- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
teo027
tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Ezen 4.2.2 van és v1.0.8
Van olyan ami így feltehető és frissebb (vagy akár régebbi)?
Nem hiszem, hogy megoldja a PC kapcsolatot de szeretnék mindent kipróbálni, mielőtt leírom a telefont -
teo027
tag
Úgy néz ki nem lesz megoldható a ROM csere.
A kollégámnak ugyanilyen telefonja van, elvitte haza és az ő gépén sem látszik a telefon.
Szóval ez hardver probléma lehet, egy Concorde-os szerelő szerint az USB csatlakozó is okozhatja.Utolsó kérdésem, hogy csak PC-n keresztül lehet ROM-ot cserélni, vagy esetleg van olyan módszer ami SD kártyáról működik?
-
teo027
tag
Új év új fejlemények.
Az 5!!!. kábellal eljutottam oda, hogy végre megjelenik ismeretlen USB eszközként.
Persze azt mondanom sem kell, hogy nem engedi egyik driverrel sem frissíteni, de legalább eggyel beljebb vagyok. -
teo027
tag
Köszönöm, ezen is túl vagyok már, nem látja a PC a telefont.
Amíg ismeretlen eszközként sem jelenik meg semmit sem tudok csinálni. -
teo027
tag
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de a telefonban (4.2.2) nem lehet valahol állítani, hogy mit csináljon ha USB-re teszik?
Vagy ezt a PC szabályozza felé?
Ha a hang+ és a bekapcsoló gombbal indítom akkor bejutok az Android system recovery-be.
Itt van olyan funkció, hogy apply update from sdcard.
Ezen keresztül nem tudok romot cserélni?Nem akarom téglásítani

-
teo027
tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Köszönöm, próbáltam.
Az a baj, hogy hiába telepítem fel az eszközkezelőben kézzel a Mediatek preloadert, az USB deview nem látja, az eszközkezelőben pedig ott van sárgán. -
teo027
tag
Azt hiszem tökön szúrom magam.
Sehogy sem sikerül felismertetni a telefont a PC-val.
Az ugye alap, hogy rádugáskor csak tölt.
Próbáltam az eszközkezelőn keresztül feltölteni preloader és usb illesztőprogramot, de mindegyik azt írja, hogy települt, de nem sikerült elindítani, hibakód 10.
Ott marad sárga jellel a listában, de nem csinál semmit, ha rádugom.Már a munkahelyi gépen is próbáltam, amin win7 van, de egyik drivert sem fogadja el az sem.
Szóval ha valakinek van működő win8.1-hez preloader és USB driver azt kérem küldje el, hátha nekem is menni fog vele.
Amit a neten eddig találtam egyik sem jó (az csak ráadás, hogy mindegyik WIN7-ig van, olyat nem láttam amiben win8 mappa lett volna) -
teo027
tag
válasz
laci laci
üzenetére
Köszönöm, akkor ezek szerint USB és preloader drivert kell szereznem a win8 alá.
Elvileg utána mennie kellene?
Tehát nem a telefonon van hiány?
Érdekes, hogy a benti win7 alá sem sikerült, pedig legalább 5 drivert próbáltam.
Bár ezek szerint előbb preloader kellett volna. -
teo027
tag
A másik nagy problémámat sehogy sem sikerül megoldani, egyik számítógép sem látja a telefonomat.
Próbáltam win7, win 8 alól, egy csomó drivert feltettem, váltogattam a kábeleket is, de ha rádugom csak tölteni kezd nem csinál semmi mást.
A fejlesztői eszközöknél az USB hibakeresés be van pipálva.
Ha SD kártyát teszek bele akkor sem dobja fel mint tárhely.Van olyan ROM cserés megoldás a fenti paraméterekkel ami SD kártyáról indítható?
Mert akkor a másik telefonomba téve a kártyára ki tudom írni a szükséges dolgokat és áttéve a v3-ba lefuttatnám.
Sajnos nincs root-olva az eszköz, ezt vegyétek figyelembe.Köszönöm előre is a segítséget!
-
teo027
tag
válasz
soundman1
üzenetére
Sziasztok, előkerült a fiókból a feleségem v3-ja és szeretnék rajta ROM-ot cserélni.
Jelenleg nem root-olt gyári 4.2.2 van rajta.
Szeretném feltenni a needrom-os ajánlott 1.0.13-as rootolt ROM-ot.Mi a követendő folyamat?
Ha megadjátok a keresőszót a topicban akkor kimazsolázom, de ha egy gyors leírást adtok azt még jobban megköszönöm! -
teo027
tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Köszönöm!
-
teo027
tag
Sziasztok, v3 akku külső töltésére van valami megoldás?
Sajnos a telefon időnként megdögleszti az aksiját és csak másik telefonnal lehet észre téríteni.Vagy egy használhatatlan, de még tölteni tudó telefont keresek vagy külső töltőt.
-
teo027
tag
Sziasztok, régebben írtam, hogy aksi kezelési problémáim vannak, csak 89%-ig engedi feltölteni az aksikat és elég gyorsan merül.
Ez a kisebbik baj, sajnos 1-2 hét után "kinyírja" az aksit kikapcsol és nem tölthető az adott telefonban többet, így be sem kapcsolható.
Ami érdekes, hogy a döglött aksik másik telefonba téve tölthetőek és töltött aksival az enyém ismét tökéletesen működik 1-2 hétig, amíg megint meg nem döglik.Le akartam cserélni a ROM-ot, de a számítógépen nem jelenik meg a telefon, ha rádugom csak tölt.
A telefonban sem tudom kiválasztani, hogy mi legyen az USB esetén és a PC sem látja. Próbáltam több PC-n és több zsinórral is.
Ötlet a megoldásra?köszi
-
teo027
tag
Sziasztok!
Kéne valami okos ötlet, mi lehet a baj.
A telefon időnként lemeríti magát, ami nem meglepetés.
A gond az, hogy ha töltőre dugom, akkor nem indul el a töltés, az aksi nem tér magához.
Először azt hittük rossz az aksi, vettünk egy Concorde akkut. Ezzel az volt a baj, hogy 89 % fölé nem ment a töltés.
Pár hét után ezt is kinyírta, nem lehetett tölteni.De!
A problémás aksik egy Concorde telefonba téve 5 perc után magukhoz térnek és megint tölthetőek. Ha ekkor visszateszem a V3-ba 1 hétig működik, tölthető, minden oké. Aztán egyszercsak megint fekete minden.
Csináltam egy hangerőgomb/bekapcs indítást, ezzel már 100% a töltöttség, de megint fekete minden az új aksival.
A töltő jó, más telefont is töltök vele, az aksik másik telefonban működnek. Mi romolhatott el?
Szoftvercsere segíthet? Ha igen mit ajánlotok a gyári helyett?köszi:teo
-
teo027
tag
Sziasztok, hosszú problémamentes működés után most szarakszik az asszony telefonja.
Egyik napról a másikra meghalt az aksi. Nem lehet tölteni sem.
Vettem bele egy Concorde aksit, ami Inew klón. Kb. 1,5 hétig tökéletesen működött, tölthető volt stb, de tegnap megadta magát az új aksi is.
Se kép se hang és töltésre nem reagál (több töltővel próbálva)Lehetséges, hogy zárlatossá teszi az aksit? Van esetleg ilyen jellegű tapasztalat?
köszi
-
teo027
tag
válasz
laci laci
üzenetére
Sokáig követtem a fórumot, és egy ideje már nem, mivel problémamentes volt a cucc. Amikor megsérült a kijelző, kértem segítséget, mert szerelőt kerestem, de csak egy embert ajánlottak, de ő nem vállalt v3-at.
Holnap írok privátban, mert a kijelző csere aktuális, a hangszórót megrendelem kínából, ha esetleg neked van akkor megbeszéljük. Nem a kihangosító hanem a normál hangszóró romlott el, ami a fülnél van. -
teo027
tag
Sziasztok, megpróbáltam kicserélni a kijelzőt a videó alapján. Tökéletesen eljutottam a videón lévő folyamat végéig, de ott elakadtam.
Az alaplapot nem mertem leválasztani mivel ragasztva, vagy forrasztva van. Ennek van speciális módja?
A másik problémám, hogy a hangszóró hibás, ezt tudok itthon venni, vagy Kína?Sajnos nem találtam szerelőt, aki elvállalta volna, ezért kezdtem neki.
-
teo027
tag
Tudtok ajánlani olyan helyet BP-en ahol vehetek mini csavarhúzót a V3 szétszedéséhez?
Van egy órás csavarhúzó készletem, de az óriás ehhez képest.. -
teo027
tag
válasz
tevepapi01
üzenetére
Van a youtube-on video a komplett cseréről, nézd meg, ha nem mersz nekiállni használd ki az ajánlatot a fórumról.
Nekem is úton van egy képernyő, mert a feleségem leejtette az övét, kicsit tartok a munkától, de megpróbálom majd. -
teo027
tag
Hali, továbbra is keresek olyan szerelőt Pesten, aki meg tud ragasztani korrekten egy lelazult kijelzőt.
Sajnos az ajánlott szerelő nem tudta vállalni. -
teo027
tag
válasz
janek69
üzenetére
Az a baj, hogy sokszor játszik és felforrósodik a telefon. Gondolom Ilyenkor érdemes összenyomni, az hasonló megoldást ad mint a hajszárító.
Ahol elengedett ott nem látok ragasztó nyomokat.
A kétoldalú ragasztóhoz teljesen szét kell szedni? Esetleg nincs videó valahol a folyamatról?
Az a baj, hogy előre nem tudom melyik szervizes megbízható.... -
teo027
tag
Sziasztok, a feleségem telefonján elengedett az üveg ragasztása.
Mit lehet vele kezdeni, illetve Pesten hová érdemes elvinni ha ragasztható?köszi
-
teo027
tag
Sziasztok!
Tud valaki képernyő védő fólia beszerzési helyet Pesten? A gyári lejött, sajnos nekünk nem volt plusz fólia a csomagban.
köszi
-
teo027
tag
Sziasztok!
Van egy idegesítő dolog a telefon használata közben, folyamatosan kiírja, hogy:
"facebook denied to read contacts" illetve ugyanezt messanger és Viber felirattal.
Nem találtam semmilyen beállítást, ahol akár engedélyezhetném vagy kikapcsolhatnám. Ha letöröljük az alkalmazásokat akkor persze megszűnnek, de ez nem jó megoldás.Köszi
-
teo027
tag
Sziasztok!
Ha van olyan akinek nincs szüksége a gyári tokra és odaadná, az kérem jelezze privátban.
A feleségemnek levált a ragaszó réteg és nagyon szereti ezt a tokot.Esetleg tapasztalat más típusú tokokkal?
-
teo027
tag
Sziasztok!
A telefon szuper, de a feleségem megkért, hogy találjak megoldást arra, hogy a Facebook-ot miért nem lehet szinkronizálni a telefonkönyvvel?
Azt szeretné, hogy a facebook profilképek megjelenjenek az adott ember névjegyénél, ahogy a többi telefonjában.
A Facebook-ot beállítottuk szinkronizálásra, de a telefonkönyvben nem jelenik meg a társítás funkcióban a facebook.
Tudtok segíteni? -
teo027
tag
Azt néztem, hogy az EUEXP2 szállítás jóval olcsóbb, elvileg ekkor nincs benne az aksi?
Ilyenkor azt külön küldik, vagy venni kell hozzá máshol? Rendelt így valaki? -
teo027
tag
Miklosandras és tepimartin egyeztessünk, mert elvileg megvagyunk 3-an.
Írok privátot. -
teo027
tag
A Banggood.com oldalon 147 dollár
-
teo027
tag
Sziasztok, nem szerveződik mostanában csoportos rendelés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- sziku69: Szólánc.
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mesterséges intelligencia topik
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Lavender Független, garanciális Budapest ajándék Buds pro
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest