Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
Mi újság az új(mokólt) rommal?
-
diego65
csendes tag
Sziasztok, segítség kéne. Hónapok óta használom a telót, a kezdeti GPS-en kívül más kínom nem volt vele eddig, azt is megoldotta a német gps fixes 1.08 rom, azóta is azt használom. Pár napja sd card-ot cseréltem, azóta vannak gondjaim, időnként eltűnik a külső (ocó kinai) sd kártya. Ennek kapcsán lenne egy kérdésem, hogyan lehet azt beállítani, hogy az INTERNAL SD MINIDIG az első legyen, az EXTERNAL meg a második? Nálam alap esetben az external az sdcard0, de ha ezt nem érzékeli, akkor az internal lesz az sdcard0. Tehát azt szeretném, akár van external, akár nincs, a belső sd mindig azonos néven legyen, és az jelenjen meg elsőnek, és ugyanígy a külső is állandó néven szerepeljen, és mindig második legyen. Köszönöm előre is a segítséget. (Ha egy mód van rá, ne progit irj, hanem például konkrét vold.fstab sorokat)
Jelenleg ez van az /etc/vold.fstab-ban:
dev_mount sdcard /storage/sdcard0 emmc@fat /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-msdc.0/mmc_host
dev_mount sdcard2 /storage/sdcard1 auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/mtk-msdc.1/mmc_host -
vazul73
csendes tag
Elobálja a mobilnetet kb 5 percenként, majd magától újra csatlakozik. A wifivel semmi probléma nincs.1.1.1 verzió és telekom kártya. Tapasztalt hasonlót valaki? Esetleg megoldás?
-
soundman1
senior tag
válasz
janek69
üzenetére
Pár napja írtam privátba junkpodnak:
Remélem az Inew a v8 bevezetése után, tehát reméljük augusztusban kiadja nekünk is a v3-ra KitKat-et.
A http://www.concorde.hu/forum/index.php?topic=445.810 oldalon Maiden (régi ismerős, megbízható fórumozó volt a PdaPlus-os időszakomban) a KitKat-ról írta júni 18-án:
"Aki pedig itt a fórumon mondjuk beta tesztelő annak a KitKat verzió amit kaptak,
Kernel: 3.10.20 2014/05/05
build: beta9_2014_05_17"Már nem friss Maiden bejegyzése, így bizakodjunk, hogy lesz előbb utóbb új Android édesség a v3-on.
Össze kellene hasonlítani a kernel és build verziószámát, ill. jó lenne tudni, hogy a CC-seknek van-e újabb akár végleges verzió?!
-
janek69
senior tag
WOW! Fent van a teljes KitKat! Ha valódi.

-
soundman1
senior tag
válasz
Binya70
üzenetére
Bocs, de én is minden nap olvasom a fórumot, hogy okosodjak. Egyébként meg keress vissza csak ebben a topikban és mindent megtalálsz. Sajnos az összefoglaló nem lett kirakva, bár elkészítette egyik fórumozónk.
Romcseréhez keresd meg akár itt a youtube videót, ott mindent látsz. Annyi hiba van csak benne, hogy nem kell semmilyen power+hangerő gombot nyomni.
Romolás előtt azonban backup a rendszerről és az IMEI-ről!
Keress és olvass, menni fog! ;-) -
soundman1
senior tag
válasz
Binya70
üzenetére
Olvasd el az 5074-es hozzászólásom, ott leírtam a menetét, mért én is hasonlóan jártam. Előtte a droid toolsal már a backup/restore sem ment. Ahogy leírtam úgy csináltam mindent, azóta is OK a teló. Win 8.1 van a szgépemen, illetve előtte fent voltak az mtk teló driverei.
Látod janek69 is ezt javasolja. ;-)
-
Binya70
tag
válasz
Binya70
üzenetére
De az imei mentès nem akart sikerülni mert nem rootolt! Lefènykèpeztem hogy ha monden kötèl szakad legalább tudjam mit kell majd beirni!
A kèrdèsedre a válasz igen elolvastam! Amit kihámoztam belöle gèpre kellene kötni, betallózni azt hiszem scotter fájlt, majd a romot! Jól gondolom? Csak hát mindenki más ès mást ir, nincs 1 jól èrtelmezhető leirás , de ellentètben az offolás az 1000 megy! Ha valakit megsèrtek evvel bocs de már a hócipőm kivan ezzel a telóval! 1x áljon talpra ez a fos ès mehet a levesbe! Köszi ha segitessz! -
janek69
senior tag
Oroszoknál találtam egy linket. KitKat iNew V3-ra,de egyenlőre nem sokat ér,mert a system.img hiányzik.Kínai fickó tölti fel és állítólag lassú a net. Kíváncsi vagyok felkerül-e valaha.
[link] -
-
Binya70
tag
Sziasztok. Segítene valaki 1 inew v3-ban romot vserélni?
Szererném előtte lementeni a jelenlegi romot, és imeit lementeni!
Mtk tools-t nem engedi az imei backup to sdcardot, mert root jog kell hozzá! -
mrgymisi
tag
válasz
Laza...
üzenetére
Nen verem a mellem. Fogalmam sincs hogy mukodik egy erinto. Nem is okoskodtam. Azert irtam ide hogy elmondjam amit lattam.
Felfogtam mirol beszelsz. Nem fog a lelkeden szaradni az ongyilkossagom. Attol jobban szeretek en elni.

Janek: Sanszos amit mondasz mert ha a legutobbi alkalmazasokat kiakarom lovoldozni, azok sem dinamikusan csusznak ki, hanen igencsak akad.
Raulicio: Egy orok eletre megtanultam hogy f.szsagot beszeltem.
Altalaban a telefon indulasakor jellemzo hogy nem erzekel. Reggel kapcsoltam be. Azon kivul nem eszleltem
-
raulicio
senior tag
válasz
mrgymisi
üzenetére
Amúgy simán lehet egy program a ludas vagy a rom is lehet, hogy fos vagy touch panel drivere. Én azért még egy másik romot megpróbálnék mielőtt elkönyvelem, hogy "a képenyőfelbontás miatt nem vagy félre érzékel" (nyilván a kettőnek nincs sok köze egymáshoz).
Amúgy kipróbáltam és fizikailag képtelenség két betű közét megérinteni még kisebb felbontású kijelzőn is

-
janek69
senior tag
válasz
mrgymisi
üzenetére
Az,hogy a kijelző felbontása mekkora semmit nem befolyásol az érintőn,ami egy teljesen külön egység még akkor is,ha ma már az OGS technológia miatt nem lehet őket külön bontani.Egyébként a nagymértékű melegedés és,hogy nem tudja követni az újjad sebességét,az nekem inkább arra utal,hogy valami program folyamatosan kiterheli a CPU-t.
-
Laza...
addikt
válasz
mrgymisi
üzenetére
Attól hogy Te ezt megeszed, nem azt jelenti hogy az igaz.
Jelentheti ugyanakkor hogy szériahiba, és az egyszeri userek még ki is húzzák a mellüket, hogy micsoda faxa készüléke van, még az ujjával is célozni kell, mert annyira precíz a tuch
Így aztán az userek jó része nem küldi sehova, együtt él vele - a cég meg jól lehúzott x 1000 embert. Capise?De én leírom neked, ugorj ki a tizedikről, nem fog fájni. Nyugodtan próbáld ki, semmi bajod nem lesz. Sőt, már le is írtam. Ugrasz?
-
Binya70
tag
Sziasztok!
Csináltam az inew v3-on 1 gyári visszaállitást és azóta nagyon halk !
LEHET EZ ELLEN TENNI VALAMIT? -
mrgymisi
tag
NEWS.
A zopora visszatérve még pár szó erejéig, a melegedésre a telefonban installáltak a mérsékelt energiafelhasználás érdekében egy ilyen cpu szabályzót, amivel megszüntethető a melegedés, a kijelzőnél viszont a host touchra adtak ki javtást új rommal, ami nekem fent is volt már alapból. Amit en tapasztaltam vele az más volt. Utána olvastam egy kicsit és ez a 480ppi-s kijelzo annyira erzekeny, hogy siman melle utsz. Nagyon konnyen melle lehet nyulni a kis gomboknak. Ezert nem erzekelte amikor nagyon felporogtek az ujjaim. ket gomb koze koppintottam.
-
mrgymisi
tag
Akkor ha már ez feljött szóba, WiFI vagy 3g eszik több töltést?
-
didros
senior tag
Mi történik akkor, ha engedélyezem az adatkapcsolatot, viszont a 3G-t nem? Akkor kellene lennie valami minimális mobil adatforgalomnak ugye? Ami esetleg elég lenne a gmail, traffihunter frissítésre... vagy nem?
-
-
szurmais
csendes tag
Sziasztok.
V3-ra melyik most a legstabilabb, legjobb rom jelenleg? -
-
mrgymisi
tag
Amugy most eppen vacsorazik. Lassan vegezne mar. 94%. 100on levegyem vagy formazzam meg? Li.ion elvileg feleslegesbformazni.
-
Laza...
addikt
válasz
mrgymisi
üzenetére
Miután nekem volt sok 8 magos, el tudtam dönteni, hogy nekem doszt elég a 4. Inkább a 2GB ramra szavazok.
Arról nem beszélve, hogy az összes 8 magos 3D játékokban lagol. Meg-megdöccennek, majd hajrá, megint fut. Olyan másodpercenként, a Coolpad F1 volt AOSP rommal ami nem lagolt
Így lófaxt nem ér a 8 csodamag -
Laza...
addikt
válasz
mrgymisi
üzenetére
Minden 8 magos melegszik mint a fene ha terhelve van. Én nagyon szeretem a Coolpad F1-et pl., de játék közben rásül a kezedre (hogy bírják ezek...
)Ma is azt mondom, bőven elég 4 mag, de ha már nagyon több kell, legyen benne 2 GB RAM, az többet ér mint a sok mag
Tudom ez nem vigasz, de a melegedés az valós dolog, minden 8 magnál (nálam kb 5 féle cuccz volt, mind melegedett)
-
RVR400
veterán
válasz
mrgymisi
üzenetére
Az érintő hibája sem egyedi: ez itt egy ghost touch
-
mrgymisi
tag
Ne haragudjatok tudom hogy off topik de ezt a topikot kovetem nap mint nap telefon teren es it' tudom hogy hozzaerto emberek tarsalognak. Szoval megerkezett a kis zopo zp980+ om. Frissitettem rajta frimewaret mert elofordult hogy nem erzekelte a digitizer az erintest. Nos elofordul az is hogy ha gepelek rajta akkor egy picit lassan dolgozza fel amit irok. Begepeli azt gond es akaas nelkul. De nem abban az idoben villan fel a betu a billentyuzeten amikor ra koppintok hanem egy toredekkel kesobb. Foleg ha felporognek az ujjaim. Valamint nagyon durvan melegszik. Nem tudom hogy a cpu, vagy pedig a sim korul valami. Arra fele tapasztalom. Fura ez egy 340$os uzlet utan. Van valami otletetek?
Most toltom eloszor. Hatha az akksi generalja a melegedest. Hatha par toltes utan megszun. Ketlem amugy..
-
junkpod
nagyúr
válasz
muhaha01
üzenetére
korai ez még, szólj ha megjött a teló.
másrészt írtam: a letöltött rom mellett lesz részletes leírás is.Kérlek először olvasd át a rendelkezésre álló infót a letöltött romban, majd ha megjött a teló és még úgy sem sikerül értelmezni akkor érdemes továbbmenni. most nagyon hiába mondanék bármit is, hiszen nem tudsz vele továbbhaladni

1. vcom driver telepítés (win7 ajánlott)
2. flashtool telepítés
3. flashtool indítás
4. flashtoolsban a kívánt rom scatter-file kiválasztása, paraméterek beállítása (DA DL)
5. a. teljes új rom telepítés: mindent hagyj bepipálva, firmware upgrade módot használj
5. b. ha csak systemet/kernelt telepítesz akkor download módban csak a szükségeset kipipálva indítsd
6. flastools start
7. kikapcsolt telefont rádugod
8. csík végigmegy, pipa megjelenik, lehúzod
9. a. ha teljes telepítés volt akkor bekapcs és vol+ együttessel recovery indítás és wipe data/cache, majd bekapcs
9. b. ha csak system/kernel csere és akarod a régi rendszer adatait, akkor sima indítás és frissít magától -
muhaha01
tag
válasz
junkpod
üzenetére
Értem, köszi.
Következő kérdésem:
hogy kell flashelni?

gondolom össze kell kötni a pc-vel. mi a sorrend?
rémlik valami talán, hogy hangerőcsökkentés gomb + bekapcs gomb nyomvatart, vagy ez itt máshogy megy?
na pl ezért kérnék szépen egy betegesen szájbarágós pontokba szedett listát.
és akkor még a fasza rom-hoz való letöltési linkről és egyéb hozzávalókról nem is beszéltem

-
junkpod
nagyúr
válasz
muhaha01
üzenetére
érdemes olyan romot telepíteni ami már CWM vagy TWRP recoveryvel rendelkezik és rootolt is egyben. Például 1.1.1
Ekkor semmi mást nem kell csinálnod csak beírod a topik keresőbe: "SPFlashtool" és a találatok alapján fel-flasheled az új ROM-ot. És voilá, hipp-hopp lesz egy firss ropogós rootolt, recovery-s telefonod.

Nem viccelek, bár becopyzhatnám ide az SPFlashtool leírást amit kiad a kereseső de nem akarom az élvezetet elvenni
sőt a needromról töltött verziókban már benne van minden egy csomagban, driver, spflashtool, rom, leírás 
Ha elakadsz kérdezz, megoldjuk.
-
muhaha01
tag
válasz
raulicio
üzenetére
Szia!
Ha esetleg arra fanyalodnék, hogy rootolni és buherálni kelljen (bár még úton van csak a cucc, szóval fogalmam sincs, milyen az experience), valaki nem foglalná össze itt egy topikban - teljesen analfabélák és kezdők részére is (azaz nekem
) lépésről lépésre -, hogy mi az útja és módja a rootolásnak és milyen romot hogy és merre kell felpakolni, mit és hogyan kell beállítani?kissé nehéz ugyanis összeszedni így több különböző hsz-ből, egy összefoglaló butabiztos hsz jól jönne sztem, nem csak nekem.
Köszönöm szépen!

-
raulicio
senior tag
Én csak azt tudom javasolni, hogy aki ezzel nem szeretne foglalkozni, hanem "out of the box" szuperül működő telefont keres, az ne a kínai márkák között keresgéljen. Olcsón adják a hardware-t, de a szoftveres rész még nem feltétlenül az erősségük, meg a support sem. Legalábbis már kiforrott készüléket kell venni.
Más kérdés, hogy egy elismertebb nemzetközi márka telefonjával is lehet bőségesen szívni, de ezt most hagyjuk.
-
jupe65
újonc
Sziasztok!
Pár hasznos tapasztalatról ha írna valaki, azt köszönettel venném:
Vodafone kártyával, egyenlőre csak eggyel használnám a telefont, később esetleg mobil net, valamint GPS (IGO, vagy ha van jobb ötlet offline navigációs alkalmazásra, jöhet).
Ez a sok ROM-olás, amiről írtok elég ilyesztő. Én nem igazán szeretnék ezzel bajlódni, ha nem muszáj.
Leginkább a kérdésem az volna, hogy mindezek fényében érdemes-e inew v3-ban gondolkoznom, és ha igen, kell-e bármi mókolás, vagy egyszerűen betolom a vodafone kártyát, választom a magyar nyelvet és kész???Köszi előre is!
-
Szabaka
tag
Kicsit hanyagoltam a fórum olvasgatását. Valakitől van már megosztva MyAudio ROM? Nem vagyok root-olva... Ha leírjátok hogyan menthetem ki a telóból, akkor megosztom

-
janek69
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Az égvilágon semmit nem tettem vele,csak az nvram mappa buherálását. Max. azt kellene megtenni,hogy az 1.1.5-öt feltenni valahova az 1.0.6-ból kiszedett modem fájlal és azt lenne jó,ha valaki egy szűz telón,amin nem volt előtte 1.0.6 kipróbálni Junkpod nvram mappa törléses módszerével.
Sajnos olyan verzió nincs még,amit felteszel és minden mahinálás nélkül megy. -
muhaha01
tag
sziasztok,
olvasgatom itt a fórumot, egyáltalán van normálisan működő inew v3 idehaza?

-
válasz
andrasxx
üzenetére
Az sajnos nem elegendő. Jó a MUT-os mentés, de:
az csak a /data/nvram-ból menti a generált imei-t.
Az MTKDroidTools-zal kell menteni komplett, az menti azon rom-szakaszokat is, ahol az "egyebek" vannak, mint pl. az nvram rom-szakasz (blokkeszköz-szakasz), ahonnan a rendszer az imei.t generálja. -
andrasxx
tag
MobileuncleTools-szal mentsd le az imeit, van benne erre külön menü pont.
Ha netán elveszik az IMEId, akkor csak a MobileuncleTools-ot kell feltelepítened és a kártyán lévő IMEI mentésed alapján ugyan úgy menüből vissza tudod állítani. Annyi idődbe kerül a visszaállítás, amig újra indul a telefon.
Ez az IMEI mentés mindenkinek ajánlot!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Így aztán az userek jó része nem küldi sehova, együtt él vele - a cég meg jól lehúzott x 1000 embert. Capise?

Így lófaxt nem ér a 8 csodamag
)