Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
diego65
csendes tag
(#8767) meva86
Szia,
Ha még aktuális a vásárlási szándékod, az enyém eladó sorba lépett. Teljesen megkímélt, végig szilikon tokban tartott, 5-ös androidra frissített iNew V3. Eredeti doboz, flip tok, füles, etc... Nagyon szerettem, sokat használtam a GPS-t, a Wifit, a 3G-t, sose hagyott cserben, de a 4G miatt a váltás mellett döntöttem...
-
diego65
csendes tag
-
diego65
csendes tag
válasz
junkpod
üzenetére
(#8412) poganytamas RE: Én az első perctől figyelem ennek a telónak az életét, és úgy rémlik, volt 900-as verzió is, de első körben nem találtam infót a Needrom-on, hogy a mostani legutolsó ROM-ok milyen frekivel mennek..
(#8413) junkpod RE: Igen, nekem is így rémlik, bár ha régi a ROM, akkor nem sokra megyek vele... Mintha RVR400 foglalkozott volna ezzel a témával...
A furcsa az, hogy ennek ellenére is megy a 3G H+, és a sebességteszt is ~8Mb.t mutat... Az isten sem érti ezt... -
diego65
csendes tag
Sziasztok, a segítségeteket, tanácsotokat kérném... Én tavaly óta használom a telefont minden gond nélkül, nagyon régen nem kellett hozzányúlni... Most SIM csere történt, így két Voda kártya került bele... Ez a teló eredetileg 850-es volt, de mivel Telenor és T-Com is volt benne korábban, így nem foglalkoztam vele. Most, hogy mind a két kártya Vodás, (1 privát, egy céges, a cégesen van net is) át akartam állítani 900/2100-ra, de a Needrom-on talált patch nálam nem csinált semmit sem. Először feltettem a 900/2100 -as 4.4.2-es patcot, semmi... Utána teszt jelleggel visszaraktam a 850/1900/2100-ast, látszólag az sem csinál semmit. Mindkét patch után csináltam screenshot-ot, szerintetek? Van olyan ROM, ami 900/2100-as? jelenleg az 1.13-as ROM van rajta..
Screenshot 900/2100 után:és ugyanezt látni a 850/1900/2100 után is:

Mindkét patch után megvolt a cache törlés...
-
diego65
csendes tag
Sziasztok,
Jelenleg a Wilsey féle Kitkat van a telómon. Maga a 4.4 nekem nem jön be, de az alábbi screenshot megmagyarázza, hogy miért még most is ezt használom:

Amire viszont nagyon kell figyelni, hogy bár 15%-ott mutatott az aksi, a figyelmeztető pittyegés után a telefon azonnal kikapcsolt, és már csak töltőre dugva lehetett újra bekapcsolni.
-
diego65
csendes tag
Némi tapasztalat megosztás, hátha valaki hasznát veszi. Az én telóm 1.08-cal érkezett, majd a német GPS-fixet használtam sokáig gond nélkül. A kitkat megérkezésekor rászántam magam, és felraktam a Kevin féle romot, de mint mások is írták, a GPS az istennek sem akart fixálni, így pár napos próbálgatás után gyalulás következett. Mivel nem volt belakva a telefon, kipróbáltam az előző verziók közül néhányat, nekem a Marsapa ROM V5 jött be leginkább, korrekt, nagyon jól megcsinált ROM, és a GPS is jól működik benne. Aki esetleg nincs beájulva a KitKat féle romoktól, azoknak ajánlom, próbálják ki ezt. Jelenleg a Wilsey féle V3 1.0.13 deodex ROM van a telefonon, ez úgy látszik jó lesz. Megy a GPS, jó a töltés, egyedül a pop3 kukával nem tudok mit kezdeni, mivel nagy mennyiségű levelet kapok folyamatosan, ráadásul több mail fiókba, és kicsit macerás állandóan duplán törölgetni. Erre esetleg tud valaki valami beállítást? (A szerverről nem lehet törölni, mert PC-ről is olvasom a leveleket, tehát ez nem megoldás.
-
-
diego65
csendes tag
válasz
raulicio
üzenetére
Ugyanazokat telepítettem fel, mint ami az 1.08-on volt, csak a myprofiles került fel plusszba, de már azt is kilőttem. Az igaz, hogy a gps-tesztek sokat zabálnak, de az első perctől kezdve azt látom, hogy jobban fogy az aksi. A másik gond ezzel, hogy 1-2 perc után kiirja, hogy az sdkártyát váratlanul leválasztották, és onnan kezdve már nem is látszik, amig újra nem indítom. Utána megint kezdi ugyanazt. Egyenlőre tippem sincs, hogy mi a fene baja van. Talán az NVRAM környékén kéne keresgélni?
-
diego65
csendes tag
válasz
diego65
üzenetére
...első benyomások a Kitkat-tal (RVR400):
-aksit zabálja, fél nap alatt 20%-ra ment le, a régi még simán 60-70%-on volt ilyenkor
-gps egyenlőre halott. Látni látja a műhódat, de nem fixál. (a korábbi módszerek végigpróbálva)
-az sdkártyát véletlenszerüen leválasztja az "SDKÁRTYA EL LETT TÁVOLÍTVA" felkiáltással, és utána már nem is látszik.
A csecsák annyira engem nem érdekelnek, de olyan egetverő nagy változást a fentieken kívül én eddig nem látok. Kap még egy napot, utána valszeg downgrade... -
diego65
csendes tag
Jelentem, a frissítés sikerült! A német verzióról (1.08) egyenesen a kk-ra frissítettem, bár annyi fennakadás volt, hogy a factory reset az istennek sem jött össze, amig fel nem raktam (sima download only módban) a needromon található TWRP Recoveryt, tehát javaslom mindenkinek, már eleve azt töltse fel frissítéskor.
Belakás, telepítések folyamatban, engem is a GPS érdekel majd legjobban, bár nekem a német verzióval elég jól muzsikált... szóval leírom majd a tapasztalatokat.
Köszönöm RVR400! -
diego65
csendes tag
Leszedtem, ez egy 08.07.én készült mentés. A V3_140722__boot_patched_140728-171533.img és a V3_140722__recovery_140728-171533.img file-okat te tetted bele utólag? Ezekkel mi a helyzet? Melyiket érdemes feltölteni? Mit lehet ezekről tudni? Te melyiket ajánlod, vagy próbáltad ki? Ja, és köszi a feltöltést, és a segítséget!

-
diego65
csendes tag
válasz
raulicio
üzenetére
"Alapértelmezett írás-lemez" a neve annak az opciónak, de az azt befolyásolja, hogy hova telepítsen a teló, nem pedig a sorrendet. Nálam nem ezzel van a gond, hanem azzal, hogy változik a neve az internal SD-nek, annak függvényében, hogy van benne külső sd, vagy nincs.
-
diego65
csendes tag
Sziasztok, segítség kéne. Hónapok óta használom a telót, a kezdeti GPS-en kívül más kínom nem volt vele eddig, azt is megoldotta a német gps fixes 1.08 rom, azóta is azt használom. Pár napja sd card-ot cseréltem, azóta vannak gondjaim, időnként eltűnik a külső (ocó kinai) sd kártya. Ennek kapcsán lenne egy kérdésem, hogyan lehet azt beállítani, hogy az INTERNAL SD MINIDIG az első legyen, az EXTERNAL meg a második? Nálam alap esetben az external az sdcard0, de ha ezt nem érzékeli, akkor az internal lesz az sdcard0. Tehát azt szeretném, akár van external, akár nincs, a belső sd mindig azonos néven legyen, és az jelenjen meg elsőnek, és ugyanígy a külső is állandó néven szerepeljen, és mindig második legyen. Köszönöm előre is a segítséget. (Ha egy mód van rá, ne progit irj, hanem például konkrét vold.fstab sorokat)
Jelenleg ez van az /etc/vold.fstab-ban:
dev_mount sdcard /storage/sdcard0 emmc@fat /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-msdc.0/mmc_host
dev_mount sdcard2 /storage/sdcard1 auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/mtk-msdc.1/mmc_host -
diego65
csendes tag
Ez a 4.0 verziószám kicsit félrevezető lehet, én még márciusban rendeltem az alin, és már nekem is 4.0-ás cimkével jött (1.08) pedig az enyém sima fehér.
RVR400: Irtad nekem pü-t, nem néznél rá? -
diego65
csendes tag
Sziasztok. A segítségeteket kérném. "Régi" iNew tulaj vagyok, már kitapasztaltam a teló lelkivilágát, mégis a napokban beleszaladtam egy veszélyes(?) furcsaságba. Munkából hazafelé bekapcsoltam a Waze appot(+WIFI+GPS+3G TELENOR), és mivel kb 40%-os volt az aksi, rátettem szivargyújtós töltőre. Kb 10-12Km után kiírta a telefon, hogy az aksi túlmelegedett, jött az ilyenkor megjelenő szöveg "Figyelmen kivül hagy" vagy "Szundi".
Első ijedtségemben lehúztam a töltőről, és kikapcsoltam mindent, amit lehetett, és rányomtam a klímát, ... Még párszor bejelzett az aksi, de lassacskán lehűlt, és visszatért a normál üzemmód.
Ma megint bekapcsoltam hazafelé a Waze-t, de most töltő nélkül. Legnagyobb meglepetésemre, a teló ugyanúgy elkezdett melegedni, majd megint jött az aksi túlmelegedéséről a figyelmeztetés.
Most már nem estem úgy pánikba, mint legelőszőr, Waze kikapcs, és az élet megy tovább....
Kérdésem: Másnak volt esetleg hasonló tapasztalata?
A telefonon rendszeresen játszok, hol töltőről, hol aksiról, de még sose volt ilyen jelenségem. 3betűs navi, trafi hunter, stb rendszeres használt appok, de egyik sem produkált még ilyet. Nincs kedve valakinek kipróbálni a Waze-t, hogy ott is produkál ilyet, vagy csak nálam van valami? (A telefonon az 1.8-as német GPS fixes ROM van. 1. sim telenor, 2. sim voda., aksi töltés jó) -
diego65
csendes tag
Hírlevélben most kaptam: iNew V5 Jön a nagytesó?

-
diego65
csendes tag
válasz
rokarudi
üzenetére
..Ez igy korrekt, annyival egészíteném ki, hogy ha már az MTK Tools fent van, akkor az YGPS app is megcsinálja a műhódok "hideg" indítását,(FULL és COLD) illetve, az első pozicionálást nem ajánlott emeletes ház erkélyéről végezni, mert utána a "földszinten" össze-vissza dobál...
-
diego65
csendes tag
Sziasztok. A gyökért és az etc-t böngészve pár file-ban találtam transmitter beállitásokat, mintha a telo képes lenne transmitter módban is működni. A play és a kereső csak egy ilyen progit talált, de az nem kompatibilis. Van erről valakinek bővebb infója, vagy tapasztalata?
Másik kérdésem: van olyan progi, amivel a headset gombjait lehet programozni, ha nem a gyári headset van használva? -
diego65
csendes tag
Sziasztok, ilyet találtam (más egyebek mellett) a gyári 1.08. ROM csomagjában:
1 Query external version number: *983*32#
2 Check the build number: *789*1#
3 Single test list: *983*0#
4 Function self-test: *086*#
5 Check the calibration flag and plate number: *983*7#
6 Query No. IMEI: *#06#
7 Engineering mode: *2366*#
8 SN number is displayed as 16 -
diego65
csendes tag
Nagy nehezen rászántam magam a ROM frissítésre, felraktam a needrom-on található V3-E GPS-Fix Deutsch rooted verziót és láss csodát, jó! Előtte baromi nehezen talált jelet, és akkor is 20-30-50méteres ugrálásokat csinált, illetve piros lámpánál keringett a környező utcákban, mint a mérgezett egér, és folyamatos haladást jelzett, 5-10Km/ó sebességgel. Ennél a verziónál 5-10 másodperc alatt fog jelet, és nem ugrál, sőt, a jelenlegi helyem is pontosan hozza. (Az előzőleg feltöltött fotókon be volt kapcsolva a geotag, de röhej, hogy milyen helyekre pakolt... Szóval, ajánlom mindenkinek, akinek GPS kínja van. A rom rootolt, ez nem a vroot-ot tartalmazza, hanem a Supersu nevű csodát.
Frissítéskor nekem az USB eszközzel kínlódott a windows, kb a felénél megállt a töltés, de harmadszorra végigment hiba nélkül. -
diego65
csendes tag
A driver probléma megoldódott, valamiért a Win7 ragaszkodott az "MT65xx Android Phone" eszközhöz, és ehhez keresett drivert, de a jónak az sp-flash tools mellé csomagolt Mediatek USB VCOM driver lett. Ezután már csatlakozott a telefonhoz, a TD kalibráció beolvasása még ment, de a következő lépésnél már timeout hiba jött, és itt megállt a tudomány...

-
diego65
csendes tag
válasz
junkpod
üzenetére
Nálam nincs különbség, ha nyomom a gombot, ha nem, bejön a bootloader kép, és ott megáll. Drivert legelőször telepített, de balga fejjel, nem néztem meg, hogy mit. Videokon láttam, hogy aksi ki-be, és úgy konnekt, de az sem működik. Elvileg nagy változást nem kellene tapasztalj, mivel itt nem ROM frissítés van, csak paraméterek változtatása (nézz bele az ini-kbe!) Én az összes file nevet is lefordítottam, mert a win7 nem komálta. (Crome + google translate) Még próbálkozok, nem tudom, nem e valamelyik driver akad össze...
GPS-nél van változás? Én arra számítok csak...
Root? Nálam a VROOT is működött, nem volt vele gond. -
diego65
csendes tag
Hát elsőre nem jött össze...
Kicsomagolni a c:\ gyökérbe érdemes, úgy látom, nem szeretik az ékezetes betűt, sőt, amig kínai karakter volt az elérési útban, az sem tetszett a programoknak. A drivereket és a META-t felraktam, resi, de nem konnektál a telefonhoz, bármit próbálok...
Holnap folyt köv... -
diego65
csendes tag
Mondjatok egy helyet, hogy a doksit hova töltsem, vagy kinek küldjem, aki feltölti? mailt pü-be
-
diego65
csendes tag
Első nekifutásra nekem úgy tűnik, hogy ez nem a szokásos update(ROM/FLASH), hanem egy olyan progi, ami a telefon hardver adatait kalibrálja, frissíti.
-
diego65
csendes tag
Kicsi kínai doc.-ját elkezdtem lefordítani, angolra fordítva egész emészthető
-
diego65
csendes tag
Látom, keltettem némi izgalmat...

Nekem még nem jött le, de ha kínai, akkor google fordító,egyszerűsített kínai... -
diego65
csendes tag
HELLO MINDENKINEK!!! ITT AZ OFFICIAL GPS UPDATE!!!!!!!
http://www.inewphone.com/EN/download.aspx?q=6&id=200000274

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Első ijedtségemben lehúztam a töltőről, és kikapcsoltam mindent, amit lehetett, és rányomtam a klímát, ... Még párszor bejelzett az aksi, de lassacskán lehűlt, és visszatért a normál üzemmód.
Most már nem estem úgy pánikba, mint legelőszőr, Waze kikapcs, és az élet megy tovább....

Holnap folyt köv...