Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsozy01
csendes tag
válasz
junkpod
üzenetére
Ahoy. Én feltettem egyből a Marsapa féle romot és azt mondom,2nap után majdnem minden makulátlan. Gravitybox b*szik rendesen működni,de ez nem rom hiba. Ami viszont kicsit bosszant,hogy a GPS-el valami nem kerek. AGPS,EPO rendben,YGPS nekem is azonnal talál van,hogy 13 holdat is,de nem fixál egyet sem. Tiszta ég alatt elsőre majd 20 perc kellett,hogy feléledjen,de azóta is percek telnek el a fixálásig. Utána eddigi tesztjeim alapján szépen tartja a pozíciót az Ágó,de JB-vel sokkal,de sokkal jobb volt. Amivel még küzdöttem,az az adatok visszaállítása. Titanium Backup,Sms backup,Mybackup Pro, minddel szenvedtem. Wifi AP-ket nem is tudtam visszaállítani,pedig jó lenne,mert volt vagy 30 mentett. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest