Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#86464) #81556480 válasza negyven2 (#86454) üzenetére


#81556480
törölt tag

Szerintem meg az RDR eleve olyan más színvilágú, hangulatú játék hogy akármilyen jól is néz ki, nekem a gta színesebb, másabb. tehát nem is működhet ez a "rdr grafika" gta-ban . Tudják majd ők mit kell átemelni, fejleszteni , hogy feldobják a GTA-t , de semmiképpen sem az RDR köntösét fogják ráhúzni. - véleményem szerint- teljesen más a két irány. Még a Max payne 3-hoz ( ugye az is rage motor) is jobban hasonlít a GTA.

Szerintem a mesterséges intelligenciában fognak nagyot lépni az új kiadással az eddigi hírek alapján.

Én egyébként teljesen elégedett vagyok a GTA kinézetével. Nem hiányzik hogy lépjen előre egy óriásit, aztán évekig ne is tudjam futtatni rendesen ( most gyengétől az erős gépig azért egész szépen ki lehet hajtani, pár apróbb módisítással, nem drasztikus változással is tudnának rajta még szépíteni ha már csak pár egyszerű graf modból indulunk ki) . Ez a szint nekem teljesen okés, viszont csomó minden másban dobhatnak óriásit amitől megvennék az összes gta kedvelőt kilóra. Átemelnék bármelyik más gta mapját bővítésként ebbe a grafikába simán többet érne mint a 8 éve ismert mapot felgrafikázni meg csicsázni. Én egy jó ideje azt mondom GTA 6 nem lesz egy darabig, hanem ez fog most elindulni egy másfajta irányba . ( ennek előszele volt a kiszivárgott gta iv kép korábban, meg mikor azt nyilatkozta az egyik tulaj hogy sosem álltak még ilyen közel egy gta univerzum létrehozásához - ebből gondolom, de ez csak az én agymenésem).

#86457AsakuraDave Nekem 75hz monitorra van belőve, és a sztori az eléggé atomstabil. Online is, amíg egyedül vagyok( más játékosokkal főleg kapcsolati problémák miatt esik be) . Én mondjuk csak sima full HD-ban játszom, 1070-el, de azt amit mondasz nem tapasztaltam nagyon. Esetleg próbáld meg hogy kikapcsolod a növényzetet. Hátha az a gond.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.