Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
dinin
tag
CM11 Inew V3-hoz.
Jelenleg béta, és linket is csak PM után küldenek.
Én már igényeltem, ha megjön kipróbálom és megírom, hogy milyen. -
mokaher
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Még nem próbáltam, az következik.
Ha lesz hírem, azonnal jelzem. -
Kerni62
tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Szia!
Beszéltem A Telekommal, és csak a náluk vásárolt NFC képes telefonnal vehetem igénybe a MobilTárca szolgáltatást. Az nem számit, hogy az előfizetésem náluk van ill., hogy amit tőlük vettem 18 hónapja az nem tud NFC-t. Ez vicc. Most írok nekik panaszlevelet, és megszüntetetm az összes létező mobil és otthoni előfizetést ami a Telekomhoz köt. Ha ők adnának ingyé telefont akkor azt mondom OK, de amig én pénzt adok érte, addig hagy döntsem el, hogy hol veszek és milyet. A szolgáltatás pedig banki és egyéb kártyákhoz kell, nem pedig a Telekomhoz. állati zabos vagyok. Néztem a UPC ajánlatát, kevesebb pénzért többet kinálnak úgyis. Huuuu.... -
mokaher
csendes tag
válasz
zolipapa66
üzenetére
Szia,
a lányom kapott karácsonyra egy ilyet.
4 nap után legfagyott és egyelőre nem indul.
Segített valami neked?Köszi
-
poganytamas
senior tag
Kollegák, én napi szinten használok NFC-t, igaz nem mobil fizetést, hanem NFC tageket. Nem kell parázni tőle, egyrészt az NFC csak akkor működik, ha a telefon nincs lezárva. Tehát még a világítást felkapcsolva, a záró képernyőn sem működik, fel kell oldani hozzá a telefont. Ennél a telefonnál annyi speckó van, hogy a flip tok s-view nézetében (tehát amikor feketén mutatja az órát a kis ablakban) is működik. Másrészt meg a hatótáv minimális, gyakorlatilag neki kell nyomnom a tagnek, 2 ujjnyira már nem működik. Szóval ez a "míg végigmegyek a moziban a széksoron lenyúlják a pénzem" enyhén alaptalan.
-
Kerni62
tag
Még egy kérdés. Amikor fentről lehúzom a képernyőt és ott vannak ikonok, azon belül az "időtúllépés" mit jelent, mert ott három állás van?
-
nandozo
tag
válasz
Kerni62
üzenetére
Szia,
NFC ReTag pro-t használok, és szépen látja a bankkártyámat is, tehát nem a telefonnal van gond.
Bár én 2x is meggondolnám, telefonnal összekössem a "pénztárcámat"...
Az NFC-d állandóan aktív lesz majd gondolom, hogy használat ne kelljen ki-be kapcsolgatni, valaki hozzádér, beolvassa-másolja is az NFC-t amit sugárzol...
Lehet, hogy túl para? Nem tudom... De a paypass-os fizetés szerintem felelőtlenség... 5000-enként is le lehet könnyen meríteni egy számlát
( #NFC / #Paypass)
-
Kerni62
tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Köszönöm a tippet, írok Nekik. A Telekomnál pl. semmit sem tudtak mondani, nem értik, annyira új még nekik is.
-
nandozo
tag
válasz
noresz01
üzenetére
Szia,
Ma kicsit ráértem és felraktam az update 1.1-et, valamint vodás lévén a baseband patch-t gond nélkül felment mindkettő egymás után is a twrp-ből.
Az update 1-el mit, hol kellene tapasztalnom?
A baseband megváltozott, azt leellenőriztem, de MUT nem azt mutatja amit látnom kellene...
Az akku - idő xposed nélküli bővítésére a DS Battery Savert ajánlom, nálam most ez vált be és kellemes csalódás volt.
( #zopo update 1.1 / #900 Mhz patch / #battery )
-
raulicio
senior tag
Megérkezett az új telefonom, szóval a V3 közel egy év után nyugdíjba vonul. Bírta volna még a strapát és teljes meglepetésemre még a GPS is teljesen jól működött. Nem használtam sokáig mert úgy emlékeztem, hogy nem frankó, aztán 1 hónapja szükség volt rá, bekapcsoltam és kb 30 sec alatt volt kapcsolat.
Sajnos a jack csatlakozó kontakt hibás lett és semmi kedvem nem volt szervizt keresgélni.
(Ha esetleg valakit érdekel így a telefon eladom, de őszintén szólva nem hirdetem sehol.)
IUNI U2 lett az utód. Kicsit olyan most mint a V3 volt anno, hogy kevés az emberi nyelvű támogatás hozzá. Majd meglátjuk lesz-e annyira sláger telefon mint a V3 (kétlem), mert akkor tuti nem lesz gond.
-
-
junkpod
nagyúr
válasz
poganytamas
üzenetére
Szvsz a firmware nem tartalmazza a kernelt, a baseband fájl pedig a RIL segitsegevel android és a kernel között tartja a kapcsolatot.
Tehát, hogy egy badeband jól működjön ahhoz megfelelő RIL (firmware tartalmazza) és megfelelő kernel (boot.img) kell. Azaz teljes rom telepített javaslok firmware upgrade helyett. -
Kerni62
tag
Sziasztok!
Kezd elegem lenni ebből a telefonból. Most az a bajom, hogy nem lehet a Play áruházból letölteni a Telekomos MobilTárca alkalmazást. Van NFC-s SIM kártyám, e telcsi is tudja, mégis nem lehet telepíteni az Appot. Azt írja ki, hogy "Az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval"!!!! Ez mit jelent??? Nem lehet így egyetlen paypass kártyát sem használni, még igényelni sem enged pl. a Supershop oldalom. Ott honnan a fa...-ból látják ezt, -
nandozo
tag
válasz
gr8tjoey
üzenetére
Szia,
Az én eddigi tapasztalatom lesújtó a tv-re wifi-n keresztül kép küldéssel kapcsolatosan androidos tv-boxon keresztül (ami ugyan nem cél-linux-szal fut, de mondjuk jelentősen erősebb is mint egy miracast hardver):
akadozik, elmegy, szétesik, elcsúszik a hang - élvezhetetlen.
[Tronsmart A928 RK3188 + iNew V3)Ha valakinek van jobb tapasztalata, esetleg tud jó kombót ajánlani telefonhoz...
-
poganytamas
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Sajnos még valami más is van. Felraktam az 1.0.13-asban lévő firmware mappát, kitöröltem a /data/nvram tartalmát. Újraindítás után hosszú percekbe kerül, míg lesz sima GSM hálózat, újabb hosszú percekbe, míg 3G. A sokadik újraindítás után is, nemcsak az elsőnél sajnos. A Concorde-os BB-el viszont pikk-pakk pattan a hálózatra. Szóval ott valami mást is mókoltak sajnos a kollegák...
-
gr8tjoey
aktív tag
Üdv,
Többszöri leejtés után elvált a kijelző a háztól, amit megragasztottam, aztán újra elvált, és így tovább.
Legutóbbi alkalommal - akkor nem esett le a készülék, csak elvált a kijelző megint - kicsit durvábban bántam a ragasztás során a kijelzővel, és most van egy sáv ahol nem érzékel.
Szétszedni nem tudom, mert nincs mini torxom, úgyhogy kértem ajánlatot. Kijelző csere 14-18, munkadíj 4000.
Nagyon sajnálnám a telefont, mert hibátlanul tette a dolgát eddig, több 1000 km-t navigáltunk már vele, csodás képeket csinál, stb, de lehet el kell adjam.
Mennyit érhet így? Minden funkciója működik, tesztelhető, kis ügyességgel így is lehet kezelni (kb 1cm-es sávról van szó a képernyő felső 1/3-ánál). Minden tartozék megvan, még eredeti vékony fólia van a kijelzőn, szilikon tokkal, stb. Lehet csak engem zavar, hogy egy sávon nem érzékel, van akinek nem számít esetleg.B kérdés: nem lehet, hogy csak szétcsúszott valami kábel miközben emelgettem a visszarakáskor a kijelzőt?
-
junkpod
nagyúr
válasz
poganytamas
üzenetére
szvsz a Concordosok gányoltak benne valamit amikor még gond volt a 3G-vel telenor alatt és azt hitték a baseband a rossz, akkoriban irogatták is a fórumokon, hogy rettentő egyedi újdonságot találtak fel. Aztán közben rájöttünk, hogy "csak" az a gond, hogy a ROM-okból felíródika az NVRAM data mappája is, ami hibás adatokkal van tele, ezt alaphelyzetbe hozva megszűnt a 3G hiba. Azaz nincs szükség Concord foltozásra. Javaslom neked, ha előzőleg Concorde rom-od volt fent akkor az INew rom felrakása után érdemes lehet az NVRAM data mappa törlést elvégezni, szerintem ezzel az eredeti 1.0.13-as romban lévő BB is jól fog működni.
(örülök, hogy végre a Concorde telósok is kezdenek felébredni és a sok elementáris butaság helyett ami ott a fórumokon megy feltolják az INew romokat, és prohardvert olvasnak, jobban járnak

-
poganytamas
senior tag
válasz
nandozo
üzenetére
Kipróbáltam a linkelt patch-eket. Köszönet a logout-nak a bejegyzésükért. Tehát igazából csak a vodásoknak kell figyelni, nekik mindenképp a 900 és 2100-es csomag kell, különben nem lesz 3G-jük vidéken.
Ilyen basebandjeim lettek:
900 and 2100 patch:
MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V11.P15 2014/02/15 02:06850 and 2100 patch:
MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V34 2014/06/11 21:48850,1900 and 2100 patch:
SM619B_REDUCE_BP_W1258_V0.0.4_S0610 2014/07/07 15:00Összehasonlításképp a Concorde baseband-ja:
MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V34.P2 2014/06/17 19:56A Concorde nem tudom mit alkotott, de nekem csak az ő basebandjükkel megy sajnos.
-
petia
csendes tag
válasz
sasa311
üzenetére
junkpod, sasa311, laci laci köszönöm, sikerült, most már ha nincs a kezemben, akkor nem merül mint az őrült.
nem ment a telefon deep sleep-be. Az összes futó alkalmazást kilőttem, nem tudom pontosan melyik nem engedte elaludni szegényt, de a lényeg, hogy már jobb mint volt.
-
poganytamas
senior tag
válasz
nandozo
üzenetére
Kérdeznék én is ezzel kapcsolatban, ha már feljött témának.
5005-ös Concorde-ra raktam fel ezt a romot: [link]
Olyan 5 perc volt, mire a GSM hálózatra felkúszott, másik 2 míg lett 3G. Fogtam az eredeti Concorde romból a catcher_filter_1_wg_n és modem_1_wg_n fájlokat, felülírtam a V3 romjában lévőt, factory reset, azóta pöpec. Na most javítsatok ki ha tévedek, de a modem fájl adja a baseband-et. Viszont a V3-as romnak és a Concorde romnak a baseband-je majdnem ugyanaz, csak az enyém V32.P2 a másik (ami nem megy) sima V32. Mi az a P2?
Nem lenne rossz kipróbálni azokat amiket linkeltél, lehet holnap meg is teszem, csak semmi infó nincs róluk a frekvenciát kivéve. -
nandozo
tag
Sziasztok,
ezeket a "javításokat" próbálta már valaki? Ténylegesen működnek?
http://www.needrom.com/download/patch-basebands/
Patch 850 Mhz and 2100 Mhz Inew V3 for 4.4.2
Patch 900 Mhz and 2100 Mhz Inew V3 for 4.4.2 -
Dapro
senior tag
Sziasztok, nem találtam v7 topikot. inew v7 és thl t6 pro között gondolkozom. a v7 4 magos, a t6 pro 8. érdekelne ha valakinek van tapasztalata róluk. a 4 mag nem kevés?
illetve v7 ajánlott? -
Kerni62
tag
Meg tudnátok mondani, hogy mi a külömbség a INew V3 és a Vonino JAX QS között? Melyik az eredeti ( mert gondolom az egyik a koppintás), és melyik a jobb?
-
Kerni62
tag
Sziasztok!
Mi lehet a hiba? GPS-t akarom használni, de folyamatosan azt írja, hogy " Nincs GPS jel, Várakozás érvényes GPS helyzetre" A GPS be van kapcsolva.A telo rossz, vagy beállítási gond? Hol van ezekben antenna amit a GPS használ? köszi -
lippmeli
újonc
És az aksija nektek is olyan gyorsan lemerül? Én ha használom, játszok vele folyamatosan vagy filmet nézek max 3 órát bír. Azon gondolkodtam hogy lehetne-e venni bele egy másik aksit? pl egy ilyet:
http://www.ebay.com/itm/Original-New-2750MAH-Replacement-Battery-for-THL-T100s-T11-Mobile-Smartphone-/151390491929?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item233f939519
Mármint úgy értem, hogy méretre ez jó lenne a V3-ba? Vagy esetleg tudtok nagyobb teljesítményűt?
-
junkpod
nagyúr
válasz
Secretknight
üzenetére
Nem rossz készülék, nagyon versenyképes ár!
Kisebb kamera, gyengébb képernyő felbontas, nagyobb akkor, színes hatlap: olcsó csajtelefon
A rom verzióját képernyő fotón kéne ellenőrizni, és feldobni CP-re hátha van raprobalja a mienkre . -
lippmeli
újonc
Köszi, köszi, rájöttem. Az volt a baj, hogy a nevek a sim kártyán voltak. És ahhoz, hogy képet tudjak hozzájuk csatolni át kellett másolni a telefon memóriájába.

-
junkpod
nagyúr
válasz
lippmeli
üzenetére
Látom ez az első androidos telod?
Akkor kezd azzal, hogy atkoltozol Google felhobe. A sim névjegyzéket exportáld ki és töltsd be Google fiokodba PC-n, itt először rakd rendbe őket (vezetek-kereszt sorrend, duplikaciok, címek, emailok, helyes szamformatumok. Azután lepj be más fiokodba is: google+, face, Outlook... Ekkor az egyező adatok alapján már lesz jopar fotó is, a többihez a címtar szerkesztesevel addhatsz képet.
Fontos, hogy a cimtar a fő adattarolod, nem a telefonkönyv, az csak egy telefon számra szűrt cimtar. -
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
köszi
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Zsoltwader45
üzenetére
Szia!
Konkrétan a kijelzőcsere nem működik. Vagyis nem tudok róla, hogy lehetséges lenne a szervíz bevonása nélkül.
Rérszletekről laci laci vagy RVR400 kolléga tud többet. -
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv! Szeretném megkérdezni, hogy tudna-e valaki segíteni. Van egy concorde 5005nfc dual simes telelefonom. sérült a kijelző. Pontosan a bal alsó sarkában látható egy kis törés ezáltal a bal szélén 5 mm-es csík nem látszik a képernyőn.
gondolom kijelzőcserével orvosolható a probléma. ebben kérném a segítséget. kb mire számítsak árban. előre is köszi a válaszokat. P.Zsolt. 
-
siskad
őstag
válasz
lippmeli
üzenetére
Szia! Belemész a névjegyekbe és amelyikhez fotót szeretnél csatolni azt kiválasztod. Nyomsz egy menügombot, majd kiválasztod a szerkesztést. Ott rányomsz a kép ikonra. Választhatsz ki képet a galériából, de készíthetsz is egy képet. Ha hívnak, ez a kép automatikusan meg fog jelenni.

-
Secretknight
aktív tag
INEW V1 :
http://www.tinydeal.com/inew-v1-5-ips-gorilla-glass-android-44-mtk6582-4-core-3g-phone-p-143247.htmlandroid 4.4.4-el
-
lippmeli
újonc
Sziasztok!
Én is vettem egy inew v3-as készüléket. A segítségeteket szeretném kérni pár dologban.
Hol lehet képet csatolni a telefonkönyv bejegyzéseihez? Lehet egyáltalán? Illetve amikor bejövő hívás érkezik a névhez rendelt képet ki tudja rakni? Ha igen azt hogy kell beállítani?
Nektek is nagyon hamar lemerül?válaszotokat előre is köszönöm
Melinda
-
junkpod
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Örülök, ez volt a kari-aji!

-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Megtaláltam...
-
laci laci
addikt
válasz
poganytamas
üzenetére
Szerintem máshogy van számozva a két készülék.Nálunk a 1.0.1 az még majdnem a legelső 4.2.2 rom.
-
poganytamas
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Igazából ezt sosem értettem, mindenki 13-as romról beszél ha KK-et említ, nekem 1.0.1-es: [link]
És a szoftver frissítés azt mondta rá hogy a legfrisebb. Mégsem az lenne?
Amúgy perpillanat a Zopo rom van rajta, azzal nem dobálja a mobilnetet kikapcsolt képernyőnél. De ha van ettől frisebb Concorde rom, azt is kipróbálnám.
-
junkpod
nagyúr
válasz
poganytamas
üzenetére
Soha nem volt több mint 5 perc akár teljes rom upgrade sem.
Concorde: legujabb 13 kitkat rom van fent?
-
junkpod
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Semmi nvram nem sérült, ha visszaolvasol könnyen megtalalod a megoldást. Semmi esetre nem javaslom, hogy netrol szeretetet nvram fájlokat felmasolgass a telefonra, az komoly gondot okozhat.
A WiFi azonosító Mac address nincs kitoltve. Meg kell nyitni a data fájlt és felulirni a 0-kat.
Az üres Mac address hátránya, hogy minden WiFi csatlakozáshoz új IP címet fog adni a router ami elfogyhat.
Előnye, hogy nem vagy azonosítható és pl egy reptéri korlátos nyilvános WiFire akár 15 percenként is bejelentkezhetsz és nem fog kidobni mert mindig új ügyfél leszel. -
sasa311
veterán
-
petia
csendes tag
Kérlek benneteket, segítsen valaki!
Új a teló [ V3+ ], de rettenetesen gyorsan merül úgy, hogy nem is nyúzom. 100%-ról 20%-ra nem egész 6 óra alatt merül le. Egyszer már próbáltam gyári visszaállítást is, de ugyan ezt csinálja.
Valami ötletet, segítséget adjon már valaki, mert nagyon bosszant.
A geekbuying-tól rendeltem, áfával 171€ lett a vége... úgyhogy visszaküldeni nem igazán akarom,miután már 1x kifizettem az áfát.
Van aki rootolta már a v3 plust?
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!

-
nasa1994
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Inew 3 plus-t. Kérdésem lenne, hogy erről az oldalról [link] érdemes-e megvásárolni, illetve ha esetleg valami baja van hogy lehet intézni a garanciát? Továbbá 2db Inew 3 plus-t látok az egyik 166, a másik 170 dollár. Mi a különbség köztük? Amit még nem értek, hogy egyiknél sincs odaírva, hogy van benne nfc, pedig elvileg lenni kéne. Most akkor van, vagy nincs? -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Köszi.
Laci laci kolléga tudsz segíteni? Melyik nvramot rakjam fel? -
laci laci
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
Ha egy kicsit visszaolvasol, még én is próbáltam segíteni, de sem egy válasz, sem egy, hogy kösz vagy valami.
-
poganytamas
senior tag
válasz
---Lasali---
üzenetére
A kiejlző gondhoz nem tudok hozzászólni, a töltés hiba meg:
- rossz preloader került rá
vagy kiszakadt a micro usb csatlakozó
szerintem...Driverek telepítéséről csináltam egész jó videókat, nézz szét a youtube csatornámon
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
poganytamas
üzenetére
Szia!
Látom te eléggé értesz a készülékhez, azokra amiket én írtam, van valami tipped hogy mi lehet a baj? -
poganytamas
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
atab5-ös telefonnál ismert hiba volt ez, sérült az nvram:
[link] -
sasa311
veterán
Olyat észlelt eddig valaki, hogy 71%-ig viszonylag gyorsan merült a telefon, de már tegnap este óta 71%-on stagnál a jelzés?
-
RVR400
veterán
válasz
industrial
üzenetére
Próbálj másik SPFlashtoolt.
-
industrial
tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Egyébként érdekes hogy mind2 inkompatibilis romot jelez...mert a saját mtk toolsal lementett backup sem müködik

-
poganytamas
senior tag
válasz
industrial
üzenetére
Ah, értem. Esetleg próbáld meg másik verziójú flashtool-al, akku nélkül flashelni, ilyenek.
DRAM hibából kétféle van, az 5054-es és a 4032-es.
Az 5054-es azt jelenti hogy inkompatibilis romot próbálsz rásütni.
A 4032-es pedig szintén jelentheti ezt, de itt még pluszban javasolja hogy formázd meg mielőtt ráküldenéd a fájlokat. -
industrial
tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Igen biztonságosabb de már probáltam és ebben dobja a dram fail-t. Talán ezt hívják hard bricknek?
-
poganytamas
senior tag
válasz
industrial
üzenetére
Igen, végig leföldelve kell tartani. És ha nincs jelölve, akkor neked kell megkeresni melyik az. De amúgy nem értem, sérültek a telefon gombjai? 1000x használhatóbb és biztonságosabb a META mód : [link]
-
industrial
tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Amit a youtubon vagy az xda-n találtam módszereket meg probáltam de nem müködtek de ha télleg van még valami akkor az érdekel
..folyamatosam dram fail.
Végig leföldelve kell tartani :A? És ha a tp nincs jelölve? -
nandozo
tag
válasz
nandozo
üzenetére
Sziasztok,
Akku - zabálással kapcsolatosan -érzésre- gyengébb mint a Marsapa V2-volt. GSam-ot most tettem fel rá, de ehhez több idő kell, hogy tényszerű legyen.
ART-tal kapcsolatosan van egy rossz tapasztalatom, ha valakinek van ideje akkor kérem ellenőrizze le (zopo 1000s ROM), Dolphin browser kilép azonnal ahogy használni kezdem. Más böngészővel eddig ok.
-
laci laci
addikt
válasz
poganytamas
üzenetére
Gondolom kk.rom.Mi egy másik portolt rommal javítottuk. Ha kell link, szólj.
Industrial:Azért nem akarom/akartam nyilvánossá tenni, mert elèg kockázatos(mivel nincs a testpoint másik lába feliratozva (lcolo) ) es nem akartam másnak dobos telot képezni.
-
poganytamas
senior tag
Sziasztok,
Megkérdezem itt is: Concorde 5005 NFC telefon ha csak mobilneten vagyok, és lezárom a képernyőt, akkor 2-3 perc múlva lemegy szépen deep sleep-be, és lelövi az adatkapcsolatot is. 10-15 percenként kapcsolja vissza egy kis időre, ekkor bekapcsol a képernyő is (minek?) de ami fontosabb, az értesítések 10-15 perc késéssel jönnek. inew v3-nál van ilyen? Csináltam róla videót is, ezen látszik hogy semmi adatkapcsolat, majd 2 másodperc múlva kapcsolja fel.
-
poganytamas
senior tag
válasz
industrial
üzenetére
A szétszedés nem épp a legbiztonságosabb dolog, főleg hogy van módszer szétszedés nélkül, de ha mindenáron:
Meg kell keresni a telefon test pointját. Ha óriási mákod van, akkor TP-vel van jelölve. Ehhez ripityára kell szedni. Akku nélkül rá kell csatlakoztatni a PC-re, és megnyitni az eszközkezelőt. Egy multiméterrel el kell kezdeni leföldelni (GND pin vagy sokan az USB aljzat házát használják) dióda módban a csatlakozási pontokat (amik úgy néznek ki mint a pirossal jelöltek: http://i49.tinypic.com/21evzhk.jpg). Tilos leföldelni bármit ami VCC, VBAT, U+, + vagy ilyesmi nevekre hallgat. Az egyiknél miután leföldelted, az eszközkezelőben megjelenik az MTK eszköz. Innentől lehet flashelni, javaslom csak a preloadert, mert állandóan leföldelve kell tartani, fárasztó dolog úgy megvárni a teljes 20 perces flashelést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Witcher topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- Filmvilág
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Iqos cigaretta
- Milyen monitort vegyek?
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Felraktam egy 1.0.10-est talán, ez egy teljes rom volt, és arra rá egy 1.0.13-as CWM update-et (amiben egyébként van új boot.img is, nemcsak a system). Na mindegy, sikerült összehozni egy működő állapotot, boldog vagyok 

Valószínűleg a felhasználó ébreszti, mivel használja is a telót. 
gondolom kijelzőcserével orvosolható a probléma. ebben kérném a segítséget. kb mire számítsak árban. előre is köszi a válaszokat. P.Zsolt.