Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
-
dpit9
csendes tag
SOS
Sikerült elég komolyan leejtene telot! Eddig csak külső sérülést fedeztem fel miszerint üveg ragasztasa el engedett a felső részeken és válik le...
Mindent érzékel,kép tökéletes! Viszont az üveg lötyög ez így bajos...
Bárki bármilyen hasznos infot segítséget tudna adni nagyon hálás lennék! -
kmarci25
veterán
válasz
raulicio
üzenetére
De, de biztos ez a helyzet. Emlékszem is a barkácsolós megoldásra. Ennél a toknál már nagyobb az ablak, ezért nem barkácsolok, másrészt nem is akarom szétbarmolni. Tulajdonképpen csak infóként írtam meg, hogy aki ilyen tokot tervez venni, az számítson rá, hogy nem érzékeli az érintést a telefon az ablakon keresztül. Annyira nem zavar, és tetszik a tok, jól áll a telefonon.

-
raulicio
senior tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Nem tudom, hogy emlékszel-e rá vagy próbáltad-e, de az original tokkal is pont ez volt a gond. A plexi a kis ablakban túl vastag volt vagy olyan anyagból ami megakadályozta az ablakon keresztüli érintést. Valaki még írta is, hogy kivágta az eredetit és rakott a helyére másikat és jó is lett neki.
Nem lehet, hogy nálad is hasonló a gond?!
-
raulicio
senior tag
válasz
martiesferkó
üzenetére
Elég gyanús, hogy ha tulajdonképpen működik a dolog tehát hálózat van, csak nagyon gyengén veszi a jelet (tehát pl. épületben egyáltalán nem), akkor valami HW hiba lehet a dolog mögött és kötve hiszem, hogy bármi köze lehet a szolgáltatóhoz. (hacsak nem brutál gyenge a voda térereje ott ahol próbálgatod, de gondolom próbáltad már másik telefonnal és nem volt gond).
Az eladód meg valószínűleg kamuzik...
-
laci laci
addikt
válasz
martiesferkó
üzenetére
Szerintem,ahogy mondtam hardveres gont.Jövöhétem megyek arra és ha kell megnézem és megcsinálom.
-
martiesferkó
újonc
válasz
martiesferkó
üzenetére
Mi az apn?
-
janek69
senior tag
válasz
martiesferkó
üzenetére
Mit jelent, hogy nem megy vodával? Nem tudsz telefonálni vagy a net nem megy? Ugyanis a vodával sosem volt gond, kivéve, hogy az apn-t kézzel kell beállítani.
-
kmarci25
veterán
Tegnap jött meg egy Xiaomi powerbank (eredeti, tudja, amit tudnia kell, ezzel tehát nincs probléma). A telefont 89%-ig tölti, aztán abbahagyja. A normál fali töltővel eddig mindig feltöltötte 100%-ra. Ez mitől lehet?

Nem örjítően zavar a dolog, de nem értem... A készüléken JB van, 1.0.6-os build.
-
laci laci
addikt
válasz
martiesferkó
üzenetére
Beszéltünk telon már.Talán próbáljátok a 1.0.8.gps fix-et.De azelött nézzétek meg az akku alatt milyen verzió számu.pl.V...
-
martiesferkó
újonc
Sziasztok!Használtan vettem Inew v3-at.Vodás kártyával nem tudtam használni,állítólag t-mobillal működött.Most rátették a 4.2.2-t,Build:1.0.1-el
Az akku csak 75%-ig tölthető,térerő csak az udvaron./Cegléd/Én sajnos nem értek a hozzá,így minden próbálkozásért fizetek.Van értelme próbálkoznom még,van esély,hogy tudom vodás kártyával használni?Nagyon várom a véleményeiteket,előre is köszönöm! -
kmarci25
veterán
Rendeltem egy ilyen tokot, aliról. Nekem jobban tetszik, mint, amit adtak hozzá, és vékonyabb is. Csak az a baj vele, hogy az ablakon keresztül nem lehet fogadni a hívást, mert nem érzékeli az érintést...

-
Dzsambi
csendes tag
NEM A 3G -S PROBLÉMÁM VAN!!!!!!!Hanem a víz!!!!!Olvassatok vissza légyszi

-
Dzsambi
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Kb 9 hónapja van meg a telefonom tudok a 3g-s problémáról!
-
kszthly
senior tag
-
raulicio
senior tag
válasz
kszthly
üzenetére
Azért itt elég valószínűtlen, hogy egy kis víz hatására előjön a korábban nem tapasztalt telenor bug, ami ráadásul nem is így "működött" mert ott 3G internet mellett egyáltalán nem lehetett telefonálni, 2G-vel meg tökéletesen ment.
A vízzel az a legnagyobb probléma, hogy sok esetben a probléma napokkal az eset után jelentkezik csak a probléma, amikor már azt hinné az ember, hogy minden ok.
-
Dzsambi
csendes tag
Elnézést!Azt el felejtettem mondani,hogy telenoros kártyám van,és az internet be jön rajta,csak a hívásokkal vagyok gondban!!!
-
Dzsambi
csendes tag
Sziasztok!!!!Iszonyat Nagy problémám van!!!Vizet kapott az Inew v3-as telefonom!!!Se kép se hang,be sem tudtam kapcsolni!!!Másnap ki szárítás után be jött minden(Poweramp zene lejátszás,mx player video lejátszás stb).Minden tökéletesen működik,kivéve:nem tudok hívni,nem tudok hívást fogadni!El vittem tel.szervízbe,ott azt mondták meg próbálják ki tisztítani ultra hangal stb.Nem sikerült nekik,de azt mondták,hogy bróbáljam meg a gyári beállításokat vissza állítani,hátha úgy sikerül!Meg próbáltam,de az eredmény nulla!Hívok valakit akkor csak recsegést hallok!HA ENGEM HÍVNAK KICSÖNG NEKEM, DE KAPCSOLATOT NEM SIKERÜL LÉTESÍTENI!Ha valaki tudna a problémámra megoldást,nagyon meg köszönném!!!
-
raulicio
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
a recovery-hez durván semmi köze nincs a root jognak. Persze mobile uncle tools-al csak akkor tudsz recovery-t cserélni ha rootolva van a telefon, de pl én majdnem mindig eleve a recoveryből (akár cwm, akár twrp) rootolom a telefonomat.
Ha sp flashtools-al felraksz egy megfelelő recoveryt (a megfelelőn van a hangsúly), akkor az működik, akár rootolt a telefon, akár nem.Ja még egy dolog: az ilyen számítógépen futtatandó rootolós programokat én már messze elkerülöm, mert ezek okozhatnak ilyen félig rootolt telefont, amikor magát rootoltnak hiszi, közben meg nem az. Magyarul szétcseszi szépen a dolgokat.
(#6671) Williamgrant válasza ClauWF (#6670) üzenetére
Amúgy a telefon belsejében feliratozva is van, hogy "Bluetooth & wifi" az érintett antenna modul.
-
Lehet hogy egyszerűen el van csúszva a wifi csatlakozója, vagy panelhibás.
Ha előbbi akkor orvosolható, ha utóbbi akkor kukázhatod a wifi funkicót örökre.Íme a wifi antenna lapja, itt a réz csatlakozókat kellene áttakarítani, megnézni hogy jól van-e rárakva.

Ezt a levett hátlap alatti panel bal felső sarkában találod.
Üdv: WG
-
ClauWF
újonc
Lenne egy problémám, nem láttam másnál sem ilyet a V3-al kapcsolatban. De van valamilyen megoldás arra, hogy a telefon wifi-je elég gyenge. 4-5 lépésre a routertől már nem működik. (Egy Sony-m volt előtte azzal az egész házban jól működött) Próbáltam a routeren sávokat váltani, de semmi eredmény. És időnként a mobilhálózat is elszáll. (a többi telefonon ez is tökéletesen működött).
Esetleg valami megoldás? -
janek69
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Azért ilyen hibával nem kellett volna ennyit szívni. Minden leírásban ott van,hogy annak zöldnek kell lenni,na meg ha kezd valami gyanús lenni,akkor ott a rootchecker a playen azt megmondja. Szerintem senki nem gondolta,hogy ilyen alapvető hibával küzdesz,ezért nem tudta senki a választ. Vagyis én ezért nem zudtam mi lehet.
-
Kampen
csendes tag
Sajnos jobb ötletem nincs:S Nem használok mobil netet így nekem ez a félsiker is pillanatnyilag megfelel.
Talán próbálj meg rootolni egy frissebb szoftvert. nekem 1.0.10 van rajta. Egy kommentelő tanácsolta az 1.0.13 as verziót.
Wifi térerővel vagyok még bajban! Valaki tud benne segíteni? -
laci laci
addikt
Azért érzem a nem kommentelő nem válaszokból következtetve,hogy...de ma rájöttem a hetek óta tartó hibámra.Leírom a gondomat és a megoldást és tanuljanak/tanuljatok/tanulok belőle.A gondom az volt nem tudtam telepíteni se twrp-t,se cwm-et,csak az első telepítéskor(flashtool,mobile tools) volt sikeres utána semmi.Egyik fórumtárs blogján olvastam.
-Mtkdroidtools "program bal alsó sarokban lévő kis jelzőnégyzet kék színű"
-Hiába kiírja,hogy rootolt a mobile tools,nem rootolt...
-"nincs su bináris telepítve, és secure kernel"
Vagyis aki ilyen hibába esik,vagy ilyet tapasztal akkor ellenőrizze,hogy rootolt-e teljesen a teloja.... -
Bader
csendes tag
-
Jolly87
tag
Sziasztok!
Tegnap sikeresen betörtem az Inew kijelzőjét!
Ha netán vkinek van eladó megköszönném! -
Kampen
csendes tag
Sziasztok!
Wifi jelerősséggel problémája volt már valakinek? Két Inew V3egymás mellett nem ugyanazzal a jelerősséggel fogja a Wifit. Az egyik fele annyi hálózatot sem lát. 6 méterről az otthoni routerrel sem képes csatlakozni, míg a másik tudja ezt.
Lenne valakinek ötlete ezzel kapcsolatban? PLSUFF
-
junkpod
nagyúr
Hogy lehet plusz desktop képernyőt hozzáadni? KK.
-
kszthly
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Köszönöm!
Nekem nem szaggat, el sem indul semmi. Csak az üres fehér háttér előtt forog a karika. Lehet, hogy csak nem vagyok elég türelmes, de jó pár percig nem történt semmi. Alternatív lejátszók működnek és böngészőből is jó.
Ezt még kipróbálom, köszönöm!És ez tényleg jó!!!

-
laci laci
addikt
-
nandozo
tag
válasz
nandozo
üzenetére
A Youtube-os problémámra megvan a megoldás; a képernyő be/kikapcsolásához használt "Gravity Screen Off Pro" programmal akadt; leszedtem és azóta működik.
Lehet, hogy a véletlenszerű képernyő bekapcsolásokat is ez okozta eddig; mert most (pár órája) nem tapasztalom.
iGo telepítésre valakinek 5lete van?
Lehet, hogy KK-ra nem megy fel?
(persze kiírja, hogy feltelepült, de mégsem fut...) -
laci laci
addikt
válasz
janek69
üzenetére
Sajna még mindig nem tudom miért nem megy fel cwm....akár flashtoollal,akár mobile tools-al...Ha flashtool-nál másik recoveryt illesztek be(pl.1.0.8 gps fix),akkor sem jó,vagyis nincs cwm.A twrp jó,de ez sem mindig.Sajna a twrp-nél nem megy fel a custom rom,ha bármi mást akarok telepíteni az sikerül,csak romnál nem jó,szerintem valamit még nem csinálok meg.Ezért kérdeztem.
-
-
laci laci
addikt
Szeretném megkérdezni,hogy ha cwm-en keresztül szeretném telepíteni szűz romról egy custom romot,ahhoz kell az fix sd?
-
janek69
senior tag
válasz
kszthly
üzenetére
Én az első verzióból próbáltam ki mindet,mert LG LCD panel van benne és kép volt is,de a touch nem ment úgy ahogy neked sem,ebből a verzióból csak a wilsey féle eredeti odexed-es verziót tettem fel ami neked is van és ennél is maradtam,mert tényleg nem nagyon tudok hibát mondani,de sok dolog van,ami az előző verziós androidokban jobban tetszett. Ez az eset,amikor jobb volt mint lett. Az aksi és a GPS viszont javult annyit,hogy megtartom.
-
janek69
senior tag
válasz
kszthly
üzenetére
Én sem hiba miatt tettem fel,bár mikor elkezdte 15mp-ként felvillantani a képernyőt,akkor kicsit idegesített a dolog.Nekem a rengeteg testreszabható csempe tetszik,mert van benne 2G 3G 2G/3G váltási lehetőség. Nem használok folyamatosan mobilnetet,de ha csak email-t akarok ellenőrizni,akkor meg nem kapcsolom be a 3G-t így már volt 4 nap feletti aksi időm is.
-
kszthly
senior tag
válasz
janek69
üzenetére
Lehet, nem vitatkozom. Kitkat alatt ezen a telefonon még nem próbáltam, azóta valószínűleg javították.
Bár itt volt egy-két hozzászólás, de lehet hogy az is még a régebbi verzió volt.
Mindenesetre nincs semmi olyan súlyos hibám, amihez feltétlenül szükségem lenne a Gravity box-ban. De talán hamarosan az is menni fog ART-vel. -
janek69
senior tag
válasz
kszthly
üzenetére
Egyébként nekem is az odex-es van fent és az is lehet,hogy a factory reset nem formázott mindent,de az a nagy igazság,hogy az art messze nem hoz annyi előnyt,mint amennyit az exposed hiánya jelent hátrányként. Bizonyos alkalmazások nem mennek vele és nem is véletlen,hogy csak a fejlesztői részben van,mert még szerintem messze nem egy kiforrott dolog.Gondolom te sem fogod azt mondani,hogy rá sem ismersz a telefonra,mert annyival jobb lett az art miatt.A sebességével így sem volt gondom soha,tehát marad a dalvik.
-
-
nandozo
tag
Sziasztok,
Tapasztalatok, problémák KitKat-on.
Lehet, hogy voltak ezek a kérdések, problémák akkor elnézést érte.
Kitkat alól miért nem tud a TotalCMD (root jogokkal) fileokat törölni a külső SD kártyáról?
A belső SD kártya miért "emulated" - bár nem tudom pontosan mit ért alatta, és nekem feltűnően kevés hely maradt rajta kb 2 Gb a 16-ból(?)...
Persze úgy látom elég most még a programoknak, de az eddigi ROM-ok esetén jóval több hely maradt.Youtube videókat nem engedi teljes képernyőn le játszani valamiért, kiugrik képernyőzárra
; valaki tapasztalt hasonlót? Megoldás?Felvillanásokra emlékszem, hogy volt megoldás, de pontosan hol van a Gravity Boxban?
Eddigi tapasztalat, az akkuidő javult, elég sok nyomogatást kibír (tegnap este feltöltve, bő 3 óra aktív használat után) most 14 óra elteltével van 57%-on, ilyenkor már rég tölteni kellett JB-en. Ez mindenképpen jelentős előrelépés.
Megerősíteni tudom azt, hogy az ART és a XPosed nem megy együtt. Hiába kapcsoltam át a fejlesztői lehetőségeknél a Dalvik-ról ART-ra; újraindítás után is maradt a Dalvik. (XPosed alapból fent van a Marsapa ROM-on, előtte viszont amikor JB -> KK-ra sikerült ART-ot kapcsolnom).
Miért is működne valami tökéletesen? (hiányozna a csúsztatáshoz kapcsolódó "gyorstárcsázás", dátum, óra stb igazítások) -
kszthly
senior tag
Üdv mindenkinek!
Körülbelül egy hete vagyunk "márkatársak", de eddig tartott amíg VÉGIG OLVASTAM a fórumot!
Csak annyiban tudom kiegésziteni, hogy annak nem megy az ART, akinek fent van az Xposed! -
laci laci
addikt
Már egyszer linkeltem,de hátha most is valaki csemegézne....http://androidforum.cz/inew v3
-
nandozo
tag
válasz
laci laci
üzenetére
Sziasztok,
Végre volt időm és feltettem a KK-ot, Marsapa V2-vel megfejelve. Nova launchert használva nagyon gördülékeny (bár csak fél napos tapasztalatom van vele). Nem tudna valaki egy boot animációt lementeni / elküldeni ami iNew (gyári), mert szívesen visszacserélném a Marsapa-sról...
Viszont ma nagyon rossz tapasztalatom volt a GPS-szel; volt akinek romlott a KK-tól a "minősége"; gyakran dobta el a jelet, pontatlan volt stb (Google Navigation)...Másrészt a 3 betűset nem tudtam rátenni; valaki akinek sikerült elmondja akár privátban is?
-
Aladin-51
csendes tag
Hali!
tudna valaki segíteni nem működik a home,a vissza gombok ill. semelyik de ha zene megy néha működik,a panel többi része működik csak az alsó 3 vezérlő nem..Egyébként teljesen jól működik csak kilépni nem lehet csak ha kikapcsolom.Esetleg valakit érdekel igy ajánlatot privibe kérek.
Köszönet előre is
-
Sziasztok!
A következő gondom lenne:
Adott egy INEW V3 telefon, aminek a Power gombja halott (kattanni kattan, de semmi reakció, plusz a nyák lapon az érintkezők összezárásával sem történik semmi. Vagy folyamatosan nyomva tartja, vagy valami komolyabb bug lesz.
Szóval eddig működött, azonban egy rom flashelése óta bootloopol. Sajnos felülírta a CWM-et, így most a zöld android ikon jön csak be. A lefele gomb akksi berakás utáni nyomására egy kínai menüt kapok, amiben a felfelé hangerővel és a vissza érintőgombbal tudok fel-le menni, de az OK gomb feltételezem a power lenne, mert egyik menüre sem tudok rámenni.
A PC-n nem jelenik meg semmi ha bedugom az USB-t a zöld ikonos résznél, a kínainál viszont igen. Ismeretlen eszköznek talál egy MT65xx Android Phone van, ami a netről letöltött MTK driverrel sem akar működni.Szóval most masszívan szopóágon vagyok, viszont van nandroid mentésem az utolsó működő rendszerről, de nem tudom sehogy sem felvarázsolni a Recovery.img fájt újra a telefonra, mert sem az ADB sem a FASTBOOT nem megy vele (nem meglepő, mert nem ismeri fel egyik recovery üzemben sem a telefont)
Valakinek van ötlete hogy melyik driverrel próbálkozzak? Vagy hasonló problémába már valaki belefutott?Minden megoldás érdekel, ha van időd írj pár sort, THX!!!
Üdv: williamgrant
-
Gaabe
tag
Szeretnék csinálni egy teljes mentést,a telefonról az mtk droid tools-sal, odáig eljutottam, hogy adb driver telepítése HTC YunOs acb interface status ok. Mtk elindítva és nem látja a telefont. Az usb debug be van kapcsolva, hogy miként kapcsolódjon médiaeszköz vagy tároló fingom sincs. Az OS W8.1. Kábel kihúz bedug semmi. Kell valamit a telefonra is telepíteni?
-
laci laci
addikt
A needromon lett valami új...valaki már nézte és tudja mi az?
-
diego65
csendes tag
Sziasztok,
Jelenleg a Wilsey féle Kitkat van a telómon. Maga a 4.4 nekem nem jön be, de az alábbi screenshot megmagyarázza, hogy miért még most is ezt használom:

Amire viszont nagyon kell figyelni, hogy bár 15%-ott mutatott az aksi, a figyelmeztető pittyegés után a telefon azonnal kikapcsolt, és már csak töltőre dugva lehetett újra bekapcsolni.
-
dumek
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
most töltöm usb-ről szgép....kb 2 és félórája....most 31%...esetleg reset???? gyári visszaállítást csináltam, de az nem segített....most v1.0.6 van rajta room.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest