Hirdetés
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
monalala
aktív tag
Bocsi rossz helyre irtam, üdv
-
junkpod
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Ez 4.4.4 amit te linkeltel az 4.4.2
-
junkpod
nagyúr
Wilsey is back! 4.4.4 Sony xenia port a needrom.com tölthető!
Jó lenne végre egy sallangmentes 4.4.4 is. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Itt a videóban azt mondja, hogy fel kell tenni a CWM-et is, de az sincs már fent.
iNew V3 KK 1.0.13 CWM van valakinek és feltenné Google Drive-ra?
-
nandozo
tag
válasz
hehe23911
üzenetére
Szia,
Backup -ra a Titanium Backup Pro -t javasolom.
ROM-olás elég jól le van írva már a fórumon, keress rá bátran.
Fő lépések:
- megfelelő mtk65xx USB driver telepítése
- csatlakoztatás - felismertetés: a legtöbben itt akadnak el; driver az ok a legtöbb esetben.
- könyvtárból scatter kiválasztás és a ROM leírás szerinti telepítésHa már KK-on vagy és root, akkor érdemes TWRP-t használni és onnan zopo1000-t feltenni, majd utána Titanium Backup, batch végrehajtással visszatelepíteni amit akarsz.
Appok:
[link]iNew ROM és eszközök
[link] -
hehe23911
újonc
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
köszönöm szépen!
edit:
kérhetnék linkeket a hozzá szükséges progik letöltéséhez?
(tudom, hogy rákereshetnék én is, de nem tudom melyikkel működik és melyik verzió kell) -
hehe23911
újonc
sziasztok!
teljesen nulla tapasztalattal szeretnék egy 4.4-es romot rakni a v3-amra, ugyanis a 4.2 olyan dolgokat produkál, hogy lassan falra mászok tőle. (bekapcs gomb hol működik jól, hol nem, valamikor feléleszteni se lehet, stb.)
leszedtem a korábban itt linkelt legfrissebb romokat.
kérlek linkeljetek szájbarágós leírást, hogy csináljam.illetve viber, colornote, sms-ek, stb minden doksit, adatot, fotót backupolni szeretnék, erre is kérnék szépen valami megoldást.
köszi szépen
-
doraczako
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült leejtenem a V3-t és berepedt a kijelző. Emiatt a képernyő egy része érzéketlen. Tudtok valakit, aki tudná cserélni, esetleg alkatrész is van hozzá? -
junkpod
nagyúr
srácok, a video felvételes szélzúgás effektre nincs valami megoldás, most kezdem megunni.
-
nandozo
tag
Wilsey újra feltette a KitKat ROM-ot!
[link]A fordításom alapján akinek LCD problémája van a külön ZIP-el megoldhatja.
Re-upload of default iNew V3 KitKat Rom – Version 1.0.13
Includes LCD drivers for all types.
Updated to include TWRP 2.8.4.0 ( 2.8.5.0 has file manager issues )
TWRP is included also as serperate Download.
As before System Partition resized to allow for Custom Roms .
I wont go into details of how to install as am sure everyone knows by now
*Edit
If you have touchscreen or LCD issue, Download attached IK.Zip and extract lk.bin into where you extracted iNew V3 KK 1.0.13 replacing previous version and reflash. -
RVR400
veterán
válasz
poganytamas
üzenetére
Hamarabb volt hardverem hozzá, mint szoftver.

-
poganytamas
senior tag
Van új official JB, 1.1.4-es, akit érdekel: [link]
-
laci laci
addikt
Wilsey féle kitkat rom[link]
-
RVR400
veterán
Ezt próbáld már meg légyszi. Én dolgozok 6-ig, utána tudom csak majd este valamikor kipróbálni. Az alis eladó ezt linkelte be nekem. Jah, meg ha lejön, akkor feltehetnéd valami értelmes tárhelyre.

-
duronx
senior tag
Aliexpress-ről van a kijelző, egy olyan eladótól akitől már rendeltem kijelzőt, de ez a második ezt produkálja.
#7951 Az általad linkelt romot csak feldobom flashtools-al és kész is a helyes particionálás?
egy kis leírást tudsz írni hogyan csináljam? (rég raktam fel romot) -
soundman1
senior tag
Az 1.0.13-ban benne van az összes driver, legalább is eddig senki nem jelzett vissza, hogy driver gondja lenne.
Én is a napokban néztem, hogy eltűnt a needromról a wisley féle rom. Esetleg még a Zopo rom jöhet szóba, mert többen pozitívan nyilatkoztak róla, bár a többi újabb főzött rom is az 1.0.13-ra épül:http://www.needrom.com/download/inew-v3-zopo-1000s-port/
Vagy fel van töltve valakinek a wisley féle rom ... -
dzsonaj
tag
Sziasztok,
vennék kijelzőt a telefonomhoz, használt is jó téglásított készülékről, vagy eladnám legjobb ajánlatért. Szép állapotú, de sajnos egy pofára eséstől a kijelző elrepedt, így a kijelző alsó része nem érzékel.
Köszi!
-
Szabaka
tag
Sziasztok!
Volt egy MyAudio Blade telóm, amit 4 hónap garancia herce-hurca után visszavásárolt a BestByte.
Ha valakinek szüksége lenne egy szilikon tokra, ingyen viheti

Boráros környékén melózok. Lechner Ödön fasor 7
-
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Erre gondoltam én is, de csak mezei felhasználó, azt sem tudja, hogy ilyenre van mód, szóval nincs sajnos mentés... Még azt megnézetem vele, h a Carliv recoban van-e touch érzékelés. Ha ott sincs, akkor baj van...
-
monalala
aktív tag
Sziasztok, rég jártam erre, kellene egy kis javaslat. A páromnak van v3- ja, újra kell rakjam, mert kezd sz@rakodni. Melyik most a legmegbízhatóbb rom (4.4), semmi extra csak legyen stabil, takarékos az akksival. Előre is köszi, hali.
-
Szeretnék egy kis segítséget kérni srácok. Egyik barátomnak lemerült a telója teljesen és bekapcsolásnál csak a kínai karakteres reco jött be neki...persze sosem látott még ilyet, szóval össze-vissza mászkált benne. Egyszer csak eljutott a restart-ig, de a touchscreen egyszerűen nem működik neki.
(Azóta már kiderült, hogy van Carliv reco is (v2.2) is rajta.) Szerintetek egy full wipe-olással életre kelthető lenne? Vagy van valami más ötletetek? -
junkpod
nagyúr
Asszem az aksim eletciklusanak újabb szakaszába lepett: gyorsan tölt, gyorsan merül és 20% alatt villám merulessel kikapcsol.
Ha valakinek van alig hasznalt/új akksija emberi áron az dobjon egy privatot. BP előnyben. -
bunkomen
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek van bontott beszédhangszórója? Halk volt rettentően, meg a kijelző ismét elengedte magát, ezért szétkaptam a telefont megint. A hangszóró végképp megadta magát, a kijelzőnek csak az egyik oldala ragadt meg, ráadásul jobb szélen fél centis csíkban nem is érzékel. Mit rontottam el a kijelzővel? Valami szalagkábel szarakodás?
-
nandozo
tag
Sziasztok,
Hétvégén ráértem egy kicsit és tesztelni akartam az új MIUI ROM-ot, de sajnos nálam nem működik; ui a gesztus vezérlés után még a beállítás alatt a "com.android.keyguard" - leáll, és nem lehet eltakarítani az útból. Uh várni kell véglegesebb verzióig. Remélem batsilos megoldja hamar a problémát.
Most áttértem a zopo1000 ROM-ról a MERE ROM-ra; egészen jó, ha valakinek nincs exchange-s vállalati fiókja ui mivel igencsak lecsupaszított Android nincs beépített gmail és exchange se; így külső szoftvert kell használni. Ami pozitívum eddig ART alatt nem ment a Dolphin browser; most vagy azon javítottak, vagy a MERE ROM jobban kezeli.
Praktikus, hogy előre root-olt; supersu a beállítások menüből elérhető :-) uh akik ódzkodnak a rootolsától azoknak kényelmes megoldás.
Természetesen Bluetooth, NFC működik, tesztelve fülessel, MI Band-del, NFC tag-gel.
GPS működik, de még hosszabb szakaszon nem próbáltam.
Negatívum, a wifi-t gyengébben érzékeli a wifi analyser szerint. Ennek nem látom még a pontos okát.Nekem a spéci plussz tudása (legörgetett stb listamegjelenítés) nem tetszik de kikapcsolható.
Egyedi a képernyő elsötétítés animáció, és a bootanimációk, viszont bootlogót nem cserél.
-
Atomgeszi
nagyúr
[link] Needrom oldalával mi lett?
-
RVR400
veterán
-
nandozo
tag
Végre sikerült batsilos kollégának a MIUI Romba is integrálni az NFC-t.
[link]
Ha kell felrakom Mega-ra mert eléggé lassú! -
nandozo
tag
-
siskad
őstag
A telefon kerete cserélhető? Nem a fém csíkra gondolok.
-
debrigo
csendes tag
Üdv.: Alig egy éves készülékem csengőhangja egyre halkabb lett, sikerült hozzá rendelni alkatrészt, csere után hangos lett. Egy hét múlva a térerő néha a nullára csökken, ingadozik. Ilyenkor hívást nem fogad. Nejemnek ugyanilyen készüléke van, a kártyacsere oda-vissza próba azt mutatja, az én készülékemben van a hiba. Van valakinek ötlete, mi okozhatja és javítható valahogyan? (Telenor)
-
siskad
őstag
Ti sem tudjátok letölteni az Android wear-t a playből?
-
mobil11
újonc
Sziasztok érdeklődnék, hogy Inew V3C-re lehet-e 4.4-et telepíteni?
-
Kerni62
tag
Sziasztok!
Pár napja vettem észre, hogy cirka negyed óránként fel-fel éled a kijelző pár másodperc erejéig. Ezt miért csinálja? köszi -
-
laci laci
addikt
Járt már valaki úgy,hogy kk romot felrakom az egyiknél van kijelző,de nem jó az érintő(itt nem tudom mi a hiba),másiknál pedig csak sötétség(nem jó kijelző driver).Így most nem tudom,hogy jó e a tapi...
-
dpit9
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Hello! Egyszer leesett de tokban volt, viszont észrevettem hogy a kijelző ragasztas elvált... Semmi nem tört el rajta tökéletesen működött még hetekig aztán egyszer csak nem tudtam bekapcsolni... Gondolom valami csatlakozó szétcsuszhatott... Ezért vettem újat ezt pedig nem használom...
Teljesen megkímélt karcmentes, gyári cuccokkal, dobozában szilikontokkal
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Igaz, nem a Sony rom-mal kapcsolatban...