Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
soundman1 #2095 üzenetére
Szerintem Te valamikor nyomtál egy formázást is, azért ugrott az IMEI-d. A Download Only csak akkor megy, ha egyeznek a scatter fájlban és a telón aktuálisan levő partíciók. Így lehet flashelni rész ROM-ot. A FW Upg-hez minden partíció fájlja kell, és nem fontos, hogy egyezzenek a partíciók, az majd alakul flasheléskor. Aki felrakja az 1.0.8-at bármilyen formában, azt utána a mixelt 1.0.7-et nem tudja visszarakni, mert nem egyeznek a partícióméretek, és nincs meg mindegyik (ple ezért marad meg az összes telepített program és beállítás az 1.0.4 és 1.0.5-ből)
Mellesleg itt egy kép, amit kollégám lőtt át fészen (V3-mal készült a kép):
-
soundman1
senior tag
válasz
integrated #2098 üzenetére
Ez jó hír, várjuk majd a tapasztalatokat.
Bocs, de 2091 hsz-ben arra hivatkoztál, hogy Firmware Update-al csináltad. Na, mindegy ... -
integrated
tag
Rájöttem mi a gond, legalábbis szerintem ez lehet a gond, én rossz 1.0.8al próbálkoztam, az enyém nem a needromról van, hanem a chinepohene oldalon linkelte az egyik fórumozó, csak ebben van CVM és gondolom azért nem települ fel. letöltöm gyors a needrolról, igaz h lassú netem van, lesz kb 1 óra de leszarom, mondjuk holnap meló és 4 kor kelek xD De már idegesít úgy h megcsinálom... na ez rendesen off lett
-
soundman1
senior tag
válasz
integrated #2091 üzenetére
Jó lenne RVR400 mondana neked valamit, mi lehet a gond.
(A Download onlyt csak azért erőltettem, mert ő javasolta, miután hasonlóan jártam mint te. Felraktam a 1.0.1-re Firmware Update-el az 1.0.4-et, majd az 1.0.7 sehogy se akart rámenni. Ekkor csak Download Only-val vissza 1.0.3-ra, majd 1.0.4, majd másodikra felment az 1.0.7. Ezután még kiderült, hogy elveszett mindkét Imei számom, azokat újra be kellett írnom a szervizmenüben. Most minden ok egyenlőre.)Ahogy írtam az akksik legyenek feltöltve.
-
karikusz
tag
válasz
integrated #2088 üzenetére
Igen. A cxq_v3_inew_v1.0.8 flash verzió és ezzel: SP_Flash_Tool_v5.1343.01
Telefon kikapcs, akksi kivesz, sptool megnyit, scatter betallóz, fimware update-re átállít (!), download gomb megnyom, akksi vissza, telefon usb-n felcsatlakoztatni (nem bekapcsolni), és megy magától minden. Nem kell nyomni semmit.
Ha kész akkor a program feldob egy ablakot, hogy kész és a telefon is elindul.
-
soundman1
senior tag
válasz
integrated #2044 üzenetére
Ez tényleg fura, de jó hír, hogy a 2. kiadásra is rámennek az 1. kiadásra kiadott új romok.
Nálad egyszerre kellett lenyomni a hangerő fel-és bekapcsolás gombot? Nem ment anélkül, ahogy írtam?! Nekem az 1.0.3, 1.0.4 és 1.0.7 is úgy ment fel, hogy nem nyomtam semmit ,mindent csinált magától. -
karikusz
tag
válasz
integrated #2083 üzenetére
Tökéletesen tölt.
Az összes hiba ami előfordult eddig a V3-nál, nálam az 1.0.8-cal megoldódott.
Ha egyezik az enyémmel a telefonod akkor neked is jó lesz rá:
-
karikusz
tag
Egy kis szösszenet. Közel egy hónap után úgy látom már lassan használható állapotban van a telefon.
A hibák amik voltak:
1; nem töltött fel rendesen az akksi 86%-nál megállt,
2; amikor olyan kedve volt akkor szaggatva töltött,
3; újraindulgatott a telefon magától (hívás alatt is...stb),
4; GPS néha megtalálta a jelet, néha nem,
5; ha a GPS jelet talált akkor egy idő után megbolondult navigálás közbe, és össze vissza dobált 100-400 méter távolságban,
6; home gomb érzékelte hogy nyomom (vibra visszajelzés volt) de nem mindig csinálta azt amit kellett volnaAzt hiszem minden ami probléma ami előfordult másoknak is (!) az úgy egyben meg lett valósítva az enyében
Ki lett próbálva az 1.0.1 gyári rom, 1.0.3 és 1.0.4 romok mindegyik típusa (Ultimate...stb).
Sajnos mindegyikkel kijött valami hiba a fent felsoroltakból.
Jelenleg 1.0.8 (Flash a needromról). Mivel én nagyon sokat használom a telefont (skype, számológép, zene, rtlmost, youtube, gmail, böngészés, keresés...stb), így elég hamar kimutatja a foga fehérjét a kezem között a készülék. A 8-as romot tegnap délelőtt tettem fel, azóta szépen teszi a dolgát. A GPS-nél nem használok mobilnetet, így azt választottam amit sok külföldi fórumon írtak, hogy első indításnál minden kártya ki, GPS bekapcs és GPS test app elindít, majd sokat vár kint a levegőn. Hála az égnek tegnap jó idő volt és ki lehetett menni pihenni a Margit szigetre. Kint kb 20-25 percig vártam, míg felfedezi a műholdakat. 12 műholdat térképezett fel mindenféle simkártya...stb nélkül amiből olyan 6-8-ra csatlakozott fel. Majd telefon újraindít és újra ez a folyamat ugyan ennyi ideig, majd ugyan ez sim kártya betétele után.
A GPS azóta max 2-3 perc alatt mindenféle segítség nélkül feláll. Most rootoltam a telefont, hogy fel tudjam tenni a sygic-et, hogy lássam azt is hogy jó helyen tudja magát. Nos nem.
3 utcával arrébb érzi magát, sőt -2m mélyen (igaz, hogy a panel 8. emeletén vagyok)
Összegezve: már csak a GPS nem tudja, hogy hol vagyok
Ha erre tud valaki valami okosságot azt megköszönöm
-
integrated
tag
30 perc alatt -29% 100ról. Wifi + játékkal..
-
gaboru
csendes tag
válasz
integrated #2077 üzenetére
Én is tervezek tartaléknak 1-et. Tinydeal-on jó áron van.
-
RVR400
veterán
-
gaboru
csendes tag
válasz
integrated #2070 üzenetére
Elvileg jó hozzá a THL W8 akksija.
-
fizo73
csendes tag
válasz
integrated #2073 üzenetére
köszi, megkeresem!
-
fizo73
csendes tag
válasz
integrated #2068 üzenetére
Köszönöm az információt, gyűjtőm a lelki erőt hozzá
-
integrated
tag
Külföldi oldalakat nézve 10-ből 9 embernél jelentkezik ez a töltési hiba, 88%-on megáll, majd újracsatlakozás után 2 perc alatt 100%-on van, vannak páran akik az akkumulátorok hibájára gyanakodnak, mások szerint a töltő nem ad le elég feszültséget, egyesek szerint az USB-kábel a hibás... Mi magyarok szerint pedig, szoftveresen nem mutat többet
-
integrated
tag
Ti mit tudtok arról, hogy a THL W800-as akkumulátora jó az iNew V3-ba? Az 2000 mAh-es, ezzel a kis plusszal talán pár órával többet bírna a kicsike. Esetleg valaki próbálta már?
-
-
fizo73
csendes tag
válasz
karikusz #2063 üzenetére
Oké, köszönöm, csak először felhúztam magam rajta. Sajnos van körülöttem 3 gép és se ide se oda nem ismerik fel a V3-at. Felül megjelenik a kis ikon, de nem kékül be. Az előbb csináltam egy gyári állapot vissza állítást, de az sem segített. most kezdhetek mindent elölről.
Kezdem azt hinni, hogy szép és jó ez a telefon de kár volt érte. Azért, ha lenne egyéb ötlet...
-
erikkire
csendes tag
Ha felszeretném rakni a telefonra az 1.0.7-et (RVR400-as fórumtársét), akkor az nem kavar be a telefonnak, hogy root-olva van a telefon? Az nem baj?
-
karikusz
tag
Nem neked írtam a kényszeres írást, csak nem akartam mégegy hozzászólást gyártani hozzá.
Próbáld meg a párosítást először az egyik készülékkel, ha nem megy akkor a másikkal. Nekem elsőre ha jól emlékszem párosította de valahogy nem találta (fotót akartam átküldeni: 6230i-V3). Töröltem a párosítást, majd a másik készülékkel párosítottam. (hogy melyikkel lett jó arra már nem emlékszem) Csak másodjára lett jó nekem is.
-
raulicio
senior tag
válasz
integrated #2052 üzenetére
haha, na az a téma pont annyit ér, mint a következő tanács:
töltsd fel maxra, kapcsold ki és tedd be a fiókba. Garantáltan sokáig bírja majd az akksi egy töltéssel.
Bocs ha valaki most hallja először a "vedd le a fényerőt minimumra" és a "kapcsold ki a 3G-t" szintű tanácsokat...
-
erikkire
csendes tag
válasz
integrated #2056 üzenetére
Köszöntem
-
Laza...
addikt
válasz
integrated #2059 üzenetére
.
-
integrated
tag
iNew V3-mat vennék barátnőmnek. (Fehéret) Aki tud vagy többet rendel és eladna egyet, írjon.
-
erikkire
csendes tag
Emberek, hol találom az USB Debugg-ot?
-
junkpod
veterán
válasz
integrated #2051 üzenetére
Telefonhívás appon belul beállitasok. Ne a rendszerbeállításokban keresd.
-
tutis
őstag
Első hsz összefoglaló már nagyon érik, naponta ugyanazok a kérdések vannak pl a romokról, ha ez szerepelne az első hsz-ben többek között, akkor sok mindenkinek segítség lenne.
Legszivesebben RVR400-től venném szívesen ha megírná az összefoglalót, nagyon sokat foglalkozott már a telefonnal, romokkal stb, tőle sok segítség jött már a többiek felé..
RVR400 - Bocs hogy kineveztelek -
integrated
tag
Ezen az oldalon sok érdekes dolog van, ami megnöveli az akksi időtartamát, szabadít fel ramot, stb,stb apró trükkök csupán, de hasznosak.
http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-Tutorial-Ultimate-iNew-v3-5-hours-Battery-speed-RAM-Boosting-up
-
integrated
tag
Nem találom azt a menüt ahol beállíthatom,hogy a kimenő híváskor jelezze, avagy ne a saját számomat.. Valaki tudja?
Mert most bárkit hívok, rejtett számon vagyok
-
integrated
tag
válasz
kocsispeti #2048 üzenetére
Minek neked a Preloader ahhoz??
-
kocsispeti
csendes tag
Sziasztok.
Kérnék segítséget mert idegösszeomlást fogok kapni....
A Preloadert hogyan tudom feltelepíteni,mert szeretném felrakni a telóra az 1.0.4 es romot,de az istennek nem akarja:-(Kérlek segítsetek
-
fizo73
csendes tag
válasz
karikusz #2040 üzenetére
Köszi a hozzászólásodat. Ennyit én is tudok, hogy láthatóvá kell tenni a telefont mások számára is, még ha nem is vagyok "telefon őrült". Mellé tettem két készüléket (Nokia, Sony), de marhára nem találják egymást! Volt már egy pár telefonom, de ez idáig nem kellett fórumon segítséget kérnem ahhoz, hogy használni lehessen azt. Tehát nem vagyok egy kényszeres író! Egyébként meg miért is jön létre egy ilyen fórum? Szóval, ha valakinek lenne ötlete, szívesen venném!
-
erikkire
csendes tag
A framaroot melyik verzióját töltsem le? És rootolás közben ki kell kapcsolni a telefont? Kell valami gombot nyomni majd?
-
integrated
tag
válasz
integrated #2044 üzenetére
GPS 1perc alatt talált jelet. És fél méteres pontosságú. Mobilnet működik. Bàr a lila kijelzőmön nem javított.. Mondjuk nem is fog ha hardweres hiba..
Akkisró 1-2-3 nap múlva lesz mérvadó infóm
-
integrated
tag
10 perc alatt frissítettem 1.0.1-ről 1.0.7-re. Erikkire verziója is ez ami nekem volt.
Leírom részletesen ide, utána mindenki a saját felelősségére próbálkozhat, HA akar.
Letöltitek ezt, regisztrálni kell a weboldalra. (Ez RVR400-ROM-ja, full magyar, semmi gond nincs vele)
http://www.needrom.com/mobile/v3-e/Utána letöltöd az SP Flash Tool nevű programot. Megnyitod, és jobb oldalt láttok majd egy Scatter loading fülecskét, erre rákattoltok és kikeresitek ezt a fájlt(MT6582_Android_scatter.txt) <- ott találod ahova RVR400 romját letöltötted(Asztal, vagy letöltéseid mappádban). Utána kissé balra középen lesz egy legördülő fülecske ott kiválasztod a "Download only"-t. Majd ezek után rákapcsolsz a fentebb lévő nagy zöld színnel jelzett Download feliratra. INNENTŐL KEZDVE EZZEL NEM CSINÁLSZ SEMMIT!
HANEM-> Bedugod a KIKAPCSOLT telót a PC-be (lehetőleg win 7/8 legyen fent, és a driverek is szintén)
Amint bedugtad vársz 10 másodpercet, és EGYSZERRE SOKÁIG lenyomva tartod a hangerő fel-és bekapcsolás gombot. Na már most ha minden jól ment a PC-n elkezd töltődni a kis csík alul..1%..2%..3%..stb, ekkor elengedheted a 2 gombot a telefonon és VÁRSZ NEM PISZKÁLSZ SEMMIT amíg el nem éri a 100%-ot, ha elérte akkor újraindul MAGÁTÓL a telefon. Várj 1 percet nyugi, újra fog indulni. Ha meghallod a bekapcsolást jelző dallamocskát kihúzhatod az USB-ből a telefont.
Nagyon szívesen.-> Ha elbaszod a telód, nem tudom megjavítani!!! -
nash13
aktív tag
válasz
integrated #2032 üzenetére
Köszi a leírást. Kb 5-6 telón cseréltem már romot nem vagyok full kezdő, de csak az egyik megmentéséhez kellett FT. Mindenesetre megoldottam.
Egyedül mentést és visszaállítást nem csináltam még benne. -
karikusz
tag
Ma teszteltem a bluetooth-ot. Be kell kapcsolni, hogy mindenki lássa a telefont. Alapból csak a párosítottak láthatják, de nekem a párosított eszköz sem látta. Szóval állítsd be, hogy minden eszköz láthassa.
Ha megoldható akkor a kényszeres írók ne írogassanak már a fórumba segítség gyanánt, amikor halvány kuka gőzük sincs arról, hogy azt a problémát, hogy kell megoldani, mert csak gyártják a hozzászólást és nem segítenek annak akinek problémája van!
-
erikkire
csendes tag
válasz
integrated #2038 üzenetére
Integrated, Te RVR400 nevű fórumtárs által kijavított 1.0.7-et rakod fel? Ha neked kész és működik, megoldható, hogy mivel nem rootoltam meg nem raktam még uj romot, hogy skypeon segítesz esetleg?
-
ctibor
senior tag
válasz
erikkire #2027 üzenetére
Szia,
a build számod alapján a te telefonod a WCDMA 900/2100 3G sávokat tudja. Arra pedig egyelőre csak az a firmware (ROM) van, ami most rajta van a készüléken. Az 1.0.7-es és 1.0.8-as ROM-ok egy másik hardware változtatú készülékhez vannak.
Tehát NE TEDD FEL egyiket sem. Várj a te készüléked frissítésére.
-
junkpod
veterán
válasz
integrated #2033 üzenetére
Így biztosak lehetünk benne, hogy nem fólia hiba.
Régebben nem te írtad, hogy csak fehér tesztképnél látszik? -
integrated
tag
A szemem akarva akaratlanul is a lila foltot találta meg a képernyőn, így hát levettem a fóliát... Tippeljetek eltűnt e a lila folt? NEM!! :ä
-
integrated
tag
válasz
erikkire #2027 üzenetére
Nash13-Gravitybox (root előtte) megjavítja a dátum-idő menüpontot.
Természetesen fellehet, én is most azt töltöm. De, ahogy elnézem, és gondolom, neked nem kellene ilyesmikkel foglalkoznod, ez jócskán haladó szint, mert könnyen csak ronthatsz a helyzeten.
Rootolni->Framarottal PC-re telepíted, felismeri a telót programot megnyitod 2 kattintás és már rootolva is van, én egy Shuami nevű progit használtam(asszem ez volt a neve) a lényeg hogy kínai programvolt de rootolta.
Frissítés előtt mentsd el az adataid (Backup Proval) Spflash Tools- nevű programmal tudod frissíteni (pc-n nem, nem a telefont kell agyba főbe nyomkodni, azon csak egy USB Debug módot kapcsolj be.
Tools-ba betöltöd a Scatter fájlt,(a romot amit letöltöttél) aztán ezt a videót követve végig mész a folyamaton.
http://www.needrom.com/mobile/inew-v3-e/ Itt találsz romokat.
https://www.youtube.com/watch?v=k6HOkIhgZ5g És itt egy videó ami mutatja mikor mire kattints! -
Laza...
addikt
-
didros
senior tag
-
nash13
aktív tag
Mivel nincs témaösszefoglaló így kérdeznék párat.
Létezik erre cwm? Flashtoolt életemben egyszer használtam, így cwm használata nekem egyszerűbb, azzal tudok gyári romot könnyen menteni.
Ha nincs akkor marad ez a verzió. Ebben hogy lehet gyárit menteni?
Melyik az a rom ahol az óra és home gomb is jó? Akku nem érdekes.
Előre is köszi. -
erikkire
csendes tag
Gyerekek...!
Ez hatalmas... Hogy senkisem tud választ adni, hogy a fene iNew-mra fellehet-e tenni RVR400-as forumtárs általi 1.0.7-et. Vagy hogy mit érdemes felrakni... :'( Könyörgöm, ennyire nehéz egy igen vagy egy nemet irni, meg esetleg egy kis mellékest, hogy tudjam mi merre? Gyorsabb lenne, minthogy nemtudom mennyit visszakellene olvasnom, hogy valaki kérdezte-e már, és hogy neki válaszoltatok-e :/ Ha esetleg valaki végre netán válaszolna, és ha igen, feltehetem, nem lesz semmi gond, akkor dobna egy üzenetet, hogy hogy kell rootolni a telefont, és hogy kell felrakni az uj verziót? (nem tudok angolul, szóval kérlek ne linkeljetek angol útmutatót
Köszönöm! -
Laza...
addikt
válasz
soundman1 #2022 üzenetére
Jóvanna, nyertél, néha én is lehetek lusta
Ezt most találtam Ha ez is volt, akkor bocs
iNeW V3 STOCK 1.0.8 ROM
+ Carliv Touch 6.0.4 CWM Recovery
+ ROOT ACCESSUnofficial Change log According To Our own Experiences :
1.0.8
- fixed not working touch panel
- fixed not working home button
- fixed date and time crash bug
1.0.7:
- Device's Name is now iNew V3 (No letter E or C)
- Improved battery life and power management
- Improved Wifi reception signal
- F2.0 Camera Aperture. Now Official
.
.
.
1.0.4:
- internal storage and data storage combined into ONE partition
- multiple language support added -
soundman1
senior tag
válasz
iamdoki #1990 üzenetére
Köszi a tippet, már fel is tettem, próbálgatom.
Audio felvételben tudna valaki segíteni.
Érdekelne hogy lehet Android alatt a mic bemenetről felvenni. Régebben a 400MHz-es WinMo-s MDAIII-al a keverőről simán realtime-ban (mono) rögzítettem az előadót 128kbps-ban. Eddig bármelyik progit tettem fel vagy a fő vagy a zajszűrő mikit ajánlotta felvételi forrásnak. -
soundman1
senior tag
válasz
Laza... #2017 üzenetére
Gyakorlatilag lenullázza a log fájl tartalmát, ahol rögzítésre kerülnek az akku kalibrálás adatai. Azaz kezdheted az elejéről, a 2 x-i újratöltéssel. Nem lesz új akksid, és nem tudod jobban se feltölteni a telód, esetleg az előzőleg rögzített értékeket frissíted. Ha javul valamit, akkor az egy korábbi gyenge kalibrálás volt, de ugye azt is automatiksan az Android végezte el.
-
Laza...
addikt
Ezt a Battery Calibration appot próbálta már valaki? Elvileg tud segíteni, hisz X feszültség értékhez X% dukál.
-
fizo73
csendes tag
Sziasztok! Amennyiben már volt kérdés, akkor elnézést kérek, de bluetooth gondja akadt-e már valakinek? Se nem talál meg semmit illetve a telefont sem látja a másik készülék. A segítséget megköszönném!
-
rover200
újonc
sziasztok
SOS
van egy ilyen v3 mas telom. az a gondom, hogy dual sim nem nagyon akar müködni. pontosan: 2 db telenoros kártya van benne kikapcsolt 3g vel már elértem azt, hogya sim2 ről lehet már hívni és fogadni hívást, de a sim 1 ről csak fogadni tudok, inditásnál csak egyet csöng és kapcsolat bontás. 3g vel mind a 2 simmel ezt csinálja.
volt már pár kinai dual simes telom amibe bedobtam a 2 db kártyám és működöt. mi lehet a gond??? a 2 telenor kártya??? fontos lenne mert a céges kártya is ebbe a teloba van és hát a főnök nem nagyon ér el. (I)(/I)
és nekem 1.0.4 es sel érkezett a telo, érdemes romot cserélni?
lépésről lépésre leírnátok hogyan is kell? -
soundman1
senior tag
válasz
integrated #1998 üzenetére
A teló merülésnek több oka is van, ahogy korábban írtuk -gyorskeresés, és olvass vissza egy kicsit-, és párszor a teljes töltést tényleg csináld meg.
Ha ki van kapcsolva a gsm és minden rádió és standby-ban is nagyon merül (nálam így jó: <0,5 %/óra, azaz egy este <4 %/7-8 óra), akkor valami app fut a háttérben, erről volt már szó, olvass vissza egy kicsit.
A kijelző rettentően eszi azt a kis akksit, ez a fő fogyasztó, olvasáskor nálam auto fényerővel nappali fényviszonyban cca. 5 %/10 perc!
Romolást azzal kezdtem, hogy először biztonsági mentést csináltam a telóról MtkDroidTools-al (2.5.3), és a programjaimról és annak beállításairól (MyBackup, root kell hozzá Framaroot-tal), majd a PC-re kell az USB Drivers telepíteni a telóhoz -ezt írtam korábban-, és a romfrissítéshez PC-re telepíteni kell az SP_Flash_Tool-t (v5.1343.01), végül a letöltött rom (1.0.4 stabil, de próbálkozhatsz újabbakkal is) frissítéséhez ezt néztem meg: http://www.youtube.com/watch?v=k6HOkIhgZ5g, továbbá RVR 400 segített sokat, pl. hogy Download Only javasolt nem pedig a videóban látott Firmware Update, és nem kell semmilyen gombot benyomni a telón a rom feltelepüléséhez.Csinálja meg valaki az első oldalhoz az összefoglalót.
-
integrated
tag
válasz
Mecy_Lacee #2008 üzenetére
Tipo után tuti
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
erikkire #2002 üzenetére
Akkor csak nekünk van/lett ilyen? Lettünk még. Üdv a klubban. Nem hiszem el...
Na mindegy.Nekem a Home gombbal semmi gondom, GPS viszonylag jól navigált. Nem figyeltem annyira, mert a telefontartóba nem fér bele a "kicsike", így viszont csak hallgattam a kocsiban, meg rá-rá pislantottam.
Jelet pillanatok alatt fog.Tipo után egy megváltás ez a telefon.
-
cs.j
csendes tag
válasz
integrated #2005 üzenetére
mindenestre nekem folia nelkul nincs semmilyen lila volt
-
tutis
őstag
válasz
integrated #2003 üzenetére
Vedd le a fóliát..
-
integrated
tag
Ez a lila folt megőrjít... :@
-
erikkire
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee #1997 üzenetére
Mecy Lace, az enyém is 850/2100-as. Nem tudom, mit jelent...
-
iamdoki
tag
válasz
integrated #1996 üzenetére
Szia!
Nekem is ilyeneket produkál a teló, de akkor is sokáig lehet nyúzni, az utolsó 25-30%-ot alig bírom elhasználni az akksiból. Szerintem csak az akkuszintet mutatja rosszul, és ennyi, a töltési értékek a gsam szerint jók, megfelelnek az elvárható szintektől. Legalábbis amit olvastam az ilyen aksikról, azoknak a kritériumoknak abszolút. Nem kell vele foglalkozni
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest