Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
-
Kowi84
aktív tag
Erre valaki?
-
justnow
csendes tag
válasz
laci laci
üzenetére
Helló!
Kellene nekem egy kis segítség.
Flasheltem két napja, megcsináltam a recoveryt, minden rendben volt eddig.Most viszont nem tudok belépni a recovery-be.
Nyomom a power és volume+ gombokat, feljön a sárga inew kép, aztán semmi?
Mi van ilyenkor, hogyan jutok el újra a recoverybe?? -
Beri Geri
csendes tag
Udv!
Szal akkor 64Gb os memkari felejtos?
Mar rendeltem 32est akkor enyi lesz... -
laci laci
addikt
Az lehet,hogy a needrom pihen?Nem találtam linket a létöltéshez
... -
janek69
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Megvaaan. Ez a vonino jax qs néven futó v3 ROM-ja és úgy már a needromon is fent van,ez a baidu nagyon lassú. vonino jax qs
-
laci laci
addikt
válasz
raulicio
üzenetére
A marsapa most rakott fel egy custom romot,nekem jó benyomásom van ezzel az úriemberrel.Felraktam elsőnek a twrp-t és rootoltam azóta nem lehet az imeit újraírni.Úgyhogy kezdhetem újra.Ha a recoveryt nem akarom telepíteni a flashtoolnál akkor a pipa inaktív legyen?Custom romnál van olyan opció,hogy a cwm/twrp-t ne rakja fel?Mert lehet a twrp a hibás az imei-m miatt,mert most már cwm van fent és nem jó.
-
laci laci
addikt
válasz
janek69
üzenetére
Az első telomnál működik rendesen a flashtool(ezzel eddig nem próbáltam a flashtoolt).Jobb oldalon a letöltés arra kattintva jön is lefele.Felrakom az új twrp-t(needromos).Aztán majd meglátom mi lesz.
Felraktam a twrp-t és az imeim eltűnt és nem is engedi újraírni.Akkor ez a gondom a kk. rommal.ha letúdnám törölni még flash.telepítés előtt a twrp-t akkor jó lenne.hurrrá
Rájöttem....
janek69
özben rájöttem én is(keresgettem) -
laci laci
addikt
Vonino_v1.23_20140426.rar.4.2.2
SP Flash Tool v5.1352.01
A gps indulás a többihez képest nagyon jó volt. -
raulicio
senior tag
válasz
szur tdi
üzenetére
Ez így nehezen megválaszolható. Ha eredetileg 900-as a telefon akkor nem, ha eredetileg 850-es, akkor root után 1 perc alatt javítható ez a hiba. Ha 4.4-es jön eleve, akkor szerintem nem lesz gond.
Tehát alapvetően a telenoros gond már nem gond, de nem tudom garantálni, hogy pont a te készüléked milyen ROM-al érkezik majd.
-
raulicio
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Kíváncsian várom, hogy milyen "hivatalos" romot találhattál és milyen számunkra totál ismeretlen helyről szerezted. A GPS pedig nekem majdnem minden rommal eljutott idáig, max az xbinben ki kellett cserélnem hozzá egy fájlt, szóval eddig nem igazán érzem, hogy megtaláltad a szent grált, de ki tudja...
-
laci laci
addikt
Találtam egy gyári,gyári romot(4.2.2),felraktam.A gps-nél nem állítottam semmit(dirrekt)és a gps test-el indítottam el.fél perc és 5 holdat talált.Este belinkelem mindenkinek.
-
Kowi84
aktív tag
Meg tudná valaki mondani, hogy melyik a jelenleg elérhető legfrissebb (hivatalos) és jól működő rom? Esetleg egy linket tudnátok adni hozzá?
Teló nincs rootolva, úgy is fel tudom rakni a hivatalos romokat?
-
janek69
senior tag
válasz
balaaa88
üzenetére
Nekem is vannak vele gondjaim rendesen. Bizonyos progik alapból azt mondják,hogy hohó ez kitkat sd-re nem írok,hiába van megoldva a téma a permission állítással. Ezen felül nem tetszik,hogy a GPS-nél semmi infó arról,hogy az EPO-t sikerült-e leszedni,meddig érvényes..... A dalvikról nem lehet átváltani ART-re,mert ugyan azt mondja,hogy átáll,de a reboot után továbbra is a dalvik megy. Szóval nekem nem csak az iNew V3 kitka-el van bajom,hanem alapból is kicsit gagyi érzetem van. Persze a gps meg annyira jó,hogy amiatt marad egyenlőre még.
-
szur tdi
csendes tag
Sziasztok ,én mint aki totál nem ért a telefonok világához feltennék egy kérdést .
Ha veszek egy V3 at gondom lesz a Telenoros kártyámmal ? Máshol olvasom ,hogy cseréltetni kell a telenornál ,hogy ne legyen "BUG " ?
Köszönöm ! -
balaaa88
aktív tag
válasz
tepimartin
üzenetére
Hát nem tudom, hogy mi lesz. Idővel lehet, hogy a frisebb verzió javítja. Én valószínűleg visszateszem a JB-t, mivel már megszoktam minden hibájával együtt és ott megy a GravityBox rendesen meg azok is amik nekem kellenek.
-
soundman1
senior tag
Kicsit nehezen, de felment a KitKat ma este nekem is. A 4818 hsz-ban leírtak szerint vissza kellett raknom az 1.1.1-et SPFT v3-al, majd arra a romra már felment a régi v3 Firmware Upgrade-el a wilsey féle 1.0.13.

Köszönöm mindenkinek a bejegyzéseket, sokat segítettetek.
Az SD Fix is megvolt, a MyBackup progimhoz eddig nem kellett a restart, most csak akkor látta teló a progikat, ha volt egy restart is. Lehet, hogy az ART-nak köze van hozzá, mert egyből átállítottam a config során? -
balaaa88
aktív tag
válasz
tepimartin
üzenetére
Nálam sem tökèly plusz a tèrkèpek program kihal szinte mindig ès a google hitelesítő sem jó
-
raulicio
senior tag
válasz
tepimartin
üzenetére
én is észleltem a problémát...
-
tepimartin
tag
Én is felraktam az új KitKat-ot. Nektek gravitybox KK hogy produkál? Nálam általában nem hajtja végre a módosításokat.

-
T-János
csendes tag
Sd kártyára írás engedélyezése Android 4.4 KitKat alatt.
Vagy aki nem akar berhelni

SD KitKat Fixer
[link] -
janek69
senior tag
válasz
raulicio
üzenetére
Eddig én is röhögtem a markomba,mert mindent kipróbáltam,de nem veszett el.Most sem volt egyértelmű,mert felcsatlakozott a telenorra,csak hívni nem tudtam se 2 se 3g-n. Lehet,hogy egy factory reset is megtette volna. Most kapott egyet és nincs gond a telenorral.
A GPS viszont szuper!!! Bent a lakásban fixál. Ezt eddig csak a nokia n8-am tudta elkövetni. -
T-János
csendes tag
Sd kártyára írás engedélyezése Android 4.4 KitKat alatt.
Csak root-olt telón müxik.
ES File Exploler-rel. (nem muszáj ezt használni)Keresd meg a következő fájlt:
/system/etc/permissions/platform.xml
Keresd az
android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE
android.permission.WRITE_MEDIA_STORAGEsorokat.
Létre kell hoznod a módosított sorokat az alábbi karakterláncoknak megfelelően:
<permission name="android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE" >
<group gid="sdcard_r" />
<group gid="sdcard_rw" />
<group gid="media_rw" />
</permission>
<permission name="android.permission.WRITE_MEDIA_STORAGE" >
<group gid="sdcard_rw" />
<group gid="media_rw" />
</permission>Mentsd el a platform.xml fájlt, majd állítsd át a fájl jogosultságot 644-re
(rw-/r–/r–) a mobilod újraindítása előtt.
Most indítsd újra és készen is vagy!
-
raulicio
senior tag
válasz
janek69
üzenetére
ezt az imei dolgot nem értem. én firmware upgraddel raktam fel a tiszta readbacket, aztán cwm-el a wisely féle rootoltat, de egyik sem töröltem az imeimet. Sőt még soha nem sikerült egy romfrissítéssel sem törölnöm az imeit.
Amúgy felfedeztem egy kis problémát, bár az is lehet, hogy csak nálam jelentkezik. Rohad lassú a töltés. Már ránézésre is, de most felraktam a gsam-ot és több mint 8 órát ír a fullra töltésre, pedig 220-ról töltöm. ha a laptopról, akkor szinte nem is tölt...
-
janek69
senior tag
A nincs telenor bug és az hogy 900MHz baseband törölve. Most jutott eszembe,hogy az imei visszaállítás a data/nvram mappát visszateszi így visszarakta a régi cuccom. Tehát fogalmam sincs,hogy megjavult-e a telenor hiba.
-
Apakutya
újonc
sziasztok! új vagyok, de nagyon hasznosnak találom, amit eddig megosztottatok a Inew v3-ról. Nekem kb 1 hónapja van , de nem jöttem rá hogyan lehet az indítási dallamot kikapcsolni. Valakinek ötlet?
-
laci laci
addikt
Az első telomnál egyből jó volt a flashtool...
Felraktam én is,de ennél sem lehet írni a imei-t,tud valaki segíteni? -
laci laci
addikt
válasz
biznisz-elek
üzenetére
Akkor ha meg lesz.....Sajna telenor bug az fen áll..
-
laci laci
addikt
válasz
biznisz-elek
üzenetére
Elvileg mindkettő.milyen rom van fent?
-
biznisz-elek
tag
sziasztok.a telefon melyik simmel viszi a 3g-t? a mikro vagy a normál simmel? vagy mindegyikkel? köszi

-
qweg
újonc
Sziasztok!
Nagyon új vagyok a kínai telefonok világában, valaki világosítson fel!!
Most rendeltem a Minideal-ről egy inew v3-at és 5$ fejében kértem root-ot, remélem ezzel nem csináltam valami marhaságot?
Nyugtasson meg valaki, hogy nem egy üres valamit kapok.
-
raulicio
senior tag
válasz
janek69
üzenetére
Meg is van a megoldás, nekem legalábbis eddig jó.
Az exposed-ban a gravity boxhoz hasonlóan letölthető egy modul: "KitKat SD Card Full Access" a neve. Nincsenek beállításai csak aktiválni kell, újraindítani a telefont és megy. Mondjuk csak a sygic-et próbáltam, ami így már egyből hozzáfért az SD-hez. Előtte nem ment.
-
didros
senior tag
Milyen az akkuidő ezzel az új kitkat rommal?
-
janek69
senior tag
Azért annyira nem vicces dolog,hogy a programok egyrésze nem látja az SD kártyát. Erre van valami megoldás?
-
raulicio
senior tag
Mindegy mostmár, a sima readbackes romra cwm-ből feltettem a wisely által készített rootolt verziót, persze így egy újabb adatvesztés árán de már rootolt a készülék.
Most az egyetlen hiba, hogy pl a sygic kiírja, hogy nem fér hozzá a külső SD kártyámhoz. Elvileg a 4.4-ben alapból ez így is van, de ezen a rootnak segíteni kellene.
Illetve pl a mybackup pro SD kártyaként csak a belső tárhelyet látja. Olyan mintha fel lenne cserélve a belső tárhely és az SD kártya.Ezen lehet segíteni valahogy?
-
soundman1
senior tag
válasz
balaaa88
üzenetére
Ha rootolt 1.0.13-at akarok, akkor ne a Kevin féle KitKat-ot tegyem fel - pedig már tegnap letöltöttem -, hanem a wilsey félét, mert csak abban van root lehetőség?!
Letöltöttem most wilsey csomagját. Tehát a benne levő SP F. Tools-al az iNew_V3_KK_1.0.13_TWRP_SPFlash.rar teljes tartalmát feltolom a telóra és újrainduláskor automatikusan belép a twrp-be és úgy csináljam végig az általad leírtat?
4.2.2-re SP Flash Tools-ban mehet Download-al vagy Firmware update-t javasoltok?
A csomagban levő zip és másik rar fájl az új 1.0.6-ról való frissítéskor nem kell a romoláshoz,ugye? -
balaaa88
aktív tag
válasz
balaaa88
üzenetére
Megy a root (nekem így): SPFT-vel firmware upgrade a NeedRom-os flashelős KitKat-ra, majd twrp-ben belépni, kilépéskor megkérdezi, hogy rootolni akarjuk-e -> igen; újraindítás után SuperSU .apk-ját rátenni a telefonra -> telepíteni -> megnyitás után TWRP / CWM módra kattintva automatikusan rootolja a telefont.

-
janek69
senior tag
válasz
janek69
üzenetére
Közben megnéztem a GPS-t is,hát eddig szuper. Lakásban 14s alatt fixál,persze most jó sok hold van felettem,de ez akkor is egészen jó.Hozzáteszem,hogy az 1.1.5-nél sem volt bajom a gps-el.
WIFI megy rendesen és végre a térerőt is jól jelzi,mert nekem volt,hogy érte a router antennáját szinte és csak 1 csíkot mutatott. Ezen felül nagy meglepetésemre a Bandmodeban 900/2100-asnak látom a készüléket.Másnak is az lett? Az enyém 850/2100-as,de én mindig cseréltem modemfile-t,aminek persze ehhez semmi köze,hiszen ezzel is cseréltem,hogy feltettem a 4.4.2-t.
BT működik,legalábbis a headsetem megy vele rendesen. -
janek69
senior tag
Az SPflasheres wilsey ROM-ot tettem fel,IMEI vesztés megvolt,de van touch és a telenor bugnak is búcsút lehet mondani,megy rendesen. Most lepődtem meg,hogy a TWRP kilépéskor megkérdezte akarom-e rootolni? NANÁ!!
Látom Wilsey másik munkáját,a TWRP-s telepítőt és a tőlem sokkal okosabbaktól azt kérdezném,hogy jobb-e nekem a deodex-ed zip aligned rom és ha igen,akkor mivel és miért?
-
RVR400
veterán
válasz
raulicio
üzenetére
Mivel nem pre-rootos a szoft, amit Kevin töltött fel ,így sehogy. De itt van Wilsey-től a rootolható, deodexelt cucc. Mondjuk a leírásban szereplő format all opciót nem erőltetném, bár valószínűleg csak a flashelendő területeket törli csak, nem pedig az egészet, de én azé' nem nyomnék rá.

-
balaaa88
aktív tag
Rootolni 4.4.2-őt tudjátok? Hogyan? Ja leginkább CWM-es megoldások nélkül.
-
T-János
csendes tag
SP Flash Tool v5.1352.01 és jó a touch panel is

-
-
T-János
csendes tag
A touch panel nem működik. A touch panel diver is a lk.bin-ben van?
-
raulicio
senior tag
válasz
justnow
üzenetére
ha raktál már fel romot, akkor ugyan úgy. én 5-ös flashtools-al raktam fel.
Firmware upgrade módban. A hiányzó boot helyére én az uboot bint, a cache és userdata helyére az 1.1.5-ből a cache-t és a userdata-t a recovery helyére meg a 6044-es cwm-et, de azt még ki sem próbáltam, hogy működik-e.Minden esetre a rom egyelőre jónak tűnik.
-
janek69
senior tag
Holnap én is kipróbálom,mert benne van a hx8394a driver is és hamár több az LCD driver,akkor lehet,hogy a Touch panelből is benne van az ami nekem kell.Főként,hogy az enyém is fekete és ezt konkrétan fekete készülékkel adták,az ugyanakkor gyártott fehéret más verzióval kapta az a viszonteladó,aki erről írt először.
-
laci laci
addikt
Milyen jó,még mindig 4001 hibát ír ki nekem a flashtool....

-
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Jöhet az KitKat!
Jó lenne, wilsey ránézne, ha már próbálta portolni a mi (régi) v3-unkra korábban az új lcd-s KitKatot.
Hogy van ezeknél az inew-nál, találtak egy doboz régi lcd-t, és ha már ott volt, összeraktak arra is egy KitKat-ot, nehogy már ne tudják eladni a több tucat régi paneles v3-at? -
junkpod
nagyúr
hoppácska! ma reggeli olvasmány CPA-ról:
"kevin9500 Wrote:
hi im not rooted yet but cwm is installd :-)my lcd driver is : 0-nt35512_HD_dsi_vdo_truly
and how can i upload my image that i make with spflashtool?"
Úgy néz ki létezik régi lcd driveres kitkat is!

-
Beri Geri
csendes tag
Üdv.!
64 GB-os memkarival használja valaki a telót? Megy rendesen? -
erikkire
csendes tag
Sziasztok
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek iNew v8-a már? Akinek van, írna privátot?
Köszönöm
-
debrigo
csendes tag
válasz
muhaha01
üzenetére
Ezzel a következő tapasztalatom van: a szilikon tok (esetlegesen) a hő hatására tágul-összehúzódik és hozzáér a POWER gombhoz. Nekem zsinórban kikapcsolta a készülékem, nem ecsetelem a stresszt amit okozott. (akkucsere, stb) Ha leveszed a szilikon tokot, megszűnik a hiba. Egy szike hegyével, egy ügyes kézzel picit faragni kell a gomb helyének belső részén a tokból és megoldva.
-
Kowi84
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ehhez a telóhoz ajánlani valami normális tokot? Lehet én vagyok a balek, de amiket eddig találtam rá azok elég "puruttyák".
-
Teote
csendes tag
Sziasztok! Nekem van egy felesleges eredeti kijelzőm. Úgy volt, hogy képernyő csere lesz, hála a szakinak aki megsasolta a telefonhibát amit én okoztam, de végeredmény az lett a képernyő megérkeztével, hogy csak forrasztani kellett. Szóval akit érdekel, akkor eladó.
-
miklosandras
csendes tag
válasz
tevepapi01
üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=ZvQJwa79I0k

Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

...
özben rájöttem én is(keresgettem)
Ezek szerint sikerült összehoznod a flashtool-t és a drivereket.

Felraktam én is,de ennél sem lehet írni a imei-t,tud valaki segíteni?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)