Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepimartin
tag
válasz
janek69
üzenetére
Én viszont most már nem bánom, hogy feltettem a KitKat-ot. 10 Mp alatt 6 holdra fixál a GPS-em (eddigi legjobb eredmény). Beállítottam a gravityboxot, hogy ne villogjon a kijelző majd egyszer lemerítettem kikapcsolásig, majd wipe cache, majd feltöltöttem teljesen. Ez volt tegnap reggel, azóta alig akar merülni. Ezt úgy mondom, hogy tegnap egész nap wifi be volt kapcsolva használtam a GPS-t, használtam a 3G-t is és most van 58 %-on. Ami még csoda nálam, hogy reggelre ugyan annyin volt mint ahogy este eltettem (59%). Most kíváncsiságból bekapcsoltam a wifit, a 3G-t, a GPS-t és a Blutooth-t, hogy 59 %-ról mennyi idő alatt merül le. Egy óra alatt 1 %-ot merült.
Más bajom jelenleg nincs a KitKat-tel, már jól belaktam, tehát most tökéletes. Telenorról nem tudok nyilatkozni mert nem telenoros vagyok. Én azt ajánlom, hogy tegyétek fel, mert megéri ha a Gravityboxot valami alternatív megoldással tudjátok helyettesíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini, 128 GB, fehér, aksi 87%
- Samsung S22+ 256GB Phantom Black - Karcmentes, megkímélt állapotban!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- Honor 400 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Mini 128GB éjfekete
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest