Hirdetés
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
Keeperv85
üzenetére
Ha teli fehéren villogna, akkor elhinném. Így baromira nem ilyen egyszerűnek tűnik a helyzet. Másrészt ez elég valószínűtlennek hat annak fényében, hogy bármelyik szoftververzió működik bármelyik hardveren, még ha néhol villódzás is tapasztalható, de legalább működik 99,99%-ban.
-
mrgymisi
tag
Akkor ezek szerint az én kijelző problémámra nem tudja a megoldást senki ugye? :S
-
Isty80
csendes tag
Sziasztok!
Én már egy jó pár hónapja boldog tulajdonosa vagyok egy INEW V3-nak. Mindennel meg voltam elégedve, szerintem egy tökéletes telefon, jó áron!
A problémám pár hete kezdődött, mikor is egyszer-kétszer lefagyott, kivettem az aksit, bekapcs és semmi gond.
Na újra lefagyott, aksi kivét, de nem bírtam bekapcsolni! Azóta sem bírom bekapcsolni, még a töltést sem veszi, ki sem jelez semmit. Több töltővel is próbáltam, raktam bele másik aksit, de semmi!
2 hete szervizben van, de nem tudják mi baja lett!!!
Valaki járt-e már hasonló problémával és sikerült-e megoldani? Van -e valakinek valami tippje mit csináljak? Garanciális még, de az hónapokig tart mire lesz belőle valami!Előre is köszi a segítségeteket!
-
mrgymisi
tag
Valaki ezt magyarázza meg nekem légyszíves. Ez az én történetem.
https://www.youtube.com/watch?v=GcXAM2-x00A&feature=youtu.be -
junkpod
nagyúr
válasz
janek69
üzenetére
na de ha nincs fix akkor nincs navi sem... illetve ha menet közben jelet vesztesz akkor megint segítenek. ahogy gondolod, nem kell kipróbálni, én csak leírtam a saját tapasztalatomat.
Amúgy épp most linkeltem két túra útvonalrögzítést a GPS topikba, mivel külföldi, ott még mobilnetem sem volt és eléggé jók lettek szerintem. Nézd meg: [GPS útvonalrögzítés tesztek]
-
janek69
senior tag
Miért van az,hogy USB-n mint média eszköz felcsatolódik,de usb háttértárként nem.Vagy csak akkor megy ha sd kártyát teszek bele és akkor is csak azt látná?
USB debug meg ilyenek hol vannak,vagy nincsenek. -
junkpod
nagyúr
válasz
Petike6
üzenetére
próbáld ki inkáb az 1.1.1-et, nekem most az a tapasztalatom, hogy az EPO és az AGPS mintha "zavarná" egymást. Korábban már írtam, hogy csak EPO-val elég jól navigál, most teszteltem és csak AGPS-el is. Ha a kettő együtt van akkor vannak gondok, szinte soha nem jön a fix.
-
Petike6
tag
Sziasztok!
Végigcsináltam,amiket leírtatok a GPS javításával kapcsolatosan,de nem működik még mindig.
Kihagyhattam valamit?GPS-Fix Deutsch rooted
Faster GPS alkalmazása+EPO letöltés
GPS Fix végigfuttatása
GPS test app-ot elindítva, a telefont szabad ég alá kitéve 20 perc után sem történt semmi.Van valakinek további ötlete? Jó telefon lenne,de így ez régóta már böki a csőröm

-
janek69
senior tag
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
raulicio
üzenetére
"Persze akár lehetnek is eltérések, viszont tény, ami tény, ezek a telefonok működnek az elvileg másik telefonra kiadott romokkal."
Elvileg. Azért én a preloadertől távol tartanám magam a helyetekben... Azzal nem kell sokat variálni: egy rossz döntés és a teló egyből a kukában végzi.
-
hetven9
csendes tag
válasz
janek69
üzenetére
[Kingo Android ROOT]
Nekem vitte, és nem kínaiul beszél.
-
raulicio
senior tag
A probléma nálam az 108-nál kezdődött, korábban nem volt gond a gps-el..
(#4462) Keeperv85
Persze akár lehetnek is eltérések, viszont tény, ami tény, ezek a telefonok működnek az elvileg másik telefonra kiadott romokkal. nyilván azért, mert ugyan az a gyártó csinálja a romokat.
-
Keeperv85
nagyúr
Senkit ne tévesszen meg, hogy ezekből a telókból külsőre egyformák vannak! Ezeknek akár másik kijelző vagy touchpanel is lehet az "ára". Most nem arra gondolok, hogy az rosszabb vagy jobb lenne, hanem csupán más... aminek simán lehet az a végeredménye, hogy egyik roommal a másik verzióban pl. nem lesz kép, vagy hang vagy bármi egyéb anomália lép fel.
-
janek69
senior tag
Lesz ebből jó telefon jó gps-el,mert az oroszok nekiestek és arra jutottak,hogy a Neo M1-ben ugyanez a gps és ott tökéletes,így kiszedegették abból a hozzá tartozó fájlokat. Amint lesz időm játszok egy kicsit vele.
[link] -
janek69
senior tag
Ma megérkezett végre az én telefonom is. 1.1.1-es rommal fekete színben. Holnap elkezdem tesztelgetni. Az 1.1.1-es ROM-ot mivel tudom rootolni?
-
kmarci25
veterán
Mondjátok már azt meg nekem, hogy a Beállítások->Kisegítő lehetőségek->Szolgáltatások alatt található appok állapota folyamatosan kikapcsolt állapotba kerül? Manuálisan bekapcsolom, képernyőt lezárom, és utána máris kikapcsoltnak mutatja. Így nem működik sem a Locky (alternatív zárképernyő) se a Greenify. Eléggé bosszantó....

-
junkpod
nagyúr
válasz
Szabaka
üzenetére
ez mind az 1.0.8.-as rom ismert hibái. Mondjuk azért az durva, hogy magyar boltból vásárolt készüléket kiadnak ezzel a képernyőzár hibával...
Ajánlom az 1.1.1 romot mindenkép (persze csak saját felelősségre, mert kb Te vagy az első fecske
, ezzel minden hiba megszünt (kivéve telenor bug). -
Szabaka
tag
Sziasztok!
Nekem MyAudio név alatt fut a készülékem

GPS műholdakat lát, de fix-et nem talál. A képernyő elég gyakran lezárja magát, gondolom a Smart Cover érzékelője miatt. És elég hamar le is merül....
Eddig Facebook-on, és a hivatalos honlapjukon írtam nekik, válasz még nincs, és Firmware sem tölthető a honlapjukról...
Valahogy lehet megpróbálom lementeni a ROOT-olatlan ROM-ot, és nekiállok én is flash-elgetni a másik telók ROM-jait.
Valakinek esetleg van MyAudio-ja?

Kinek mennyit bír az akku, a GPS probléma nálatok is azt jelenti, hogy látja a holdakat, de nem fixál? Illetve a képernyő lezárási probléma jelentkezik nálatok?
Köszi

-
janek69
senior tag
-
junkpod
nagyúr
válasz
Keeperv85
üzenetére
Nem.
vannak ott komplett firmware fájlok is, pl 1.0.8-as.De amit ott GPS fix név alatt találsz az NEM fw fájl, az a maui meta tool és egyéb segédeszközök és ÚJmodem kalibrációs fájlog (WG és TD modemhez is). Van hozzá egy manual is miszerint ezeket a modem kalibrációs fájlokat kell feltölteni és működik is. Semmi imei állítgatásról nincs szó, habár a Maui Meta Tools valóban alkalmas arra is.
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.lehet csak sikerült egy jó érdeket elindítanom a telenor ügyben..
-
janek69
senior tag
Még most sem világos. Miért ír neki a screenshoton 5,8,12,18Mpixelt? Miért 12???? Elmondom én mitől félek,hogy ezek a szemetek spórolásból már nem a Sony CMOS szenzort teszik bele,hanem egy szar omnivision kamerát.
Keeperv85
Na erre kíváncsi vagyok mi a redva ez a 862MB,már töltöm is. Ennyiben a Full SDK is elférne. -
RVR400
veterán
-
janek69
senior tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Igen,ez junkpod-nak szólt. Egyébként kíváncsian várom már ezt a telefont,mert amikor a ZGPAX S5 karóra mobilt megkaptam,akkor az is igen gyengén muzsikált és én semmi nagy trükköt nem csináltam,csak a gps.conf-ot írtam át,hogy ne kínában keressen,azóta net nélkül a hidegindítás Letöltött EPO fájlal valóban még mindig 4-5 perc is lehet,mert nem használom csak max havonta 1x,de utána a warm start 10mp-en belül meg van,pedig egy kis karórában nem viszik túlzásba az antennát helyhiány miatt.
-
junkpod
nagyúr
válasz
janek69
üzenetére
Szerintem az nvramot az android generálja elso boot esetén.
Pl a modem fájlokban levő adatokból készíti a crystal vezérléséhez az időzítőket amit a gps fixel is javitgattunk metatoolsból....
Igen RVR400 hegesztette az 108-ra az 101 systemet és egyből telenoros lett.
Ezért mondogatom, hogy 1.1.1-re flashelt 1.0.1 tuti telenoros lesz. -
woteska
csendes tag
Üdv fórumtársak!
A gép vagy a telefon úgy gondolta, hogy többet nem beszélget a másikkal. Még a fájlokat sem tudom lehúzni. USB debug be van kapcsolva. Win8-ról egyik napról a másikra, még működött, aztán Csütörtök. Újraraktam a gépet, most Win8.1, itt megintcsak nem látja.
Tippek, trükkök, hogy tudnám megbabrálni?!
-
janek69
senior tag
Ritkán látni kínai gyártótól ilyet,szinte az iNew az egyetlen,aki kiírja,hogy 13Mpx a kamera fizikailag és 18Mpx interpolált képet lehet csinálni.No ez utóbbinak nem sok értelme van,de bevett gyakorlat,csak a többi gyártó kiírja bazi nagy vastag betűkkel,hogy 13Mpx-el kamera,aztán ha van kedvük később kisbetűkkel kiírják,hogy 8Mpx camera 13Mpx interpolated. Na szóval ez az egyetlen dolog,ami miatt ezt a telót rendeltem meg,hátha nem lesz akkora űr a volt Nokia N8-am és ennek a kamerája közt.(de lesz,jó nagy)
U.i.: Ja,hogy 12Mpx-et ír. Ez 16:9 képaránynál van? Remélem 4:3-nál 13Mpx-et ír. -
janek69
senior tag
-
-
Mecy_Lacee
senior tag
Milyen autós tartót ajánlotok ehhez a készülékhez?
-
janek69
senior tag
Én nézegettem ezt a ROM-ot,most emlékezetből írom,de talán az tűnt fel,hogy a modem fájlok azonosak az 1.0.1 (900/2100MHz)-el,ami megy a telenorral és ez is megy (concorde 1.0.6 900/2100MHz),mert a fórumtárs azt mondja,hogy a concorde ezt teszi fel a telenorosoknak,ellenben az mtk-ril.so megegyezik az 1.0.8-ban levővel,amivel nem megy a telenor. Itt csak a méretek alapján írom,hogy egyezik.Az 1.0.1-ben a ril.so eltér,tehát nem ettől függ ,viszont a build.prop ril-re vonatkozó bejegyzése ezen 3 verzióban azonos,így a megoldás sem itt lesz.
-
RVR400
veterán
válasz
junkpod
üzenetére
Egy fórumtárs jóvoltából itt elérhető.
-
-
raulicio
senior tag
nem kell semmit sem csinálni, annyi a lényeg, hogy a ne a telenoros kártyád legyen 3G-snek kiválasztva, de ez gondolom evidens lévén lesz benne egy másik kártya pont a net miatt.
Amúgy külön-külön sem a nettel sem a hívásokkal nincs gnd telenoros kártya esetén. A probléma akkor van, amikor a 3G adatforgalom be van kapcsolva, mert akkor azzal a kártyával nem lehet telefonálni.
Bár nem próbáltam de szerintem két db telenoros kártyával is simán működne, ha egyiken csak a net megy a másikon meg ugye a hívások...De van olyan rom, amiben ez a bug nincs benne, csak ugye az a rom máshol vérzik el nálam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen házat vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jövedelem
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Filmvilág
- PlayStation 3
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem is csak pontos j vel működött.

Megkeresem...