Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
nandozo
tag
Képernyő felválás - ragasztós tipp:
Palmatexnek az az értelme, hogy valamihez / önmagához jól ragad.
Emiatt nem közvetlenül kell vele összeragasztani két felületet.
Szét kell emelni pl fogpiszkálóval, vagy műanyag pálcikával (lényeg hogy ne fémmel, hiszen az megsért(het)i az üveget és a műanyagot) bekened mind a két oldalt, vársz picit (kezdjen kötni a ragasztó) mondjuk 1 percet (mivel itt igen vékony réteget kell felvinni) és összenyomod a két felületet pár percre.Az "kikenődött" ragasztót kezeddel le tudod dörzsölni :-);
Remélem tudtam segíteni annak akit ez a probléma érint.
-
raulicio
senior tag
Meg azért nem ártana megnézni, hogy mi meríti a telefont nem, okoz-e valami wakelock-ot. Persze ha már ez megtörtént és azért írtál mert a cella készenlét vagy valami hasonló a legnagyobb fogyasztó, akkor vedd úgy, hogy nem szóltam.
Nekem ma 2 simmel 6 óra 50 perc alatt 19%-ot merült. Nem egy világbajnok adat, de nekem teljesen megfelel. Ennyit simán el lehet érni, ha nem nyomkodja valaki egyfolytában és nincs semmi gebasz, ami feleslegesen merítené a telefon.
Pl nekem legutóbb a sd kártyám volt a ludas a gyors merülésben...
-
Gaabe
tag
Arra tudtok e megoldást, hogy ha az ember olyan helyen dolgozik ahol gyenge a térerő, ne kelljen powerbankot vinni magával, konkrétan az asszony reggel 5 re jár dolgozni, és 13 órakor mire végez már 40% alatt van az akku úgy, hogy nem is telefonált, meg játszott vele. 2 féle kínai telefonnal is ugyanaz az eredmény, előtte egy Samu galaxy minije volt azzal nem voltak merülési gondok.
-
krisz985
újonc
Sziasztok! Megfogadtam ha megérkezik a telefonom és tesztelem 3-4 hónapot megírom mi a véleményem a készülékről. Mielőtt megrendeltem sokat olvastam itt a tapasztalatokat , szerintem alap ha hozzá teszem én is a sajátomét. Életem első Kínai készüléke. Gyakorlatilag 2 héten belül megérkezett. A Coolicool-ról rendeltem mert akciós volt. Későn vettem észre, hogy van europai raktár és én a kínából rendeltem. A végén jól sült el a dolog, mert nem kérte a postás az áfá-t. Lényegében 37 ezer forintomba került a készülék, így olcsóbban megúsztam. Folyamatosan használom hónapok óta. Miskolc- Siófok távon Sygic gps alatt egyszer sem dobott jelet. Budapesten sem, pedig ott valamiért a régi Sony-m dobált. Teljesen gyári nálam minden nem nyúltam hozzá. Kamera szerintem az árához képest hihetetlen szuper. Akku nálam egy napot bírt legnagyobb terhelésem egy fél napos folyamat fényképezés a városban. Lehetne jobb, de minden esetben az ára ami mosolyt csal az arcomra. A negatív dolog ami engem idegesít a hátlap. Teljesen jól illeszkedik mindenhol de recseg kicsit. Ennyi
3G tökéletesen megy. NFC tökéletesen működött Galaxy S4 mini és Nexus tablettel egyaránt. Azoknak ajánlom akik nem tehetik meg, hogy sokat kiadjanak egy telefonra. Jelenleg azt mondom nagyon örülök, hogy a tulajdonosa lehetek egy ilyen egyszerű de erős készüléknek. Szerintem a következő telefonom is Kínából fog landolni ha ezt elküldöm nyugdíjba. Ja igen és a dobozban volt még egy füles, egy extra fólia és egy flip tok a töltő mellett. -
LedyGyuszi
addikt
Sziasztok!
Teljesen amatőr vagyok a témában...Látom itt mindenki rootol, telepít, töröl jobbra-balra...
Egy laikus kérdés: ha most rendelek egy inew v3 telefont, akkor ezeket a módosításokat nekem is muszáj végrehajtanom, vagy tudom egyből használni (TELENOR, T-MOBILE) a készüléket?
Egyáltalán miért kell mindig, mindent rootolni?Segítségeteket előre is köszönöm!

-
Teote
csendes tag
Sziasztok!
Keszthely környékén, (max 80 km) esetleg van olyan személy aki ért az új rom felrakásához és ebben segítségemre lenne? Előre is köszönöm a válaszotokat.
T
-
PGaben
csendes tag
Ha esetleg érdekel valakit megoldottam a gondomat,
valamelyik felrakott rom szétcseszte az nvramot, ezért szívtam.
A romok nem írják az nvramot, ezért hiába is tettem fel bármennyit nem segített.
A megoldást itt találtam meg, mindent be kell tartani amit elmond a videoban és tadammmm:
működő telefon az eredmény. :-)Szolgáljon ez segítségül esetleges sorstársaimnak.
http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-iNew-v3-NVRAM-download-backup-restore-tar-bin-files
-
-
laci laci
addikt
Ha valakit érdekel tegnap két hét után sikerült felraknom a kk romot.hogy mi volt a gond?A telo és a sd kari teljes törlés után egyből jó lett minden.

-
PGaben
csendes tag
Közben belenéztem a scatter.txt-be lehet kellene egy olyan verzió, ami írja az nvramot is?
mert szerintem itt az nem változik, ha jól gondolom?partition_index: SYS4
partition_name: NVRAM
file_name: NONE
is_download: false
type: NONE
linear_start_addr: 0x1800000
physical_start_addr: 0x400000
partition_size: 0x500000
region: EMMC_USER
storage: HW_STORAGE_EMMC
boundary_check: true
is_reserved: false
operation_type: BINREGION
reserve: 0x00Nem vagyok egy guru, de a 4. sorban a none helyett akkor true lenne nem?
-
junkpod
nagyúr
Frissült a chrome, iszonyat gyors lett, legalábbis ART alatt.
-
PGaben
csendes tag
Egy hülye kérdés, mit csinál a download only, mert azt nagyjából sejtem mi az fw update?
-
PGaben
csendes tag
Hmmm...
Ugyanaz, müxik, de az alapsáv ismeretlen.
-
PGaben
csendes tag
Van olyan rom verzió, ahol azt is kipipálja, de avval sem műxik az alapsáv.
PL: v3_inew_v1.0.8_GPS-Fix_MNShop.cz -
janek69
senior tag
Az aksi nem tud teljesen lemerülni. Van magán az akkumulátoron is egy elektronika ami ezt megakadályozza.
2 dolog lehet. 1. a telót úgy állították be,hogy 4%-on lekapcsoljon. 2. A telót úgy állították be,hogy az ó szerinte 0%-on kapcsoljon le,de az elektronika az aksin,hamarabb lekapcsol,mert az azon beállított feszültség magasabb.Nem emlékszem pontosan,de valahol 2,9,3V környékén kapcsolnak le. -
siskad
őstag
Sziasztok! Ugye elég furán jelzi ki a telefon az akku százalékot. Ezzel kapcsolatban azt szeretném kérdezni, hogy 4% nál azért kapcsol ki a telefon, mert teljesen lemerült az akku vagy mert úgy van megcsinálva, hogy ne tudjon teljesen lemerülni?
-
RVR400
veterán
Én pont ma csináltam egyet. Nem egyszerű, mivel a hangerőszabályzók szalagkábelét át kell forrasztani, ahhoz meg nem árt egy weller meg némi remegésmentes kéz, meg az anyagköltség sem éppen olcsó. Azt mondom, hogy kb 20-ból ki lehet hozni.
(#6449) PGaben: Ezt próbáltad már?
-
PGaben
csendes tag
Sziasztok.
Valaki segíthetne rajtam, mert előbb cselekedtem és csak utána olvastam fórumot.
Sok Samut frissítettem már minden felmerülő gondot megoldottam, de most vakvágányra futottam az inew-val.
Flashtool-lal felraktam a romot, minden szépen alakult, kivéve azt, hogy a telo tulajdonságainál kiírja az alapsáv verzió ismeretlen.
Minden faxa, csak épp telefonálásra alkalmatlan a vas. :-(
Mivel nem működik a rádio, így nem lehet visszaírni az IMEI-t sem...................
Próbáltam már számtalan verziót, de egyiknél sem kerül vissza az alapsáv. :-(
Valakinek ötlet, vagy esetleg kész megoldás?
Előre is köszi.G -
vontod
tag
Hy népek! Sikerült rálépnem a telómra, minek következtében a képernyő felső harmadánál keresztben megrepedt. A képernyő működik, de az érintésre csak a felső harmadban reagál. MMennyibe fáj egy display csere? illetve ki tudná ezt kivitelezni?
-
RVR400
veterán
Ezekről az akksikról beszéltem. Ha esetleg valakit érdekel.
(#6447) Laza...: Mondom, hogy 4.35 V-osak, nem pedig 4.2-esek.
-
duronx
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok szerszám készletet ajánlani amivel szét tudnám szedni a telót?
Az alsó két csavar kifogott rajtam. Köszi -
raulicio
senior tag
válasz
erikkire
üzenetére
Esetleg nézd meg a külföldi rendelések téma összefoglalóját és akkor talán oszlik kicsit a köd...
Amúgy meg a minidealen is minden lépésről-lépésre atom szájbarágósan van, szóval 8 általános elég a megértéséhez.
Amúgy meg alapvetően két szállítási kategória van. Futárszolgálat (pl. dhl) és posta. Utóbbi nyilván lassabban szállít, ráadásul a magyar királyi posta is ül rajta 1-3 hetet, ezért rohadt lassú.
-
-
RVR400
veterán
-
barany80
csendes tag
Helló! Valaki tud segíteni, hogy mit kell beállítani ha vodafonos mobil netes kártyát teszek bele, mert valamiért nem megy! Adat be 3G be és még sincs semmi! Nekem a t-mobilossal semmi gondom simán megy!

-
T-János
csendes tag
-
raulicio
senior tag
A Gravityboxot használóktól kérdezem, hogy mi az a beállítás amit aktiválni kell a képernyő felvillanások ellen? (vagy kétszer észrevettem az elmúlt napokban)
Illetve korábban találtam olyan beállítást, amivel azt lehet megakadályozni a különböző notification jelzések bekapcsolják a telefon képernyőjét. Idegesítő, hogy ha kapok egy üzenetet, akkor felold a kijelző a zsebemben...Köszi!
-
erikkire
csendes tag
Hello mindenki

Olyan kérdésem lenne, hogy megrendeltetném az ismimmel az iNew v8-at, a mixeshop oldalról, de ott hol lehet kiválasztani az EUEXP1-es rendelést, hogy ne a magyar vámot fizessük, ami jóval drágább??? Szóval hogy itthon ne vámolják le? -
raulicio
senior tag
válasz
soundman1
üzenetére
nem használok semmi ilyen appot (clean master, powerdog, akármi). Egyedül a gsam batteryt használom, ami kiírogatja, hogy mi használja a telót, mi az ami nem hagyja aludni, stb.
Ez hozta ki a process.media-t, aminek az volt az oka, hogy az sd kártyámon nem olvasható, vagy töredezett média fájlok voltak. Mondjuk ez nem is csoda, hiszen az sd kártyám sorozatban a 4. telefonomban szolgált és még sosem formáztam meg.
Most lementettem róla minden fontos dolgot, formáztam, visszapakoltam mindent és jó.Ha nem hozza ki a telefon, hogy ez a process indokolatlanul sokat eszi az akkut, akkor amikor a telefon inaktív, akkor semmit sem kell vele csinálni.
-
barany80
csendes tag
Hali mindenkinek!
4.4.2. android helyett vissza lehet rakni a 4.2.2.-őt???
-
barany80
csendes tag
válasz
tzsolti81
üzenetére
Helló! Nekem is ez a problémám azzal a telóval amit kb 2 hete rendeltem és nem tudom mit kellene vele csinálni! Nekem van kettő is, de azok hibátlanok, igaz azon a régebbi 4.2.2 android van! Neked sikerült már kideríteni, mi a megoldás?
Ha engem hívnak minden ok, viszont ha én hívok akkor engem hallanak, de én meg nem halom! Esetlek vki tud ebben segíteni??? Heeeeeeeeeeelp meeeeeee! -
btamas92
csendes tag
Van itt szegedi lakos, aki tud segíteni felrakni a 4.4.2-t ?
-
RVR400
veterán
MA jött két V3, ezekben már az újabb akksi van (kék matricás), és 4.35V-ig tölthetők. Szerintem már alapból ezzel kellett volna kezdeniük annak idején.
-
-
janek69
senior tag
Nem emlékszem már kinek volt gondja az aksi lassú töltéssel és gyors merüléssel.
Azt olvastam,hogy elvileg az a gond,hogy ha van egy rossz media file a telefonon vagy SD-n,akkor a mediaserver azt folyamatosan olvassa és ezért eszi az aksit.
Ez a [link] volt a bejegyzésnél. Hátha segít. -
dinin
tag
válasz
junkpod
üzenetére
Az Iphone-os kollégák is lassan már csak pingpong ütővel rohangálhatnak. Jövő héten mutatják be a 4,7"-os apróságokat. Kíváncsi vagyok, hogy utána mit fognak szólni azok az almások akik eddig a méret miatt gúnyolták a droidokat. Jövő héttől 4,7" lesz az etalon, kisebb telefonokat nagyítóval kell majd keresni.
-
janek69
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Na ja. Az apple mire kiad valami újat,akkorra az már elavult,mert a kínai jobbat gyárt 5-öd annyi pénzért.
Az Apple 1 dolgot tud.Jól megcélozni az idiótákat,akik elhiszik,hogy az a legjobb. Ez pont azonos az alábbiakkal.
Ha meghalsz azt te nem veszed észre,csak a körülötted levő embereknek rossz. Ugyanez a helyzet akkor is,ha hülye vagy.

-
dinin
tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok.
Összességében megér 156 dollárt a telefon?
GPS, WIFI, Kamera jó minőségű, NFC rendesen működik? Nem péklapát hatású a telefon? -
janek69
senior tag
Megnéztem egy videon mennyivel jobb az ART mint a dalvik. Na ezért tuti nem gyalulom le a telót.Ha még azt is hozzáveszem,hogy nem minden alkalmazás fut vele,akkor meg egyenesen nem is érdekel.
dalvik vs art video
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

3G tökéletesen megy. NFC tökéletesen működött Galaxy S4 mini és Nexus tablettel egyaránt. Azoknak ajánlom akik nem tehetik meg, hogy sokat kiadjanak egy telefonra. Jelenleg azt mondom nagyon örülök, hogy a tulajdonosa lehetek egy ilyen egyszerű de erős készüléknek. Szerintem a következő telefonom is Kínából fog landolni ha ezt elküldöm nyugdíjba. Ja igen és a dobozban volt még egy füles, egy extra fólia és egy flip tok a töltő mellett.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De olvastam, csak valamiért nem volt teljesen egyértelmű a számomra, fáradt vagyok, tegnap hosszú volt a nap