- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
poganytamas
senior tag
Megjött a nagy ablakos kemény hátuljú tokom. Természetesen nincs külön nagy ablakos nézet, nem lehet vezérelni az ablakon keresztül. Az egyetlen előnye az összezáró kis fülecske hiánya, nekem már azért megért
-
woteska
csendes tag
Sziasztok! A http://www.needrom.com/category/inew/v3/ -on látom, elszaporodtak azóta a ROM-ok. Nekem a korábbi KK-el a problémám az LCD driver hiánya volt, csak fekete kijelző + hang fogadott.
Azóta talán már megoldották a régebbi készülékekre is. Nekem se GPS se semmilyen problémám nincs, de szeretnék frissíteni KK-re, 4.2.2-ről(cxq_v3_inew_v1.1.1). Melyiket ajánlják a kedves guru jelenlévők?
-
junkpod
veterán
Ezt fel lehet tenni v3-ra?http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/android-one-crossdevice-development-original-android-development/sproutdevelopment-cyanogenmod-11-alpha-t2897516
-
poganytamas
senior tag
válasz
poganytamas #7786 üzenetére
Na megnéztem magamnak, ezzel a verzióval már semmi baj nincs, nagyon korrekt.
-
nandozo
tag
válasz
laci laci #7784 üzenetére
Nem a teló érdekel, hanem az aksi :-) mivel kinézetre, arányokra és a "röntgen" képe a kamera körül nagyon hajaz a V3-ra. Ha egy kicsit vastagabb az aksija akkor lehet, hogy a szilikon tok alatt "elférne", és azért a +30% kapacítás az akár 8 óra Kitkat-on...
Sajnos aksi méreteket még nem találtam...
De geekbuying: 55mm*3.5mm*6mm ? má mérem is :-) -
nandozo
tag
-
bubu190
újonc
Szia Lacikám érdeklődnék,hogy ezt a romot használtad
http://www.needrom.com/download/inew-v3-zopo-1000s-port/
Várnám megtisztelő válaszod előre is köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!
-
dpit9
csendes tag
sziasztok!
néha problémás a telefonálás az inew nál külföldön!
családban több inew is van és többször elődordul hogy osztrák simkártyával (micro) nincs kicsengés ,viszont a másik telefon csörög ,de mikor felveszik semmit nem hallani!...
osztrák szolgáltató "drei"
Találkozott már valaki hasonlóval?vagy esetleg valami jótanács?
előre is köszi
üdv -
RVR400
veterán
válasz
LedyGyuszi #7774 üzenetére
Ha lenne szitázógépem, akkor én 3000 mAh-sat is tudnék hozzá adni 11 USD-ért.
-
LedyGyuszi
addikt
Sziasztok!
Lehet rendelni a telóhoz 2350mAh-s aksit...Megér 10 dollárt véleményetek szerint?
Válaszaitokat előre is köszi!
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Valaki kamera lencsét cserélt már? Az üvegre gondolok -
Solymi81
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy V3 Plus van és lenne pár kérdésem a telóval illetve magával az android rendszerrel kapcsolatban.
Olvastam, hogy a 8 magos procik hamar felmelegszenek.
Hol tudom megnézni, hogy mi az aktuális hőmérséklet ill. hol vagy milyen progival tudom szabályozni, hogy hány magot használjon.Plusz még azt hogyan tudom megállpítani, hogy melyik az a játék amit még érdemes rajta használni?
Csak teszteléssel lehet?A problémám, hogyha játszok egy játékkal, pl. a Crystalux-szal, ami számomra nem tűnik egy túlzottan erőforrás igényes játéknak, a proci viszonylag hamar, 10-20 perc után felmelegszik és a telefon egyszerűen kikapcsol.
Most azt nem tudom, hogy én vagyok a béna és túlterhelem a telefont vagy alapból a készülék a hibás.
Semmilyen módosító program vagy rom nincs fent. a legutolsó hivatalos v8-asat tettem fel a needrom-ról.
-
laci laci
addikt
Szeretném megosztani a következő infókat.Sikerült win 8.1-en is garázdálkodni a teloval.Mivel többnyire win 7-es driverek vannak így illeszteni kell a win 8-hoz.A következő linkek alatt van pár információ,merre,hova tovább.De egy dolog amit nem szabad megcsinálni a FORMAT.
MTKDroidTools - CWM - Backup - SP Flash tool.All driver:[link]
Aláíratlan Driver telepítése:[link] -
Matyi 2
csendes tag
Sziasztok lenne egy kis gondom inew v3 al a G-sensorom nem müködik tálálkozot már valaki ehez hasonló problémával és meg tudta oldani?
-
Eszeanna
csendes tag
válasz
poganytamas #7765 üzenetére
Igazából nem vagy mutatvány visszaírni az IMEI számokat a formattálás után. Persze könnyebb, ha nem kell állandóan visszaírni
Mindenesetre szerintem ez a videó elég jó támpont a kezdőknek.
-
junkpod
veterán
-
Kerni62
tag
-
soundman1
senior tag
válasz
Kerni62 #7758 üzenetére
Kösz a tapasztalatok megosztását. Pont veled egyeztettem a múltkor erről a tokról, de akkor nem túl bejövős. Nekem kezdetektől a gyári tokban van a teló, zsebben hordva 8. hó után kezdett erősen kopni, most 10 hónaposan kezd rojtosodni. Egyből még 1 kétoldalú ragasztót tettem rá, stabil az egész, egyszer már ki is volt pedig mosva, kutya baja.
-
Kerni62
tag
válasz
soundman1 #7755 üzenetére
Nekem van "nem gyári" is. Na azon golyóálló ablak van, nem is csodálom, hogy nem lehet felvenni.Egy raklap szar. Egy hónapos tok, de a szélei már kezdenek rojtosodni, pedig ővtartóban hordom. A gyárit nem akartam használni, mert az felragasztós volt. A mostani keménytokos és szép áttetsző füst szinü.
-
somnia
senior tag
Sziasztok!
Tudtok mondani valami megoldást arra, hogy találjon GPS jelet a masina? -
soundman1
senior tag
válasz
Kerni62 #7754 üzenetére
Azon "röhögtem" a pdafan oppo r5 tesztjén amikor ilyeneket csinál egy gyártó:
"Sőt a dobozba pakoltak még egy kinyitható tokot is, aminek a minősége nem volt rossz, de egy kicsit hiányoltam a kisablakon lévő védőüveg hiányát." 😠 és "Az ára is tükrözi a minőségét, ha az 500 dolláros kezdőárát nézzük."
Nem csak az inew-nak nem jött össze. Én sajnálom, hogy ezt elcseszték. Akinek van nem gyári, nagyablakos tokja az fel tudja venni a hívást, vékonyabb a fólia az ablakon, mint a gyárin? -
Kerni62
tag
Szia!
Ugyanebben a cipőben járok, akár én is írhattam volna ezt a hozzászólást. Csak azt tudnám, hogy akkor mi a szarnak csinálnak hozzá ablakos tokot. Most azon fugizok, hogy az elejét óvatosan leszedem, így marad egy fasza hátsó védő tokom, ami szép áttetsző füst szinü. -
soundman1
senior tag
Próbálok opciókat adni a tapasztalataim alapján. Van értelme a toknak, csak nem amennyit kellene, hogy tudjon: védi a telót, nem kell a power gombot koptatni, nem kenem össza a képernyőt a fejemmel, DE nem amoled és nem lehet felvenni az ablakon keresztül a hívást (4.2.2 alatt 10-ből 1-szer sikerült)! Csak ezért nem akartam kivágni az ablakot. 4.4.2 óta nincs ablakos felvételi lehetőségem, úgyhogy ha felrakod a legújabb romot megoldódik véglegesen ez a gondod 😃. Ha kinyitottam a flipet mindig átváltott a tárcsázóra, nem késlekedett. Nálad a közelségérzékelő hibája vagy egy 3. alkalmazás zavarhatja meg a működést. Ha nem általad felrakott progi, vagy esetleg egy mágneses tok az okozó, akkor egy 4.2.2 rom felrakása a megoldás.
-
-
gumedli
csendes tag
Sziasztok.Frissíteni szeretném az androidomat és help kéne
Hogyan és milyen formában lehet ezt megoldani.előre is thx
-
István2000
csendes tag
Köszönöm soundman1 és Mecy_Lacee !!! RootGenius -sal sikerült rootolnom.
-
Pifi59
csendes tag
Sziasztok!A feleségemnek több hónapja van INEW V3-ja,szerintem nagyszerű kis telefon.Egyetlen problémája van kezdetektől,hogy sem a hozzá küldött,sem az utóbb vásárolt ablakos tok nem látja el a feladatát.A becsukáskor mindkettő mutatja a szükséges információkat,kijelzi a hívást,amit aztán sem a tokon keresztül,sem pedig a tok kinyitása után még egy darabig látható és a tok ablakához igazított méretű,módosított megjelenésű képernyőn keresztül sem tudsz felvenni.
Felvenni csak azután tudod a hívást,hogy a módosított képernyő pár csengés után visszaáll az eredeti állapotába.Van valakinek hasonló problémája és esetleg ötlete? -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
István2000 #7743 üzenetére
Esetleg kérdezd meg itt is. A szakik biztos tudnak válaszolni.
-
soundman1
senior tag
Tárgyaltuk korábban az akksit. Tettek fel a teló bevizsgálásáról adatlapokat, úm. az akksiról, antennákról, SAR érték. Ha valakit érdekel: http://pan.baidu.com/wap/link?uk=2486368565&shareid=1722170436&third=0
-
soundman1
senior tag
válasz
István2000 #7743 üzenetére
Attól függ milyen verziójú az androidod, keres vissza annak isneretében a fórumban. Ilyeneket találsz: vroot, rootgenius, stb. Ezek működtek V3-on, kell működni a + esetén is.
-
István2000
csendes tag
Sziasztok!
Inew V3 plus telefonom van. Teljesen elégedett vagyok a telefon működésével, ezért nem szeretnék rá másik romot, csak root jogot.
Lehetséges root jogot szerezni a telefonon rom csere nélkül? -
rolio1
tag
válasz
soundman1 #7740 üzenetére
Sajna ez sem jó még...a magyar nyelv majdnem tökéletes, egy-két felugró szöveg nincs lefordítva, gyönyörűen fut, de egy óriási bug van benne, nevezetesen a Vodafone APN-t nem lehet átállítani és így nem tudom használni a mobilnetet. Más szolgáltatóval nem tudom mi a helyzet.
Mivel ez nekem fontos funkció, így nem is laktam be, visszatettem a zopo rom-ot.
Próbáltam googlizni ezel kapcsolatban, xiaomi telefonokban is jelentkezett, egy-két dolgot próbálgattam átírogatni, de nem kelt életre.
Írtam a magyar miui közösségnek, hátha tudnak valamit róla, ha megoldódik, ide jelezni fogom.
Közben néztem, a needrom-on megint felkerült egy újabb OTA frissítés, tényleg hetente piszkálják ezt a romot... -
soundman1
senior tag
Max. romot felrakni szoktam, a romfőzésben járatlan vagyok, de a következő szerint logikus nekem. A romban levő angol nyelvű apk fájlokhoz párosított magyar fordításoknak kell lenniük. Amelyik apk-hoz nincs fordítás, vagy a párosítás nem sikerül, angol marad a progi. Ugyanígy ha hiányos a fordítás részben angol marad a progi, ill. ha felraksz egy OTA frissítést akkor ugyanígy járhatsz. A 2.6-i véglegesnek tűnik, nem kell az összes OTA-t felrakni.
-
rolio1
tag
Sziasztok
Meg tudná nézni valaki, hogy MUT-ban a sensor teszteknél tudja e a light/proximity sensort kalibrálni? Nekem failed-et ír ki. És hívás közben a fülemmel különféle dolgokat nyitok meg...amikor a fülemhez emelem, lezárja a képernyőt, de utána valamiért újra aktiválja.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Eg6.B16.JDM #7732 üzenetére
-
Eg6.B16.JDM
csendes tag
Sziasztok!Vettem egy INew v3 Plust ..tökéletes..teljesen elégedett vagyok vele ,viszont sikerült hozzá jutnom asszonykámnak egy V3-hoz..ami totál gyári. V3-E 4.2.2 viszont van nfc ...1.0.4 build ..Szeretném frissíteni ,tudnátok javasolni egy romot?(olyam ami flashtools-al pikk pakk felmegy.ha van ilyen?
) az se baj ha gyári a lényeg ,hogy viszonylag friss legyen
Előre is nagyon köszönjük
-
Kerni62
tag
válasz
Mecy_Lacee #7730 üzenetére
Szia! igen gyári rom. Build szám: vonino-v1.0.5-20140616
Alapsáv verziója ua. mint a képeden.
Android: 4.2.2 -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Kerni62 #7728 üzenetére
Pl. egy kép.
Build számnál mit ír a tied??? Gyári rom??? -
Kerni62
tag
válasz
junkpod #7726 üzenetére
"1 kapcsold be a beállításoknál a GPS- (melyik romot van?)
2 engedélyezi az alkalmazás oknak a helyadatokhoz hozzáférést.
3 telepíts mobile uncle tools appot
4 mut-ban indítsd el az ygps- szabad teren
5 meséld el mit mutat"1. 4.2.2
2.engedélyezve van, szerintem
3.na ezt hol találom?
4. mi az a mut? eszik vagy isszák, hol találom?
5.gondolom ez utána esedékeselőre is nagyon köszönöm a segítséget.
-
soundman1
senior tag
Ha egy hozzáértő belerakná a nyelvi fájlt, én is kipróbálnám v6Miui-t.
A korábbi romjával nem jártam sikerrel, el kéne mélyedni a jbart-ban.
Ha akarsz vele foglalkozni innen indulj el:
http://m.prohardver.hu/tema/re_hungobungo_android_magyaritas_jbart_segitsegev/hsz_708-708.html -
rolio1
tag
Sziasztok
Feltettem a needrom-ról a MIUI v6 romot, de nincs benne magyar nyelv. Azt írja a port készítője, mivel ez egy folyamatosan frissülő fejlesztői változat, nem is akar bele más nyelvet illeszteni. Olvasgattam a jbart-féle megoldásról ,de nem tudom pontosan hogyan működik.
Tudna ebben valaki segíteni? -
Kerni62
tag
Sziasztok!
Sajnos több mint egy hete nem jártam itt, de a GPS problémám még nem oldodott meg. Soha sehol nem talál jelet. Szerintetek ez elég ok arra, hogy gariban visszaküldjem, mert itthon vettem két év garival az kék-piros szinű .MAgostól. Úgyan nekem Vonino Jax, de tök egyforma. Külön kérdezném sasa311, és jungpodtól, hogy netán személyesen rá tudnátok nekem nézni, hátha csak ennyire huje vagyok a beállításokban? Netán telefonos segítségnek is nagyon örülnék. (Attól tartok, hogy a szervíz, -ha van nekik-sem fog tudni csinálni semmit, esetleg csak összebarmolja.)Imádom a telcsit, mert szép és minden másban remekül teszi a dolgát, viszont a GPS számomra nélkülözhetetlen.Köszönettel. -
envidia
csendes tag
20400 pontosan
Csodálkoztam is.. mielőtt rendeltem azért utána fórumoztam alaposan.. mindenhol ennyi volt, de annyira megnyerő volt a külső+kamera+spec kombó, hogy beleszerelmesedtem
A pontszám ellenére nem találtam az előző build-nál sem fogást rajta. Béna vagyok és gyáva a rootoláshoz.. így olyan telefon való hozzám aminél alapon nem kell, hogy csóváljam a fejem.. Na ez most ilyennek tűnik egyenlőreA kék aksi is szépen teszi a dolgát, nagyon tetszett, hogy minimál alkalmazásokkal adták ki a telefont.. teljesen opcionális, hogy mivel szeretném lassítani a továbbiakban.. szóval egyenlőre örülés van
-
envidia
csendes tag
válasz
laci laci #7720 üzenetére
oh.. idedobott a gugli.. majd megnézem van e plus fórum. Köszi.
A frissítés időpontja talán a sima V3-nál is adhat reményteli perceket.. imént találtam plusz 3 alkalmazást is. inew manager, inew security és inew Xender.. első kettő talán hivatott lecserélni a Clean Master app-ot.. még a felülete is olyan egyszerű koppintás.. az Xender elsőre egy mindent mindenkivel mindenen megosztó alkalmazásnak tűnik.. de talán utána is olvasok mindjárt..
-
envidia
csendes tag
Sziasztok.. egy hete vagyok V3 Plus tulaj.. belevetem majd a fórum előzményeibe magam ígérem.. egyre jobb tapasztalataim vannak a telefonnal kapcsolatban érdekelnek az előzmények és tapasztalatok.. a mai wireless frissítés dobot közel 8000 antutu pontot.. kíváncsi vagyok mennyire lehet ezt még fokozni
-
wrx555
újonc
Áhoj!
Ha érdekel esetleg egy iNew V3 "kiesett" kijelzővel, akkor jelezze....
Elvált a kijelző a toktól 1-2 mm-t eláll, ezáltal becsíkozódik...
Működő képes s telefon, teljesen karcmentes, fóliázott...-
15.000 Ft-ért árulom, csere nem érdekel. -
junkpod
veterán
válasz
007spider007 #7716 üzenetére
itt is van record gomb de azt neked kell indítani, ez viszont veszi automatikusan
-
balaaa88
aktív tag
válasz
junkpod #7714 üzenetére
ACR Call Recorder. Teljesen faszán működik. Most tervezem megvenni a Pro licencet, mert megérdemli. Csak át kell állítani, hogy az audio forrás MIC legyen. VOIP programokkal indított hívást nem veszi.
-
junkpod
veterán
halihó, Ti mit használtok call recoder-ként? melyik működik rendesen?
-
kmarci25
veterán
Azzal mit tudok csinálni, ha az eddig hibamentesen működő sd kártyára az egyik pillanatról a másikra azt írja ki, hogy sérült?
Egyik pillanatban semmi gond nem volt a telefonnal, aztán egyszer csak észrevettem, hogy épp újraindult (a boot hang tűnt fel), és azóta jelzi, hogy sérült a kártya... Újraindítani, illetve a kártyát kivenni és visszatenni próbáltam, nem sikerült. Egyébként egy 32 gb-os Sandisk kártya, pár hete használom, eddig működött. Nem hibás, mert h2testw-vel ellenőriztem a használat előtt.
Nem szereti a 32 gb-os kártyákat, vagy miért van ez? -
sasa311
veterán
válasz
poganytamas #7709 üzenetére
Nekem ugyan ez volt csak drasztikusabb (70%-1% esés). Visszaküldtem.
-
poganytamas
senior tag
Olvasgattam az akku merüléssel kapcsolatos hozzászólásokat, nekem teljesen más problémám lenne:
- Az akku kapacitása mint a fentebbi mérések mutatják, normális
- Az üzemidőm is normális (1.5 nap)
- A telefon rosszul jelzi az akku töltöttségét. Tehát így konkrétan a 30% az valójában az 5% lenne, tehát a telefon úgy viselkedik, hogy 30%-nál kb fél órán belül kikapcsol.Ez a romnak a hibája lenne? Javaslatok?
-
poganytamas
senior tag
válasz
poganytamas #7705 üzenetére
Ez pedig a kék akku: [link]
-
laci laci
addikt
válasz
poganytamas #7705 üzenetére
Egy másik fórumba már kiveséztük az akku és a töltő kapacitás problémákat.Délután linkelek onnan.
-
poganytamas
senior tag
Akku kapacitás
Úgy néz ki tényleg igaz, a mérés szerint a zöld akku kapacitása 1826 mAh : [link]
Az eszköz egyébként egy KCX-017-es charger doctor, és úgy csináltam hogy csontig kimerítettem az akkut, majd a telefont kikapcsolva tartva végig feltöltöttem. A kék akku van most benne, majd azt is megmérem, ha lemerült.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Leleményes #7703 üzenetére
Nekem se... Ezért a 2 hsz. Amúgy nincs mit... :-)
-
Leleményes
tag
válasz
Mecy_Lacee #7699 üzenetére
Telefonról nem ment. x) köszi
-
nandozo
tag
Újabb ROM-ok a láthatáron a needrom-on!
MIUI fan-oknak, és egy NoveCento, illetv egy "official".
Az offial-ra azt írják, hogy végre egy olyan nem custom rom amiben működik a GPS.
Mivel nekem a zopo tökéletesen fut nem szándékozom próbálgatni, de akinek gps problémája van talán próbálja ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24