Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
Ha valakinek kell alkatrész nézzen az apróhirdetés rovatba, megmaradt a kijelzőhibás v3 telóm.
-
soundman1
senior tag
Van valakinek kijelzője vagy olyan sérült készüléke, amiben jó az lcd és az érintő panel?
-
soundman1
senior tag
A telót pár napja leejtettük, és lötyögve lógott a kijelzője.
Szépen lepucoltam, majd beragasztottam körbe, masszív lett, de a képen láthatóan fogadott a kijelző, és csak a bal felső negyedén működik az érintőkijelző, így egyik alsó gomb se érzékel semmit.
Szerintetek a ragasztó oldószere tette tönkre vagy csak a kijelző valamelyik kábele csúszhatott szét?
Ha csak csatlakoás a gond van, aki tudná javítani? Gondolom full kijelzőcserét már nem ér ez a vas.
Volt aki régebben javított Inew-t közülünk és volt egy rakat alkatrésze csak nem találom melyik kolléga volt az.
Aki megjavítaná írjon kérem privátba. -
soundman1
senior tag
válasz
karikusz
üzenetére
Ma mentem főleg nyílt területen. Alapvetően pontos volt és rendben navigált a SzülinApp, de jó párszor újratervezett, mert "eltévedt". Mindez mobilnet nélküli állapot, nettel biztos jobb eredmény született volna. A linkelt módszer a gyorsabb műholdfogásban segített nekem.
-
-
soundman1
senior tag
A gyári tokom eléggé viharvert. Nincs valakinek egy, amit nem használt és eladná? Vác mellett lakom, a héten Vác Hatvan között mozgok, értemennék, vagy egyéb esetben marad a posta.
-
soundman1
senior tag
Pár hete kezdte megadni magát a hangerő billentyűm. Korábban írtátok, hogy csak csere segít, de gondoltam kontakt spayvel hátha rendbe jön. Miután a hátsó műa. burkolatot sikerült lecsavarozni és hozzáférni a mirokapcsolóhoz Chip kontakt tisztítóval csepegtetem rá, hogy a billentyűn kifollyon. A billentyű tökéletes lett, de lett egy mellékhatása. 😠 Bekapcsolva láttam, hogy a kijelző felső sarkában sok apró kifényesedés (pötty) lett, és a sarokban egy felület is így járt. Bár csak fehér színnél látszik, azért ekéggé dühít.
Ráadásul ez után 3 napra 4 cm-re két szürke folt, majd újabb 4 nap múlva ettől 4 cm-rel lejjebb újabb két folt jelent meg. -
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Olvasd el először amit a [link] hsz-ban írtam. Kell hozzá egy 1.0.13 v. 14-es rom alapnak. Abban van 2.8.4 TWRP. Elindítod a Recoveryt, amiben már tudsz csinálni az SD-re egy Backup-ot. Nekem 4,5 GB-volt a teljes mentés. Olvasd el, hogy a CM Rom oldalán: [link] a beta 3-hoz kell-e még valami fix, mert a beta 2-höz az NFC fix kellett. A zip-eket lemented az SD-re, és a leírás szerint sorban installálod Recovery alól. Ebben a romban is 2.8.4-es TWRP van, így simán vissza tudsz állni. A Recoveryben a mentésed vissza tudod rakni egyetlen Restore-val, és pont ott folytatod, ahol abbahagytad. Ilyen könnyen még soha nem tudtam romot kipróbálni, remélem nálad is hasonlóan fog működni a dolog.
-
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Egyébként Smart Cover néven van bekapcsolható flip funkció, de az a proxit használja nem a mágneses érzékelőt, ezzek jobban merül az akksi. Alapvetően a nekem fontos beállításokat néztem végig, így keveset foglalkoztam a rommal. A fényképező beállításai gyengébbek, pl. nincs 5 Mp-es méret, a videónál talán kétféle minőség közül lehet választani, nem próbáltam a videót. Ha van pár szabad órád próbáld ki, ahogy leírtam feljebb.
-
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Összességében jó a rom, én ajánlom felrakni, bár nem volt alkalmam napokig tesztelni. A beállítási lehetőségektől többet vártam.
Tetszett, hogy automata fényerőn is van automata fényerő állítási lehetőség, úgy látom a telefon akk. kezeli a két simet és prediktív a keresés is. Valszeg a kb. 10% lejjebb vett fényerő miatt az akksi sem mert annyira, vagy csak helyes az akksi töltöttség kijelzése. Azt hittem lemerült pár óra használat után 94% alá, de 96%-ot mutatott.
Az induló ram 400 MB felett volt, amit kicsit keveslek, mert semmi app-ot nem tettem még fel.
2.8.4 recovery alól csináltam egy full backupot, majd wipe-ok után a cm rom+gapps. Kellett volna az nfcfix is, mert helyen nfc bug hibát dobott néhány alkalmazás. Fél(?) perc alatt felment a rom. Recovery alól simán, hibamentesre vissza tudtam tenni az 1.0.13-at.
Még kérdés? Tedd fel és írj egy részletesebb beszámolót. -
soundman1
senior tag
Ha valaki feltette a CYANOGENMOD 12.1 5.1.1 beta 1 vagy beta 2 romot írja már meg, hogy a flip tokos ébresztés-zárás működik-e, illetve mennyi az induló szabad ram mérete.
-
soundman1
senior tag
válasz
Víz Elek
üzenetére
Itt tudsz válogatni: http://www.needrom.com/category/inew/v3/
A wilsey féle 1.0.13, ami a legutolsó szupi gyári rom, ezt ajánlom. A többi újabb főzőtt romok erre épülnek, ha valami több kell szoftveresen a gyári romon felül. Az 1.0.14-et csak azért nem ajánlom, mert én nem tudtam feltenni. A leírás szerint csinálj mindent és egy backuppal kezdj. -
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Elindítottam a Proximity fix progit, majd MUT-ban a PS Data Collection menüben megcsináltam a kalibrálást, 0,5 cm-ként haladtam felfelé a 11 cm-ig. A végén egy exponenciálisan eső görbét rajzolt ki?! Ennek kellene 45°-osnak lennie?
Újraindítás után PS Data Collection menüben minden üres.
Nem lehet, hogy a PS Calibration menüben vannak az értékek elállítódva?
Itt nála ezek vannak:
PS: 16-18 között váltakozik
Threshold High: 0
Threshold Low: 0 -
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Nálam a KK óta nem tökéletes a proximity, a flip tokot behajtva a kijelzőtől 1 cm-re lekapcsolja kijelzőt, viszont ha teljesen becsukom, akkor újra feléled a kijelző. Ilyenkor kinyitva-becsukva csak az 1 cm-nél hajlandó jól érzékelni. Vol már rajta MIUI, majd visszament az 1.0.13, és azóta is ezt csinálja. Ha az arcommal csinálom a közelítést ott 1 cm-en belül is lezárva tartja a kijelzőt.
Ezen segít a proxi MUT-ban állítása? -
soundman1
senior tag
válasz
Víz Elek
üzenetére
Kell egy KK gyári rom, az 1.0.13.
Én ezt találtam: http://www.needrom.com/download/inew-v3-kitkat-twrp/
Valaki erősítse meg, hogy ezt töltse-e le, mert, az egyik needromos KK volt a jó.
Ez után lehet csicsázni újabb főzött romokkal, nézz szét neederomon, és amelyik a képernyőmentések alapján tetszik azt is töltsd le. Nézd meg a hibalistát is, nehogy valami utólag derüljön ki, hogy kellett volna neked. Általában ezeknél a flip tokos nyit-zár mód nem működik. -
soundman1
senior tag
válasz
szupermacs
üzenetére
A 14-es többeknek -nekem sem - ment fel, pedig inew-nk van. A wilsey féle 1.0.13-at tedd fel az stabil. Ami hibákat írtál úgy tünik nem éppen jól ment fel a rom mégha nem is írt ki hibát a FlashTools.
-
soundman1
senior tag
Én nem értek annyira hozzá, mint te vagy a másik kolléga. Most csináltam először recovery-ből mentést és visszaállítást, és mivel 2.8.4-as twrp van 1.0.13 alatt az kellett - volna az átköltözéshez, illetve a meghiúsulása miatt - a gyors visszarakáshoz. Jónak tűnik minden, eddig csak két "fizetős" appot kellett újrarakni.
-
soundman1
senior tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Köszönöm a linket, sikerült mindent visszatenni az 1.0.13-ra.
Ezek szerint én is inkább várok egy TWRP-s rootolt 1.0.14-re. -
soundman1
senior tag
A Droid Tools ma az NVRam visszatöltésnél és Imei visszaállítási lehetőséget adott, rátoltam de látszólag hibát írt ki. Ezután másik usb porttal újratoltam a 13-as romot. Hibátlanul lefutott - com3 helyett com5 porttal - és van IMEI, de régebbi 2.7.7 recovery lett a 2.8 helyett. Még küzdök, hogy a backupot itt be tudjam tallózni - még nem csináltam ilyet -, mert ez a recovery nem látja a Restore menü alatt a teló saját memóriáját. Megpróbálom az SD-ről a restoret, hanem lesz 2.8-as recovery rajta.
Azért köszönöm a segítőkészséged.
-
soundman1
senior tag
Segítség kellene, mert nem szeretném a hibátlan telót téglázni.
Tegnap feltoltam volna az 1.0.14-et a TWRP-s 1.0.13-ra. SP F. Toolsban Download-dal nem ment, így Firmware Update-el tettem fel, de ennél meg be kellett pipálni a data és cache img-t is. Romfrissítés után nyomtam az új gyári Recovery-ben data és cache wipe-t. Ezt követően rootolás jött, de közben kifagyott: vroot és kingroot (needromon ezt ajánlották) esetén is. Az egyik IMEI elszállt, ezért MUT-tal beírtam az IMEI-t, de ezt írta: This command not allow this Userbild. DroidTools-al se ment az IMEI visszaállítás. Mivel volt az 1.0.13-ról TWRP-s Backup-om és NVRAM mentésem, gondoltam visszarakom SP F. Tools-al az 1.0.13-at. Többszöri v3 és v5 verzióban se futott le végig hibátlanul Download-dal, se Firmware Update-el. Végül mikor bekapcsoltam, lett egy olyan 1.0.13 rajta, ami elindul, de nem tudok belépni a TWRP-be, mindkét IMEI elveszett, és ugyan úgy járok, mint előbb írtam, ha megpróbálom az IMEI-t visszaállítani. Az Alapsávhoz Ismeretlent ír, tehát sérülten ment fel a rom az biztos.
Nem akarok össze vissza próbálkozni. Mivel folytassam, hogy legalább az 1.0.13-at visszarakhassam? Először NVram restore, utána IMEI visszaállítás, majd TWRP-ben Backup-ból legyen egy Restore? -
soundman1
senior tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Ez sajnos biztos 4.4.2 és nincs root-olva, de álmodozni lehet a [link] 05.29-i bejegyzése alapján: "Once we got the latest Android L firmware for the iNew V3, we will release it on our website at the first time."
-
soundman1
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Úgy látom needromra is kitették a 1.0.14-es mentését. Ha lesz időm valamelyik nap felrakom.
Úgy látszik az őrangyalom vigyáz a telefonomra - bár én is vigyázok rá rendesen -, eddig semmi komolyabb baja nem volt, se lett, pedig egyszer én és kétszer a gyerekek is leejtették már a gyári tokban lapuló szépséget.
-
soundman1
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Miből látod, hogy nem a miénk? Hogy lehet a baidu-ról letölteni? Csak azért kérdeztem előbb hsz-ban, mert van a miénk a sima v3, a v3c a kínai verzió, a v3a a +-os verzió, és más nincs. E rom verziószáma pedig a következő lenne, a 14-es. Közben socrate (baidu-ról) felrakta a needromra a v3c verzióját.
-
soundman1
senior tag
A [link] feltettek egy cxq_inew_v3w_v1.0.14.zip fájlt. Ez jó lehet nekünk, mivel az utolsó az 1.0.13 volt?!
-
soundman1
senior tag
válasz
Solymi81
üzenetére
Anno szétnéztem még ezen túl a Play-en, hogy mit lehet még feltenni. A linkelt közül a Camera alkalmazás nekem nem jött be, többet nem tudott, a gyári kézreállóbb volt.
A Dialer-t azért próbáltam mert JB és KitKat tárcsázója alatt sem működött a T9 üzemmód. Ezzel sem működött, más újat nem hozott, az új tárcsázó felület sem jött be nekem.
A Playről az Üzenetküldő-t próbáltam, tetszett, pár napig használtam, de nem tudta 2Simet használni, maradt a gyári Üzenetek progi. A Naptárt (5.2 van fenn) viszont mai napig használom örömmel.
Keresd meg a Play-en pl. Naptárt, kérd a Továbbiak tőle és válogass a legújabb google progikból. -
soundman1
senior tag
válasz
DittyCat
üzenetére
Ha működik a gps, akkor még az Automatikus dátum és idő beállításon belül a Gps által megadott idő használata segíthet. Próbáld szabad ég alatt e beállítás átállítása megoldást hoz-e. Egyébként meg fel kellene tenned az 1.0.13 romot és megoldódna a probléma és még ráadásul a KitKat lenne rajta.
-
soundman1
senior tag
-
soundman1
senior tag
válasz
nandozo
üzenetére
Köszönöm a beszámolót! Tegnap én is felraktam, de visszamentem wilsey romra. Egy-két infót én is írnék hozzá.
Nagyon jól összerakott ez a v6-os Miui rom. Minden magyarul fogadott a rendszerben! A tárcsázóban és a messegingben (is) a két simet ki lehet választani a dedikált gombokkal. A tárcsázó tudja a magyar T9-et (áőű) is kezelni! Egyszer sem tudtam lefagyasztani ezt a béta verziót, kivéve a chrome-nál, de ezen még dolgoznak. Szuper sok beállítási lehetőség van, összességében a kényelem és design miatt jobban lehet a beállításokat konfigolni, egy-két kivétellel. Ami pozitív volt, hogy nem erőltetik a xiaomi-s progik magukat rá a használóra (mint a v5-nél), csak amire szükségem volt, tényleg azt kapcsoltam be, minden tette a dolgát, ahogy kértem.
A led többszinű beállításainál nekem csak pirosan akart világítani. A gyári helyett van lehetőség más launchert is használni. Akksi üzemidő nagyon jó, még úgy is, hogy nagyobb helyet foglal a rendszer a memóriából, nálam csak 300 MB maradt belakás után. A wifi nálam picit erősebbnek tűnt.
Ami miatt nem maradt, hogy hiányzott a chrome, a flip tokot nem vezérelte, a naponta használatos vocalizer alkalmazás nem működött.
Szép, jó rendszer, de a mezitlábas 1.0.13-at kiegészítettem gyors praktikus progikkal, igy mentem vissza arra. Pl. a widgetsoid után már nem éreztem kézreállónak a miui két részre osztott értesítési sávját.
Visszaköltözés előtt még tettem a Mere rom felé egy próbálkozást. A kezdeti lassulást követően a sebesség rendbe lett, de nem volt érezhető a rom karcsúsítása a sebességen. Indulást követően 590 MB szabad helyet mutatott, 58MB-ot a Beállítások evett meg, a needromos képen ezzel szemben 29 MB van?
Mivel a flip vezérlés nem ment, így nem próbálkoztam tovább.
Reméljük lesz még új gyári rom, egy dual simes 5.1 lollipopot szívesen kipróbálnék ... -
soundman1
senior tag
Az 1.0.13-ban benne van az összes driver, legalább is eddig senki nem jelzett vissza, hogy driver gondja lenne.
Én is a napokban néztem, hogy eltűnt a needromról a wisley féle rom. Esetleg még a Zopo rom jöhet szóba, mert többen pozitívan nyilatkoztak róla, bár a többi újabb főzött rom is az 1.0.13-ra épül:http://www.needrom.com/download/inew-v3-zopo-1000s-port/
Vagy fel van töltve valakinek a wisley féle rom ... -
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Hogy lehet az új rendszerre a play-es app-okat és azok data-it visszatölteni? Sztem nálam be van állítva minden ami kell, de google fiókban levő adatokon kívül nem tölt vissza semmit egy szinkronizálás. 4 éve a MyBackup Root-ot használom e miatt. Ezzel még nem volt galibám több romcsere és e 3. teló során sem.
-
soundman1
senior tag
válasz
RootRulez
üzenetére
Ha nem tudja szinkronizálni a google fiókkal, akkor szóba jöhet a My phone explorer progi: http://www.fjsoft.at/en/downloads.php.
Anno ezzel tudtam a winmo telefonomról lementett címjegyzéket feltölteni az androidos telóra, majd a telóról a google szerverre. Most ez segíthet neki. Ha jól emlékszem mást is le tud szedni a telóról még a progival. -
soundman1
senior tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Tesztprogramokban néhány % ide vagy oda benne szokott lenni. Még 3 éve azt mondták nekem, hogy mindenki a 3. mérést diktálja be. Általában az volt a legnagyobb érték, legyen mivel dicsekedni.
Egyébként most az első mérés után jelezte, hogy nem volt a wifi bekapcsolva, és hogy az idő frissítése át lett állítva gps-re(vagy valami ilyesmi). -
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Nem ismerem a lelki világát, hogy hogyan működik. Úgy gondoltam, hogy ha van net, az óra akár többször is frissít. Ha gps-re kapcsolom akkor hogyan frissít? Fel fog kapcsolódni a gps műholdra naponta többször is? És ha épületben vagyok egész nap, akkor állandóan próbálkozni fog a felkapcsolódással?
Két kártyával használom, 1 T-mobile-os és 1 Telenor-os van benne állandóan. Az Antutu nálam KK-val és Art-al +ezerrel többet dobot, mint JB alatt. És talán számít, hogy a microSD-ből anno a leggyorsabb class10-et (8GB) vettem. -
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Én nem láttam, hogy miért lenne jó, ha a gps-ről frissítené az órát. Így milyen gyakorisággal frissíti az órát, ha gps jelet fog?
Most leteszteltem. Átraktam gps-re az idő frissítését, gps bekapcsolva, chrome 180MB cache ürítés, reboot, majd antutu teszt. Szintén 19ezer feletti értéket dobott mobilnet nélkül, wifi-vel.
Ez a felébredés nálam soha nem volt. A korábbi telónál valamelyik 3. alkalmazás csinálta.
Még nézegetem, de nálam nem volt semmi a tiédhez hasonló, a web is smooth volt eddig egy két kis röccenést leszámítva, a gps-t a holnap utáni utazással még letesztelem.
Éjszaka általában a töltőn felejtem, kivéve tegnap, hogy megnézzem neked. 7 óra alatt 1%-ot esett az akku. -
soundman1
senior tag
válasz
Kerni62
üzenetére
Kösz a tapasztalatok megosztását. Pont veled egyeztettem a múltkor erről a tokról, de akkor nem túl bejövős. Nekem kezdetektől a gyári tokban van a teló, zsebben hordva 8. hó után kezdett erősen kopni, most 10 hónaposan kezd rojtosodni. Egyből még 1 kétoldalú ragasztót tettem rá, stabil az egész, egyszer már ki is volt pedig mosva, kutya baja.
-
soundman1
senior tag
válasz
Kerni62
üzenetére
Azon "röhögtem" a pdafan oppo r5 tesztjén amikor ilyeneket csinál egy gyártó:
"Sőt a dobozba pakoltak még egy kinyitható tokot is, aminek a minősége nem volt rossz, de egy kicsit hiányoltam a kisablakon lévő védőüveg hiányát." 😠 és "Az ára is tükrözi a minőségét, ha az 500 dolláros kezdőárát nézzük."
Nem csak az inew-nak nem jött össze. Én sajnálom, hogy ezt elcseszték. Akinek van nem gyári, nagyablakos tokja az fel tudja venni a hívást, vékonyabb a fólia az ablakon, mint a gyárin? -
soundman1
senior tag
Próbálok opciókat adni a tapasztalataim alapján. Van értelme a toknak, csak nem amennyit kellene, hogy tudjon: védi a telót, nem kell a power gombot koptatni, nem kenem össza a képernyőt a fejemmel, DE nem amoled és nem lehet felvenni az ablakon keresztül a hívást (4.2.2 alatt 10-ből 1-szer sikerült)! Csak ezért nem akartam kivágni az ablakot. 4.4.2 óta nincs ablakos felvételi lehetőségem, úgyhogy ha felrakod a legújabb romot megoldódik véglegesen ez a gondod 😃. Ha kinyitottam a flipet mindig átváltott a tárcsázóra, nem késlekedett. Nálad a közelségérzékelő hibája vagy egy 3. alkalmazás zavarhatja meg a működést. Ha nem általad felrakott progi, vagy esetleg egy mágneses tok az okozó, akkor egy 4.2.2 rom felrakása a megoldás.
-
soundman1
senior tag
Tárgyaltuk korábban az akksit. Tettek fel a teló bevizsgálásáról adatlapokat, úm. az akksiról, antennákról, SAR érték. Ha valakit érdekel: http://pan.baidu.com/wap/link?uk=2486368565&shareid=1722170436&third=0
-
soundman1
senior tag
válasz
István2000
üzenetére
Attól függ milyen verziójú az androidod, keres vissza annak isneretében a fórumban. Ilyeneket találsz: vroot, rootgenius, stb. Ezek működtek V3-on, kell működni a + esetén is.
-
soundman1
senior tag
Max. romot felrakni szoktam, a romfőzésben járatlan vagyok, de a következő szerint logikus nekem. A romban levő angol nyelvű apk fájlokhoz párosított magyar fordításoknak kell lenniük. Amelyik apk-hoz nincs fordítás, vagy a párosítás nem sikerül, angol marad a progi. Ugyanígy ha hiányos a fordítás részben angol marad a progi, ill. ha felraksz egy OTA frissítést akkor ugyanígy járhatsz. A 2.6-i véglegesnek tűnik, nem kell az összes OTA-t felrakni.
-
soundman1
senior tag
Ha egy hozzáértő belerakná a nyelvi fájlt, én is kipróbálnám v6Miui-t.
A korábbi romjával nem jártam sikerrel, el kéne mélyedni a jbart-ban.
Ha akarsz vele foglalkozni innen indulj el:
http://m.prohardver.hu/tema/re_hungobungo_android_magyaritas_jbart_segitsegev/hsz_708-708.html -
soundman1
senior tag
-
soundman1
senior tag
válasz
T-János
üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert én használom, és batsilos eddigi romjaiban mindig úgy működött, hogy nyitásra érzékelt, de zárásra nem. Bár az Aosp alap miatt szerintem ez kimaradt a romból.
Köszönjük a képeket.
Néhány alkalmaznál angol a címke (pl. Clock), ezt leszámítva minden magyar? -
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Ez akkor egy hibrid rom, amiben az alap, a firmware maradt az uccsó 1.0.13 féle 4.4.2, amire a 4.4.4-ből át lettek emelve rendszeralkalmazások? Úgy láttam a kernel ugyanaz, ezért nem is foglalkoztam vele, gondolván hogy, ha nem is egy KK theme-s rom, akkor se nyújt többet.
Azért aki felrakja a Mere v3 portot írja meg légy'szi miben nyújt többet a 4.4.2-nél.
-
soundman1
senior tag
válasz
nandozo
üzenetére
Nekem összességében nem jött be ez a batsilos MIUIv5 v1.0.
Ez egy KK-ra ráhúzott MIUI, olyan mintha egy MIUI Lite lenne az 1.0.13-ra rátéve. Nem is lenne ezzel baj, használnám, de a következők miatt megyek vissza a gyári romra.
- Magyar nyelv 10%-os, össze vissza jelenik meg a magyar nyelv, a többi angol
- Próbáltam tegnap éjjel a jBart progival vagyula fordítását belerakni a zip-be. 2 MB-al nagyobb lett a zip, fel is ment a zip recovery-ből a telóra, de nem változott semmi, 10%-os magyarság megmaradt
- Ezt követően próbáltam belakni a rendszert. Szuperül testre szabható, MiTool-s részében egy csomó mindent lehet állítani: tetszett! Ígéretes rom, a gyári menüt (minden magyar) is be lehet hívni MiTool-sban, mert valamit csak itt tudok állítani, pl a két SIM közötti váltást
.
- T9 a Phone alk-ban nem működik, itt egy fehérre skinezett, miui-s kinézetű gyári phone alkalmazás van, nem a miui tárcsázója
- A flip tok nem működik, de lehet, hogy valamit elállítottam a nagy configolásban.
- Nem erőltet semmit a MIUI, korábbi telómon volt ilyen nem official MIUI-s tapasztalatom
- A nagyobb baj, hogy néha feldobja az android.process.media alakalmazás leállt üzit, és a legnagyobb bajom, hogy a MyBackup alkalmazás felrakja, de indulás után kifagy.Szóval, ha van nálam szakértőbb kolléga, aki végigpróbálva mindezeket jBartban csinálna egy full magyar romot (Mi-Tools angol maradhat) és megoldaná a kifagyások okát, már tenném is fel a főztjét.

-
soundman1
senior tag
válasz
nandozo
üzenetére
Azért mondtam hogy este, mert ma hosszúzok, most fogok neki, majd holnap este tudok leghamarabb érdemben írni. Ugye a tapasztalat is azt mutatja, hogy 3 óra aktív használat alatt ki szoktak jönni a nagyobb bugok és az Android is állítja, configolja magát figyelve az akksit is cca. az első 24 órában. Majd jelentkezem.
-
soundman1
senior tag
-
soundman1
senior tag
Nálam is 1000mAh-át ír ki a CPU-Z, de a kijelzőre is kevesebbet, 4,59" -ír?!. Itt nem igazán stimmel valami.

Azért jó lenne összevetni más telefonnal vagy pontosan kimérni a valósat, bár változtatni nem lehet. Én alapvetően meg vagyok vele elégedve, max. 1,5 nap-ot bír.
1900 mAh akksi jelent meg eddig, a [link]-en pedig azt írják, hogy nem jó a v7 2100 mAh-ás akksija. Hátha van itt valaki, aki rendel v3-at és v7-et, és pontot tesz a kérdés végére. -
soundman1
senior tag
Az új inew v7-ben már 2100 mhA akku van:http://www.inewphone.com/EN/ProductDetails_v7.aspx
A design alapvetően ua., csak nincs NFC, más az lcd panel, sztereó hangszóró, kicsit erősebb GPU, nagyobb akksi, 2GB ram, 2 MP-s szelfikamera, és a szenzorok is érdekesek (infrared, hol jön ki a infra belőle?).
Itt kérdezi valaki, mi a különbség a v3 és v7 között? Válasz: design and battery.
http://www.inewmobile.com/inew-v7-5-inch-mt6582-quad-core-smartphone-android-4-4-16gb-rom-16mp-sony-camera-white.htmlKérdés, hogy belemegy-e a v3-ba a v7 akksija?
-
soundman1
senior tag
válasz
LosPuntos
üzenetére
Mi a teló build száma, 1.0.13?
Egyébként külső progi szokott csinálni ilyet, illetve rosszul lefutott romfrissítés szokta ezt okozni.
A gyári 4.2.2-es egyes verzióiban volt ilyen hiba.
Egyébként az enyémen 1.0.13 van, és telefonáláskor jól működik a képernyőzár, azonban flip tok nem zárja a képernyőt híváskor. Újra lett húzva a rom és így is csinálja, semelyik korábbi verziónál nem volt ilyen bug.Más:
Felraktam az új Messenger-t, nekem jobban bejött, mint az Üzenetek, végre jó a az ékezetes betű kezelése, és hosszabb szöveg belefér az SMS-be.;-) -
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Amint írtam tetszik külsőre a rom, de csak tetszett, mert 1 órát volt fent.:-( Direkt kérdeztem a görög csávót, hogy Miui romról van-e szó, hát nem. Az egész egy Miui skin-es Android, minden Miui ikon az eredeti Android alkalmazást hívja elő. A Miui telefon alkalmazása miatt tettem volna fel. A flip tok nálam nem működött, ezek után ment a levesbe. Az air gesture működik, de talán azért nem tette bele Inew, mert elég béna. A kezeddel 5 cm-en belül kell lassan elhúzni, így 3-ból 2x működött a ficsőr. A közelség érzékelőt használja, de csak ott lehet ahol beállítottad: launcher, galéria, stb.
Azért a következő frissítésben szívesen látnám, de szerintem karácsony előtt a 3A fog kapni, majd utána leghamarabb januárban kapunk mi is valamit, reméljük már nyakókát.:-)
Az awake ficsőrt nem tudtam működésre bírni ennyi idő alatt, lehet, hogy jó az, csak hát 1 óra kevés volt rá.
A felrakás egyébként az 1.0.13 scatter fájljával ment. A régi Sp F Tools-ban ment rá a Recovery.img Download only-ban, majd leírás szerint recoveryben a zip fájl installálása.
Download only-val sinán ment vissza az 1.0.13, de a root-ot geniusroot-tal tudtam visszacsinálni. -
soundman1
senior tag
Szimpatikus a needrom-ra kitett ZOPO1000S-ből portolt Rom. A leírás szerint ha a mostani 1.0.13-ra rakom, vissza tudok egy sima flash-el térni erre a KK Romra? Ez a port átpartícionálja a meglévő romomat?
Ez sec.ro backup nekem új, mi ez? -
soundman1
senior tag
Annyit még adjatok meg, hogy melyik szolgáltató kártyájával csinálja ezt,
csak 3G vagy auto 3G/2G-re van-e állítva a net,
és mi a build száma a telón levő romnak?
JB alatt a telenor bug csinált hasonlókat, az 1.0.13-as KitKat rommal rendelkezők eddig e hiba megszűnését igazolták vissza. -
soundman1
senior tag
válasz
csepelball
üzenetére
Ez az utolsó gyári romok egyike, ami a többségnél jól ment, de ott valami nagyon nem jól működik. Egy rossz romoláskor szokott ilyet csinálni. Várd meg, hogy a többiek mit mondanak. Ha KitKat mellett döntesz ezt tedd fel:http://www.needrom.com/download/inew-v3-1-0-13/
A korábbiakban leírtak szerint csinálj a jelenlegi állapotról mentést, majd a linken való leírás szerint mehet fel az új (legújabb) rom. -
soundman1
senior tag
Az ablakfólia cserében ismét elgondolkoztam a rom update előtt, gondolva, hogy optimalizáltak a kezelésen.
Úgy megoldották, hogy KitKat-on levették a kisablakos telefon kezelést.Ha a flip tok telefonáláskor nem zárja le a képernyőt - de bármely testrész igen -, akkor mi segíthet? Gondolom a telefon alkalmazás cache törlése nem elég, mivel testrész közeledtével működik a képernyő lekapcsolás.
Máshol lezárja-nyitja a képernyőt a flip csak itt nem. -
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Villanás nincs, fényerő azonos a JB-vel, a Play-ből való letöltés hiba nagyon ritkán jelentkezett, akkor is csak úgy, hogy elindult a letöltés, de újra kellett indítanom a letöltést mert nem jött le az app. Most ez utóbbi még nem volt. A képernyő felébredéseim viszont mintha megszűntek volna.
Úgy tűnik az olvasottak alapján, hogy mindenkinél a korábban jelentkező hibák domiálnak KK alatt is, csak egy kettő javult vagy teljesen megszűnt. -
soundman1
senior tag
válasz
janek69
üzenetére
Még folytatom :-)
Akku érzésre szmútabb, hasonlóan a rendszer üzemeléshez, de nem egyenletesen jelez, bár nálam a 100-86% között nem esik olyan gyorsan. Ha eddig nem esett volna, most észre sem venném.
Gps szokásos 20 perces hidegindítás után teszi a dolgát, másoknál mi lehet a gond nem tudom.
A kisablakban beragadnak a figyelmeztetések, a naptárt még nem tudtam tudtam kivenni, a nem fogadott híváshoz meg kellett nyitnom a gyári tárcsázót.
Az Ezdialhoz fel kellett raknom egy DualSim Selectort, mivel az Ezdial a gyári Sim választóval nem kommunikál. Ez se tökéletes, de a gyári tárcsázó borzalmas. Tényleg az Android a Win útjára lépett. :-(
Van viszont Auto-start management, már csak okosítani kellene, hogy kiváltsa a 3rd programon.
A közelség érzékelőm rettentően érzékeny, állandóan elsötétítem a képernyőm: hamarosan jön az Air-gesture? :-)
A boot hang nálatok is iszonyú hangos, megrecsen a hangszóró a torzítástól.
Ha nincs mobilnetem nem lehet a mobilkapcsolat betűjelét letiltani az értesítési sávról, vagy csak akkor jelezne, ha van 3G?
A Biztonsági mentés és visszaállítás mire jó, mert azzal nem tudom a google szerveiről visszaállítani az apk+data -kat, pedig jó lenne, mert nem kellene a rendszer újra beállításaival és külső backup progival szöszölni.
Ma elindult a Go Notifier is. Soha nem ment ilyen nehezen minden programom új romra.
Az ART-ot a belakás előtt elindítottam, meg is lepődtem, amikor az első apk restore utáni boot alkalmával optimalizálni kezdte a progikat egyesével, mint anno ICS alatt. Az újonnan letöltött progiknál már nem csinálta ezt.
A 4xMSAA beállítást eddig nem tudtam bekapcsolni, most igen, hogy mire jó jó nem tudom, az Antutu egyből kifagyott tőle.
Imei számvesztésem nem volt, eddig mindig volt.Szóval jó lesz ez a KK, várjuk a következő frissítést! :-) Bocs ha hosszú voltam ...
-
soundman1
senior tag
Pár nap utáni tapasztalatok. Alapvetően megérte KK-ra váltani.
Először felment a 1.1.1(recovery miatt)+wipe-ok, utána ment fel a wilsey féle 1.0.13+wipe-ok. IMEI megmaradt, nincs képernyő villódzás, eddig semmi bug.
Gps gyengélkedő maradt: 5-6 holddal. Indulásként: Faster Gps+wifi be+Tartózkodási hely/Csak a készüléken+Ygps, majd 20 perc után 5 zöld hold után nem kínoztam tovább. Ez után Igo már gyorsan gps-t fogott. Lehet, hogy a tartózkodási helynél/Nagyon pontosra kellene állítani, mert akkor gyorsabb lenne az első fix, de akkor minden más proginak is engedélyt adok, hogy a gps-t használja, ezt pedig nem szeretném. Ez utóbbi így működik KK alatt, jól gondolom?
Még egy Bp-i szűk utcás bevetésben kell egy teszt, mert JB alatt nagyon dobálta a jelet.
A flip toknál képernyőzár nélkül is a főképernyőre ugrik egyből, ezt már nagyon vártam. :-)
A wifi mintha stabilabb lenne, korább Beállításokban volt, hogy meg kellett nyitnom a wifit, hogy csatlakozzon a hálózathoz, ill. a Play is nehezen indult el.
Antutu 18000 felettit mér, úgy érzem gördülékenyebb lett minden.
A KK új tárcsázójában nagyot csalódtam, prediktív bevitelt ez sem kapott, az összevont kontaktkezelés szerintem kriminális, így az Ezdial-ra váltottam: prediktív, ezer beállítás, a sim váltást nem tudja csak kezelni, a Miui design pedig bejön nekem.
App permission kikapcsoltam, mivel csak az Alkalmazások értesítés megjelenítése kikapcsolásával lehet eltüntetni az értesítési sávból.
A Myprofiles KK-n nem tudja a repülő módot kezelni, így lecseréltem a Timed togglesra, boot után is működik KK-n, számtalan profil beállítható. -
soundman1
senior tag
Kicsit nehezen, de felment a KitKat ma este nekem is. A 4818 hsz-ban leírtak szerint vissza kellett raknom az 1.1.1-et SPFT v3-al, majd arra a romra már felment a régi v3 Firmware Upgrade-el a wilsey féle 1.0.13.

Köszönöm mindenkinek a bejegyzéseket, sokat segítettetek.
Az SD Fix is megvolt, a MyBackup progimhoz eddig nem kellett a restart, most csak akkor látta teló a progikat, ha volt egy restart is. Lehet, hogy az ART-nak köze van hozzá, mert egyből átállítottam a config során? -
soundman1
senior tag
válasz
balaaa88
üzenetére
Ha rootolt 1.0.13-at akarok, akkor ne a Kevin féle KitKat-ot tegyem fel - pedig már tegnap letöltöttem -, hanem a wilsey félét, mert csak abban van root lehetőség?!
Letöltöttem most wilsey csomagját. Tehát a benne levő SP F. Tools-al az iNew_V3_KK_1.0.13_TWRP_SPFlash.rar teljes tartalmát feltolom a telóra és újrainduláskor automatikusan belép a twrp-be és úgy csináljam végig az általad leírtat?
4.2.2-re SP Flash Tools-ban mehet Download-al vagy Firmware update-t javasoltok?
A csomagban levő zip és másik rar fájl az új 1.0.6-ról való frissítéskor nem kell a romoláshoz,ugye? -
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Jöhet az KitKat!
Jó lenne, wilsey ránézne, ha már próbálta portolni a mi (régi) v3-unkra korábban az új lcd-s KitKatot.
Hogy van ezeknél az inew-nál, találtak egy doboz régi lcd-t, és ha már ott volt, összeraktak arra is egy KitKat-ot, nehogy már ne tudják eladni a több tucat régi paneles v3-at? -
soundman1
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Ezzel a módszerrel nem lehet az nt35512 lcd drivert betenni az old drivert nem tartalmazó KitKat-be:
https://www.google.hu/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=-L7vU4u2No7S4QTh0oHgAw&url=http://m.youtube.com/watch%3Fv%3DDjJwQEU_Ev4&cd=6&ved=0CDQQtwIwBQ&usg=AFQjCNE2zlYZOR2vIsjrmBkl_mHUosIt3Q ? -
soundman1
senior tag
válasz
muhaha01
üzenetére
Ezt már én is észre vettem, pedig nincs is ilyenkor neten a teló. Az értem, hogy jelez a user-nek, hogy repülő üzemmódból kilép (nálam profilozó alk. kapcsolja be-ki), illetve amikor 100 %-ra tölt a teló akkor is jelez, de néha tényleg magától bekapcsol. Elvileg valamelyik programnak a hibája kell hogy legyen, de a korábbi telókon nem észleltem, én is azért gondolom, hogy a rom hibája.
-
soundman1
senior tag
válasz
nandozo
üzenetére
Rányomsz a Root gomba, majd igent válaszolsz a kérdésre.
Nálam LCD Driver IC: 1-nt35512_HD_dsi_vdo_truly, tehát a régi driver van a telón, így várnom kell míg valaki hegesztett egy lcd pack-os 4.4-et. Reménykedjünk. Kár, hogy Inew-éknál ilyen ... a support.
Ha nem csinál semmit a Root gombra legyen fent a gépen az MT65xx_USB_Driver.zip tartalma, és azt hiszem fel kell telepíteni a "drivers preloader mt65xx" mappából az IntallDriver.exe-vel az ADB-hez drivert, és akkor megy a Root is. Utóbbit google-val így találtam meg: spflashtool+iNewV3 drivers -
soundman1
senior tag
Április óta most jöttem rá, hogy lehet a Myprofiles profilozó progiba beállítani a képernyő feloldást.:-)
Most már a flip tok nyitja zárja a telót direktbe, és a flip kisablakos üzemmódja is megmaradt, egyedül a zárt flipnél rányomott power gombnál nem működik a kisablakos mód, mert ugye egyből a főképernyőre ugrik a teló. Már csak a KitKat hiányzik ehhez a telóhoz.Lesz 4.4-es mentésed a telóról?
Egyéb infó a 4.4-ről?
Az 1.0.7-es needromra feltöltött romod is a legjobbkor jött. :-) -
soundman1
senior tag
Szépnek szép, a nagyobb ablak praktikusabb is, de így nem védi a telót a tok.
A régi telókon fog menni az általad feltöltendő rom? Gondolok itt az lcd driverére. Én is várok egy "gyári" romig.
Milyen újság van még? A képernyőzár javulásnak örülök. Esetleg jobb gps, erősebb wifi?
-
soundman1
senior tag
válasz
janek69
üzenetére
Pár napja írtam privátba junkpodnak:
Remélem az Inew a v8 bevezetése után, tehát reméljük augusztusban kiadja nekünk is a v3-ra KitKat-et.
A http://www.concorde.hu/forum/index.php?topic=445.810 oldalon Maiden (régi ismerős, megbízható fórumozó volt a PdaPlus-os időszakomban) a KitKat-ról írta júni 18-án:
"Aki pedig itt a fórumon mondjuk beta tesztelő annak a KitKat verzió amit kaptak,
Kernel: 3.10.20 2014/05/05
build: beta9_2014_05_17"Már nem friss Maiden bejegyzése, így bizakodjunk, hogy lesz előbb utóbb új Android édesség a v3-on.
Össze kellene hasonlítani a kernel és build verziószámát, ill. jó lenne tudni, hogy a CC-seknek van-e újabb akár végleges verzió?!
-
soundman1
senior tag
válasz
Binya70
üzenetére
Bocs, de én is minden nap olvasom a fórumot, hogy okosodjak. Egyébként meg keress vissza csak ebben a topikban és mindent megtalálsz. Sajnos az összefoglaló nem lett kirakva, bár elkészítette egyik fórumozónk.
Romcseréhez keresd meg akár itt a youtube videót, ott mindent látsz. Annyi hiba van csak benne, hogy nem kell semmilyen power+hangerő gombot nyomni.
Romolás előtt azonban backup a rendszerről és az IMEI-ről!
Keress és olvass, menni fog! ;-) -
soundman1
senior tag
válasz
Binya70
üzenetére
Olvasd el az 5074-es hozzászólásom, ott leírtam a menetét, mért én is hasonlóan jártam. Előtte a droid toolsal már a backup/restore sem ment. Ahogy leírtam úgy csináltam mindent, azóta is OK a teló. Win 8.1 van a szgépemen, illetve előtte fent voltak az mtk teló driverei.
Látod janek69 is ezt javasolja. ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

Az SD Fix is megvolt, a MyBackup progimhoz eddig nem kellett a restart, most csak akkor látta teló a progikat, ha volt egy restart is. Lehet, hogy az ART-nak köze van hozzá, mert egyből átállítottam a config során?