Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
Új hozzászólás Aktív témák
-
kszthly
senior tag
Az is meglepő, hogy elindult.
Egyébként az enyém is Concorde-nak született és működik rajta az Inew rom. Concorde romot még nem is láttam közelről.
A MobileUncle tools :
Engieer mode > MTK > Hardware > audio > normal mode...
Na innen már nem vagyok biztos a dolgomban, ezért inkább nem írok hülyeséget. -
laci laci
addikt
-
raulicio
senior tag
Próbáld ki és meséld el, hogy milyen volt!

Őszintén szólva én ezekben a romokban nem hiszek. Telepakolják egy valag hasznos/haszontalan programmal, meg kicsrélik a camera/gallery appot, esetleg a launchert, tesznek rá egy aroma installert, aztán a leírásba beírják, hogy a legstabilabb, leggyorsabb, legszebb rom, közben meg lényeges változás egyikben sincs.
Legalább a különböző portolásokban (miui, colorOS) van valami hozzáadott érték, bár ezek közül meg nem nagyon van olyan, ami 100%-ig működik. -
janek69
senior tag
Ha a készülék nem vastagabb legalább 3mm-el mint a V3,akkor tutira kamu a 2600mAh. Az is kérdéses,hogy azon mennyi a bug,ha van,akkor foglalkozik-e vele a gyár,vagy majd egyszer kihal a készülék.Engem személy szerint a kamerája is érdekelne,hogy ez a Sony sensor van-e benne,vagy valami 8Mpx-es,amit 13-ra interpolálnak.Egyenlőre ezért még meg sem fordul a fejemben a csere,meg azért sem mert 2 hetes a teló és az áfa miatt eladhatatlanul drága lett.

-
R46N4R0K
csendes tag
Hello,
Ha GPS fontos szempont, es nem akarsz ormotlan nagy telot, ajanlom figyelmedbe a Xiaomi Mi1S keszuleket, ami Qualcomm procis, vagy a Jiayu G3T-t, mindketto 4,7es, nagyobb akksival es jo GPS-szel. Igaz kulsore szerintem nem ennyire szep telefonok es a kamerajuk is gyengebb, de navigalasra jobbak.
-
Szabaka
tag
Hali,
Nekem MyAudio-m van. A GPS sajna harmat... De szabad ég alatt talál jelet. Navigálni még nem teszteltem... (élesben)
Én a BestByte-ban vettem, ott 10-essel olcsóbb a MediaMarkt-nál.A váci úton még el is kértem, hogy zsebre tehessem, hogy mekkora, és szó nélkül odaadták

A képernyő néha lezárja magát, és véleményem szerint nagyon gyorsan merül. Az imént látott két napos üzemidő nagyon szépnek látszik, én örülök, ha este még nem pittyeg, hogy éhes.
Root-olni nem tudtam még... Bár nem tudom, hogy lenne-e értelme (GPS, akku stb...)
Én szeretem, és egyelőre megtartom

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Bittorrent topik
- Hővezető paszták
- Építő/felújító topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- DXRACER Prince L gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest