turn properly according to your orientation. Even running a GPS like Google Maps, you'll notice now that the smartphone will be oriented in a much more precise and responsive than before, because now the digital compass Android operating properly and no longer has any problem orientation. Thanks to the recalibration, in fact, now the compass of your Android smartphone behaves correctly and react perfectly to your movements." -
RVR400
veterán
válasz
junkpod
üzenetére
Semmit, nekem az 1.1.1, az 1.1.4 és az 1.1.5 is ugyanúgy viselkedett, mint az 1.0.6. Most az 1.1.1 van az 1.0.6 fentebb említett megoldásával, de mielőtt valaki megkérdezné, nem tudom kipróbálni a telenoros dolgot.
Mountolni nem fogja az emmc-t semmiképpen sem, merthogy ugye nincs külön tárhely.
(#4970) janek69: Az mtk6589-nél volt, hogy a tracker progik nem jól írták ki a sebességet, ahhoz kellett ez a megoldás, de amúgy semmi értelme. Mondjuk mikor a sárga 1989-es Ikarusz 990-nel ment, akkor én is csak pislogtam.

-
laci laci
addikt
-A telefonom megjárta a Concorde szervizét és ROM frissítéssel küldték vissza. Ehhez kapcsolódóan osztom meg a tapasztalataimat....[link]
-
laci laci
addikt
Figyelem!!!!!!!!!
Találtam egy mtk-s telo blogban ezt a leírást a gps javításához.Kérem,aki ért hozzá nézze meg és mondjon véleményt..A megoldás: ezt a sort dalvik.vm.execution-mode=int:fast bele kell tenni a bulid.prop fájlba. Ehhez használjuk például a root explorert, a fájlon hosszan nyomva - open in text editor. Írjuk/másoljuk bele ezt az egy sort....
-
junkpod
nagyúr
válasz
Keeperv85
üzenetére
Tesztelem az 1.0.6-ost és szerintem ebben sem jo az agps, mert ha be van kapcsolva akkor hosszabb a ttff és fixálás közben is folyton bizonytalankodik. Ha kikapcsolom akkor 1mp belül van fix.
Hol van az a log? Mit cseréljek az 1.1.5-ből hogy jó legyen?Kunasgabi: én úgy flasheltem fel az új 6-ost, hogy a recot pipát kivettem és megmaradt az előző rom twrp. Bár tényleg jobb a cwm reco.
-
neprom
csendes tag
Sziasztok ! Az 1.0.6-os fw system.img-be hogyan tudnám kicserélni a build.prop-ot a saját myaudio-s build.prop-ra ?
-
kunasgabi
tag
Sziasztok! 1.1.1 szoftver alá hogy tudok cwm recowery-t tenni? Root megvan,MUT megvan, de nem sikerül valamiért. Már próbáltam sokfélét,de csak az a twrp megy amivel az 1.1.1 alapból van. De az nem jó mert nem mountolja az emmc-t. Valakinek valami ötlet?
-
miklosandras
csendes tag
Megvettem ma az iGO primo israel -t. Aki ezt használja kérem keressen meg privátban. Köszi szépen

-
-
Laza...
addikt
Egyrészt ez a véleményem, másrészt ha bajod lesz a készülékkel hová küldöd vissza javítani? Harmadrészt licites termék, nem tudni mennyi lesz a leütési ár
Az irreálisan alacsony ár általában koppintást takar / kerülendő. Ne legyél már sóher magaddal szemben, Kínában olcsóság van, de ott sem ingyen van semmi sem

-
DEGU83
tag
válasz
Laza...
üzenetére
http://www.ebay.com/itm/INew-V3-Ultrathin-5-0-Multi-point-MTK6582-Quad-Core-Smartphone-3G-NFC-OTG-16GB-/181450749265?pt=Cell_Phones&hash=item2a3f4eb551
Nekem ez jó árnak tűnik, mi a véleményetek? Elég jókat olvastam meg hallottam az ebayról, nem tudom mennyire rizikós ez? Üdv!
-
Laza...
addikt
Itt nézelődj, az összefoglalót nyisd le, minden infó benne van. Onnan is rendelhetsz, ahonnan szimpatikusabb. Szinte mindet megfognak a vámon (+27% ÁFA-t tegyél rá az árra), célszerűbb DHL-el rendelni, akkor extrém esetben 2 nap alatt, átlag 1 hét alatt a kezedben a készülék
-
DEGU83
tag
ELég kezdő vagyok a témában! a kérdésem az, hogy ebay-on érdemes e vásárolni ezt a készüléket, vagy van-e valami megbizhatóbb forrás. A másik, meg, hogy a leirás szerint tud magyarul, tehát ebből a szempontból is mindegy, hogy honnan rendelem? Előre is köszi a választ!
-
RVR400
veterán
válasz
junkpod
üzenetére
LEmentettem egy 1.0.6 és egy 1.1.1 cuccait. Kb semmi különbség nincs, csak egyedül a WG-s modem fájl más, és az 1.0.6-ban nincs ot az etc/firmware/mddb és a system/etc/firmware/mddb helyeken a BPLGUInfoCustomAppSrcP_MT6582_S00_MOLY_WR8_W1315_MD_WG_MP_V11_P5_1_wg_n fájl.
-
janek69
senior tag
Na ezt nem is vettem észre,de így már lehet valós az aksi adat.. Nekem pl. már az 5" is az a kategória,hogy ha dolgozni akarok,akkor nem tudom magammal vinni,mert tuti kettétörik munkaközben. A kocsiba nem lehet beülni sem akkor ha a zsebemben van,sem akkor ha övre csatolom.
-
Odzse
tag
Köszönöm a Dogee-s visszajelzéseket.Szerencsére még a "minden megoldás érdekel" fázisban vagyok,mert két héten belül szeretnék telót venni.
-
rokarudi
aktív tag
Akit érdekel, még ma 20 EUR-ért meg lehet venni a Sygic program EU és Oroszország verzióját időkorlát nélküli térképfrissítéssel. Szerintem ennyi pénzt megér :-)
-
janek69
senior tag
Ha a készülék nem vastagabb legalább 3mm-el mint a V3,akkor tutira kamu a 2600mAh. Az is kérdéses,hogy azon mennyi a bug,ha van,akkor foglalkozik-e vele a gyár,vagy majd egyszer kihal a készülék.Engem személy szerint a kamerája is érdekelne,hogy ez a Sony sensor van-e benne,vagy valami 8Mpx-es,amit 13-ra interpolálnak.Egyenlőre ezért még meg sem fordul a fejemben a csere,meg azért sem mert 2 hetes a teló és az áfa miatt eladhatatlanul drága lett.

-
junkpod
nagyúr
-
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Köszönöm a gyors és hasznos segítséget, már az 1.0.6 csipog a Inew-n!

Imei restore, Root, konfigurálás és app restore jön még. Majd tesztelem én is, hogy mi változott az 1.0.7-hez képest. Droid Tools-al az IMEI-t és NVRam-ot nem tudtam visszaállítani vszeg a root hiánya miatt, ugyan látta a telót. Gondolom egy NVram visszaállítás célszerű lenne. Anno az 1.0.3->1.0.7 átállásnál is így jártam és a wifinél jelentkezett az NVram Err hiba. A Backup-om múlt heti visszatöltése megoldotta a hibát, most is csináltam egyet az 1.0.7-ről. Érdekes, hogy 2 fájlal többet mentett ki 1.0.7 alatt, mint 1.0.3 alól. -
Gaabe
tag
Tudna valaki adni egy működő linket a legújabb CWM recoveryhez?
-
barany80
csendes tag
És döbbbbbbentem egyet amikor megláttam a Doogee Dagger DG550-et!
http://www.minideal.net/doogee-dagger-dg550-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-4-1g-16g-with-5-5-inch-hd-ips-screen-3g-otg.html -
barany80
csendes tag
Sziasztok! Olvasgatom itt a hozzászólásokat és igazából nekem az a véleményem, hogy mindenki olyan telót vegyen amire akarja használni! Nekünk iNew V3 van a feleségemmel, ez az első Kínai telefonunk, de az az igazság, hogy nagyon meg vagyunk vele elégedve, igaz az akkuja kicsit kevés de az nem akkora gáz. Egy ilyen kaliberű telefont most Mo-n kb 100.000 Huf körül lehet megkapni, ebből kettő volt ennyi. Így meg tudom majd azt csinálni hogy sűrűbben tudok cserélni telefont, mert nem azon kell idegeskednem hogy még mennyi van hátra a részletből és mennyiért tudom majd eladni! Akinek meg sűrűn van szüksége GPS-re akkor meg azt kell venni az direkt arra van kitalálva, sztem! Én csak ajánlani tudom, sztem jó kis design-os teló!

-
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Lehet, hogy azért nem kapcsol be a teló, mert a belső akksija lemerült?!
A checksum-ok be voltak pipálva.
Az 1.1.5-ben találtam cach és userdata file-kat. Azokat csak bemásolom az 1.1.1 mappába és a scatter fájl kiválasztása után kipipálom és Fw? Az 1.0.6 is Fw-vel menjen, ugye? -
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Köszönöm a segítséged. Jó gondolom, hogy a nem jó driver miatt kínlódok? Küldenél akár privátban is egy linket a jó driverről? Win8/8.1 és most már jobb, ha lesz egy Win7 is, mert hoztam egy laptopot amin 64 bites Win7 van.
Amíg a hozzászólást megírtam, addig a gépen lógó telóval történt valami, mert nem reagál egyetlen gombnyomásra sem, pedig az akku is benne volt?!

Hiába rakom fali töltőre, arra sem regál. Most megpróbálom a laptopon szüzen telepíteni, de az 5 driverlelőhelyről nem tudom melyiket tegyem fel ... -
junkpod
nagyúr
válasz
soundman1
üzenetére
Probald felrakni az 111-et amelyik prerooted és reco is van benne. Fw upgrade legyen da dl checksum is.
User és cache persze csatolj be valahonnan.
Rádugáskor nem kell nyomni semmit és nem is kell ujraindulnia.
Ha kész huzd le kapcsold be vol+ és recoban wipe data cache, reboot.
Ha rendben akkor mehet a 6-os. Csak download, reco user cache nem kell.
Ha kész ujra reco és wipeok. Jónak kell lennie.Jelentes: ttff 92sec+5perc folyamatosan változó jel majd beállt pontosra. Auto holnap. Bug még nincs.
-
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Raknám fel már órák óta Download only módban az új 1.0.6-ot, de ott tartok, hogy lefut a flash, de nem indul újra a teló. Bekapcsolás után csak bootlopban marad. Próbáltam más stock rommal is, ugyanez a helyzet. A gps fixes 1.0.8 rom flesselése után még a recovery-be is be tudtam lépni, de az is bootlopban marad. Próbáltam az 1.0.6-ot Format-tal feltenni, így 5007 hibakóddal Brom errort ad fel.
Visszaolvasva Win 8.1/32 bit alatti USB driver hibára gyanakodtam, eltávolítva a régi drivert a http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-Tool-iNew-V3-Pc-Drivers-SP-flashtools oldalról a drivers preloader mt65xx/Win732_Driver mappából tettem fel. Fent volt már a PDAnet is előtte.
A driver frissítés előtt 1.0.7-ről indulva mikor végigpróbáltam a stock romokat, el sem indult a flash Download módban, egyedül az 1.0.3 ment fel simán. Annak idején is erről tudtam csak az 1.0.7-et feltenni, most már az sem megy fel.
Most az újabb driverrel az SP Flash Tools flash közben mutatja, hogy a preloader driver Com3 módban csatlakozik a telóhoz, flash végén a zöld pipa megjelenik, de nem indul újra a teló.
Mit rontottam el? -
janek69
senior tag
Ha a hívás hangerejét full felnyomjátok és valaki olyan hív,akinek kellően jó mikrofon van a telójában,akkor nektek is torzít a hangszóró? Nem mondom,hogy érthetetlen amit a másik fél mond,de kicsit csörög.Lehet kifogtam egy kicsit gyengébb hangszórót.
-
gabor231
tag
válasz
Attis Radeon
üzenetére
Köszi nektek.az lehetett probléma.azóta is néha néha kikapcsol,meg néha ujraindulgat,de a nokia akksi akció után,tehát azóta ,mindig be is tudtam kapcsolni.a nokia akksi egyébként pár mp re volt csak rajta.és a teló nem volt lemerülve akkor kb 50 %on volt mikor a látszat halált játszotta el.
-
junkpod
nagyúr
telenor: a teljes firmware mappát átraktam az 1.1.5-re de sajnos nem hozott változást. Ha már reset volt akkor felment az 1.0.6-os.
tapasztalat 2 perc után: telenor jól működik, lehet látni, hogy jelerősség függvényében váltogat a G, E, H, H+ között, ilyet a 850-es romok sose csináltak, ha 3G aktív akkor csak H vagy H+Tehát a megoldás nem a firmware mappában van és semmi köze a 900-assághoz. Azok a fájlok hibásak amik az üzemmód váltásokat kezelik. (amúgy a telefon persze most 2000-900-as lett.
Hétvégén tesztelem és majd jelentek

-
RVR400
veterán
válasz
mrgymisi
üzenetére
Filename - IMG_20140622_141044.jpg
ImageDescription -
Make - CXQ
Model - V3
Orientation - Top left
XResolution - 72
YResolution - 72
ResolutionUnit - Inch
Software - CXQ
DateTime - 2014:06:22 14:10:44
YCbCrPositioning - Co-Sited
ExifOffset - 358
ExposureTime - 1/1056.0 seconds
FNumber - 2.00
ExposureProgram - Not defined
ISOSpeedRatings - 192
ExifVersion - 0220
DateTimeOriginal - 2014:06:22 14:10:44
DateTimeDigitized - 2014:06:22 14:10:44
ComponentsConfiguration - YCbCr
ExposureBiasValue - 0.00
MeteringMode - Center weighted average
LightSource - Other
Flash - Not fired
FocalLength - 3.50 mm
FlashPixVersion - 0100
ColorSpace - sRGB
ExifImageWidth - 4608
ExifImageHeight - 2592
InteroperabilityOffset - 826
ExposureMode - Auto
White Balance - Auto
DigitalZoomRatio - 1.00 x
SceneCaptureType - StandardThumbnail: -
Compression - 6 (JPG)
Orientation - Top left
XResolution - 72
YResolution - 72
ResolutionUnit - Inch
JpegIFOffset - 1137
JpegIFByteCount - 15232
YCbCrPositioning - Co-Sited -
laci laci
addikt
Szerintem közelítsük meg másképp a dolgot.Adott ez a telo,én itt a hp-n vettem 47.000 huf-ért(biztos,hogy nem mindenki ennyiért vette),adott egy htc,zte...stb telo ilyen specifikációval olyan 70-80.000 huf-ért,miért nem örülünk neki?Megéri az árát amennyibe kerül,azért jó terméket kapunk.Elfogadható a kijelző,kamera,stb....Sokan rendelték,mennyiért??????Akkor én mit mondjak?47.000??Nekem megfelelt,szép volt a külső,vékony és a kijelzőre nem kellett fólia(utálom
),igaz a gps miatt adtam el,de meg is "bántam".Végezetül azt kapjuk,kaptuk amennyit adtunk érte. -
mrgymisi
tag
Bocsanat a spamert. Nem volt szandekos. Mobilrol irtam.
-
mrgymisi
tag
válasz
junkpod
üzenetére
Igen draga baratom. Ezzel adtal nekem igazat. Nem F2.0 van benne de ezt a telefonod is megmondja. Azt mondtam higy nem olyan kepet csinal mint a reklamban. Es ezzel ahozzaszolasoddal engem igazolsz. Egy, f2.2. Ketto, feny nelkul nem csinalsz vele kepet, tehatarido beallitas es allvan nelkul nem fogsz vele olyan ejszakai kepet csinalni mint a reklamban. Ket napja semazodtam a kamerat. DE OLYAT MINT A KEPEN nem csinalsz vele. Errol beszelek....Tul van egy kicsit reagalva a dolog.
-
mrgymisi
tag
válasz
junkpod
üzenetére
Igen draga baratom. Ezzel adtal nekem igazat. Nem F2.0 van benne de ezt a telefonod is megmondja. Azt mondtam higy nem olyan kepet csinal mint a reklamban. Es ezzel ahozzaszolasoddal engem igazolsz. Egy, f2.2. Ketto, feny nelkul nem csinalsz vele kepet, tehatarido beallitas es allvan nelkul nem fogsz vele olyan ejszakai kepet csinalni mint a reklamban. Ket napja semazodtam a kamerat. DE OLYAT MINT A KEPEN nem csinalsz vele. Errol beszelek....
-
junkpod
nagyúr
válasz
mrgymisi
üzenetére
A canon dslr sem csinál jó képet fény nélkül. Az F2.0 egy viszonyszám, nem az abszolút bejutó fénymennyiségre utal hanem a relatívra, az F2.0 a lencséken "átférő" fénymennyiséget a felére rekeszeli. Nézz rá kérlek a lencsére, épphogy nem lyukkamera van benne. Nem lehetséges fény nélkül fényképezni, max hosszú expo idővel kompenzálni, de ahhoz állvány kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Más kérdés, hogy Doogee-t nem vennék már többet, mert volt nálam pár típus.