Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-23 22:38:51

LOGOUT.hu

A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42901) Gyuri27 válasza saen (#42899) üzenetére


Gyuri27
félisten

Mikrofos :DDD

Amd - Radeon - Ryzen

(#42902) Mister_X válasza fogtunder (#42900) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Mivel szolgáltatótól veszi, az a kérdés inkább, hogy mi a havi lélektani határ két év béklyóval.

@Gyuri27: nincs HS app szerintem WP-re, így a legjobb OS kiesett ;]

Egyébként volt alkalmam telefonon HS-ezni... inkább egy tablet, ha a hordozhatóság a szempont.

[ Szerkesztve ]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#42903) tomazin válasza saen (#42895) üzenetére


tomazin
veterán

Azért mielőtt megvennéd próbáld ki rajta, mert nekem ahány rom volt a telefonon mindegyiken máshogy viselkedett a hs. (vagy kérj meg innen valakit, akinek olyan van, hogy nyilatkozzon)
Illetve attól, hogy el akarnak adni neked valamit nem feltétlen kell megvenni, sőt lehet kérni, hogy legyenek kedvesek a marketinges ajánlataikkal a kedves családjukat hívogassák.
De ha még mindig szeretnél telefont venni (én teljesen a butatelefon híve voltam, csak hs miatt vettem, az állandóan a tölteni kellen kívül más problémám nem nagyon van), akkor érdemes megnézni, hogy mennyiért kapod meg máshol (nem szolgáltatónál). Szeretik túlárazni a telefonokat és meg lock is lesz rajta.

Azt is vedd figyelembe, hogy androidon szakad a játék sajnos, így lesznek lossaid dc miatt (meg winjeid is, mert az ellenfél is ugyanúgy dczhet).

Gyuri27 : Te meg ne ajánlgass már olyan ost/telefont, amire nincs HS :P Értem én, hogy az a fasza szerinted, csak amikor hsre kell, akkor nem.

[ Szerkesztve ]

(#42904) SLYM válasza saen (#42899) üzenetére


SLYM
veterán

múltkor pont szóba került. én innen vettem és pontosan ugyanezt: [link]. egyébként ketten használunk ilyet a családban, én nagyon meg vagyok vele elégedve, ajánlom mindenkinek

(#42905) saen válasza fogtunder (#42900) üzenetére


saen
veterán

Telenor marad, ez biztos, max marad minden a régiben :P

De hogy legyen konkrétum is, 50k-nál többet nem szánok rá egy összegben és a Mytarif M csomag a max. Samsungból pl J5-öt ajánlottak ami benne van a keretben.

Nem vagyok biztos benne még, hogy akarok, de a régi telefonomnak egyre több a baja, szerintem tönkre fog menni rövidesen és előbb-utóbb kell. Annyit érdemes még tudni, hogy én otthonról dolgozom, tehát egész nap számítógép előtt vagyok, ilyenkor nem kell okostelefon. Telefonálni meg sokat szoktam, mert rengeteget konferenciahívok meló miatt, telefon nélkül nem tudnék dolgozni. Hétvégén viszont gyakran járunk anyóséknál ahol gyakran unatkozom, míg a család többi tagja mindenfélét csinál, ilyenkor jól jönne egy kis HS :) Almás telefon nem játszik, mert nekem már drága, Microsoft meg a HS támogatottság hiánya miatt nem. Szóval csak android jöhet szóba emiatt. Ha azt mondjátok, hogy a HS szar rajta, akkor max választok egy olyan telefont amit ingyen adnak, csináltam már ilyet párszor, telefonálni azon is lehet :)

(#42906) saen válasza saen (#42905) üzenetére


saen
veterán

Lenovo Vibe P1m tetszik eddig, lehet megpróbálom ezt aztán beszámolok, hogy hogyan fut a HS rajta.

(#42907) hyperspace válasza saen (#42906) üzenetére


hyperspace
őstag

nekem Oneplus One-om van, hát egy picit döcögős nekem az iPad-hez képest. telefonon nem szeretem.

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#42908) fogtunder válasza saen (#42906) üzenetére


fogtunder
nagyúr

esetleg ha van itt topik neki, ott kérdezd meg, hogy valaki próbálta-e már, mielőtt megveszed.

(#42907) hyperspace: az iPadnél tutira rosszabb lesz bármin, Note 4-en és S6-on is az, egyszerűen jobban van optimalizálva az iOS verzió. de egyébként egy Z4 tabon is sokkal jobb, mint a fenti két telefonon.

[ Szerkesztve ]

I hate morning people. And mornings. And People.

(#42909) fendre válasza saen (#42905) üzenetére


fendre
tag

Samsung J5-nek 8gb belső tárhelye van, ami kapásból kevés lesz, viszont a snapi 410 valószínűleg elviszi. Snapdragon 400-ról olvastam anno, hogy sokaknak problémája volt vele. Snapi 800-on és 801-en 2gb memóriával biztosan megy, mert nekem amazon kindle fire hdx7-en és htc one m8-on nagyon jól viszi.

Telenorosként DC az LTE -> 3G v. 2G közötti váltásoknál van. Ez nyilván azért gáz, mert mobilon szerintem legtöbben utazás közben játszanak, ahol ez azért egy elég gyakori esemény :P Ha egyhelyben állok, akkor szinte sosincs DC (kivéve mikor lerohad a szerver :D)

[ Szerkesztve ]

(#42910) gbela válasza saen (#42906) üzenetére


gbela
senior tag

Telenor ajánlatából a te feltételeidnek csak a Vibe p1m felel meg. Procija megeszi a J5ét, szabad háttértár sokszor nagyobb (J5ön csak pár giga marad droid mellett, míg Lenovoban 10+), szabad RAM is kb kétszeres (droid megeszik majd 1 GB-t, így samuban csak ~0.5 marad progiknak), és sztem még szebb is :)

[ Szerkesztve ]

(#42911) F-ECT$ válasza fendre (#42909) üzenetére


F-ECT$
titán

Telefonnál mindig együtt kell vizsgálni a proci - ram - belső tárhely - kijelző négyest. Lehet, hogy egy gyengébb, olcsóbb telefonon jobban fut a HS, mert csak HD felbontást kell kiszámolnia, míg egy QHD-s telefonon a jobb SoC ellenére is akadósabb, mert nem annyival gyorsabb a proci, mint amennyivel nagyobb számításigénye van a nagyobb felbontásnak. (Ebből a szempontból a már emlegetett LG G2 egy tök jól sikerült mobil, és még mindig elég jól elfut rajta a HS.)

Dive ever, work never.

(#42912) h3lios


h3lios
addikt

Itt az új Patron Warrior !:D

Amaz tolja most Anifines murloc paklival. Visszajött 4 Warleader 1 Andy és 2 Murk eye. :D 16x2 Dmg + 10 Charge-ban, mindezt üres boardra. :DDD Nerf it Blizzard...

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#42913) saen válasza h3lios (#42912) üzenetére


saen
veterán

Egyelőre ez még nem annyira erős, elég sok streamer próbálgatta már.

(#42914) Redcaster válasza F-ECT$ (#42911) üzenetére


Redcaster
őstag

Karácsony alkalmából énis meglepném magam egy telefonnal, és fontos szempont, hogy a HS élvezhetően fusson rajta. Ezzel szemezek már napok óta, Gearbestről 40k körül beszerezhető. A gond az, hogy sehol nem találok róla infót, hogy vajon hogyan futna rajta a HS :(

Szerintetek?

(#42915) KaraDani válasza h3lios (#42912) üzenetére


KaraDani
addikt

Thijs talata ki, rogton amikor kijott a lap. Tul kell elned legalabb T10-ig, vagy amig felhuzod az anythint, amibol csak egy van a deckben, raadasul csak akkor jo ha elotte a murlocokat mar ki is toltad. Kozel sem olyan, mint a patron.

(#42916) saen válasza KaraDani (#42915) üzenetére


saen
veterán

Hát igen, nemcsak turn 10-ig kell túlélni, hanem addig amíg meg nem ölöd a kombódat is menet közben. Ha ez mind megvan akkor már durva, addig nem. Ha sok fatigue deck lesz akkor lesz jó ez a deck, de aggro ellen nem annyira.

(#42917) DaveNo1 válasza saen (#42916) üzenetére


DaveNo1
veterán

Ez sose lesz jó amíg a paladinban nincs erős laphúzás, lay on hands nem olcsó és boardot sem ad többi meg nagyon erőltetett. Drakehez nincs elég spell, cultmasterhez kell a nagyobb board, az acolyte meg rossz paladinba

You are not prepared.

(#42918) h3lios válasza KaraDani (#42915) üzenetére


h3lios
addikt

Amaz deckje akkor jobb. A streamen elég szépen működött neki, dupla healbottal túlélés megy, valamint futtat 2 equality-t és 2 pyrot is.

Nála 2 Anyfin volt és működött is. Az elsőt lehet boardcontrol-ra használni, mert a chargerek jól tudnak takarítani. Mondta is, hogy az első Anythin Meh kategória (mert csak a két fajta chargert és a warleadereket futtatja), a második pedig a potenciális Lethal-hoz kell. Ezen felül futtat 2 db. Cult Master-t, amivel szépen tudja húzni a lapokat (muster után). Neki nem volt gondja sem a laphúzással sem a 2. Anyfin-el. Akkor fogták meg, ha nem tudott boardot takarítani, vagy full face deck jött szembe. Azok ellen egyszerűen lassú ez a koncepció.

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#42919) saen válasza h3lios (#42918) üzenetére


saen
veterán

Savjz is legalább két napig tolta, próbálkozott ő is sokmindennel. Nem top deck, legalábbis még nem. Emellett az is elronthatja a kombót ha az ellenfél murlocozik. Pl egy sima midrange pala a murloc knighttal mindenféle vackot kap, teljesen elrontja az otk-t.

(#42920) h3lios válasza saen (#42919) üzenetére


h3lios
addikt

Hát nyilván nem 1 top tier deck. :D Mindenesetre megfelelő szerencsével és kezek között lehet vele haladni.

B-tag: H3lios#2825

(#42921) fogtunder válasza saen (#42919) üzenetére


fogtunder
nagyúr

nem feltétlenül rontja el, inkább izgalmasabbá teszi :D

I hate morning people. And mornings. And People.

(#42922) F-ECT$ válasza h3lios (#42918) üzenetére


F-ECT$
titán

A legtöbb agro / tempo deck T7-8 körül lethal. Amiket leírtál, ahhoz 10-12 körig kellene jól húzni. Fun, ha összejön, de nem elég konzisztens a deck.

Dive ever, work never.

(#42923) whitezo88 válasza h3lios (#42920) üzenetére


whitezo88
nagyúr

hát de hol. Lothart is néztem, valamelyik nap tolta vele, semennyit se haladt vele. Climbre max magad szórakoztatására jó. Amaz is előbb mondta, hogy nem jó deck.

(#42924) saen válasza h3lios (#42920) üzenetére


saen
veterán

Mondjuk egy control priestet nagyon csúnyán lehet vele büntetni. Ügye az nem rushol le, simán lehet 30-ról 0-ra ütni ha összerakod a kombót.
Kolentot kérték valamelyik este, hogy játszon ilyet, ő csak annyit mondott, hogy ő most csak olyan deckeket hajlandó játszani, aminél van esély, hogy versenyre viszi, mert most kevés ideje van és sok a verseny. Ez azért sokat elmond a deck erejéről :D

(#42925) NyxNyxNyx válasza saen (#42924) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Zetalot játszott ellene múltkor. Entombot elnyomta a legend murloc-ra, így az nem éledt újra. Az első Anyfin-t még túlélte emiatt, de a második ellen már semmit nem tudott csinálni. Volt a deckjében 2 deathlord, 2 belcher.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#42926) h3lios


h3lios
addikt

Kíváncsi vagyok mi a véleményetek Rafaam-ról. :D
Szerintetek fogjuk majd látni a competetive paklikban vagy teljes feledésbe merül majd ?

Utólag vicces lesz visszanézni a véleményeket, hogy kinek mennyire volt igaza.

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#42927) saen válasza h3lios (#42926) üzenetére


saen
veterán

Az én véleményem nem mérvadó, de több streamer is nagyon erősnek nyilvánította.

(#42928) whitezo88 válasza h3lios (#42926) üzenetére


whitezo88
nagyúr

Sokak szerint egy rosszabb Nefa, de amíg nefa hiába ad kettőt, adhat szart is, ez csak jót ad, ami kell. A flood spell és a szuperKings lesz a két leggyakrabban használt szerintem. És ugye ellen nem tudja, mit választottál, muszáj lesz mindhármat körbejátszania.

Elise is érdekes lesz, Reno lockba szerintem elfér, abban úgyis sokat kell húzni.

(#42929) h3lios válasza whitezo88 (#42928) üzenetére


h3lios
addikt

Reno lockban tuti nem játszanám, counter Reno ellen, mert több egyforma legendet is kaphatsz a pakliba.
Illetve gambling az egész, mert ha telepakolja a kezed pagle kategóriával akkor aztán cseszheted az endgamet, nem tudsz reagálni az ellenfél lapjaira és csak futni fogsz a board után.

Rafaam pedig 1 sokkal OP-bb Nefarian, Yserához is hasonlíthatnánk, mert az is átlagban csak 1-2 lapot ad. Nem nagyon van olyan hogy sokat megél.

B-tag: H3lios#2825

(#42930) DaveNo1 válasza whitezo88 (#42928) üzenetére


DaveNo1
veterán

Ysera helyettesítője lehet, de beférhet minden olyan deckbe ahol nincs befejező lap.

You are not prepared.

(#42931) KaraDani válasza whitezo88 (#42928) üzenetére


KaraDani
addikt

Elise fun lesz, már várom az első poén videót amikor az értelmes kezedből hirtelen, nat pagle, chow, tinkmaster stb lesz :D

(#42932) h3lios


h3lios
addikt

Aztarohadt. :D Amaz a 2. boss ellen küzd, hát nem kicsit beteg és ez még csak a normál mód, mi lesz a Heroic ?! :D Már most látom, hogy kitépem az összes hajam.

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#42933) NyxNyxNyx válasza DaveNo1 (#42930) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Yserát két deck játszik, Priest és Warrior. Előbbiben klasszisokkal jobb a Ysera, Warriorral meg nem játszok de a Ysera nagyobb valószínűséggel ott marad.

-Control deck-ekben nem tudom elképzelni, mert ez a lap kétszer veszi el a teljes körödet amikor nem tudsz reagálni a fenyegetésekre. (kivéve a 10 * 1 dmg lap, mert az maga a reagálás, de 10 manáért nem feltétlen elég)

-Lehet olyan midrange deck, ahova befér, mert ha board előnyöd van, akkor azért mocskos erős.

-Agro deck-ben ugye nonsense.

Én összességében nem hiszem, hogy sokat fogjuk látni.

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#42934) oba


oba
addikt

szembe jött velem egy fatigue priest... elmennek ezek a büdösbe... :)

(#42935) KaraDani válasza oba (#42934) üzenetére


KaraDani
addikt

Bárcsak ilyenek jönnének szembe, és nem secretfos, secretfos, fastdruid, secretfos, fastdruid... Fura egy nap van ma eddig.

(#42936) salaam


salaam
senior tag

Elkészült a negyedik is :))

(#42937) XP NINJA


XP NINJA
őstag

Ma leültem kicsit FaceHunterezni, rank 18-ról rank 12 vévig veretlenül streakben. :D
Eddig a DragonPriestek vertek el, de most szerencsére nem jött. Viszont van helyette új druid, Echoing Ooze-zal, azok ellen necces, és az is vetett véget a streaknek :)

[ Szerkesztve ]

(#42938) KaraDani


KaraDani
addikt

Eddigi legdurvább missed lethalom:
Malylockkal freezemage ellen, ami ugye kb tök sima. Kezan nem jött, egy secret volt neki fent nekem korrekt board lent, ő még majdnem max hp-n volt, secret teszt után kiderül, hogy csak barrier. Köv kör lethal nála. Malygos 7 mana, corruptor 3, van két 0-s darkbombombom, szépen kiszámolom épp kijön -1 hp-ra. Elütök mindent arcba, majd levágom a malygost, és eltolom a két darkbombot, enemy 2-hpn. Realizálom, hogy full boardom van bakker nem tudom lerakni a corruptort. Sebaj, van egy 0-s mortal coil kinyírok valamit, lerakom, és akkor esik le hogy malygos volt az utolsó dragon a kezemben :DDD Majd ezután ránézek a kezemre, és ott csücsül egy 0 manás power overwhelming is a pedlerből :))
A kapkodás gyümölcse, van abban valami, hogy lifecoach gondolkozik :D Legalább kaptam egy rematchet rögtön a sráccal, azt megnyertem.

(#42939) Gyuri27


Gyuri27
félisten

De ő turn 1-n is ropéig gondolkozik mikor 1 1 manás valami van a kezében. :DDD

Amd - Radeon - Ryzen

(#42940) SLYM válasza salaam (#42936) üzenetére


SLYM
veterán

;)

(#42941) KaraDani válasza Gyuri27 (#42939) üzenetére


KaraDani
addikt

Ő meccs után is képes ropeolni :D Pár napja néztem pont, csúnyán kikapott egy priesttől, felhúzta magát rajta, kb 2 percbe telt mire sikerült értelmesen beszélnie, először jajjgatás majd néma csend :D [link]

(#42942) dejaris válasza KaraDani (#42941) üzenetére


dejaris
addikt

Imadom :DDD

(#42943) F-ECT$


F-ECT$
titán

És kinyílt. Pogchamp.

Dive ever, work never.

(#42944) KaraDani válasza KaraDani (#42938) üzenetére


KaraDani
addikt

De legalább amikor secret pala jön, állat ez a malylock ha bahúz az ember mindent. Tökéletesen húzott végig, T5 hellfire clear peddlerből 1 manás vacak le, T6 megjött mc -> BGH, T7 boom -> BGH, T8 tirion, owl trade, T9 concede :D

(#42945) saen


saen
veterán

Ez az utolsó szárny mekkora szar lett. Tisztára, mint a brawlok, csupa random hülyeség...

(#42946) saen


saen
veterán

Ma paladin küldit kaptam, kipróbáltam a Silentstorm féle új secret paladint. Az első meccsen áldozatul estem egy aggro shamannak akinek elég tökéletes keze volt, utána viszont zúztam keményen. Mindhárom meccset hatalmas fölénnyel nyertem, ellenfelek azt se tudták, hogy mi van. Utóbbi időben nekem a hagyományos listák nem működtek, talán érdemes kipróbálni.
[link]

(#42947) saen


saen
veterán

Strifecro twitter üzenetén jót kacagtam:
"Accidentally hit legend with face hunter testing desert camel, never got desert camel, just leper gnomes ;("

Szeretnék én is véletlenül legend lenni :DD

(#42948) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Meglett a heroic az utolsó szárnyon, ez kicsit szenvedős volt, leginkább az 1. és a 3. boss az undorító random portál miatt.

Első bosson azért buktam egyszer mert két deathlordomra kapott a portálból egy mass dispelt, utána meg következő portálból egy doomhammert és benukolt...és még volt jó pár hasonló szitu.

Második boss elsőre meglett, nem nehéz csak némileg küzdelmes.

Harmadik hasonló random fos mint az első, nálam lehet bebugolt, mert utolsó 5 körében nem rakott ki semmit ami elég érdekes volt ezért nyertem.

Negyedik boss meg harmadikra lett, ez viszont fun fight, és tetszenek az artifactok benne. Remélem következő kiegészítők hoznak sok érdekes discoveres miniont/spellt ami hasonló artifactokat fedez fel.

You are not prepared.

(#42949) bepe79


bepe79
addikt

Sziasztok!

Olvasgatom néha a topikot, még kezdő vagyok, és sokszor a felét nem értem a sok rövidítésnek és stratégiának, amiket írtok. A blackrock és a naxx eleje van meg (pár szárny) nekem nyitva solo adv.-ben, és az új explorers (loe) kiegből is megcsináltam az első két szárnyat (telefonon, mert csak telefonon játszom, bár lehet, hogy egyszer felrakom a PC-re is).
Most tervezem nyitni hétvégén a loe 3. szárnyát, ha meglesz a 700 arany, mivel csak azt invesztálok bele, igazi pénzt nem. Ezért csinálom a napi questeket rendesen, így hamar összejön a szükséges aranymennyiség. A pala decekm az én szintemen már viszonylag jónak mondható (rank 18-17-ig már lementem vele, tudom, hogy az nálatok 0, de dolgozom az ügyön, hogy jobb legyen :) ), + most fejlesztgetem a Hunter deck-emet, az icy basic deckjéhez képest sok mindent csiszoltam, és sokkal többet is nyerek vele, ma már pl. egyhuzamban 2-3 meccset, ami nálam hunterrel nagy szó. Beleraktam pl. a kör végén IMP-ket szummonáló kártyát, a beast summonosakat, mivel többnyire beast-es paklim van, aztán azt a 3 manásat, amelyiknek nő az attack-ja, ha meghal egy friendly beast kari (lap). Mivel a silence-es owl még nincs meg (és az must have lenne Hunter pakliba), ezért helyettesítettem a zöld fiolás kígyóval, ami azonnal öl mindenféle karit, ma vertem le pl. egy 1x-es attack-es, és szintén tizen-x-es HP-s tauntját valamelyik másgusnak vele, és nyertem is a végén, ha az nincs, akkor végem van, mint a botnak. Aztán belekerült a Maexxna, mivel az a solo adv-ből megvan szerencsére, az is sokszor kihúzott már a pácból. Benne van még a Highman of Savanna vagy micsoda, ami deathrattle-ös és summonál 2 hiénát, ha meghal, meg a 3/5-ös taunt is, ami szintén dr-es, és egy másik tauntot summonál, ha meghal. Szerintetek is ezek kellenek bele, vagy miket raknátok még Hunter pakliba?

Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn

(#42950) DaveNo1 válasza bepe79 (#42949) üzenetére


DaveNo1
veterán

Midrange hunter

Dreadscale nem kell bele (talán a srác a paladinok miatt rakta bele), helyette mehet 2. webspinner, vagy 2. houndmaster esetleg az 5/5ös láthatatlan tigris.

2 bear trap helyett én inkább 1 bear trap 1 explosive trapet használnék a flood deckek miatt.

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.