Új hozzászólás Aktív témák

• soundman1

senior tag

válasz janek69 #6375 üzenetére

Még folytatom :-)
    Akku érzésre szmútabb, hasonlóan a rendszer üzemeléshez, de nem egyenletesen jelez, bár nálam a 100-86% között nem esik olyan gyorsan. Ha eddig nem esett volna, most észre sem venném.
    Gps szokásos 20 perces hidegindítás után teszi a dolgát, másoknál mi lehet a gond nem tudom.
    A kisablakban beragadnak a figyelmeztetések, a naptárt még nem tudtam tudtam kivenni, a nem fogadott híváshoz meg kellett nyitnom a gyári tárcsázót.
    Az Ezdialhoz fel kellett raknom egy DualSim Selectort, mivel az Ezdial a gyári Sim választóval nem kommunikál. Ez se tökéletes, de a gyári tárcsázó borzalmas. Tényleg az Android a Win útjára lépett. :-(
    Van viszont Auto-start management, már csak okosítani kellene, hogy kiváltsa a 3rd programon.
    A közelség érzékelőm rettentően érzékeny, állandóan elsötétítem a képernyőm: hamarosan jön az Air-gesture? :-)
    A boot hang nálatok is iszonyú hangos, megrecsen a hangszóró a torzítástól.
    Ha nincs mobilnetem nem lehet a mobilkapcsolat betűjelét letiltani az értesítési sávról, vagy csak akkor jelezne, ha van 3G?
    A Biztonsági mentés és visszaállítás mire jó, mert azzal nem tudom a google szerveiről visszaállítani az apk+data -kat, pedig jó lenne, mert nem kellene a rendszer újra beállításaival és külső backup progival szöszölni.
    Ma elindult a Go Notifier is. Soha nem ment ilyen nehezen minden programom új romra.
    Az ART-ot a belakás előtt elindítottam, meg is lepődtem, amikor az első apk restore utáni boot alkalmával optimalizálni kezdte a progikat egyesével, mint anno ICS alatt. Az újonnan letöltött progiknál már nem csinálta ezt.
    A 4xMSAA beállítást eddig nem tudtam bekapcsolni, most igen, hogy mire jó jó nem tudom, az Antutu egyből kifagyott tőle.
    Imei számvesztésem nem volt, eddig mindig volt.

Szóval jó lesz ez a KK, várjuk a következő frissítést! :-) Bocs ha hosszú voltam ...

Új hozzászólás Aktív témák