Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
Pár adat állításhsokhoz.
"MUT-ban engineering->audio. Normal mode
Az "sph" a (GSM) telefonálás közbeni hangerő,
a "sip" ha VOIP-en keresztül telefonálsz,
a "sid" egyéb internet alapú kommunikáció esetén,
a "mic" a mikrofon érzékenység,
az "FMR" pedig az FM rádió..." -
noresz01
csendes tag
Sziasztok,
Egy hete nyúzom a Zopo Rom-ot, röviden a tapasztalatok:
- stabil, megbízhatóan működik, szerintem gyorsabb mint a JB romok
- mindkét SIM-et rendben kezeli, térerő rendben, adatkapcsolat ok
- Wifi és Bluetooth rendben
- USB csatlakozás rendben
- programok amiket használok rendben futnak, nem találkoztam összegabalyodással
- akku idő érezhetően jobb mint JB Rom esetén, én az 1.0.8 cseh GPS fix-et használtam korábban
- ha már Gps, a korábban általam leírt beállításokkal tökéletesen és pontosan fut, szerintem hozza azt a szintet, mint a fenti cseh RomIgazából bug-ot nem nagyon találtam még, de
- a képernyő felvillanás, random magától bekapcsolás, ahogy a korábbi romoknál is, néha előfordul. A srác, aki a rom-ot készítette, azt javasolta, hogy az időjárás frissítést állítsam át hosszabb időintervallumra, nagy változást nem érzékelek, de minthaÖsszegezve, szerintem az eddigi leghasználhatóbb rom.

-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Mitől lehet, hogy mostanában, ha felrakom töltőre a telefont akkor nem megy a SwiftKey billentyűzet? Egyszerűen nem hozza elő, csak a gyárit. Meg sokszor kihozza, hogy chainfire alkalmazás leállt, utána még pár alkalmazást is beszokott dobni és csak az ujrainditas segít. Gyári szoftver van rajta, egy éves már. Vodafoneos vagyok. Köszi -
kmarci25
veterán
válasz
laci laci
üzenetére
Mobileuncle Tools -> Engineer Mode -> Engineer Mode (MTK) -> Hardware Testing (felül) -> Audio
Itt én a Normal Mode alatt a Media-t, és a LoudSpeaker Mode alatt a Ring-et és a Media-t állítottam.A beállítás nálam a következőképpen történt. A Level jelöli az egyes hangerő fokozatokhoz beállított értékeket a Value pedig magát az értéket. A Max. Vol. asszem egyértelmű...
, nálam 145-re van állítva, agy már egy egész picit torzít max hangerőn a csengés.A Value értéke 0-255-ig terjed, a 0 a néma, a 255 pedig a gigabrutálmetál hangos. Összesen 15 Level van, azaz 15 hangerő-fokozat, a 255 osztva 15 pedig 17, ezért, hogy egységes legyen a hangerő léptetés, minden Level alatt 17-tel növeltem az értékeket.
Tehát: Level 0 - Value: 17
Level 1 - Value: 34
Level 2 - Value: 51
...
Level 14 - Value: 255Ha ezt a fenti három lehetőségnél beállítod, akkor a hangerő léptetésnél szépen egyenletesen emelkedik a hangerő csöngésnél, és médiatartalmaknál (játék, zene, videó stb.) egyaránt.
Remélem érthető voltam.
-
zoelaag
újonc
Sziasztok!
Egy napja vagyok boldog tulajdonosa egy inew v3nak, nekem eddig nagyon tetszik, de hát nő lévén a technikai tudása a telefonnak nekem annyira nem számít

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy hiába vettem ki a pipát az audiobeállításokban már kb mindenhonna a billentyűhang nem akar eltűnni és borzasztóan idegesít. Valaki tapasztalt már iylet? Ötlet?
Egyébként a telefont az Aliexpressről rendeltem, kb 3 hét alatt gond és ráfizetés nélkül megérkezett 2 ajándék tokkal és egy védőfóliával, extrán becsomagolva
) -
RVR400
veterán
válasz
hetven9
üzenetére
Láttad a Mission Impossible című filmet? Ez lesz a következő része.
Amúgy biztosan meg lehet csinálni, ha már vagy 10-et már elkúrtál előtte, és van cirka 3-4 óra türelmed és kézügyességed, és nem zavar, hogy a végeredmény nem lesz olyan, mit az eredeti. Minden feltételnek teljesülnie kell. 
-
hetven9
csendes tag
Cserélt már valaki csak digitizert?
[link] -
kmarci25
veterán
-
zosy76
csendes tag
Sziasztok!
A "launcher3 alkalmazás leállt" felirat miért jelenik meg bekapcsolás után???
-
kazan23
aktív tag
válasz
Zoli1222
üzenetére
Azt írják, hogy az eddigi jó/elfogadható kamera még jobb lett.
A gyakorlat sajnos ennek az ellenkezőjét mutatja. Van valakinek saját személyes tapasztalata V3A, azaz V3Plus kamera téren? -
kmarci25
veterán
válasz
Laza...
üzenetére
Valaki aki még nem állítgatta Engineering Mode-ban az Audio értékeket legyen kedves írja meg, hogy mik a gyári értékek, mert szeretném visszaállítani.
Ez alapján megtalálható, a Headset mode és a LoudSpeaker Mode értékei érdekelnek. -
soundman1
senior tag
Az új inew v7-ben már 2100 mhA akku van:http://www.inewphone.com/EN/ProductDetails_v7.aspx
A design alapvetően ua., csak nincs NFC, más az lcd panel, sztereó hangszóró, kicsit erősebb GPU, nagyobb akksi, 2GB ram, 2 MP-s szelfikamera, és a szenzorok is érdekesek (infrared, hol jön ki a infra belőle?).
Itt kérdezi valaki, mi a különbség a v3 és v7 között? Válasz: design and battery.
http://www.inewmobile.com/inew-v7-5-inch-mt6582-quad-core-smartphone-android-4-4-16gb-rom-16mp-sony-camera-white.htmlKérdés, hogy belemegy-e a v3-ba a v7 akksija?
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
laci laci
üzenetére
Az nem is olyan rossz.
nekem folyamatos szinkron, napi 1, 1-5 óra óra hivás, és sok sok chat, facebook, egyebek.
Bőven 2 nap fölött szokott lenni.
de olyan is volt, hogy 10 óra alatt 7%-ra merítettem. Akkor szinte le sem tettem a kezemből.
Viszonyításképp elmesélem, hogy korábbi samu S2-nek is valami 1700-1800 mah-s akkuja volt, azt napi szinten etetni kellett. meg töltövel mentem mindenhová.
Azért váltottam nagyobb akkus telefonra tavaly. Böven elég a 2 napra 2500 mah.
Bár egy 4000-est azért kipróbálnék
-
noresz01
csendes tag
-
noresz01
csendes tag
Az akku szint kijelzés, ahogy a legtöbb telefonnál, ennél sem pontos, ez szinte minden telefonnál, szinte minden rom-mal probléma szokott lenni. El kell fogadni, hogy ez csak egy becsült, kalkulált érték.
A lényeg, hogy mennyit bír a telefon, nem az, hogy mit mutat a kijelző. :-) mert lehet, hogy 1 óra alatt leesik az érték 70%-ra de mondjuk 60%-ra csak 3 óra alatt megy le, akkor ez igazából 4 óra alatt elért eredmény.Battery Calibration app-ok segítségével lehet javítani az akku teljesítményén, sőt rom telepítése után erősen ajánlott is a akku kalibráció, illetve időnként ezt érdemes megismételni, mert az akkukat folyamatosan csak egyre kevésbé tölthető fel a kalibrációs fájlban tárolt adatok miatt.
Nálam kifejezetten aktív használat mellett 1 napot bír ki a telefon, ami szerintem teljesen elfogadható, és kezelhető. Ez az ára a vékony kidolgozásnak. :-)
-
laci laci
addikt
-Melyik rom?
-Talán meg kellene nézni mi zabálja az akkut?
-Teljes merülés után teljes töltés és előtte,utána wipe chase kell/lene,hátha...
-És utolsó sorban akku vásárlás(ajánlom laza fórumtársat...)
Dermesztő:Azért ne együk melegen....ez nem azt jelenti,hogy mindenkinek ennyit bír az akkuja...Válasz:Azért próbáld meg egy másik romot....Azzal nekem is merül(t)
-
zosy76
csendes tag
Sziasztok!
Akkumulátor gyors merülése ellen,létezik megoldás?
Esetleg nagyobb teljesítményű akksit használ valaki?
Ha igen,milyet?Köszönettel:Zosy
-
laci laci
addikt
Gyors kérdésem lenne.Ha elsőnek nem az eredeti imei számot írtam be,de felállt és utána semmi,aztán kicseréltem az eredetire és azóta semmi,akkor a telo kuka?előre is

-
Dermesztő
aktív tag
Szia ! Nem rossz , de nem éri meg azt a + 100 dodó különbözetet a thl,azért a + 1000 mah-ért.

Mostanin 2500 mah akku van, ha nem rakoncátlankodna a készülék , akkor nem cserélném.
Erös használattal is 2 nap.
Egyelöre még olvasgatok, aztán meglátom
Sima postán mostanában hány nap amíg megjön?
Kinek hogy jött ? Leszámítva a dhl-t. -
zosy76
csendes tag
Sziasztok.
Az normális,hogy mobilnetezés közben, melegszik a készülék felső része?
-
zosy76
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap kaptam kézhez a v3 készülékem.
Az a problémám,hogy a hívás közben nagyon halk
a készülék.
Mit tudok tenni???
4.4.2 van rajta és 1.0.13.
A segítséget előre is köszönöm!!! -
laci laci
addikt
Válasz ment privibe...Az előbb rosszul írtam a rossz perloadert tudom kikerülni,vagyis ha tégla lett.
-
noresz01
csendes tag
-
laci laci
addikt
válasz
noresz01
üzenetére
1.1-et szerettem volna...
Ma akadt a kezembe egy telo,semmit nem csinált még a pc sem pittyegett,semmi semmi.Szétszedtem a telot és egy eljárással rövidre zártam a panelen kettő érintkezőt mikor a flashtoolt elindítottam,és látta a gép....egyből jó lett.
Vagyis a rossz nvram-ot is kitudom kerülni.... -
noresz01
csendes tag
Sziasztok,
A Zopo rom fejlesztője adott egy gps fix módszert. Kipróbáltam, úgy fest működik, ezért megosztom, próbálgassátok, aztán meglátjuk.
1. * # * # 3646633 # * # * —> belépés Enginearing mode-ba (én MUT-tal csináltam, de ez lényegtelen)
2. itt irány a Location based service.
3. ezen belül az AGPS —-> A_GPS On / Off pipa kivétel (alapból az AGps be van kapcsolva, ezt most ki kell kapcsolni)
4. átlépés a GPS fülre —–> Ref Position (ennek az általános értéke 0.0 – 0.0). PC-n nyisd meg a google maps-et. Menj arra a helyre, ahol vagy, klikk, bal fent megjelennek a hely koordinátái.
5. két értéket látsz majd, ezeket kell beírni a 0.0-k helyére, majd OK
6. Klikk a Full-ra, majd a bal felső sarokban a Gps (off)-ra, ezzel elindítod a Gps-t
7. irány az erkély, vagy a kert, ahol (elvileg) 2-4 percen belül talál jelet a telefon. (nálam ez kb. 30 másodperc volt)
8. ha ez megvan, akkor GPS (on)-ra kell nyomni, megint, ekkor off-ra vált
9. Irány vissza az AGPS fül, és itt nyomd meg a Save Profile gombot (feldob egy üzenetet, hogy mentette)
10. Lépj ki a Location based service-ből és lépj be az YGPS-be itt elvileg már láthatod, ahogy megtalálja a holdakat
11. ugye elmentettük a profile-t, ezen kell még egy kicsit módosítani az alábbiak szerint
12. kell az ES explorer, ahol be kell állítani, hogy működjön mint root explorer és mutassa a rejtett fájlokat
13. irány a data/data/com.mediatek.lbs.em/shared_prefs mappa és itt nyisd meg az agps_profile.xml fájlt
14. jobb felső sarokban nyomj a kis ceruzára és a Szerkesztés-re
15. irány a doksi alja, itt találsz két koordináta értéket, nTargetAreaGeolat “value = 35.666668 ezt kell átírni a sajátodra (amit korábban is beírtál), nTargetAreaGeolng “value = 139.75 illetve ezt is (ha ezt megnézed, a google maps-en valahova Tokyo mellé mutatnak, na most ugye mi nem ott vagyunk, általában)
16. ha megvagy, mentés
17. újraindít, és teszt, nekem műkszik, de majd meglátjuk hosszabb távon mit csinál. -
nandozo
tag
Sziasztok,
Nézem, hogy van már L1-es iNew ami tudja a rajzolt képernyő "gesztus"-okat. 5.3" SONY paneles, 6582-es proc. Elképzelhető, hogy portolható lesz V3-ra? Vagy a képernyő különbség miatt esélytelen? -
-
noresz01
csendes tag
válasz
laci laci
üzenetére
laci laci,
Korábban írtam az alábbi problémáról.
Pár napja az alábbi probléma ütötte fel a fejét:
- a kijelző magától bekapcsol, ezt mondjuk eddig is csinálta, de mostanában egy fekete felület is megjelenik, amin a bal felső sarokban az óra és dátum látható
- ez a fekete felület és a normál zárképernyő vibrálva változik egymást követve párszor, majd visszaáll a zárképernyő
- ugyanez a jelenség előfordul fordítva is, amikor a kijelző magától kapcsol ki, és ekkor is jön a vibrálás és fekete felületMegvolt a teljes újratelepítés, különböző romokat is kipróbáltam, de a probléma hol előjön, hol nem.
Azt figyeltem meg, hogy amikor kültéren vagyok, és hideg van, akkor jön elő a gond. Milyen hardveres gond lehet ez? Valami érintkezési gond?
-
noresz01
csendes tag
Elérhető a Lenovo Super Camera apk 3.6.7, amiből már kiszedték az idegesítő pop-up figyelmeztetést, akit érdekel, innen le tudja tölteni, szerintem egy igen jó kis kamera app:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2665714 -
noresz01
csendes tag
válasz
laci laci
üzenetére
Szia,
Igen felraktam, ahogy a srác írja az oldalon.
1. feltettem a iNew_V3_KK_1.0.13_TWRP_SPFlash, SP Flashtool-lal, format+download (itt a srác azt írja, hogy használjuk az Ő recovery-ét, ezt én kihagytam, a KK recovery-vel mentem tovább)
2. majd recocery-ből telepítettem a V3zopo.zip-et SD kártyáról
3. amikor végzett wipe, majd reboot. Először kicsit lassan indul, de megyAz IMEI számok elvesznek, de MUT-tal vagy MTK Droid tools-al ezt vissza lehet könnyen állítani.
Most írt a srác egy javaslatot a GPS probléma megoldására, azt még nem próbáltam, ha meglesz beszámolok a fejleményekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Proxmox VE
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Újraragasztottam a kijelzőt, és azóta az alsó érintőgombok közül csak a jobb oldali működik.
Jobb híján szoftveresen megoldottam, de az meg a képből vesz el.

)
Amúgy biztosan meg lehet csinálni, ha már vagy 10-et már elkúrtál előtte, és van cirka 3-4 óra türelmed és kézügyességed, és nem zavar, hogy a végeredmény nem lesz olyan, mit az eredeti. Minden feltételnek teljesülnie kell.

Jó gyengusz az akkuja.
Na azt hiszem inkább leteszek erröl a telefonról 
)És JÓ,teljesen tiszta...