Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ning
tag
Üdv!
Ha véletlenül vennék egy ilyen telót, (Telenor praktikum tarifa csomagom van internet letiltva) és vennék mellé egy valamilyen internet csomagos NEM telenoros sim-et. Akkor az egyiket használni tudnám csak telefonálásra a másikat meg csak internetre? Vagy így is szívnák a telenor miatt? Melyik a legjobb kici óccó internet jelenleg? Köszi! -
siskad
őstag
Nektek is a cella készenlét a legnagyobb ha megnézitek a beállításokban?
-
junkpod
nagyúr
1.1.5
http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-iNew-v3-1-1-5-ROM?pid=26249#pid26249 -
janek69
senior tag
-
siskad
őstag
Fennt van a cwm recovery. Milyen gombkombinációval kell behozni?
-
janek69
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Én szereltem a telenornak,de ott nem volt semmiféle minőségbeli különbség,mindenhova ugyan azt a gyártmányt vittük mindenből.Tervezve van a lefedettség.Nem akarom ragozni,de nincs különbség,max annyi,hogy ritkábban vannak az állomások,egy faluban, ott nincs minden 10 emeletes épület tetején. :-)
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Haza jöttem(Tiszafüred) és nincs térerőm.egyes vagy semmi,jó nem?

-
Jolly87
tag
Köszönöm a segítségeteket!

-
janek69
senior tag
válasz
kissgeri11
üzenetére
Az A-GPS csak a starot gyorsítja,a pozícióra nincs hatással. A Google helymeghatározás a problémás.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Jolly87
üzenetére
2.Hol tudom beállítani, hogy bekapcsolásnál ne legyen hang?
Gravitybox nálam eltüntette. De ne kérdezd, hogy hogyan.Illetve fényképezésnél?
Power gombot nyomod, s a felugró menüben (kikapcs, újraindítás.....) alul balra kikapcsolod a hangértesítést. De ez lehet, hogy csak a Gravitybox felrakása után lett elérhető, nem tudom. -
kissgeri11
újonc
a 3G-t kellett kikapcsolni!
Még egyszer köszi! -
RVR400
veterán
válasz
kissgeri11
üzenetére
Csinálj gyári visszaállítást? Milyen szolgáltatónál vagy? Van mobilneted?
-
kissgeri11
újonc
Most látom, hogy már megválaszoltátok a kérdést, és működik is!!!

Köszi!!! -
kissgeri11
újonc
Sziasztok!
Segítséget kérnék, látom nagyon vágjátok a témát!
Ma én is megkaptam az inew V3 telómat!
Nagyon tetszik, viszont telefonálni nem tudok vele
Regisztrál a hálózaton, de ha hívás indítok, akkor ki sem cseng, ha pedig engem hívnak, akkor foglalt a hálózat.
Van valakinek már ilyen tapasztalata?
Csak 1 simet raktam bele, lehet az a hiba?Köszönöm!!
-
raulicio
senior tag
válasz
Jolly87
üzenetére
3.
Az 1.0.8-al nekem sem működött a gps, szóval ne nagyon aggódj. Nem véletlenül van belőle GPS fix verzió. (más kérdés, hogy nekem az sem működött). Többen javasolták, hogy kikapcsolt aGPS-el és egyéb hálózat alapú helymeghatározás letiltásával sokat javul a gps pontossága. Ezt nem próbáltam, viszont nekem 1.0.5-ös és 1.0.7-es firmwarekkel az endomondoval és a sygic-el tökéletes volt úgy is, hogy az aGPS be volt kapcsolva. Csak azokban meg a telenor nem jó.
-
raulicio
senior tag
válasz
Attis Radeon
üzenetére
tök szar lehet nektek, hogy ennyire érzékeny a fületek...
Nem mondom, hogy doboz hangú noname füles és kicsit jobb hangzású között nincs különbség, de normális fülessel meg EQ beállítással, normális mp3 fájlal egyáltalán nem szól rosszul az inew V3. Nyilván hagyjuk a lossless és hasonló dolgokat... Legalábbis az általad leírt "ég és föld" különbséget nem érzem sem a HTC, sem a Motorola, sem az acer, sem az LG korábbi telefonjaimhoz képest.
Szóval elhiszem, hogy neked nagyon rossz lehet

-
janek69
senior tag
válasz
soundman1
üzenetére
Az NVRAM tartalma nem firmware függő,hanem telefon hardver,mert az IMEI és a MAC cím ..... is "egyedi",tehát szerintem elég csak az NVRAM tartalmát feltenned és kipipáltad a problémát,mert ügyes voltál és mentettél. Ha tévednék,akkor remélem kijavítanak a gyakorlottabb fórumozók.
-
soundman1
senior tag
Még valami az NVRAM hibához.
Amikor az 1.0.4-ről átálltam az 1.0.7 romra, akkor az eredeti 1.0.4-ről Droidtools-al csináltam egy full backup-ot. Megnéztem, a backupban van NVRAM mappa és adatok. Ebből lehet, érdemes egy visszaállítást csinálni 1.0.7 alatt vagy inkább a hexaeditoros módszer, nehogy valamit a restore-ral megkavarjak?! -
soundman1
senior tag
válasz
Attis Radeon
üzenetére
A hangminőség nem egy audiophile, de egy számomra noname kínai telefontól várhatok ugyan többet, de ez jutott bele ennyi pénzért. A headset zenére kuka, a Sennheiser HD 535 fülesen hallgatva próbáltam állítani a gyári lejátszó EQ-jával a hangzást, de az se egy csoda. Az előző Desire X-m beatsaudio-val egy fokkal volt csak jobb, annál a korábbi Defy-m is jobban szólt a Sennheiser fülesen. Na Defyt már szívesen hallgattam, most a Viper4Android tettem fel, de még nem sikerült konfigolnom.
Próbáld meg a Viper4Android-ot, extra mennyiségű beállítás van benne, más nagyon dicsérte, hátha a te igényességedet is kielégíti. -
soundman1
senior tag
válasz
janek69
üzenetére
A routerrel nem lehet gond, a céges hálózaton is ez az üzenet jelenik meg, így a teló NVram-jából a MAC cím veszhetett el. Ez a gond azonban másnál is fennáll, akinek elveszett az IMEI, mert Beállításokban a Wifinél és a Telefonról/Állapot/Wi-Fi eszköz Mac-címe-mél úgy látszik, hogy minden rendben van.

RVR400: Kösz a linket, már néztem azt a módszert, csak nem vagyok biztos, hogy javulni fog-e wifi. Csak a hexaeditoros módszerrel lehet javítani vagy egy romcsere is megoldhatja az Error-t. A MIUI v5-öt szeretném majd előbb utóbb feltenni a telóra, mert korábban is tetszett a MIUI.
-
Jolly87
tag
Sziasztok!
Mivel viszonylag új a telefonom lenne pár kérdésem.
1.
T-mobilos vagyok, elég sokszor nincs térerőm.van h 3g van de térerő nincs illetve olyan is előfordul, hogy egyik pillanatban 3 csík van utána leugrik 0-ra úgy h meg se mozdulok a telóval.A net szintén akadozós(ennyire vidéken lakom h nincs jel? mások telómmal semmi gond nem volt).(Wifi mellett nincs baja)2.
Hol tudom beállítani, hogy bekapcsolásnál ne legyen hang?Illetve fényképezésnél?az audio-beállítások-hangerő résznél keveslem a csengőhang-ébresztés opciót..a rendszer hangoknál kivettem az összes pipát.3.
Gps problémára van orvosság? feltettem a gpsfix alkalmazást plusz az IGO-t használnám, de nagyon sokat kell várni a jelre, még így is, ráadásul menet közben többször megakad, illetve azt jelzi h nem az úton megyek hanem az erdőbe...szóval használhatatlanGyárilag :
build:
1.0.8
kernel:
3.4.5Köszi
-
Attis Radeon
tag
válasz
Laza...
üzenetére
Azért beszélek telefonok zenei minőségéről,mert ez egy telefonos részleg.
Itt nem beszélhetek a BOSE vagy Beo hangfalak szépségeiről.
Mint írtam tudom mi a külömbség.
Mindegy is...
Egyébként meg pont nem érdekel,mert egész nap autót vezetek,és úgy sem fogok fülest használni soha ehhez a telefonhoz.
Csak elmondtam a véleményemet. -
Laza...
addikt
válasz
Attis Radeon
üzenetére
Mé nem veszel egy MP3 lejáccót? HI-FI-ről beszélni alapból blődség mp3 esetén, teló+mp3 még nagyobb. Örülj hogy kigyün a hang b@zze

-
RVR400
veterán
válasz
Attis Radeon
üzenetére
Írd le nyugodtan.
Az LG O3D-hez képest egyáltalán nem szól szarul szerintem, a sebességét, a kamera/kijelző minőségét meg sem próbálnám összehasonlítani, arról nem is beszélve, hogy annak a szoftvere egyrészt elavult fos volt mindig, másrészt még mellé szar is volt. 
-
Attis Radeon
tag

Világ életemben hifi szervízekben dolgoztam

Tudom mi a külömbség ez és az között.
Tudom mi a bakelit vagy a WAW és az MP3 között külömbség hidd el.
És azt is tudom hogy most ugyan azt a fülest beledugom PL: az LG telómba,és lám (besza..ás) a külömbség.
Ezt az infót csak azért közöltem,hogy lehet ezzel a lehetőséggel is számolnia,aki ilyet akar venni.
Sorry

Igérem nem szólok többet,mit is tapasztaltam.U.I:Amúgy te is ismered az LG telefonomat,mert egyszer már segítettél annó szoftverezni

Még egyszer kösz!
Pizza Sőr
-
RVR400
veterán
válasz
Attis Radeon
üzenetére
1. Szerintem tudja az RDS-t, mert ki szokta írni a infokat. Rádiónál meg szerintem olyan mindegy, hogy mono vagy sztereo.
2. Nagyot hallasz?
Egy jó agybadugós füleshez tökéletes a hangereje (nekem Pioneer van).
3. MP3 meg profi Sony füles... Te is érzed, hogy a kettő együtt paradoxonként hat.
4. Ha a teló itthon 80-90e Ft körül lenne, akkor megérteném, hogy ilyen problémáid vannak.
Na jó, megyek aludni, mert már saját magam szerint is kötekedős kedvemben vagyok.

(#4357) mrgymisi: Ha még sosem csináltál ilyet, akkor ne ez legyen az, amin megtanulod... Szóval, ha van ismerősöd, aki látott már ilyet, akkor két Hellért csináltasd meg vele.

-
Attis Radeon
tag
Tesztelgetem a kütyüt kicsit zenei fronton.
Hááááát....
El vagyok keseredve.
Rádió nuku RDS,sztereót meg még fel se fedezték kínában
Mp3 nagyon halk EQ beállításba bemegyek,még halkabb lesz.
Természetesen nem a gyári fülivel,hanem profi sony fülessel.Nem egy WALKMAN mobil az tuti.
Volna ilyen pontozó rendszer,akkor kb 2 lenne a max részemről.
-
mrgymisi
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy új kijelzőt pandawillről 55usd ért a megzuhant inew telómba, láttam egy videót youtube-n hogy hogyan kellene szétszedni meg összerakni a telefont. Viszont ez valami kibaszott para. Szerintetk megpróbáljam átszerelni az új kijelzőre a cuccokat, vagy vigyem be egy telefonszervízbe. Mert a véleményem szerint ott ugyanúgy elbaszhatják, ha nem érteken hozzá. ( Bár biztos hogy ők jobban mint én.)
-
laci laci
addikt
válasz
janek69
üzenetére
Galerry 2 a gyári apk.
mindenki:Valaki próbálja már ki Erõsebb vaku (CWM-bõl telepíthetõ),mármint rajtam kívül is. -
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Akkor a viszonzásom a segítségetekért,annyira nem sikerült jól?Pedig nagyon próbál(tam),(nám),hogy jó legyen ez a telenoros probléma...véletlenül kitöröltem a gyári camera apk-t is nincs meg valakinek?
-
Attis Radeon
tag
Sziasztok!!
Megvettem a kicsikét,de csak ma izzítottam be a voda és telenor karit.
Most tesztelgetem,de nálam eddig semmi hiba nem lépett fel.Emlékeztetőül:A voda kari kimenő és bemenő hívás VS telenor kari,csak internet.
Így vettem nincs is hozzá rendelve telefonszám stb...Mit teszteljek hogy kiderüljön ütközik e vagy megszakad e valami?
Nálatok milyen hibát produkált a készülék? -
janek69
senior tag
válasz
soundman1
üzenetére
Háát először is a -30dB-nél nagyobb jel kb. azt jelenti,hogy a telód összeér a wifi routered antennájával,magyarul a jel nem gyenge sőt kib...tt erős. Alól az az NVRAM warning és utána a 00:00:00:00:00:00 MAC address az gáz,mert az nem valós MAC address és az elvileg a routered MAC address-e ott. Nézd meg,hogy a routerben nem kapcsoltad-e be a clone mac address opciót,mert oda szoktak alapból 00:00:00:00:00:00-t írni,gondolván,hogy majd te oda beírod azt amit klónozni akarsz.
A rosszabbik eset az az,hogy ha a hiba miatt nem a routered MAC-je,hanem a telódnak veszett el a mac-je az NVRAM-ból és ez szintén lehet,bár szerintem,akkor az IMEI-d is eltűnt és nem megy fel a mobil hálóra sem. -
soundman1
senior tag
Többször tapasztaltam, hogy gyenge a wifi jelem, és 2 egységnél is képes megszakadni a wifi hálózat vagy 1 Mbps-ra leesik a sávszélesség. Felraktam a telóra a Wifi Analyzer programot és egy Warning Err=0×10 jelenik meg a hálózatok között a csatolt kép szerint. Ha valaki megnézné, hogy nála is így van-e, nekem ez a Warning Err... nem tetszik.

Esetleg a romfrissítésnél ronthattam el valamit, mert Formatot nyomtam többedik próbálkozásra és akkor az IMEI-ket is újra kellett írnom.Láttam a needrom-on MIUI v5-öt, használja valaki a javított verziót? Magyar nyelv van benne?
-
janek69
senior tag
-
janek69
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Már írtuk,hogy kapcsold ki a google helyszolgáltatást,mert a cella infók alapján beleszól a pozícióba.A sygic azért teljesít jól,mert az leszarja a google 80m-több km-es pontossággal dolgozó helymeghatározását ha bekapcsolod ha nem,ellenben vannak progik amik használják.
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Feltettem a 1.0.8-as fix gps-es romot.Háááááááááááát....Inkább sima térképet használok.mit kellene csinálnom,hogy a gps pontos legyen?
-
b.ben
csendes tag
Sziasztok,
a telót tudom gond nélkül használni amerikában?

-
rokarudi
aktív tag
Úgy látom ez is egy devteames rom, és ők az 1.0.9-est is csak bekamuzták, úgyhogy attól félek, hogy itt az 1.1.1 is csak a saját rom verziójuk, mert a rom mellett nincs kép arról, hogy melyik verziót használják.
-
rokarudi
aktív tag
Már az 1.1.1-ből is van fixes verzió, teszek egy próbát. [link]
A tsunami állandóan azzal idegesít, hogy eldobálja a wifi kapcsolatot.
-
zlikitti
újonc
Sziasztok!
Pár napja érkezett meg a telefon kínából nagyon szép, és jól működik gyors meg minden ami kell egy jó telefonhoz.sajnos a telenoros problémával én is küszködök. A 3g kikapcsolásával valóban működik a hivás oda-vissza.De mit lehetne tenni hogy a 3g-vel együtt jól működjön?
Software csere? A telenor valóban semmi se konyít a témához.
Az elöző hozzászólásokat köszönöm, mert segítettek megérteni hogy nem a telefon a rossz
már kezdtem nagyon elkeseredni hogy küldhetjük vissza kinába :S -
janek69
senior tag
válasz
Caprice
üzenetére
A rootolás nem kritikus a számodra ezek alapján. Sajnos én még ezt csak úgy írom,hogy sokat olvastam a fórumokat így a konkrét fizikai tapasztalatokról mások írnak neked.A probléma sajnos létezik a telenorral,ami abban nyilvánul meg,hogy ha 3G hálózatot talál,akkor tudsz netezni,de nem tudsz hívást fogadni és kezdeményezni,magyarul használhatatlan.Itt ismét az jön elő,hogy vagy megtiltod neki,hogy 3G-t használjon és akkor minden megy,csak a net lassú,vagy firmware csere kell.
Én vettem egy ilyen telefont kínából lassan 1 hónapja tart felém,most vámolják,tehát 27% ÁFÁ-t + 1500 ft-ot kell rá fizetnem.Sajnos ha rámegy az áfa,akkor már nem nagyon éri meg kintről venni,mert 50 000ft körül lesz,annyiért meg itthon is kapsz. Ha sikerül olyantól venned,aki mókolja is ezeket,akkor az tuti felteszi neked rá azt a szoftvert,amivel a telenor 3G-vel is megy rendesen. Sógornőmnek ilyen telója van,ő imádja,de neki nincs semmi gondja,mert vodás. -
Caprice
csendes tag
Sziasztok! Nagyon tetszik a kicsike, és gondolkozok rajta, hogy beszerzek egyet... Két kérdesem lenne... az egyik, hogy telenoros sim-el mennyi problémája van a készüléknek (itt is, máshol is olvastam, h a telenoros kártyákkal van vmi macera), a másik, hogy a kínából beszerzett telefonokat mindenképp szükséges-e rootolni? (Abszolút kezdő felhasználó vagyok, soha nem csináltam még ilyet. A telefont egyszerű célokra használom, nem szoktam hiper-szuper játékokat nyomatni rajta (legkomolyabb eddig az angry birds volt, amitvel játszottam
), nem szoktam 80 alakalmazást feltelepíteni és semmi egyéb. Szóval ha megrendelem (tinydeal-en gondolkozom), kézbe veszem, akkor tudom-e használni úgy, mint akármilyen itthonról megvett készüléket, vagy ahhoz h problémamentesen minden működjön, és úgy ahogy én szeretném, ahhoz mindenképp szükséges ez a rootolás?) -
janek69
senior tag
Próbálni még semmit nem tudok,de annyi biztosan látszik,hogy a /system/lib/mtk-ril.so a telenorral működő 1.0.1-es firmware-ben 174576 byte a többiben,amik nem mennek azokban 182956 byte méretű.(minden firmware-t nem néztem át: 1.1.1, 1.0.8)
A build.prop erre vonatkozó bejegyzései teljesen egyformák. Túl szép lenne,hogy a megoldás ennyire egyszerű legyen,mert szerintem ezt már voltak akik kipróbálták,de ha nem,akkor egy próbát megér. -
janek69
senior tag
válasz
Attis Radeon
üzenetére
A telenorral van ilyen gond,van rá firmware amivel megy,de csak 1 ilyen van. :-)
-
laci laci
addikt
Na mivel én annyira nem értek a programhoz,megkérdeztem egy mestertől,hogy hol keressük a telenor hibát,hát lehet megvan...Ezt a választ kaptam:-Ez a build.prop.Össze kéne nézni a kettő romban lévőt. Ha ezek hiényoznak, akkor nem megy a mobilnet. Ez után már csak a RIL lehet...[link]
-
Attis Radeon
tag
-
janek69
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Ne mááár. Te nagyon régi motoros lehetsz. Utoljára a Ni-Mh akksikat kellett formázni a Li-Ion teljesen más technológia és nem kell formázni sem.Összesen annyi,hogy majd úgy 3-4 feltöltés után fogja elérni a max. kapacitását. Magyarul ne ijedj meg,először még nem a végleges kapacitását fogod látni.
-
Szkori777
újonc
http://www.pandawill.com/inew-v3-ultrathin-smartphone-50-inch-gorilla-glass-ogs-screen-mtk6582-quad-core-1gb-16gb-3g-nfc-otg-air-gesture-p84564.html
Itt most csak 36ezer!!!!
-
laci laci
addikt
válasz
Attis Radeon
üzenetére
De az akku formázást ne feledd el..
-
laci laci
addikt
válasz
Attis Radeon
üzenetére
Kérlek,kevesebb smiley-t...(teloról rosszabb böngészni)
-
Attis Radeon
tag
Amúgy holnap megyek a kicsikéért

Egyből bedobom a mélyvízbe.
GPS(bocsánat) aGPS agyontesztelés közben telefonálgatás,közben netrádió,és mindez megspékelve bluetooth headsettel.
A mostani öreg telóm(lg optimus 3D)mind tudja,csak sajna nem dual sim szegény.
Ezeken a vizsgákon átmegy,akkor bajnok teló.Este beszámolok a tapasztalatokról.
Nem mellékesen nem lógatom majd töltőn.
Legalább az akku teszt is meglessz.

-
raulicio
senior tag
válasz
Attis Radeon
üzenetére
A gpsnek mióta kell adatforgalom?

ha google maps-et vagy waze-t használsz akkor kellhet, de ott sem a gps-nek kell.
-
laci laci
addikt
válasz
Attis Radeon
üzenetére
Én petike6 kollégától vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az LG O3D-hez képest egyáltalán nem szól szarul szerintem, a sebességét, a kamera/kijelző minőségét meg sem próbálnám összehasonlítani, arról nem is beszélve, hogy annak a szoftvere egyrészt elavult fos volt mindig, másrészt még mellé szar is volt. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)