Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wihay
tag
Üdv, singelben fura FPS drop jelentkezik este.
Nappal megvan a fix 75 FPS mindenhol ( Mivel 75 Hz-es a monitor, ezért RiveTurnerben be lőttem hogy 75 FPS legyen a maximális nah..)
- De amikor be sötétedik a játék, tehát éjjel elkezd dropolni 40-30 FPS-re amit már nagyon érzek és elégé elvesz az élményből..- Esetleg melyik grafikai beálitás lehet a ludas, ami elégé eszi ilyen helyzet? Ha a Shadow mittudomén AMD CHS-le van állítva, + a Textúra minőség Nagyon magason van??
Megjegyzem: 900p-ben gémelek, a gépnek pedig vinni kellene: R3 2200 - / 3500 Mhz - / 16 DDR3 3000 Mhz memória / RX 470 1270 Mhz..Köszi szépen a segítséget, respect mindenkinek és csak előre!
-
Mizol29
senior tag
-
SkyLine3000
addikt
Nálam nincs droppolás. A noti stabilan tartja a 25-30 közti fps-t.
Mondjuk a víz very high-on van, plusz a fű is high-on. Ha vizet levesszük legkisebbre, nem lesz gáz látványilag? Még nem próbáltam.[ Szerkesztve ]
-
Mizol29
senior tag
válasz SkyLine3000 #74159 üzenetére
Vannak neten szemléltető képek videók a grafikai beállításokról. Ha vizet leveszed normalra akkor is szépen néz ki. Igazából csak akkor látod a különbséget, ha egymás mellett látod mondjuk képen, hogy egyik normal a másik meg high, de még így is épphogy látod az eltérést. Ha játszol semmit nem veszel észre belőle. A füvet meg kötelező levenni normalra mert még a legizmosabb gépeket is megfekteti. Látványosan több fps-ed lesz főleg városon kívül ahol sok a növényzet és fű.
-
szTotyy
őstag
válasz SkyLine3000 #74159 üzenetére
Sivatagban szinte észrevehetetlen a különbség.
A fű visszavételével viszont jó sokat nyernél. -
SkyLine3000
addikt
válasz Mizol29 #74160 üzenetére
Anno néztem sok ilyen összehasonlító videót, de már nem emlékszem rájuk. Lehet, lejjebb veszem őket. Mondjuk így sem szaggat, meg droppol a játék. Olyan egyenletesen átlagos a sebessége. Amikor vidéken a zanócásban bóklászok, ott sem veszem észre, h lassulna a cucc. De kipróbálom, mi van, ha a vizet és a füvet lejjebb veszem.
(#74161) szTotyy: Ja, egy Gta Sahara verzióban nem sok vizet (füvet) zavarna.
-
Mizol29
senior tag
Nem a gépeddel van a gond sem a procival. A tiednek is simán kellene vinnie gond nélkül minden körülmény között. Gondolom ismerős régebbről az a kedves női hang az NVIDIA szóval Szerencsére mostanában egyre több játékot optimalizálnak ryzenre. Már nem csak Intel és Nvidia létezik hálistennek. És az idő múlásával pedig a sok mag sok szálat is szépen ki fogják használni a játékok. A GTA meg hát így sikerült.
-
CactuS
Arcképgyáros
Én 2700X + RX580-on tolom WQHDban, de ilyen esti belassulást én nem láttam, nem emlékszem rá. Én 7700król mentem 2700X-re és nagyon jó döntés volt. A tököm tele volt azzal, hogy meló közben thermal throttling-ozot egy elég erős léghűtés - rendszer - mellett is. Sokat zabált még húzás nélkül is, egy csomót kellett tökölnöm, mert automata értékeken fagyott terhelés alatt. Delidelni meg nem akartam egy akkor 130k-s procit, azért, hogy normálisan működjön. Részemről, ha eljön az ideje - még nem érzem, hogy kéne -, akkor jön az újabb 7-es Ryzen (főleg, hogy ahogy olvastam a 8as K szériában is lámaköpet került a mag fölé).
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
ETOM
addikt
Nem valami jó a szerver ma
-
the_mad
aktív tag
válasz CactuS #74167 üzenetére
Van a közelemben i3 és i7 is a nyolcas szériából. Elég korrekt hőmérsékleten mennek.
Ha misztikus dobozt pörgetek, akkor kiakad a játék. Karaktert nem lehet mozgatni, nincs semmilyen menü, csak a kamerát lehet forgatni. Mondjátok, hogy veletek is megtörtént már.
Kezd frusztrálni, hogy 2 óra játék alatt 6x kell újraindítani a játékot, mert kidob, kifagy, bugzik..“God made men, but Sam Colt made them equal.”
-
MaxxDamage
félisten
válasz the_mad #74169 üzenetére
Megint valami nem jó?
Ma tettem újra (sikeresen) a gépet, mert új SSD-t dobtam bele és most szedi a gamet a Steam lefelé. nV driver is a 441.08 verzió.
Kivi leszek mi a helyzet◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
the_mad
aktív tag
válasz MaxxDamage #74170 üzenetére
A szokásos NV driver hiba miatti kifagyás. A misztikus doboznál ez már a 2. ilyen eset. Az a baj, hogy eddig összesen 2x pörgettem ki. :D Gondolom harmadjára is ez lenne a végeredmény. Ezért is érdekel, hogy csak nekem gajdul meg ilyenkor, vagy találkozott valaki más is ilyesmivel?!?!
“God made men, but Sam Colt made them equal.”
-
MaxxDamage
félisten
válasz the_mad #74171 üzenetére
Én is tapasztaltam korábban és a (#74149) leírtak szerint azzal semmi gondom nem volt, így ha a jelenlegivel gondok lesznek, akkor megy vissza az amivel jól ment.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
ETOM
addikt
válasz MaxxDamage #74172 üzenetére
Open Issues in Version 441.08 WHQL
Windows 10 Issues
[Grand Theft Auto V]: The game frequently crashes. -
MaxxDamage
félisten
Akkor remek!
Azt javaslod, tegyem fel majd a 436.48-at?Mi a különbség drivernél a "Sima" és a "DCH" verzió között?
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
ETOM
addikt
válasz MaxxDamage #74174 üzenetére
Amint kifagy én az idegbajt elkerülvén felraknám azt amivel jó volt. (amíg nem javítsák ki)
-
Kiskokó
veterán
Mától van RDR2 PreLoad.. szerintem a GTA-s kapacitásból is lecsapoltak a sok vásárlónak mint én is aki 12mbal csak de stabilan töltöm az RDR2-t.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
MaxxDamage
félisten
Fényerőt ha első indításnál nem jól állítom be, azt hol lehet már korrigálni azután?
-
ot93
senior tag
van valami módszer, hogy a single karakterek ne vegyék vissza a "gyári" ruhájukat? állandóan vissza öltöznek
CRF300L
-
maximilian4
addikt
Van olyan aki marad GTA-zni? :D
Maxi
-
Segal
veterán
válasz maximilian4 #74182 üzenetére
te
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
MaxxDamage
félisten
Én akár még játszottam volna, de a "Brightness" értéket nem lőttem be jól és most nem tudom hol be állítani és így nem sokat látok (olyan sötét a kép)
Így marad a TV , holnapig talán kapok tippet, hol állítsak rajta.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Heller2
aktív tag
válasz MaxxDamage #74184 üzenetére
Egyébként, ha a setting-be belépsz, ott display, brightness és ugyanazat a "csúszkát" dobja be mint első alkalommal.
GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
MaxxDamage
félisten
válasz Heller2 #74185 üzenetére
Online játék közben én ilyet nem találtam, Settings részt átnéztem fullra.
Na majd ránézek ismét. Köszi!◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
lohn
tag
Én, amilyen skót vagyok, a GTA V-öt is csak akkor vettem meg, amikor először lement az ára 20 euróra
https://www.youtube.com/channel/UCgMa4yBZEp-ALnsqH_ZtvrA
-
ETOM
addikt
-
veterán
Van:
- Szeretem a GTA-t
- Utálom a vadnyugatot
- Utálom az időpazarló játékokat, ahol hosszú kilométereket kell lovon megtenni, nekem kínszenvedés volt a gta míg nem lett opressorom.
- Soha semmilyen körülmények között nem fizetnék egy játékért 60€-t, még 30-at se
- A GTA-t akkor vettem meg mikor 11 GBP volt GOG-on.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Segal
veterán
válasz rasotamas #74189 üzenetére
de csak 59.99 volt a gta kezdéskor
Nyilván nem sok értelme van a mai világban sokmindent megvenni első nap (előrendelni meg főleg) mert egyre több alkalommal kapnak leakciózást már az első hónapban a játékok de azért ha valami nagy kedvenc akkor szerintem arra ne sajnálja az ember a pénzt.
Én pl a doom eternal-ért még a 90-et is befizettem előre. Igaz a pofátlan halasztásuk végett refundoltam is azóta de nem volt tervben. Tehát nem azért kértem vissza a pénzem mert bejelntették hogy késik hanem azért mert 1 hónappal a megjelenés előtt halasztották el kb fél évvel, ami nem a jaj bocsi becsúszott egy hiba kell még 2 hét hanem a pofátlanul tudták előre kategória."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
CactuS
Arcképgyáros
+1, én is így gondolom. Nem sok játékot veszem meg 0day, előrendelést meg nem is tudom mikor adtam le utoljára (talán sok éve az egyik Wow kiegre). GTAba későn érkeztem, sajnálom a kimaradt hónapokat, éveket, mert az eleje még pörgősebb lehetett anno, ezért is vettem meg 0day az RDR2őt.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
MaxxDamage
félisten
Pontosan!
Be is állítottam, köszi!◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
SkyLine3000
addikt
Én is. Biztos nem fogok adni egy játékért 20onX ezer forintot. Meg aztán kurva sok az a 150gb, vagy mennyi. Nekem a dokuk, fényképek gyűlnek folyamatosan és köll a hely. Néztem jópár videót a rdr2-ről, de egyenlőre nem szippantott be a gém, pedig nem vagyok ellene a vadnyugatnak. Anno pl nagyon szerettem a Desperados játékot.
Ha végzek a gta5 story-val (tegnap berepültem a térképet, mert a nyüves support szart sem ért), most folytatom, ahogy van esténként időm. Ha végzek, lehet online-ozok kicsit.
Meg ha az embernek családja van, meggondolja 2x is, hogy mire ad ki 20 ezreket. A gyerekek sokkal több pénzt visznek el, mint a játékok...
Arról nem is beszélve, h valszeg a rdr2 csak kínlódna, vagy el sem indulna a notimon.[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
Lehet gyűjtögetni újra ! PEYOTES ARE NOW ACTIVATED IN, itt a videó !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest