- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
soundman1
üzenetére
nekem csinálta ezt JB is jó-párszor.
GPS-KK: na Waze is és Google Navi is tesztelve, mindkettő teljesen jól működik, városban jól navigál (majd kíváncsi leszek BP belvárosi házak között is, hogy mit ad, de eddig nem panaszkodom).
Aksi fogyasztás-KK: pihenő állapotban képes 0%-ot enni, akár egész éjszaka alatt is, nagyon jó a fogyasztása. Bár szerintem az is benne van, hogy alacsonyabb fényerőn hajtja az autó állapotban a képernyőt. De mindenesetre jobb mint a JB volt.
Viszont van egy olyan, hogy néha "levillan" a képernyő, azaz egy fél másodpercre elmegy a kép, majd visszaadja és folytatódik minden. Nektek nincs ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- iPhone 13 mini 256GB gyári kártyafüggetlen 1. tulajdonos
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest