Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-23 22:38:51

LOGOUT.hu

A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42251) Tyler Durden válasza zws (#42250) üzenetére

Havi rank5 elérés aki megteheti annak megéri, Eddig ugye ment a sírás a reward miatt, szerintem itt a legtöbb fórumtárs simán hozza, és a 400 dust nem kevés. Mák esetén pedig vagány a golden kártya (:

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#42252) saen válasza Tyler Durden (#42251) üzenetére


saen
veterán

Azért az minimum 505 dust, mert nem csak epicet kapsz, illetve ha le akarnád craftolni ezeket a lapokat akkor 2405 dust. Ez azért nem kevés...
Én pl nagyon szeretem a golden lapokat, de pénzem persze nincs rá, mert eléggé prémium ára van és így azért sokkal gyorsabban lehet növelni a kollekciót. Minden hónapban azon reménykedem, hogy olyat kapjak ami még nincs, eddig még bejött :)

(#42253) h3lios válasza Tyler Durden (#42251) üzenetére


h3lios
addikt

Tök mind1 mit csinálnak mindig lesz sírás. Amikor nem volt reward azért sírtak, most van és ezért megy a sírás. Én csak fél éve kezdtem, de tetemes összeg belefektetésével meglettek a lapjaim. Ugyanakkor az akkori kezdéshez képest sokkal többet kapnak a játékosok.

Elég a brawl-ra gondolni. Az évi 52 ingyen pack (ha sikerül nyerni 1-et).Ez nagyjából 55 $, ami a bétában kezdőknek nem volt elérhető. Ezen felül ott vannak a ranked rewardok, amihez ugyan kell lapkészlet, de kezdőként is fel lehet menni egy közepes készlettel rank 15-ig, ahol már jár a golden common és rare.

Itt tényleg azzal van a baj, hogy a jobb lapokkal rendelkezdőknek szépen jönnek a packok / gold. Itt a legnagyobb baj az, hogy teljesen új játékosként nem lehet olyan paklit csinálni amivel akár a napi questeket le lehet tolni.
A golden jutalmat kellene a 3 win után feltolni 30 goldra és rögtön nem lenne probléma. Ezzel a régieket sem bűntetnék (max azokat akiknek minden megvan), de ebből van kevesebb jelenleg.

Akció nem hiszem lesz, ameddig ennyi packot vásárolnak a játékosok, az advanture-ről nem is beszélve.

B-tag: H3lios#2825

(#42254) DjDanee87 válasza Man0gatya (#42246) üzenetére


DjDanee87
addikt

Ahhoz hogy full boardot élessz fel a 10. körben, ahhoz előtte 7 murlocknak meg kell halnia. Ha csak 2 murloc knightból összejött a 7 ott már valószínű nyertél és semmi szükség a 10 manás spellre.
Legalábbis én így gondolom.

(#42255) emperorka


emperorka
tag

Mai nap nagy kérdése: Ti betörnétek e egy arany nozdormut? Még nem volt meg a lap, szóval valamennyire örülök neki, viszont semmire se lehet használni.

(#42256) tomazin válasza mody123 (#42241) üzenetére


tomazin
veterán

nagy gratz! :C

(#42257) JNashville válasza emperorka (#42255) üzenetére


JNashville
senior tag

Általában inkább azt mondom, csak akkor érdemes törni valamit, ha konkrét lapot szeretnél a dustból, de ez a lap annyira hulladék (és az is marad), hogy nyugodtan törheted. Csak valami értelmeset gyárts belőle :)

MARVEL AT HIS MIGHT!

(#42258) KaraDani válasza h3lios (#42253) üzenetére


KaraDani
addikt

"Itt a legnagyobb baj az, hogy teljesen új játékosként nem lehet olyan paklit csinálni amivel akár a napi questeket le lehet tolni."

Azert ez tulzas. Nem mondom, hogy nem nehezebb, de kis turelemmel meg lehet oket csinalni casualban basic deckkekkel is. Ott is van amugy is mmr, ha nem megy jol gyengebb elleneket kapsz.

(#42259) F-ECT$ válasza KaraDani (#42258) üzenetére


F-ECT$
titán

Rankedre is van 1-2 1000 dustos deck, amivel a rank 10 elérhető.

Dive ever, work never.

(#42260) saen válasza h3lios (#42253) üzenetére


saen
veterán

Heartpwn-on írt nemrég egy srác, új account, f2p és 18 nap alatt legend lett nulláról. Semmi adventure, csak egy mech druid deck, 60% körüli winrate-tel megcsinálta. Játéktudás sokkal többet számít a lapoknál, azt meg pénzért nem lehet venni, csak megtanulni hosszú idő alatt.

Gold jutalmat meg szerintem nem fogják sose felemelni. Én nem játszom sokat, soha nem csináltam meg a napi 100 aranyas limitet, de már most van 6k aranyam a köv kiegre meg vagy 6,5k dust. Ha kicsit belehúznék, első nap meglenne a teljes új kieg majd valamikor április környékén csak aranyból. Így is meglesz közel a teljes, szerintem néhány legend/epicen kívül...

(#42261) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Amúgy Trumpnak meg lett a Legend ebben a hónapban a free to play priestjével. Ha jól emlékszem szeptemberben kezdte, és a versenyek miatt meg egyéb dolgok miatt egy csomó időt ki is hagyott közben. Szeptemberben még az ATLC, Twichcon, és egyéb teendők mellett is elment rank5-ig, szóval ha egy új játékos kicsit is megtanul játszani és használja az agyát semmit sem lehetetlen.

You are not prepared.

(#42262) h3lios válasza F-ECT$ (#42259) üzenetére


h3lios
addikt

Persze, lehet facehunter deckket csinálni, de ezekhez is kellenek a kiegek (NAXX, BRM). és azok súlyos ezrekbe kerülnek goldban.
Ráadásul a játék is rohadt unalmas velük 1-2 hét után, control paklit pedig 6-8k dust alatt nem nagyon épít az ember.

(#42260) saen

Persze lehet rájuk hivatkozni, de megint más az, hogy egy profi játékos csinál 1 F2P accot, vagy ha valaki teljesen újként ül le játszani. Nyilván előbbi esetében eleve megvan 1 pakli ötlet és ahhoz kezd el gyűjteni lapokat. Sok kezdő pedig azt se tudja milyen lapokat éri meg törni illetve craftolni.

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#42263) saen válasza h3lios (#42262) üzenetére


saen
veterán

Ezért írtam, hogy a játéktudás sokkal többet számít a lapoknál. Meg szerintem elég sokan játszák úgy a játékot, hogy néhány meccs után elég, nem akarja egész nap nyomni. Így azért nehéz...
A lehetőség viszont megvan, csak élni kell tudni vele és nem mást hibáztatni ha valami nem megy. Sok játékosból hiányzik az alázat és ahelyett, hogy megnézné mit csinál, csak vagdalkozik mindenfelé.

(#42264) KaraDani válasza h3lios (#42262) üzenetére


KaraDani
addikt

NA-n kicsit tobb, mint egy honapja kezdtem F2P-ben. 4 naxx szarnyat vettem goldbol eddig, pack csak ami elejen booster, reward, brawl es android reward. Volt annyi makom, hogy bontottam egy gold cenariust ami rohadt nagy boost ezt alairom(marmint a dust :) ). De azelott is gyakorlatilag basic deckekkel 15 ig siman lementem. Facehuntert nem jatszok, hybridet igen, meg zoo-t. Most epp 13-on allok, de csak azert mert annyit rankedezek amennyi daily epp hunterrel vagy warlockal van kb. Ha kicsit nekimennek a 10 tuti nem gond, szerintem 5 se lenne eselytelen.
Az igaz, hogy control deck sokara lesz F2P-ben, bar ez is skillen mulik erosen. Trumpot neztem tegnap vagy tegnapelott epp ahogy a szeptemberben kezdett F2P accaval legend lett pont akkor eloszor. Dragon Pap yseraval, cabalokkal, guardianokkal. Azert az nem egy facedeck es ahogy vegigporgette a collectionjet volt ott meg boven lap.

(#42265) F-ECT$ válasza h3lios (#42262) üzenetére


F-ECT$
titán

Megint a szokásos helyre lyukadunk ki: kell minden, azonnal, ingyen. Ilyen nincs. Az új játékos vagy fizessen, vagy legyen türelmes, vagy mindkettő :) A kiegek egyébként arra jók, hogy hetente - kéthetente tud belőlük 1-1 szárnyat nyitni, kap új pve tartalmat, és a lapjai is gyűlnek. Közben meg Brawl-ból és W&L-ből meg kap még 1-1 sima packot is (+egyszeri rewardok), szerintem 2-3 olcsó decket viszonylag könnyen össze lehet rakni pár hét alatt.

(De persze valami leárazós akció nem ártana legalább a real money oldalon főleg a classic packokra.)

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#42266) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#42265) üzenetére


DaveNo1
veterán

Jójó, de miért nincs minden ingyen? Szemét Blizzard, WoW-ból amúgy is megélnek!

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#42267) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Véget ért az Nvidia shieldes szenvedés? Ekop már iPaden tolja, a másik srác meg laptopról. Vagy voltak akik megmondták köszi nem, használom a saját hardvert inkább ;]

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#42268) tomazin


tomazin
veterán

Hát akkora mákom van, hogy hihetetlen. A héten eddig nem rerolloltam napit, mert csak 60asat kapok, meg egy 100-ast (eddig). Remélem hét végéig kitart még az aranyeső. :DD

(#42269) Tyler Durden válasza saen (#42260) üzenetére

Tutti nem fogják. Gyakorlatilag aki épp nem költ paklira, hanem kicsit kuporgat az látja, hogy nem olyan lassan jön a gold. Persze mikor egyből ellövi ahogy van 100 paklira, akkor úgy tűnhet sosincs goldja az embernek, meg csigalassa jön.
Én is már 4.5k-t félreraktam /igaz a LoE-t irl money-ból vettem meg/, viszont mire jön a köv kieg már bőven 10k+ felett leszek, abból az alap lapok már megvannak.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#42270) whitezo88 válasza DaveNo1 (#42267) üzenetére


whitezo88
nagyúr

remélem igen, ez ultra nagy fail volt, nem reklám hanem anti reklám. Chakki Twitteren írta is tegnap hogy borzalmas volt rajta versenyt játszani.

(#42271) #75376384 válasza tomazin (#42268) üzenetére


#75376384
törölt tag

Még blizzcon előtt lattam utoljára 100as küldit... Tanulni viszont annál inkabb szeret elküldeni... Két legjobb quest és a kieg bejelentése óta előbbit nem is láttam, pedig régen a heti 1 jellemző volt. Ha hinnék a mesékben azt mondanám mocskos bli$$$$ard.
Tegnap egyébként nyitottam egy arany dw-t. Újabb haszontalan legend, szívesebben törném mint nem, de olyan szépen csillog. :D
Használható bármire is?

[ Szerkesztve ]

(#42272) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Amúgy ha árazással kapcsolatban fel lehet róni valamit a Blizzardnak az az, hogy most a Black Friday keretében egyetlen olyan termékük van ahol nincs leárazás semmire sem, az pedig a HS.

Persze nem nehéz kitalálni miért, de például Naxxramast simán adhatnák ebben a pár napban 50%-os áron, ez azért segítség lenne a kezdőknek.

You are not prepared.

(#42273) tomazin válasza #75376384 (#42271) üzenetére


tomazin
veterán

Én is régen láttam, nálam is a w&l a jellemző.
Yolowing: Annyira nem, ha hiányzik valami érdemes lehet átalakítani rá. Ha meg nem akkor hagyd meg, nagyon szép :DDD

DaveNo1:

Egyik komment:
"Once they have a sale, they create a precedent. If customers know hearthstone never has a sale, then they'll buy stuff at full price."
Ebben teljesen igaza van (sajnos) én pont ezért nem vettem meg a mostani kieget pénzért, annyival is kevesebb legyen nekik (igen, 1M eur 10eurókból jön össze)

[ Szerkesztve ]

(#42274) F-ECT$ válasza #75376384 (#42271) üzenetére


F-ECT$
titán

Talán Fatigue wariban láttam máshol nem igazán.

Dive ever, work never.

(#42275) SLYM válasza mody123 (#42241) üzenetére


SLYM
veterán

gg ;)

(#42276) tomazin


tomazin
veterán

komolyan olyan arcok jönnek szembe a bmükkel, hogy a pofám leszakad.
a nagy bm közben meg a frissen felrakott get downba beleüti boomot, mikor ott van mellette a bot...és még továbbra is tolja a bm-et.

(#42277) whitezo88


whitezo88
nagyúr

gondoltam lenyomok 2 napit Brawlban. olyan 1-8 lehet már druiddal nagyon rossz class hozzá. Csak cancer jön. Nagyon izgalmas. Egy lassabb deck se volt eddig.

(#42278) DaveNo1 válasza whitezo88 (#42277) üzenetére


DaveNo1
veterán

Én nem rég kaptam 3 sprintet egy lay on handset és még 2 másik laphúzos spellet úgy, hogy végig tele volt amúgy is a kezem. Ki is léptem a francba ;]

You are not prepared.

(#42279) salaam


salaam
senior tag

Én kérek elnézést a draftom miatt :C

(#42280) F-ECT$ válasza salaam (#42279) üzenetére


F-ECT$
titán

Jó kis tempo deck, spell kicsit kevés van, de akár 10-12 win is lehet.

Dive ever, work never.

(#42281) F-ECT$ válasza DaveNo1 (#42222) üzenetére


F-ECT$
titán

Azért laptophoz is van görnyedés rendesen (Gaara) :)

Dive ever, work never.

(#42282) Free04


Free04
tag

Üres a barátlistám, örülnék ha vki felvenne és el tudnék lesni tőle pár dolgot,köszönöm. Nevem: Free#2427

[ Szerkesztve ]

(#42283) h3lios válasza F-ECT$ (#42281) üzenetére


h3lios
addikt

A Dreamhack híres arról, hogy a szponzorok miatt szívatja a játékosokat. CS:GO-ban a kolozsvári Major-on volt botrány a monitorokból. Az EIZO az egyik főszponzor és a játékosok szidták mint a bokrot, mert sokkal rosszabb, mint a Benq monitorok, amit mindenki használ és sokaknál még a gépek is laggoltak.

A mostani Dreamhack Winterre is szponzor maradt az EIZO csak épp egy nagy búra alatt Benq monitorokat használnak EIZO matricával. :)

Nem is értem ezt hogy gondolták komolyan, egy dohányzó asztalra is tehették volna és akkor törökülésben tolhatnák... Nem lett volna egyszerűbb valami hasonló megoldást keresni, mint ami a VB-n volt... :U

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#42284) salaam válasza salaam (#42279) üzenetére


salaam
senior tag

9-3, 12/12 paladin volt, szóval jó változatos az aréna :K

(#42285) Nordic válasza salaam (#42284) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Én palával toltam most egy 5-3at, úgy hogy consec-en kívül minden volt a pakliban, heal, laphúzás, charge, taunt, spell, leszedés, de egyszerűen akiktől kikaptam vagy beteg módon topdeckeltek, vagy nekem volt olyan szar a kezdő kezem, hogy már az elején tempóhátrányban voltam.

(#42286) JNashville


JNashville
senior tag

Az elmúlt másfél óra tapasztalatai, avagy mi minden NEM jó a fast druid néven ismert elrákosodott lépfene ellen:

secret pala (3x)
mid pala
reno pala
face hunter
új reynad zoo seekerrel
ctrl warrior (37 HP = 2 kör)
patron warrior
dragon priest

Eredmény: Rank 9 alja - Rank 6 alja, 90 % winrate, 0 friend request (milyen nyugisak ma az emberek).

Sidenote: még nincs Mounted Raptorom, ezért Shade-del tolom, előbbivel szerintem még nagyobb féregség ez a deck.

MARVEL AT HIS MIGHT!

(#42287) JNashville válasza JNashville (#42286) üzenetére


JNashville
senior tag

Ha esetleg valaki nem értené az öniróniát, tisztába vagyok vele, hogy nem a fast dudu a világ közepe, hogy az említett deckek is képesek megalázni (bár elég vicces volt a reno palát 27 HP gyógyulás után is -5-re ütni), és hogy bizonyos napokon simán lehet ugyanennyi rankot lefelé is menni vele.

A szokásos "pfejj-SMOrc" témába bele se gondoljunk.

MARVEL AT HIS MIGHT!

(#42288) fogtunder válasza JNashville (#42286) üzenetére


fogtunder
nagyúr

én alapból a midrange-et szeretem, de az annyira lassú volt a mindent elárasztó tökéletes curve-ön játszó paladinok ellen, hogy átálltam én is erre az ebolára. játszani nem különösebben szeretem, de nagyon hatékony, ha összejön a húzás, rosszabb, mint a facehunter.

[ Szerkesztve ]

I hate morning people. And mornings. And People.

(#42289) DaveNo1 válasza fogtunder (#42288) üzenetére


DaveNo1
veterán

Paladinnal azért rendesen meg lehet alázni, ha lerakod a fel reavert és ott van rá az Aldor vagy a Keeper of Ulduman. Csak a legtöbb paladin buta és nem tartja be mulligannél az aldort, pedig az az egyik key lap a druid ellen, mivel innerrel hamar ki tud valami nagy dögöt rakni.

You are not prepared.

(#42290) F-ECT$ válasza JNashville (#42287) üzenetére


F-ECT$
titán

Aki nem érti, az megérdemli :) Cél a rank 5, vagy a legend?

Egyébként tegnap láttam Trumpot Reno palával Freeze mage ellen: tolt Reno-t (~20 heal), 2x Tuskar-t (14 heal), és így is kikapott, mert nem jött fel a Healbot ;]

Dive ever, work never.

(#42291) fogtunder válasza DaveNo1 (#42289) üzenetére


fogtunder
nagyúr

a fel reaver egy csomószor játékba sem kerül, plusz le is lehet silencelni, én egy csomószor nyertem úgy, hogy betartottam miatta a saját keeperemet és elnyomtam a reaverre.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#42292) F-ECT$ válasza fogtunder (#42291) üzenetére


F-ECT$
titán

Secret palával viszont kb auto concende az innervate reaver ellen.

Dive ever, work never.

(#42293) JNashville válasza F-ECT$ (#42290) üzenetére


JNashville
senior tag

Csak a rank 5, eddig minden rewardos szezonban megvolt, ebben viszont elég keveset játszottam (HKK-zom is, elvitte az időt az ottani új kieg), muszáj tryhardolni egy kicsit.

MARVEL AT HIS MIGHT!

(#42294) fogtunder válasza F-ECT$ (#42292) üzenetére


fogtunder
nagyúr

hacsak nincs nála EQ

I hate morning people. And mornings. And People.

(#42295) F-ECT$ válasza fogtunder (#42294) üzenetére


F-ECT$
titán

Secret palánál? Az már inkább midnél jellemző. Persze be lehet techelni egy csomó lapot, csak kérdés, hogy a meccsek hány százalékán jönne jól, és hogy elég-e ez a techelés a meccs megnyeréséhez.

Dive ever, work never.

(#42296) hyperspace


hyperspace
őstag

miért nincs új szárny? és miért nincs fent senki, akit megnézhetnék egy pakliért? :)

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#42297) whitezo88 válasza hyperspace (#42296) üzenetére


whitezo88
nagyúr

Hálaadás van, azért nincs most.

(#42298) hyperspace válasza whitezo88 (#42297) üzenetére


hyperspace
őstag

milyen igaz.

Elfelejtettem, ki játszik Dreamer hashtaggel, de köszönöm neki, hogy nézhettem, a kapott pakliból kiesett az utolsó murloc a hiányzó gyűjteményből, és 3 Old Murk-Eye-t kaptam. :))

bakker nem lehet disenchantolni. :D

[ Szerkesztve ]

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#42299) Man0gatya válasza JNashville (#42286) üzenetére


Man0gatya
aktív tag

Én találkoztam, párral mindet vertem :D

(#42300) Nordic válasza JNashville (#42286) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Neked legalább jó napod volt...én ma 5 órát toltam, haladtam kemény 3 csillagot előre. 13-ról lemásztam 11-re, majd go back 12re 1csillaggal. Tényleg elegem lett. Ebben a szerzonban se az elején nem tudtam haladni a sok secret pala ellen(onnantól, hogy kirakja a dr6-et valaki nem tudom megverni), a közepén nem volt időm játszani, most meg megint szétaggroz mindenki. Ha ilyen lesz a köv szezon, akkor onnantól szarok a rankedre, mert értelme nincs.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.