Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Hajmási01
üzenetére
Tényleg ennyire lusták vagytok?
Vissza kellene olvasni egy kicsit... Kombinálni... Mindegy... S még ő keressen meg? Ne légy már ennyire lusta... Aki foglalkozik/foglakozott javítással, tuti találkozott ilyennel.De segítek: laci_laci és RVR400 kolléga foglalkozik ilyen s hasonló dolgokkal. Én csak személy szerint hozzájuk fordulnék.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
A cm6ban milyen a videó felvétel, ott is zúg?
Nem haragszol, válaszolok helyette, mivel a telefon, amire felrakta a CM13-at, az enyém (lesz).
Annyit tudok, hogy nem volt térerő a SIM kártya behelyezése után. Ezen kifolyó oknál fogva természetesen másik romot kértem rá, s a kedves fórumtárs másikat rak fel.
Ha kipróbálta, szerintem megírja...Remélem nem haragszik meg rá a kedves fórumtárs, hogy én válaszoltam.

-
Mecy_Lacee
senior tag
-
Mecy_Lacee
senior tag
REKLÁM ON!!!
Kedves laci_laci fórumtársnak köszönhetően újra itt vagyok köztetek. Telefont javított nekem, gyorsan, megbeszélt időre.
Ezúton is köszönöm neki a fáradalmait, s üzenem, hogy még találkozunk!
Csak kéne egy donor telefon...REKLÁM OFF!!!
A telefont amúgy kedvesem használja, napi szinten. Tökéletesen meg van vele elégedve, igaz telefonálásra nem használja. Inkább vigyáz rá...
A telefonon MIUI rom van. Ha esetleg valakinek kérdése volna róla, állok elébe. -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Leleményes
üzenetére
Kijelzője jó???
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
blackfox
üzenetére
!Ez mind müködő rom?
Elvileg igen. Amiket használtam, s működött:
Zopo, CM, MIUI, Xperia, Novecento.Es mivel tudom feltenni őket mert szerintem a gyáriban romban nincs CWM.
Mindegyik romhoz van leírás, hogy, s miként kell felrakni. Először úgyis frissítened kell a gyári romot. Ajánlom ezt, a linkelt SPFlashTools programmal kell felrakni, majd mehet a Costum rom.Viszont, ha még nem csináltál ilyesmit, ajánlom átolvasni a topicot. Hidd el megéri, sokat lehet tanulni belőle.
Vagy a jobb felső sarokba használd a keresőt, ha konkrétan tudod, mit keresel.
-
Mecy_Lacee
senior tag
-
Mecy_Lacee
senior tag
Akkor elnézést... Nem akartam senkit félrevezetni.

Megkövetem az urakat!
-
Mecy_Lacee
senior tag
Valakinek, lehet hasznos lehet...
Nem ismerem az oldalt... -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Ha ép a kijelző, s tényleg elakarod adni...
Tuti találsz rá vevőt, pl. én, laci laci fórumtárs....
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Hát a needrom nincs eleresztve v7 (costum) romokkal...

Ezért kell kínai telefon vásárlásakor olyat venni, amihez van legalább valamilyen támogatás...
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Leleményes
üzenetére
S nem adod el??
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Leleményes
üzenetére
Az ajánlatom továbbra is áll...
-
Mecy_Lacee
senior tag
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
TimeCenter
üzenetére
Qrva gyorsan küldd vissza garanciába...
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Leleményes
üzenetére
Ha nem megy, akkor nem megy...

Van egy ötletem: add el. Épp keresek egy ép kijelzőt...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Be.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Ez megint egy olyan kérdés, amire nem lehet jó választ adni/kapni.
Figyelembe kell venni az igényeket, mire akarod használni, stb. Olvasd végig a topikot, keress rá dolgokra. Főleg laci_laci kolléga és RVR400 kolléga hozzászólásait böngészd, ők leírják a típushibákat, s ha van módszer, a javítási módszereket is.Személyes véleményem szerint, ha nincsenek nagy elvárásaid a telefonnal kapcsolatban, s szép, jó állapotú telefont tudsz szerezni, jó áron, akkor megéri. Látok apróhirdetésben 40ezerért is, de annyit ÉN már nem adnék érte.Max 25-30-at...
De én már beszereztem egy másikat már. -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Új vagy használt?
-
Mecy_Lacee
senior tag
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Melyik problémára keressük a megoldást? Töltésre, vagy az OTA frissítésre?
Mit csináltál?
Töltésre vonatkozó:
Miután megkaptam tőled a telót, felraktam rá az XPERIA rom-ot. 2-3 nap után azt azért cseréltem le ZOPO romra, mert a GPS-t nem tudtam élesíteni, illetve a töltésnél ugyanezt csinálta. ZOPO romnál ilyet nem vettem észre, bármilyen akku állapotban töltöttem, bármivel. Sőt, teljesen lemerített aksit is töltötte.OTA-ra vonatkozó:
Beléptem TWRP-be, majd FR, s telepítettem a MIUI (Inew_v4.4.2_Miui-6_5.4.3.zip )romot. Ez volt a gépen.
Ez a hiba...
Most olvasgatom, hogy a Inew_v4.4.2_Miui-6_5.5.8.zip-et kell először feltenni. Hogy az a @&.....Mit csinál most?
Töltésre vonatkozó:
Tölt, 70 % körül van.OTA-ra vonatkozó:
OTA frissítésnél kéri az újra indítást., belép TWRP-be, belép az installba, felvillan, s nem csinál semmit, belépve az installba, error valami fogad.És ha rádugot PC-re mit csinál
Töltésre vonatkozó:
Tölt, épp a megfelelő zip-et másolom fel az SD kártyára.OTA-ra vonatkozó:
Feltelepítem, s megírom, hogy megy-e normálisan a frissítés... -
Mecy_Lacee
senior tag
Megjött a P-70, így gondoltam kipróbálok tüzetesebben a V3-on egy-két rom-ot.
Jelenleg MIUI-t raktam fel.
Valaki tudna segíteni, hogy mennek fel ezek az OTA frissítések? Nem akarnak felmenni. Mondjuk símán a ZOPO-ra pakoltam fel FR után, lehet ez a baja. Felrakom síma KK-ra. Hátha megjavul.
Viszont volt/van egy érdekes észrevételem. Lehet hogy rom függő a telefon töltése?
Ugyanazt vettem észre, mint az XPERIA rom-nál, hogy egy bizonyos akku szint alatt (jelenleg 50% alatti) nem tölt a telefon, csak akkor, ha a power bankra rakom -mindegy, hogy az 1A vagy 2A -es kimenetre.
Sajna 2 féle töltő fejem van:
- gyári, 0,7 A-es.
- SONY, 0,85A-es.
- és a kakukk tojás: POWER BANK, 1A és 2A-es kimenettel. Nos ezzel nem villog, s normálisan tölt a teló.
Remélem érthető voltam. -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Eszeanna
üzenetére
Szia!
¤ Csak a GPS-nél volt problémád?
Nem. A töltéssel is. Nem tudom mi köze volt hozzá, de a hálózati töltőt nem szerette. Hol ment a töltés, hol nem, s ilyenkor állandóan jelzett a telefon. Nem tudom, hogy ez rom hiba-e, de Zopo romra visszatérve ez nem jelentkezett. Érdekes... /Gyári töltőjével jó volt./
Ja, s a power bank-ommal se ment a töltés. Míg Zopo romon igen.¤ Használtad a Walkman alkalmazást? Az teljes értékű volt? Értem ezalatt azt, hogy a zenék adatait tudtad szerkeszteni? A színét változtatta az alkalmazás?
Használtam a Walkman alkalmazást, de csak zenehallgatásra. A zene adatainak szerkesztését hol kellett volna keresni? Nem használtam soha. A színét pedig nem változtatta, végig egy színű volt. De lehet, csak nem figyeltem.¤ A Play áruház felajánlotta a csak Xperia telefonokhoz való frissítéseket? Pl. a Walkman alkalmazáshoz?
Rom telepítés után egy csomó alkalmazást frissített. Mintha lett volna közte xperia cucc is. Nem figyeltem.De ha megjön végre a P70-em, akkor visszarakom, s megnézem neked ezeket.
-
Mecy_Lacee
senior tag
Új fejlemények:
Visszatértem Zopo romra.
GPS az Xperia rom alatt használhatatlan.
Eldobál a mellék utcákba, jó 100 m után veszi észre, hogy nem a tervezett helyen vagyok, stb. Pedig végigjártam az mtk gps esőtáncokat, mind, amit találtam. Nem segített.
Természetesen készítettem képeket, van az akku használatáról is. Hétvégén pótolom ezeket. -
Mecy_Lacee
senior tag
Mit teszteljek? Ha valaki kiváncsi valamire, letesztelem.
-
Mecy_Lacee
senior tag
2óra nyúzás után jónak tűnik ez a Sony XPERIA rom. Tetszik. Eddig...
GPS élesítés holnap. -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Számomra újdonság, hogy a 3g külön kell beállítani, hogy menjen. De megy...
GPS-re nem volt időm még.
Vodás flotta + T-Mobile domino5 kártyával rendelkezem. FF]
-
Mecy_Lacee
senior tag
Xpera rom fent.
Ma-holnap teszt. Főleg a gps érdekel engem...
Valakinek valami, szolkatok. Megnéze -
Mecy_Lacee
senior tag
laci laci kollégának köszönhetően ismét, immár harmadjára tèrek ide vissza, mint valós V3 tulaj.
Köszönöm neki mègegyszer.
Sony xperia romról valakinek valamilyen tapasztalata???
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Keresgélj itt. Hajrá.
Azt remélem nem várod el, hogy mindet átnézzük a kedvedért?

-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
gumedli
üzenetére
"Azért bátorkodtam ilyen kérdéssel fordulni hozzátok mert a másik telom egy LG ami frankón és egyszerüen lefrissítette magát."
Ez nem fogja...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én konkrétan ezt a ROM-ot ajánlom elsőre.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
gumedli
üzenetére
Nem olyan sokat kellett volna visszaolvasni...
De azt se tudjuk, miről akarsz frissíteni. "Lollipop" (vagy mi az új droid?) még nincs. Hivatalosan nem is lesz szerintem. KK-t találsz a needrom-on, van belőle gyári, costum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Keresünk dokkolókat
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én hülye...
Csak kéne egy donor telefon...