Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zarew
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Bp-Érd- (New York-Rio-Tokyo)
-
RVR400
veterán
válasz
laci laci
üzenetére
Értsd jól, ha van egy V3-as full teló, ami laphibás lesz, és cserélem a komplett alaplapot V3 Plus, akkor az kivitelezhető.
Kijelző ugyanaz, a teló aljára menő kábel ugyanaz, akksi ugyanaz,a kamerák kérdésesek, de megpróbázok keríteni egy V3 Plust egy teszt erejéig, hogy milyen modulok vannak benne.
Szerk: IMX214 van a Plusban is, ergo szerintem simán mehet az upgrade.
-
teo027
tag
válasz
laci laci
üzenetére
Köszönöm, akkor ezek szerint USB és preloader drivert kell szereznem a win8 alá.
Elvileg utána mennie kellene?
Tehát nem a telefonon van hiány?
Érdekes, hogy a benti win7 alá sem sikerült, pedig legalább 5 drivert próbáltam.
Bár ezek szerint előbb preloader kellett volna. -
RVR400
veterán
-
szupermacs
veterán
válasz
laci laci
üzenetére
Remélem kivehető, de amit fentebb linkelt a kolléga, az a cucc lesz az. Csavarhúzóm nincs, Nem tudom mennyire érdemes most emiatt beruházni ennyi mindenre és várni a szállításra. Legszívesebben lecserélném ezt a telefont, de szerintem senki nem adna érte semmit.
Legalábbis ebben az állapotban.
-
RVR400
veterán
-
nkaroly73
csendes tag
válasz
laci laci
üzenetére
Szia!
Na tehát, valószínű hogy nem fogalmazok tisztán. Rootolni nem tudtam, amikor még jó volt a készülék, mert semmivel sem engedte. Aztán automatikusan letöltött egy 7 Mb rendszer frissítést. Feltelepítette, majd kérte hogy indítsam újra. Újra indítottam, és innentől kezdve nem lép be. Vagyis hogy nem bootol be. Csak az iNew felirat olvasható, és egy idő után belép a gyári hitvány recovery menübe, de az android baba alá azt írja ki hogy hiba. Viszont sd kártyáról semmilyen gyári, sem custom romot nem tudok feltelepíteni rá. A számítógép meg sajnos nem látja, mivel ehhez a telefonhoz még nem volt időm USB drivert feltenni (nem is tudom hogy melyik lett volna jó), és mivel gyárilag nem volt benne a (beállítások/telefonról menü alatt hogy fejlesztői lehetőségek ami tartalmazta volna az USB hibajavítási lehetőséget ami ugye ahhoz kellene hogy driverként ismerje fel a telefont) így hiába dugom fel a telefonomat a gépre azt nem látja. Mivel nem látja így a kábeles SP Flash Tool rendszerrel nem tudom feltelepíteni a gyári romot, ami megoldás lenne. Tehát amíg ezt nem tudom megoldani, hogy elinduljon a telefon a gyári rommal, addig nem tudom rootolni, és majd csak utána tudom azt a fejlesztői lehetőséget levadászni valahonnan. lehet hogy ahhoz kell a root jogosultság, de az is lehet hogy gyári hibás a rom, és azért nincsen benne a fejlesztői lehetőség. Helyette távoli nyomtatás van. Na tehát első kőrben én abban kérnék nagy segítséget, hogy a fentiek tudatában hogyan tudnék a jelenleg be sem bootoló telefonomra használható romot feltenni ami működik is. És majd csak utána jöhet a többi. Tudsz ebben segíteni? Vagy valaki? Egyébként megnéztem azt a "szájbarágós" dolgot az szerintem működni fog, csak jussak el odáig. Köszi a segítséget előre is. -
Mecy_Lacee
senior tag
-
Submarine
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Üdv!
Néha azért beleolvasgatok a fórumba, látom ki mivel operál, részemről OK.
Szétszedéses vidiben láttam én is, hogy csak rá kell dugni.
De akkor már vennék egy új akkut is ha van neked, hogy több értelme legyen, mert egyébként meg még szuperál a cucc. Bár még most az akku is bírja..Viszont a kijelzőt már nekem is ragasztgatnom kellett a jobb alsó sarkában, pár csepp palmatex csodákra képes..
Ilyen ez a kínai csoda..
Először hajszárítóztam, de az vagy bejön vagy nem - nem mertem túl hevíteni.Mondjuk én nem mókoltam szoftveresen, jól elvoltam vele, fényképet is vagy 100-at csináltam kb.. egy kis internet egy kis telefonálgatás, kis játék.. egy haverom meg a 100k-s LG-t bebaszta egy tóba, a tavat leengedték, megtalálta, bekapcsolta aztán meghalt a masina.. és még egy évig fizeti. Jóbótvót.
A többit priviben..

-
Vovi1
aktív tag
válasz
laci laci
üzenetére
Kösz, tehát nem lehet. A kijelző panel ragasztása engedett el, talán ezért rossz az érintkezés. Nem baj, van egy másik telefon is, (3 hónap különbség van közöttük) az USB csati hibás, a kettőt talán lehet keverni, így lehet egy jó teló ismét. Van valahol a neten videó a szétszereléséről?
-
PGaben
csendes tag
válasz
laci laci
üzenetére
Az valszeg nem én voltam. A kijelzőmnek nem volt és nincs is baja most sem, ha kell küldök videót, hogy műxik a vas. Azért linkeltem képet, mert azon talán látszik, hogy a kijelző ép, a hátulról készült képen meg látszik a sarkán lévő sérülés. Azért akartam eladni, mert a leejtés után téglásítottam egy szoftversütés alkalmával, de sikerült visszahozni, utána még használtam egy jó darabig. Sok volt vele a küzdelem és berágtam vettem másikat. Működik, de nekem a zsebben hordás közben kikapcsolgatott.
Szerintem normálisan leírtam mi a helyzet vele.
Laci légyszi olvasd vissza a privát beszélgetésünket, most én megtettem és nem értem hol van a "tukmálás"
Ez volt az utolsó válaszom:PGaben privát üzenete laci laci számára 2015-04-28 21:25:23
PGaben
(újonc)
Visszatért!!!
Köszi szépen.
Az eladáson még gondolkodom
-
szazol1
újonc
válasz
laci laci
üzenetére
Nem merült le. Viszont többször volt, hogy nem lehetett hívást kezdeményezni és fogadni sem. Ilyenkor mindig csináltam egy újraindítást. És az egyik ilyen után csinálta először. Kivettem az akksit, egy éjszakán át hagytam, reggel összeraktam, jó lett, habár a működése belassult.
Aztán megint jött a hívás probléma, újraindítottam és csak a bootloop-ig jutott el. -
soundman1
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Úgy látom needromra is kitették a 1.0.14-es mentését. Ha lesz időm valamelyik nap felrakom.
Úgy látszik az őrangyalom vigyáz a telefonomra - bár én is vigyázok rá rendesen -, eddig semmi komolyabb baja nem volt, se lett, pedig egyszer én és kétszer a gyerekek is leejtették már a gyári tokban lapuló szépséget.
-
soundman1
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Miből látod, hogy nem a miénk? Hogy lehet a baidu-ról letölteni? Csak azért kérdeztem előbb hsz-ban, mert van a miénk a sima v3, a v3c a kínai verzió, a v3a a +-os verzió, és más nincs. E rom verziószáma pedig a következő lenne, a 14-es. Közben socrate (baidu-ról) felrakta a needromra a v3c verzióját.
-
RVR400
veterán
-
DittyCat
tag
válasz
laci laci
üzenetére
A "szerviz" meg azért szerviz (normális esetben), hogy elvégezzék a munkát helyettem
! Én nem szoktam mókolni a cuccaimat, meg hát 8000 hozzászólás között nehéz kibogarászni a releváns infót. Megadtam a fórum linkjét és megmondtam, hogy itt mindent megtalálnak, gondoltam legalább azt tudják, mit kell keresni - én meg azt se. Jobb lett volna vajon, ha én álltam volna neki a dolognak? Hát, vágódeszka még lehetett volna a telefonból, csak annak meg kicsi
! Egy JÓ szerviz lehet, megcsinálta volna. Csak nem sikerült olyat találnom
! -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Melyik problémára keressük a megoldást? Töltésre, vagy az OTA frissítésre?
Mit csináltál?
Töltésre vonatkozó:
Miután megkaptam tőled a telót, felraktam rá az XPERIA rom-ot. 2-3 nap után azt azért cseréltem le ZOPO romra, mert a GPS-t nem tudtam élesíteni, illetve a töltésnél ugyanezt csinálta. ZOPO romnál ilyet nem vettem észre, bármilyen akku állapotban töltöttem, bármivel. Sőt, teljesen lemerített aksit is töltötte.OTA-ra vonatkozó:
Beléptem TWRP-be, majd FR, s telepítettem a MIUI (Inew_v4.4.2_Miui-6_5.4.3.zip )romot. Ez volt a gépen.
Ez a hiba...
Most olvasgatom, hogy a Inew_v4.4.2_Miui-6_5.5.8.zip-et kell először feltenni. Hogy az a @&.....Mit csinál most?
Töltésre vonatkozó:
Tölt, 70 % körül van.OTA-ra vonatkozó:
OTA frissítésnél kéri az újra indítást., belép TWRP-be, belép az installba, felvillan, s nem csinál semmit, belépve az installba, error valami fogad.És ha rádugot PC-re mit csinál
Töltésre vonatkozó:
Tölt, épp a megfelelő zip-et másolom fel az SD kártyára.OTA-ra vonatkozó:
Feltelepítem, s megírom, hogy megy-e normálisan a frissítés... -
-
poganytamas
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Na, mostmár tudom kihez lehet fordulni, ha alkatrész bajom van

A nagy ablakos tokkal nagyon vigyázzatok. Egyrészt nem lehet az ablakon keresztül vezérelni. Másrészt nincs külön nagy ablakos nézet, tehát semmivel nem látsz többet, mint a kis ablakon. És amivel nagyon megszívtam: akkora holtjátéka van, hogy még. Alákerült valami por a zsebemben, és szépen megkarcolta a kijelző fóliát is (hálistennek csak azt), meg az ablak belsejét. Biztosabb a kis ablakos tok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

már félnapos... Ha tudsz adni, újat szívesen vennék.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)