Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgymisi
tag
válasz
janek69
üzenetére
Egyetlen egy szoval nem fikaztam a kamerat. Dicsertem es akkor ezek szerint szorszalhasogatast csinaltok. A telefonban NEM F2.0van hanme F2.2 . Elmondtam higy gyonyoru kepet csinal. Azt irtam hogy nem olyanmint amilyennek reklamozzak. Te is ezt irtad. Akkor nem is kell votatkozni. De forgassunk ki minden szot.
RVR400: Nem kompakt kamerahozasonlitom! Azt irtam hogy meg amelle allitva is jo kepet csinal.
Egy ember aki vasarlas elott all a reklam alapjan iteli meg a telefont. Es ha szerinted ez olyan kepet csinal minta reklamon akkor nem tudok veled mit kezdeni. Nem a telefon kamerajatfikaztam. Remelem mosteljut az informacio.
-
janek69
senior tag
válasz
mrgymisi
üzenetére
Erti ő,de te is tudod,hogy a marketing az ilyen,a nagyobbak is hazudnak,a sony meg a többi is szépíti. Ha megnézed a sony reklámját ugyanarról a kameráról az is ilyen lesz.Annyi van itt még,hogy a Sony még hozzáteszi a saját zajszűrési és képjavítási algoritmusait és ugyanez a szenzor szebb képet ad.Ha kipróbálod a better kamera progit az is jobb,mert zajszűrés van benne.Én nagyon szkeptikus voltam,hogy nem-e elkutyultak és csak elejében tettek bele sony kamerát,de meggyőztem magam,hogy ez sony,ugyanis ha bemész a /dev könyvtárba ott vigyorog az imx135 eszköz,sőt az első kamera is sony az egy imx111 ami egy 8Mpx-es kamera. Valóban lezárhatjuk azzal a dolgot,hogy ezért a pénzért ez a telefon szuper.Kamera,gorilla glass,HD kijelző,4 core és gyönyörű.

-
Attis Radeon
tag
Ezek a kínai telcsik,amúgy azért tudnak kevés pénzből majdnem (LG SONY SAMSUNG)vagy hasonló minőséget előállítani,mert nem költenek reklámra meg fejlesztésekre,mondván(hisz már a többiek úgy is kitaposták ezt az utat).
Mi csak másolgassunk és kész.
Ezért van az hogy ilyen olcsón van egy PL V3 -
laci laci
addikt
Szerintem a lehetőségekhez mérve a kamera jó és punk-tum.

-
RVR400
veterán
válasz
mrgymisi
üzenetére
Szerinted melyik Exmorral szerelt telefon tud ilyen képet csinálni? Reklám... Az elefánt is képes Pug 206-ost csinálni...
Az pedig F2.0, de még mindig kompakt géphez akarod hasonlítani, aminek semmi értelme nincs, mivel ugye kis résen kis lapkára kis fény fog jutni, akárhogy is szépíti az ember. Ilyen ár mellett pedig szerintem nem elvárható, hogy egy csúcskamerás Nokiával versenyezzen.(#4893) janek69: Szerinte egy sokkal rosszabb kamera van benne, mint amit írnak. Ezért írtam a korrekt összehasonlításképpen, hogy az SP-ben és az L-ben is Exmor RS van. Ha összehasonlítja ezekkel, akkor valós képet kaphat arról, hogy mit tud az Exmor egy Sony telóban, és mit tud a V3-ban, aminek a minőségét lenézi azokhoz képest.
-
Attis Radeon
tag
-
janek69
senior tag
Azért a mobil kamera értékelésnél ne a Sony legyen az etalonod.A Nokia N8,808 és 1020 kamerája az kamera és azt lehet hasonlítani egy középkategóriás kompakt géppel is. Az ebben levő sony kamera meg ilyen,mert a sony ennyit tud és ezzel az élmezőnyben van,a nokia meg fényévekkel járt előttük ebben is,de az ő sorsukat meg tudjuk.
-
mrgymisi
tag
Istenem ki beszélt csodáról??
Nézd már meg ezt a hivatalos reklámplakáton feltüntetett képet. Szerinted ez készít ilyet? Senki nem vár csodát egy telefon kamerájától olyan mélységélességes képet csinálok az inew-ommal mint a fujifilm finepix s5700-ammal. Nem arról beszéltem. DE ilyen képet nem tudsz vele csinálni!!!!! Eleve nincs ilyen beállítás. Egy ilyen képhez amit minimum állítanod kell tudni az a záridő. És nem 4 féle opcióból kiválasztva egyet, hanem századérték pontosan. Ilyen képet nem csinálsz vele. Erről beszéltem. [link]
Sajnálom hogy otthon van az mmc amin az inew-al készített képek vannak. Küldenék egy párat. Csodálatos tűéles ragyogó telt színvilág. De ez éjszaka nem csinál ilyen képet. És ott a bizonyíték rá, amit a gizbeatról linkeltél. Többek között mert nem F2.0.......
-
RVR400
veterán
válasz
mrgymisi
üzenetére
Próbálj ki egy Sony Xperia L-t egy SP-t, aztán megbeszéljük, hogy tényleg az lehet-e benne vagy sem. Nem Téged nem csipázlak, csak azt nem szeretem, ha valaki csodát vár egy mobil kamerájától. Nem tudom melyik képre gondolsz, de amiket látni, azok mind kicsinyített képek, bazi nagy fényekkel. Pl itt.
Viszont itt találtam egy érdekességet: Pár éjszakai kép más appokkal
-
mrgymisi
tag
En rajottem hogy RVR400 nem csipazik engem... Elhiszed a sony kamerat es az F2.0-s apareturet? Mert nem az van benne. Probalj meg olyan ejszakai kepet csinalni vele mint amivel hirdetik. Kivancsian varom az eredenyt. Csodalatos kepet csonal. Irtamhogyjo a kameraja, de nem olyat mint amilyennek leirjak.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Attis Radeon
üzenetére
Szoftverhibás. Nem megy az AGPS, ami sokat javít(ana) amúgy a helyzeten...
-
Attis Radeon
tag
Amúgy a GPS az hardver miatt nem jó(MTK),vagy kevés neki a gyári antenna szerűség,vagy szoftveresen bagos?
Nekem is nagyon fontos lenne a GPS.
Mert egyébként imádom a telefont,és nem is szeretnék megválni tőle. -
RVR400
veterán
-
mrgymisi
tag
Könnyű, vékony nagy telefon, könnyen kipottyan az ügyetlen kézből.( Confirmed by me.
)A kijelző csere körülményes, tok mindenképpen előnyös, az életét ne bízza a GPS-re. Gyors, nem melegszik, (bár nálam volt olyan is..) szép képet csinál, bár közel sem olyat mint amilyennek reklámozzák.A zsenik elvileg dolgoznak a telenor bugon is.
-
L.C.S.
tag
Sziasztok!
Most vennék egy ilyen telefont anyukámnak. Telenoros és t-mobilos kártyával használná. Ha jól tudom 3g előfizetése nincs, csak wifin netezne Általános használat mellett (internet, telefonálás, fényképezés) szerintetek milyen hátulütője lehet? Mókolni, rootolni nem akarom.
Köszi a segítséget.
-
R46N4R0K
csendes tag
Hello,
Ha GPS fontos szempont, es nem akarsz ormotlan nagy telot, ajanlom figyelmedbe a Xiaomi Mi1S keszuleket, ami Qualcomm procis, vagy a Jiayu G3T-t, mindketto 4,7es, nagyobb akksival es jo GPS-szel. Igaz kulsore szerintem nem ennyire szep telefonok es a kamerajuk is gyengebb, de navigalasra jobbak.
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Volt egy srác aki intézett közös rendeléseket, még xls fájl is volt a listáról, asszem Anglián keresztül. Ki az a kolléga? Nem találom sehogy sem a keresőbe
Köszönöm
-
raulicio
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Hétfőn a 2-es metrón egy feltűnően csinos lány kezében láttam egy V3-at. Kezd már néptelefon lenni, le is kéne cserélnem!

-
Odzse
tag
Sziasztok,
Látom sokatoknak van iNew V3.Én is ezen teló felé hajlok,mert az 5,5 collos készülékek túl nagyok lennének.A GPS navi nekem fő szempont.Megköszönném,ha megosztanátok,hogy ki melyik gyártó navi programját használja.Én I.. felé hajlok,mert azt használtam sokáig és nagyon bejött,de úgy olvastam,mintha a V3-on nem működne 100%-osan.Mi lehet igaz ebből?
Előre is köszi

-
andrasxx
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Már nekem több ezer kilométernyi tapasztalatom van a gps navigációval és hibamentesen, gyorsan dolgozik.
Több, 5-6 rom is volt fent, mindegyikkel hibátlanul működik.
Ezek szerint hardver eltérések (minőségi eltérések) lehetnek... -
junkpod
nagyúr
nálunk is ugyanez a felállás. Egyébként a ZP700 annyival gyengébb amennyivel olcsóbb. Szerintem. Kamerája és a kijelző felbontása nekem nem lenne elég a Zoponak, de a többiben (külsőt kivéve de az szubjektív) megegyeznek.
Talán annyi, hogy a fejlesztés gördülékenyebbnek tűnik a Zoponál, jön OTA és stabilak a romok.
De én szeretem a kihívásokat
-
kmarci25
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
+1 az iNew-ra. A Zopo 700 szerintem sokkal ormótlanabb, meg tudásban is gyengébb (persze úgy emlékszem árban is lejjebb van).
-
laci laci
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Szerintem az inew-et vedd meg.Nem fogod megbánni...

-
tutis
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nekem V3-am van, asszonynak Zopo ZP700, így elsőkézből tudok nyilatkozni.
Én mindenképp a V3-at venném.
Kamera sokkal jobb az inewban. Zopo nehezebb, nem zavaróan, de érezhető a súlykülönbség. Szebb is az inew, de ez szubjektív.
Nekem 900-as változat van, 1.01-es rommal használom, ezzel érkezett, nem kellett babrálni semmit. Annyi hogy rootoltam 2 kattintással meg recovery ment fel az is pár kattintással, és utána már csak be kellett lakni..
Amennyi bug van benne azt már szinte észre se veszem, tehát a töltési ciklus szakaszos, de ez nem érdekel, naponta párszor felvillan párszor a kijelző magától, de ezt konkrétan leszarom, legalább látom hogy be van kapcsolva. GPS jól működik, navigációra mindig a telót használom. Telenoros kártyám nincs, ergo a telenoros bug sem érint. Nekem tökéletes a telefon, nem cserélem le jódarabig, és másik rom is csak akkor lesz rajta ha megjön a kitkat. Jó készülék a zopo is, de kettő közül az inew számít jobbnak, mivel az inewban vannak jobb hardverelemek,(pl kamera) illetve a zopoval megegyezőek (pl proci).. -
laci laci
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem annyira pontos a gps.A telo nagyon szerethető,ha nem minden nap használod a gps-t.Ismerem a mások telot,de ennek a kijelzője jobb.
RVR400:Igen sajna.De hátha..
-
laci laci
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Telenor/3g és a gps.
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
gondolkozok ezen a telefonon, a zopo 700 ellenében. mik az előnyei, ill. bug, hátrányok?

-
mrgymisi
tag
válasz
Attis Radeon
üzenetére
Én Kecskeméten próbáltam a GPS-t éles helyzetben és + 40 kilóméter lett az autómban városon belül. Azt sem tudtam hol vagyok. A kereszteződés előtt pont mielőtt besoroltam volna közölte velem kedves lágy női hangon hogy "Nincs GPS jel". Ó kedveském de hogy pontosan ilyen jókor? Azóta nem próbáltam éles helyzetben mert egy rémálom volt.
-
Attis Radeon
tag
Amúgy ma használtam a GPS-t,(google/aGPS).
25 perc görcsölés után beindult,és utána tisztán szépen ment.
Talán egyszer rakott félre az útról,de az is csak 3 másodpercig volt.
Nagyon szépen navigált.Érdekesség még,hogy nálam ha WIFI-n lóg akkor mindig előjön a random értesítési hang,és kijelzőfelvillanás.
WIFI kikapcs,és megszűnik a jelenség.
Furi
Másik.
Én eleve szilikon tokkal vettem a telefont.
Nagyon jól néz ki így is,és jó minőségű a tok!!
Igen csak ajánlani tudom mindenkinek. -
Attis Radeon
tag
-
woteska
csendes tag
Na, kolléga úr!

Szerinted a needromos 1.1.1 szűzike offisöl romocskácska?
Nagyon nem baj, ha nem, mégis jobbnak érzem csak azokat felpakolni..
Az 1.1.1-nél valóban jobb lett az akkuidő, eltűntek a bugok, legalábbis már képernyőfelvillanás sincs meg ilyesmi.. és úgy tűnik, végre le tudták küldeni a telót mélyalvásba, mert 1%-ot sem fogyaszt 10 óra alvás után.
Amit tegnap feltettél, az az 1.1.1-re van építve, és még ennél is továbbmehet akkuidőben? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Attis Radeon
üzenetére
"Ezek töltés ciklusokat is mérnek."
Nem, nem mérnek. Mert nincsenek töltés ciklusok ezeknél az akkuknál. Viszont a telefonban van egy pici akku az MTK modellek esetén. Ha lemerül, akkor lehet probléma. Illetve: már az is probléma, ha le tud merülni...
-
-
mrgymisi
tag
Nekem senki sem válaszol :'(((

-
raulicio
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Tudom, hogy nem bonyolult mert így keltettem életre a halott epo-t az 1.0.6-on, hogy kicserélgettem a megfelelő fájlokat. csak most nem szeretném potyára átflashelgetni a telómat meg fájlokat másolgatni, amikor az eredmény amúgy is kérdéses.
Ráadásul ma hazamegyek este 10-11 körül, reggel el, aztán csak hétfőn este megyek megint haza, szóval időm sincs rá
-
junkpod
nagyúr
válasz
raulicio
üzenetére
pedig nem bonyolult, bárki kipróbálhatja akinek most telenor gondja van:
a system/etc/firmware mappából az alábbiakat kell cserélni a minta szerint:
modem*.img
mt*patch*.bin
wifi_ram_code*
wmt_soc.cfgbelépsz rootexplorerrel ebbe a mappába,
készítesz mindegyikről egy biztonságimásolatot,
bemásolod az új fájlokat,
beállítod a megfelelő jogosultságokat,
kilépsz
kikapcsolod
indítasz recoveryvel,
wipe data, wipe cache
újraindítasz, vársz, bekapcsolod a 3G-autoWCDMA módot,
keresel olyan helyet ahol megjelenik felül a H+ jelecske, vársz egy kicsit, hogy stabilan maradjon,
gyomor már remeg
tárcsázó
telenor kártyáról 1220, hívás...
gyormor görcsben...
... hurrá / bmeg (nem kívánt rész áthúzandó)Esetleg akinek már 1.0.6 van fent az kimásolhatná és feltölthetné egy zipben ezeket a fájlokat, ne kelljen kibontogatni a flash-ből a teljes systemet.
De lehet hatásosabb ha a teljes firmware mappa tartalmat cseréljük, almappástól. Feltölti vki? -
mrgymisi
tag
válasz
raulicio
üzenetére
(#4843) junkpod válasza RVR400 (#4832) üzenetére 2014-06-26 12:26:43
Mire készültök?
Ez a tok kérdés nálam
Amikor elkezdtem elemezni a két tok közötti különbséget az első gondolatom nekem is az volt hogy azért vettem ezt a telefont mert ez tetszik. Az összes telefonon utáltam hogy megváltoztatja a kinézetét.
Amúgy teljesen részletkérdés.
-
raulicio
senior tag
válasz
Szabaka
üzenetére
Ez a tok kérdés nálam pont olyan mint az üléshuzat az autóba. Minek vesz az ember egy szép telefont ha aztán egy otromba szilikon tokkal csúfítja el?
Még egy igényes normális vagy fliptok elmegy (no nem a gyári ultragyagyi változat), de ez a gumiszerű valami... 
Oké, hogy valamennyire védi a telefont, de alapvetően tokkal és anélkül sem dobálnám a földre.
Nem kell ám válaszolni, csak egy költői kérdés volt

(#4843) junkpod válasza RVR400 (#4832) üzenetére 2014-06-26 12:26:43
nekifutok még egyszer, hátha. átrakom az 106-ból ezeket, oszt meglátjuk.
Nagyon tudnám díjazni ha nem nekem kéne!

-
kmarci25
veterán
válasz
mrgymisi
üzenetére
Én most vettem alin egy övre fűzhető (fekvő) mágneses tokot, fekete, elég normális anyagból. Ha nincs semmilyen más tok a telón, akkor könnyedén belecsusszan, ha rajta van a szilikontok, akkor kicsit erőszakoskodni kell, de belemegy. Ettől függetlenül, most leszedtem róla a szilikont, mert így könnyebb kivenni is.
-
mrgymisi
tag
válasz
balaaa88
üzenetére
Igazbol ezt igy nem helyes kijelenteni hogy nagyobb vedelmet elvez a telo. A szilikon tok rugalmassaga megvedi egy lazabb esestol mert elnyeli az energiat. De a kijelzot nem vedi. Igy mivel a flip vedi a kijelzot is mig a szilikon nem. Egyik sem jobb a masiknak. Teny hog szonyegre is inkabb szilikonban ejtenem le, azert fliptol sem kell felteni. Eddig az osszes okostelefonomon szilikon volt. Talan annyi a kulonbseg hogy a szilikon tartosabb. Ennel a telefonnal kulonosen jo minosegu amugy a szilikon tok is. Nem ugy mint egy jiayu g4s nel:s
-
Szabaka
tag
végre!

Bő egy hónap után megjött hozzá a tokom

egy fekete (sötét), egy átlátszó. kicsit féltettem szegényt "ruha nélkül". A kihajtós meg nem jött be annyira...

-
gabor231
tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Csoda történt.adott volt ez a v3as teló,ami semmit sem akart csinálni már napok óta akksi nélkül akksival,nem látta a windows sem.több kábellal.nem működött nem kapcsolt be nem vette a töltést.akksit is jónak véltem mert 3.7v ot mutatott a műszer.szal rátettem a telóra egy nokia 108 as aksiját mert pont ugy állnak a csatijai,csak utcsó próbaképp és beinditotta a telót...de az igazi meglepetés ezután jött visszaraktam a gyári akksit és azzal is müködött ki be kapcs és megint működött.,akksi ismét kivesz rá a gépre és látja ..(elötte 2 gépen is lett próbálva és semmi)ilyen nincs mondom.életemben nem láttam ilyet még.azóta nem kapcsolt még ki a teló.veszi a töltést is és minden rendben.nem volt lemerülve sem kb 46% körül volt mikor bekapcsolást követően töltőre tettem.de aggasztó hogy mi lehet a baja és mitöl javult meg.ötletek?
-
laci laci
addikt
Nincs valakinek,valami szakadt teloja ami eladó?Persze ingyen vagy annál olcsóbban.

-
save
tag
Nagyon tetszik ez a telefon, de annyi problémáról írtatok már, hogy elbizonytalanodtam.
Van egyáltalán, akinek minden működik, hibátlanul?
Használja valaki a wireless töltést? -
raulicio
senior tag
Ezt most nem értem. Azt hittem eddig, hogy fájlmásolgatással nem lehet megoldani a telenor bugot.
Amúgy linkeltél egy THL T11 MT 6592 communication modult (nyilván ezt te is tudod, hisz te linkelted
), de ezzel mit kezdjek? Bontsam ki és nézzem meg milyen fájlok vannak benne és azokat guberáljam ki a 900-as romból és tegyem a 85-esbe?(#4819) Keeperv85 válasza raulicio (#4817) üzenetére
Én voltam az első aki azt mondta, hogy ez valószínűleg ugyan úgy gyári rom mint a többi. Pusztán csak arra utaltam, hogy mivel nem hivatalos forrásból érkeznek a romok, a számozás sem teljesen egyértelmű + még van 900-as vonal is, elég nehéz megmondani, hogy ma melyik a legfrissebb. (ugye van már kint 1.1.5. is).
(#4820) mrgymisi válasza raulicio (#4817) üzenetére
Elhiszem, hogy neked így volt, de látatlanban nem tudok találgatni, lévén nem tudom, hogy melyik verzió a tiéd és milyen rom volt/van rajta

Majd hamarsan meglátod, hogy működik-e vagy sem
-
mrgymisi
tag
válasz
raulicio
üzenetére
Amikor megvettem a telefonomat akkor nem tudtam vele telefonalni ha be volt kapcsplva a 3g. Ugy ertem ha nem csak 2g-re volt szabyozva. Aztan csonaltam vele egy visszaallitast es 3g mellett telefonaltam vele. Ezert furcsaltam erted ? Mert nalam jott ment. Ceges elofizetesem van. Nem tudok szolgaltatot valtani egy telefon miatt. Ezert n ertem hogy hogyan lehet az hogy 4honapig hasznaltam ugy hogy 3g mellett telefonaltam. Nem tudom Keeperv melyik romot tette fel. Azt tette fel amelyikkel megy az uj kijelzo. Fogalmam sincs melyi az..
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
raulicio
üzenetére
Nem feltétlen a legfrissebb ez az 1.1.4-es, a legfrissebb, amit ki tudtak tőlük másolni viszont valahogy. Engem hidegen hagy, hogy hogy került fel a netre, de hogy ezt nem otthon rakta össze valaki utólag, az 100%. Ilyet scatter fájlt nem lehet otthon generálni. Bár lehetne vele szórakozni, hogy az előzőek alapján összeállítod, de vannak itt FW kalibrációs fájlok is, amiket utólag nem lehet kimásolni a készülékből, mivel nem kerülnek bele, így az csak a gyári rommal együtt jöhetett... Tehát ez az 1.1.4-es 99,99%-ig biztos, hogy hivatalos rom rá. Hogy a gyártó miért nem akarja ezt belátni, az már más kérdés...
-
RVR400
veterán
válasz
raulicio
üzenetére
Ha van kedved, akkor ez alapján kicserélhetnéd a 900-asból a fájlokat a 850-esen, mert nekem már nincs kedvem mindig resetelni, meg a Telenor problémát sem tudom kipróbálni.
-
raulicio
senior tag
válasz
mrgymisi
üzenetére
Sajnos nem olyan egyszerű. Mivel az inew hivatalosan kizárólag az ordas GPS hibás 1.0.8-at jelentette meg és azóta mindent tagad, baromira nem lehet tudni, hogy merre hány méter.
Alapvetően a 850-es WCDMA-s telefonokhoz kiadott romokban, legyen az v3 vagy v4, megvan a telenor bug.
Van egy másik szeria amiknek az akksi alatt 900-as WCDMA van, azokhoz van egy másik rom vonal. Legalábbi 900-as 1.0.1. és 1.0.6.. A dolgot bonyolítja, hogy az "inew" kifejezetten tagadja egyáltalán a létezését is a 900-as vonalnak. Legalábbis azt állítják, hogy nem tőlük van.A legjobb az egészben, hogy a 900-as telefonokra jó a 850-es rom és a 850-es telefonokra is jó a 900-as rom.
Pl az én 850-es v3-asomon csak 900-as romokkal jó a telenor (illetve még az miui és color os portokkal).Fogalmam sincs, hogy Keeperv85 melyik romot tette fel neked, mert elég relatív, hogy melyik a "legfrissebb" rom. Mert folyamatosan előkerülnek hivatalosan meg nem erősített romok, amikhez se changelog se semmilyen support nincs. Minden esetre a telenor bug az nem jön vagy megy. Vagy rossz a rom vagy jó. Amúgy telenor bug kapcsán én arra gondolok, hogy ha a telenor a 3G-s sim és aktív az adatkapcsolat, akkor nem lehet telefonálni.
-
mrgymisi
tag
válasz
raulicio
üzenetére
Keeperv85 feltette a legfrissebb romot a telpmra. Szoval ha jol ertelmeztem neked is az van. Meg mindig el a telenor problema?Amikor megvettem a gyarirommal nekem is csonalta aztan csinaltam egy gyaro beallitaspk visszaallitasat es megoldodott. Remelem em jon vissza azzal hogy most ez a rom felkerult. Marpedig ha ez van a tieden is akkor lesz telenor bug.
-
raulicio
senior tag
Most már 2 napi "tesztelgetés" után kijelenthetem, hogy az "új" 1.0.6. semmiben nem jobb az 1.0.1-nél.
A gps-t próbálgattam. Miután kicseréltem néhány fájlt és lett végre működő epo-m. Gyorsan van fix, de ugyan úgy nagyon pontatlan gps tracker programokkal, mint 1.0.8 vagy az 1.0.1. Igazság szerint ebben vártam csodát, mert télen sokat használtam endomondot futáshoz és az akkori 1.0.3/4/5 romokkal egészen tűrhető volt, de az azóta felrakott romokkal valami nem klappol nekem.
Az üzemidő szerint pont olyan mint az 1.0.1-el. Bár ez két nap után még nem tuti meg nyomkodtam is eleget, de nekem pl a color OS rommal mintha többet bírt volna.
A telenorral természetesen nincs gond, csakúgy mint az 1.0.1-ben.Más eltérést sem vettem észre, hacsak azt nem, hogy nekem régi bugok előjöttek, mint a dátum, idő crash és a random képernyő felvillanás. Mindkettőre megoldás a gravitybox, de azért fura, hogy egy elvileg frissebb romban olyan bugok vannak, amik már 1.0.8 felett javítva vannak.
Szerintem visszarakom a color-os portot, bár az szarul kezeli a belső tárhelyet, de jobb az üzemidő, meg jobban is tetszik. A gps tracking ugyan olyan használhatatlan, a telenor meg ugyanúgy működik.
Vagy az ősrégi lewát kéne visszaraknom, abban még jó volt a gps is, csak a home gomb vol kuka meg persze nem ment a telenor
Rohadtul ki kellene már deríteni a telenor gondra a megoldást, mert így az 1.1.1/4/5-el sem tudok játszani

-
tepimartin
tag
válasz
junkpod
üzenetére
Tehát akkor most melyik ROM-ot lenne érdemes felrakni, az "új 6-ost" vagy az 1.1.5-öt?

Nekem most 1.1.1 van fent. Tény és való, hogy az 1.0.8 óta az akksi jobban bírja és a GPS is megyeget, de nem kielégítően. Tehát nekem szabad ég alatt viszonylag hamar talál holdakat, de például autóban, buszon és vonaton (csak próbából, nem navigáció miatt) ahol már van tető ott nem mindig, vagy csak nehezen talál holdakat. Melyik rom oldaná meg leginkább a problémáim? Az új hatosként emlegetett rom ez az RVR400 által feltöltött 1.0.6 akar lenni? Köszi! -
woteska
csendes tag
válasz
Szabaka
üzenetére
Néha szoktak erre az izére mondjuk zenét rakni, és általában az nem száll bele, mint a lélek. Szóval fel kell adatkábellel csatlakozni, ez az a kiugrás.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
KitKat meg talán egyszer jön, de ha hozol a boltból egy csokit, kettévágod, megfogod a cicust otthon, és mellé teszed rendre (1/2 csoki ; macska), akkor már van egy KitKated.. -
Szabaka
tag
Hali,
Nekem MyAudio-m van. A GPS sajna harmat... De szabad ég alatt talál jelet. Navigálni még nem teszteltem... (élesben)
Én a BestByte-ban vettem, ott 10-essel olcsóbb a MediaMarkt-nál.A váci úton még el is kértem, hogy zsebre tehessem, hogy mekkora, és szó nélkül odaadták

A képernyő néha lezárja magát, és véleményem szerint nagyon gyorsan merül. Az imént látott két napos üzemidő nagyon szépnek látszik, én örülök, ha este még nem pittyeg, hogy éhes.
Root-olni nem tudtam még... Bár nem tudom, hogy lenne-e értelme (GPS, akku stb...)
Én szeretem, és egyelőre megtartom

Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Torrent meghívó kunyeráló
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Okos Otthon / Smart Home
- Trollok komolyan
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az pedig F2.0, de még mindig kompakt géphez akarod hasonlítani, aminek semmi értelme nincs, mivel ugye kis résen kis lapkára kis fény fog jutni, akárhogy is szépíti az ember. Ilyen ár mellett pedig szerintem nem elvárható, hogy egy csúcskamerás Nokiával versenyezzen.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)