Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Házimozi belépő szinten (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-09 14:43:01

LOGOUT.hu

Házimozi belépő szinten

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#72613) VoidXs válasza Khaosz55 (#72604) üzenetére


VoidXs
Topikgazda

Az emberek többsége ezt szereti (több mély, kevesebb magas), csak sokakban az a torz kép él, hogy ha ő ezt szereti, akkor biztos ez a valóság. Valaki meg elismeri, és azt a görbét használja, amivel ez kiteljesedik.

#72608 proci985: Egy AVR végfokjából sosem jön ki 16 bit, max az előfokából, az is az X8500H környéki kategóriából, de inkább felette. Amíg ez a helyzet, még elméleti síkon sem aggódnék miatta.

#72611 Quqesz: Jajj már, ne fussuk le a klasszikus hifis köröket, mint a "biztos szar a rendszered", "biztos nem zenélsz", "biztos nem hallottál még eleget"... Mintha ez kellene ahhoz, hogy valaki meg tudja mondani, hogy mi tetszik neki.

#72612 Gino20: Nagyon sokszor kiderül, hogy ezek a tapasztalatok olyan ezer éves dogmára alapszanak, amik már egyáltalán nem állják meg a helyüket. Akiben már rengeteg évnyi hibásan felépített tapasztalat van, az dogmák alapján, előítéletekkel hallgatózik/ad véleményt. Mint amikor attól visszhangzott a fórum, hogy a Klipsch mennyire lassú egy zárt SVS-hez képest, aztán csak akkor engedtek a berögződésből, amikor megjelentek a mérések, hogy a Klipsch 4x gyorsabb, akkor már csak a szokásosra futotta, miszerint a mérések nem érnek semmit. Hát persze...

[ Szerkesztve ]

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Házimozi belépő szinten (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.