- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepimartin
tag
válasz
janek69
üzenetére
Én nem tartom szarnak hogy a KK nem írja a külső SD-t. Konkrétan pozitívumként mondanám. Legalább az SD kártya nincs telepakolva mindenféle mappákkal. Én azért vettem / fogok venni 16 GB belső tárhellyel rendelkező telefont mert tudtam, hogy nekem ez bőven elég arra, hogy belakjam. Alapból az alapértelmezett írási lemeznek én mindig a telefon memóriát adom meg. Régi telómba alig volt belső hely, ext3 partíciót kellett használnom, meg át kellett helyeznem mindent az SD-re, hogy egyáltalán tudjak valamit csinálni. Aztán történt valami az SD-vel és csak szívtam mert elveszett mindenem. Szóval én ezt különösen jónak tartom.
Az ART-ra hol lehet átkapcsolni? Illetve mitől jobb ez mint a Dalvik cache?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hálózati / IP kamera
- Projektor topic
- Macska topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 128Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- iKing.hu Apple iPhone Air 256GB Light Gold használt karcmentes 100% akku 2026.10.28-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128Gb, 24 hónap Garancia, Kék Színben, Bontatlan, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 17 256Gb, 36 hónap Garancia, Fekete Színben, Bontatlan
- Samsung Galaxy s21 5G 128Gb Dual, 6 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest