- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Odzse
tag
Sziasztok,
A telóm hangszórója beszéd hívás közben nagyon halk. Lehet ezen hangosítani valamilyen szoftverrel? A volume boost alkalmazások csak a nagy hangszóróját hangosítják.
Root nincs,teljesen gyári 4,2 van rajta.Tudnátok valamilyen app-ot ajánlani a play-ről?
Mindenkinek
-
-
junkpod
veterán
A zopo1000s portot próbálta már valaki?
-
soundman1
senior tag
Szimpatikus a needrom-ra kitett ZOPO1000S-ből portolt Rom. A leírás szerint ha a mostani 1.0.13-ra rakom, vissza tudok egy sima flash-el térni erre a KK Romra? Ez a port átpartícionálja a meglévő romomat?
Ez sec.ro backup nekem új, mi ez? -
DéDani
csendes tag
sziasztok!
segítséget szeretnék kérni abban, a telefonom valamiért nem csatlakozik a gépre! a segítséget előre is köszönöm -
kazan23
aktív tag
Írnak, írnak kici emberkék mindenfélét. Valószínűleg MT6592M lesz az, 1.4/600-on. Minden jutyúbrivjúban alulról nyaldossa a 20K-t, a 26-28K helyett. Ez nekem nem annyira érdekes - (max a hc gamereknek rossz hír), de talán a fogyasztásra jótékonyabb hatással lesz a "frissebb" SoC. Ennél furcsább, hogy NFC-t mutat az antutu a részletekben, amit papíron bele sem tettek. Valamint nem megy a g-sensor, ami meg elvben kellene bele.
-
kmarci25
veterán
Pedig kemény nyilvánosságot ígértem abban az esetben ha nem jutunk dűlőre!
Nem cseszegetésként, de milyen nyilvánosságot ígértél? És szerinted ez a kínait érdekelni fogja, hogy Magyarországon egy user elkezdi terjeszteni, hogy sz@r a telefon és szemét a webshop? Ha engem kérdezel, szerintem röhög a markába...
-
kazan23
aktív tag
MTK6592 vagy MTK6592M az új V3Plus?
Nem igazán egyértelmű... mint általában -
Balazska15
senior tag
válasz
laci laci #6973 üzenetére
Igen, sajnos alig kivehető a képen, és elmagyarázni is nehezen tudom, az oldalán futó műanyag ami kipattant, kitört a helyérő, így 1-2mm-re eláll a telefon többi részétől, valamint az alsó sarkánál ez a puhább műanyag, gumis rész is sérült egy kicsit, ezen kívül még a hangerő gombok felett, szintén ezen a műanyagdarabon lepattant a festék, amit ugyan fekete filccel javítottam, így legalább nem olyan szemet szúró. Tudom, hogy semmiségnek hangzik, de lévén, hogy új telefonról van szó és sosem történt még velem ilyen így eléggé zavar a dolog.
-
laci laci
addikt
válasz
Balazska15 #6965 üzenetére
Keret kell csak,csupaszon?Az van nekem.
-
ito51zs
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek ! Az Inew-em külső hangszórója nagyon halk.Eredeti android van rajta, semmin nem változtattam csak használom A hangerő maximumon van -
-
M99
csendes tag
Hali, észnél legyetek ha ilyen telót akartok venni, saját negatív tapasztalat
:
1. 3,5 hónap után egyszer csak nem kezdett működni az LCD tapi rendesen(minden 4.-5. alkalommal tudtam csak "felvenni" a hívást!)
2. utána már "tárcsázáskor" sem jelent meg
3. re-install minden, frissítés(kicsi kínai ajánlotta távolból)
4. az LCD elengedte magát, csak pár mm-nyi rést hagyva(nesze neked cseppállóság!)
5. néha működik, néha nem az LCD, a hang kissé torz!Lehet, hogy ez csak most, csak velem történt meg(arány?), de ha lehet hulladékért ne fizessetek fölöslegesen!
Ráadásul úgy ne, hogy garanciát nagyon nem fogtok rajtuk behajtani 30 nap eltelte után! Chatelgetünk meg írogatunk egymásnak de egyelőre A NAGY SEMMI, ennyi történt! Pedig kemény nyilvánosságot ígértem abban az esetben ha nem jutunk dűlőre! -
RVR400
veterán
válasz
Balazska15 #6965 üzenetére
Fogpiszkáló és pillanatragasztó. De én 2e-ért is megcsinálom.
-
Balazska15
senior tag
Sziasztok! Nincs 24órája, hogy nálam van a készülék, de sikerült padlóra küldeni.. Kutyasétáltatás közben az eb észrevett egy macskát, én erre nem számítottam. Mit lehetne ezzel tenni? Valami kétoldalú ragasztó? Külön keretet nem találtam hozzá neten, csak én lennék béna? Bevittem egy GSM boltba, azt mondta a srác, hogy megragasztja 3-4-5ezer forintért.. kicsit sokallom, ha létezik külön keret akkor ennyiből kb meg is veszem, gondolom.
-
cs.lev
tag
válasz
junkpod #5526 üzenetére
Szia!
Nekem ugyan nem inew3 keszulekem van, hanem k-touch nibiru mars h1, de megprobaltam a telenoros trukkodet megcsinalni!
A rootexplorer-rel bementem a data/nvram mappaban, viszont ott minden elem elott egy ?-es ikon van es nem tudok beljebb lepni. Nem tudja a root explorer mit tegyen vele?
erre mi a megoldas? -
Lampard19
tag
Sziasztok!
Olyannal találkozott már valaki, hogy headsettel szól a headsetből és a hangszóróból egyaránt?
Így nem nagyon lehet használni -
raulicio
senior tag
válasz
monalala #6954 üzenetére
Ne is várd, hogy a system partíciót leválasztja majd neked....
Tegyél bele SD kártyát, aztán arra megcsinálja a mentést!
Lehet recoveryből is telepíteni romot, de ahhoz egy olyan romot kell letölteni. Amúgy nem túl gyakori, mert semmivel sem egyszerűbb, mint flashtools-al telepíteni.
-
monalala
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee #6959 üzenetére
Igen, NVRAM mappa töröl, reboot és müxik. Azért a JB 1.1.1 alá egy megbízható kipróbált recovery jól jönne, ami vissza is tudja tölteni a romot. Nekem Qualcomos telóim voltak idáig, az MTK-n nem lehet szimplán reco-ból telepiteni a romot?
-
Balazska15
senior tag
Ha már volt róla szó, akkor bocsi.
Tudtok valami alkalmazást/xposed modult vagy bármit ami a flip tok ablakában jelzi ha értesítésem van? Elég rossz, hogy eltakarja a led-et és a gombokat is a tok, így nem látom, ha történt valami. Esetleg egy normálisan működő vaku villogtató programmal is beérném, ha nincs más! Köszönöm előre is!
-
monalala
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee #6955 üzenetére
Először romot kerestem, de megoldódott a probléma, 3g hálozaton hivást nem lehetett indítani, csak gsm-en. Így már romot nem akarok cserélni de egy cwm mentés jól jönne, köszi a segitséget mindenkinek.
Amúgy vannak olyan romok a telóhoz amit reco-böl lehet flashelni, mindenféle droidtools stb. nélkül? -
laci laci
addikt
Szeretném honorálni az önzetlen segítséget egy-egy kijelző fóliával(teljesen ingyen a posta is) azoknak a fórumtársaknak akik segítettek.Kérem,keressen fel privátban.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
monalala #6954 üzenetére
Vagy ezt a TWRP-t rakd fel.
-
monalala
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee #6953 üzenetére
Nekem most 1.1.1.JB rom van a telón.Egyenlőre csak egy működő Recoveryt szeretnék amivel lementhetem és vissza is állíthatom ha kell a gyári romot. Rootolt a készülék, ezért nem ártana egy mentés recoval. Ennek mi a legegyszerűbb módja? Van fenn egy reco, mobile nagybácsival raktam fel egy youtube videó alapján, de nem megy a mentés vele, mert a system backupnál failed, nem tudja felmountolni a particiót.
-
monalala
aktív tag
válasz
Mecy_Lacee #6951 üzenetére
köszönöm. Hiányoltam egy összefoglalót, pedig elég jól futott a topik, na mindegy szép lassan összeszedem az anyagot a romolászhoz, köszi
-
Nospa
tag
sziasztok!
Kinéztem ezt a telefont magamnak, 44K -ért megéri megvenni?
mi a tapasztalat a készülékkel, pro és kontra? -
kszthly
senior tag
-
Rolli
aktív tag
Sziasztok
Adott egy concorde 5005-ös készülék,ami ugye inew v3.
Ráakartam tenni egy inew rom-ot,de utána el is tüntek az imei számaim,nem lát hálózatot.Hogy tudom ujraéleszteni a telefont?
Köszönöm
-
monalala
aktív tag
Sziasztok.
Most vettem a páromnak egy ilyen telot. Kéne hozzá egy reco, egy jófajta custom rom és egy gyári visszaállítás. Nincs sok időm visszaolvasgatni, de megköszönném ha valaki dobna egy magyar linket vagy leírást. Előre is köszi, -
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
kszthly #6940 üzenetére
Valószínűleg nem az alkalmazás nem engedélyezi, hanem utasítás alapján létező korlátozás ez. Más kérdés, hogy ki milyen jogon ellenőrzi a saját tulajdonú mobiltelefonkészüléket ilyen szinten.
(#6942) tutis: Viszont akkor tényleg megoldható annyival, hogy nem adsz root jogosultságot.
-
martiesferkó
újonc
Sziasztok! A v3-ban állítólag 3 db fólia van,ami az antenna.2 felül,egy alul.Az alsó nekem hiányzott,/használtan vettem./ így beletettek egy más típusból fóliát,ami nem igazán oda illő,de így legalább használható a telefon,bár így sem mindenhol van térerőm!Gondolom,egy gyári fóliával jobb lenne,ezért kérem,ha valakinek van ilyen antenna fóliája,az jelezze!Köszönöm.
-
-
janek69
senior tag
Ahogy elnézem a fórumot mióta megvettem azt kell mondjam,hogy tényleg elég nagy különbségek vannak V3 és V3 közt hardverilag és összeszerelésileg is. Én szerencsésnek tartom magam,mert elejétől kezdve minden szuperul megy rajta. Látom mások mennyit szenvednek pl. a gps-el,hát nekem a tökéletes kategóriát súrolja,sosem volt vele baj. LG kijelzőshöz van szerencsém és a viritó napfényben sincs gondom,szépen látszik. Szóval ki lehetett jót fogni és remélem nekem sikerült.Persze ha lutri,akkor az ember inkább egy biztosabb irányt választ.
-
RVR400
veterán
Ez még olcsóbb mint a 4magos, ami annyit jelent, hogy sikerülni fog még rosszabbra. Valójában az a legnagyobb gond, hogy szerintem a telók 30%-a alapból el van szabva a kijelzőnél. Ami annyit jelent, hogy gazdasági totálkár, ha kijelzőcsere van. Vontod kolléga telóján a véletlen repedés is ugyanúgy a ragasztási hiba miatt következett be. Szóval már egy ideje én sem rendelek V3-at senkinek. Amilyen jó lehetne a teló, annyira sikerült az összeszereléssel elrontani az egészet, pedid a hasonló telók közül még mindig a V3 a legszebb.
-
b.ben
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee #6929 üzenetére
Én már a másodikat törtem össze 2 hónapon belül
Most egy Elephone G6-t ot vettem
-
b.ben
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee #6927 üzenetére
http://www.coolicool.com/inew-v3a-mtk6592-17ghz-octa-core-5-inch-hd-screen-android-44-3g-smartphone-g-34705?source=webgains&siteid=73669
-
b.ben
csendes tag
Mit szóltok az Inew V3 Plus-hoz?
-
tutis
őstag
1.01-es rom framaroot-al volt rootolva, van benne unroot opció is, ezt lehet alkalmazni akárhányszor? tehát ki-be kapcsolgathatom a root-ot a telón?
-
M99
csendes tag
Sziasztok, eddig nagyjából minden OK volt, DE MOST
lsz. segítsetek/ha tudtok: egy ideje az LCD elsötétül ha hívnak, felvenni sem tudom, néha hívásnál sem jelenik meg semmi a képernyőn, frissítés OK,..., gagyi húsnak híg a leve eset szerintetek vagy javítható? kxi
-
Qvadro
csendes tag
Huh, csomó romolás után visszaraktam a 1.0.13-as root-olt romot, az hagyján, hogy visszajött magától az imei számom, de rájöttem arra is, h ha a rootolás előtt állítom be a mobil netem, akkor az végre működik.
-
woteska
csendes tag
Akik a 4.4.2 KitKat-et feltették, kérdezném, hogy mit tapasztaltak, és melyik romon pontosan? Optimalizálták a fogyasztást? Jobb valami általa? Esetleg fejlesztették a kamera szoftverét, stb...? Köszi a választ!
Egy másik jellegű: tapasztaltatok olyat, hogy túlérzékeny a touc, ergó időnként ugrál össze vissza a telefon, mert azt érzékeli, hogy nyomod a gombokat - miközben nem. Remélem ez szoftveres, de a rengeteg leejtés miatt valószínűleg hardveres..
-
lohnerz
újonc
Sziasztok. Használ valaki nagyablakos flip tokot? Keresek hozzá valami zárképernyő alkalmazást.
-
janek69
senior tag
-
raulicio
senior tag
válasz
laci laci #6908 üzenetére
Én meg csak azért vagyok szkeptikus mert win8 van a laptopomon és eddig még minden program jól működött vele. (flashtools, droid tools, adb, maui meta, stb.)
Bár az is igaz, hogy a múltkoriban egy HTC-telefonhoz az istennek sem tudtam megfelelő drivert rávarázsolni....
-
Qvadro
csendes tag
Na végre minden megoldva, minden szép és jó. Egyébként az iNew v3A-hoz ugyan az az aksi van mint a sima v3-ban, nem lesz ez kevés oda, mit gondoltok?
-
Qvadro
csendes tag
Na ha minden igaz cwm megoldva, csak hogyan varázsolom elő, milyen kombinációval? Egyébként már a Mobileuncle Toolsal nem tudom megnyitni a sima recoveryt.
-
Qvadro
csendes tag
válasz
laci laci #6904 üzenetére
Igen ezeken alapból végigmentem, aztán utolsó mentsvárként írtam ide, hátha valakinek van valamilye ami nincs kint a világhállón. Még szerencse, h az asztali pcmen win 7 van. És valószinüleg a win8 miatt nem működik rendesen a Droid tools meg a flashtools is, bár ezeket még nem próbáltam win7en. De köszi minden segítséget, ja meg annyit még, h cwm-et hol találok hozzá, mert a needromon nem találtam, vagy csak rossz helyen kerestem?
-
raulicio
senior tag
A belső tárhelyet nem tudod leválasztani, mivel azon van a system partíció is. Magyarul usb-vel csak media storage módban tudsz fájlokat másolgatni.
Vagy raksz bele egy micro sd kártyát és arra másolgatsz.laci laci javaslatát remélem, hogy csak én nem értem, minden esetre a windows verziószámának semmi köze ahhoz, hogy a belső tárhelyet látja e a számítógép meghajtóként.
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee #6901 üzenetére
Cwm van fent?A többit privátba...ne ide szemeteljünk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogyan lehet témákat keresni a fórumban?
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest