Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#74301) CactuS válasza Kiskokó (#74300) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Szerintem mehet külön az RDR2.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#74302) #81556480 válasza CactuS (#74301) üzenetére


#81556480
törölt tag

Te nem tudod mi az a discord? Annyi csatornát nyitsz benne amennyit kb akarsz. Külön szervert létrehozni nagyobb baromság mint a sokadik topikot itt. Max át lehetne nevezni PHHU discordra. Ugyanúgy mint a Crew is használható ugyan az ( bár rdrben nem úgy működik, nem nagy van értelme)

(#74303) Kiskokó


Kiskokó
veterán

Laci! GTA-sok és RDR2- sök!
Discord itten!
https://discord.gg/6SY8Uqy

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#74304) MaxxDamage válasza Kiskokó (#74303) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Köszöntem, csatlakoztam! :R

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#74305) LP700-4


LP700-4
tag


Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne a játékkal, hogy amióta kijött a rockstar games launche azóta nem akar elindulni a játék. Próbáltam már az újratelepítést, vírusirtó kikapcsolásától mindent, de nem akar menni. Ezt a hibaüzenetet dobja fel és kilép a launcherböl: ( the rockstar game launcher exited unexpectedly. )
Valakinek volt hasonló problémája és talált megoldást rá?
Előre is köszönöm a segítséget!

[ Szerkesztve ]

Privátra illik vissza írni... ༼ つ ◕_◕ ༽つ

(#74306) Plata válasza LP700-4 (#74305) üzenetére


Plata
félisten

Nekem is ezt dobja fel,csak RDR2-nél.

(#74307) LP700-4 válasza Plata (#74306) üzenetére


LP700-4
tag

Az elég kellemes, akkor mr. rockstarnál lehet a baj.
Csak kicsit szívás, mert szeptember óta nem tudok játszani vele.

Privátra illik vissza írni... ༼ つ ◕_◕ ༽つ

(#74308) Zsoxx válasza LP700-4 (#74307) üzenetére


Zsoxx
senior tag

A support mit javasol?

(#74309) zolcsikauj válasza LP700-4 (#74307) üzenetére


zolcsikauj
tag

sziasztok!Elolvastam rd fórumot is végig,sajnálom akiknek nem indul a red.Érdekes nekem a launcher elött voltak belépési problémáim,épp ezért majd egy évig szívtam vele.Social ablakban hibaüzenet.A launcher nekem az ellenkezöjét adta,azóta gond nélkül elindul.Akkor ez most hogy van?Kiskoko másik fórumon írta hogy nem mindig a Rockstar a hunyó.Hát szerintem meg Alap lenne legalább egy tájékoztatás ,hogy hé marhák miket hogy kell állítani meg frissíteni.apropó frissítés.Jól néznék már ki ha pl az 5 évvel ezelőtt megvett kedvenc játékom nem indulna mert azóta 90 szer frissült minden.Vagy ha újrarakod a géped akkor is gebaszolni fog az illesztőfrissítéssel?Nem mindegy neki hogy 350,12 vagy 314?Leszedtem az összes illesztőt a videokariról direkt.A gta 5 úgyis elindult.Épp az elöbb .Sztem nem a ti hibátok ha nem indul.Ezt bemásolom a másik fórumba.

[ Szerkesztve ]

(#74310) LP700-4 válasza Zsoxx (#74308) üzenetére


LP700-4
tag

A driverek frissítését javasolta és a játék fájljainak épségének az ellenőrzését, de ez nem oldotta meg a problémát, mivel ezeket vagy 1000x megpróbáltam mielőtt ők ezt javasolták volna, így elengedtem a supporttól való segítségkérést.

Privátra illik vissza írni... ༼ つ ◕_◕ ༽つ

(#74311) CactuS válasza LP700-4 (#74305) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Próbáltad már, hogy kilépsz a fiókoddal az Rockstar kliensből és újra bejelentkezel? Ha steames, akkor nekem csak úgy indul, hogy kilépek a futó Rockstar kliensből, steamen indítom és az indítja el a Rocstar klienst.

zolcsikauj: Felesleges a hőbörgés itt is és az RDR2 topikban, ne másold be. Tudod, rengeteg kombináció van a PCk esetében ha a hardvereket nézzük, nem lehet mindenkinek személyesen fogni a kezét, hogy neked mit kéne tenni. Nem kéne fordítva ülni a lovon. Ha minden a legfrissebb - bios, driver -, esetleg a AVben is a kivételekhez van adva, akkor jó eséllyel megy a játék. Ezek a dolgok a user felelőssége, nem a Rockstaré. Ha nem megy ezek után sem, akkor lehet írni a Supportnak, hogy tudjanak róla. Másrészt előfordulhat, hogy a VGA gyártó a hunyó, lásd anno A GTA V és az R380as radeon vergődését, vagy nemrég az nvidia problémákat. Ezekhez semmi köze az RSnek.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#74312) zolcsikauj válasza CactuS (#74311) üzenetére


zolcsikauj
tag

Kicsit meg kellene próbálni más szemszögböl is nézni.Nem vergődésnek szántam hanem megpróbáltam kicsit szemlélteni a lényeget.Egy közel 30 ezres szoftvertől elvárnám hogy a telepítés alatt autoamtikusan elintézze ezeket ne kelljen az átlag felhasználónak olyanokkal foglalkozni amivel egy átlagos felhasználó el sem bír.Ráadáasul semmi baja az nvídiának minden játék tökéletesen működik vele csak a Red nem .Soha semmilyen játék nem igényelt chipsetfrissítést.A másik az visszatérve arra hogy milyen kényes igényei vannak a Rednek.Még jó hogy nem vettem meg.Eredeti win 7 ről frissítettem win 10 re.A fórumon javasolt hivatalos nvidia oldalról tehát azt a linket használtam amit javasoltak ott,akartam a 441.12 es frissítést telepíteni nvidiamra.Erre azt írja a telepítő hogy nem jó a windowsom verziója.Win 10 64 bites professional.Ha egy játék feltelepítése ilyen nem várt nyügökkel jár az a játék nekem felejtős.szép kúlúráltan írtam le az igazságot semmilyen hőbörgés nincs benne és nem is volt.A játék arról szól hogy feltelepítem és játszok.Eleget teszek az elvárt gépigénynek és kész passz.Ha ez hőbörgés akkor sajnálom.Én vagyok a vevő ők vannak értem nem én értük.

[ Szerkesztve ]

(#74313) Triathlete válasza zolcsikauj (#74312) üzenetére


Triathlete
senior tag

Konzolt kell venni, és megkíméled magad az idegbajtól.

KovacsK85 / Kovács Krisztián

(#74314) Daw93 válasza Triathlete (#74313) üzenetére


Daw93
senior tag

Ebbe is van valami, de a kontrollerek meg a fifán és autós játékokon kívül semmire nem valók. Plusz az fps meg a grafika nem ugyanaz. Plusz fizessél külön h online játssz ami nekem elég felháborító.
Lazulgatni elmegy egy konzol de rendesen játszani én nem tudok vele.

GTA Online: Daweee93

(#74315) zolcsikauj válasza Daw93 (#74314) üzenetére


zolcsikauj
tag

de most tényleg srácok szerintetek hőbörögtem?Csak szépen leírtam a tapasztalataimat.Lassan rendszergazda tanfolyamot kell elvégezni ahhoz hogy egy játék megfelelően működjön a gépemen.Ráadásul a legalább 20 hozzászólóból a 90 % -nál problémás az egész.Most rakjak rá másik windowst mert a drivernek nem jó ez.Az rda nak meg csak az jó?Kell nekem professionalt használni.Bennem a hiba belátom.

(#74316) satee76


satee76
aktív tag

Ott a pont :C

(#74317) Triathlete válasza Daw93 (#74314) üzenetére


Triathlete
senior tag

Mégis vannak akik egész jól boldogulnak rajta. De most nem erről volt szó, hogy mire megfelelő.
Van, hogy tényleg a program hibás, de legalább annyi embernek sikerült elindítani mint aki szenved vele. Lehet mindent jól csinált, csak tele van f*sva minden fancy cuccal a gép és valami megakasztja. Tudom. én is ilyen voltam, most már minimálon vagyok, és nekem is kellett még tornáznom vele tegnap. Aki meg nem szerei ezt a lakossági hekkerkedést annak való a konzol szerintem.

KovacsK85 / Kovács Krisztián

(#74318) Daw93 válasza Triathlete (#74317) üzenetére


Daw93
senior tag

Én csak arra reagáltam, hogy a konzol a pc-t egy az egyben nem tudja helyettesíteni. Mindkettőnek van előnye és hátránya.
zolcsika: nem ellened irányult, veled is egyetértek részben. Nekem a Forza horizon 4től gurult el a gyógyszerem, amikor is folyamat eldobálta a hálózatot, úgy hogy se a nettel se a gépemmel nem volt gond. Nekem kellett mókolni vele, hogy jó legyen. És én is azon rageltem, hogy kifizetek 24 ezret egy játékért ami alapjába véve nagyon jó. Viszont a saját szerverével nem tud kommunikálni rendesen a és nekem kellett a powershell-ben gépészkedni hogy úgy működjön ahogy kell neki. Ami szerintem felháborító.

GTA Online: Daweee93

(#74319) Kiskokó válasza zolcsikauj (#74315) üzenetére


Kiskokó
veterán

Nem volt hőbörgés, bár én sem értem teljesen veled egyet.
A játék nem tudhatja hogy milyen "alapvető" driverek stb nincs fent a gépeden ami mondjuk lehet már 5 éve is kellet volna egy másik játék miatt csak mondjuk te azzal épp nem játszottál.
Amott leírtam hogy DirectX Pack meg AIO , meg Visual C++ Pack stb kellenek.
Nekem ezek nélkül sok játék szenvedett, aztán ezeket nagy nehezen össze kapartam a netről azóta minden játék elindul!

Bár persze a R* is betehetné letöltésbe hogy tuti legyen (bár ennyi erővel minden játékgyártó megtehetné de mégsem"

Viszont kereskedelemben dolgozóként már ne haragudj nem ellened szól és NAGYON SOK MÚLIK a stílustól, hogy mondjuk a problémát ki hogy adja elő, de a "én vagyok a vevő ők vannak értem, nem én értük" felfogást nagyon nem tudom osztani.

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#74320) SkyLine3000 válasza zolcsikauj (#74309) üzenetére


SkyLine3000
addikt

Én meg azt nem értem, mi a szarnak állandóan variálni a launchert?? Amikor feltettem a játékot, simán indítottam steam-ből, oszt csóklom. Az uccsó launcher óta tegnap nekem is dobott ki hibát, de végül elindult a gém.
Amúgy meg ez a "support" semmit sem ér! Hetekig levelezgettem velük a térkép miatt, de hetek múlva is csak odáig jutottam velük, h megkérdezték huszadszorra is, h fennáll-e még a hiba? Há bakker! Mitől a fsztól javult volnam meg, ha nem csináltok semmit! Végül a levelezés érdemi része "véletlenül" el is tűnt. Úgyh bekaphatják! Be kellett repülnöm az egész térképet, h lássak róla valamit.

Mondjuk az is vicces, h az én notim az AMD 7670 1 gigás karival, 1000 éves driverrel simán gond nélkül viszi a gémet egy nyamvadt i3-as procival. (medium, high beállítások) Sosem voltak grafikai gondjaim. Az nvidiával meg látom sokan szpnak. Pedig elvileg nvidiás a gta.

[ Szerkesztve ]

(#74321) zolcsikauj válasza Kiskokó (#74319) üzenetére


zolcsikauj
tag

5 év ??Minden évben újrarakom a gépet ha lassul vagy bármi baja van.Idén februárban raktam újra chipkészlet minden frissült a legújabbra.Az a kérdés fel sem vetődik,hogy az RD grafikus motorja vagy bármije lehet annyira instabil hogy az okozza a problémát?Ugyanis lehet az van hogy nem is a driver legújabbja kell neki hanem az hogy le legyen frissítve azaz a reakcióideje frissités után minden drivernek javul.

(#74322) Kiskokó válasza zolcsikauj (#74321) üzenetére


Kiskokó
veterán

Jó én nem zárom ki hogy azzal van baj bizonyos hardver miatt.
De pl nálam tökéletesen indult és fut még a megakadások (stuttering?) vagy mi is kb 3x volt 4 óra alatt.
Én csak próbálok megoldást találni másoknak hátha, mert saját tapasztalatom volt annó
Volt valami Dead Rising 3 (azóta se játszottam vele) ami az istenért nem akart elindulni.
Ráhagytam fél év múlva megint nem indult valami játék akkor neki mentem az egésznek és beszereztem azokat amiről beszéltem.
Azután elindult a játék a Dead Rising fentvolt még a gépen rányomtam és rögtön indult...
Igaz játszani sose játszottam vele :DDD
Na mind1
Off vége.

ON : Tegnap kimaradt a Napi PP meg a pörgetést is elfelejtettem bassszus....
Mondjuk RDR-ben SC-t lenyitva nem is volt senki GTA-ban :DDD

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#74323) maximilian4 válasza zolcsikauj (#74312) üzenetére


maximilian4
addikt

Én pont ezért játszok vele konzolon. Sosem szerettem pc-n játszani. Egyedül a GTA 5-tel játszok pc-n.

[ Szerkesztve ]

Maxi

(#74324) CactuS válasza zolcsikauj (#74312) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Még mindig nem érted. Senki nem vállalhat - nem is tud - az egyénileg összerakott PC konfigurációkért felelősséget vállalni. Főleg nem egy szórakoztató szoftvert gyártó cég. Hiába szeretnéd, hogy ők fogják a kezed, nem fogják, egyik szoftverkészítő sem fogja. Ahogy Triathlete írja, ha nem akarsz ezekkel vesződni, akkor konzol kell. Az eszmefuttatásodat meg végképp nem értem így, hogy még meg sem vetted, plusz ez itt a GTA V topik.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#74325) LP700-4 válasza CactuS (#74311) üzenetére


LP700-4
tag

Már próbáltam azt is, de sajnos nem vált be.
Nem steames a játék, hanem még anno lemezes formájában vettem.

Privátra illik vissza írni... ༼ つ ◕_◕ ༽つ

(#74326) zolcsikauj válasza CactuS (#74324) üzenetére


zolcsikauj
tag

Teljes mértékben igazad van.Gta 5 topic és nem vettem meg az rd t.Még ez a szerencse.Az én gépemben speciel minden gyárilag lett öszerakva,és a win 10 pro is eredeti.S most szívnék mert az eredeti win 10 pro nem kompatibilis az új nvidia frissítéssel.

(#74327) CactuS válasza zolcsikauj (#74326) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Nem sok köze van ahhoz egy drivernek, hogy az adott oprendszer aktiválva van-e vagy sem és ha igen, akkor milyen úton. Nekem is eredeti a W10 Prom, mégis megy vele. De ahogy korábban írtam volt, hogy a régi 380-as kártyám nem ment GTA alatt, ahogy mostanában az nvidia gyengélkedik. De se a két GPU gyártóhoz, se a Microsofthoz nincs köze a Rockstarnak. W10 ráadásul amúgy is egy rendszergazdai rémálom, a negyedéves frissítések tuti, hogy valakinél valamit elrontanak.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#74328) zolcsikauj válasza CactuS (#74327) üzenetére


zolcsikauj
tag

jó én azt is megértem de akkor az nvidia frissítő miért írja ki hogy az adott op rendszer nem kompatibilis ezért a telepítés nem folytatható?Arről a linkről való ami a topikban volt.A hivatalos Nvidia oldal.Ja az experience is felajánlotta mellette a red játék látható.Ugyanaz az eredmény.Most kérlek tekintsünk már el attól hogy gta topic vagy sem.Rockstar Rocstar.Bármikor előjöhet egy gta 5 frissítés után hasonló probléma.Segítséget kérek nem kötekedni akarok.

(#74329) the_mad válasza Kiskokó (#74319) üzenetére


the_mad
aktív tag

Ezt nem igazán értem, mert a játékok telepítője tartalmazza a keretrendszerek telepítő készletét is és automata felpakolja őket. Tökmindegy hogy klienses (steam, uplay, stb.), vagy lemezes verzió. Végig toltam 100+ játékot PC-n egyikkel sem volt ilyen gond, pedigaz egynegyede tuti melós volt mire elindult.

“God made men, but Sam Colt made them equal.”

(#74330) CactuS válasza zolcsikauj (#74328) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Hát, megoldás az jelenleg nem biztos, hogy van mindenki számára. És szerintem ha lesz is, akkor sem feltétlenül a Rockstar fogja megoldani, hanem a korábban említett cégek. Addig maradnak itt a topikok vagy a külföldi fórumok, hogy ki hogyan oldotta meg.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#74331) Mike válasza CactuS (#74324) üzenetére


Mike
veterán

ha úgy vesszük, ahogy írod is, a Sony fogja (és gondolom a Microsoft is)
biztos lehetsz benne hogy futni fog, az alapgépen is, mindenféle hegesztés nélkül
az is igaz, hogy célhardvert könnyebb programozni

[ Szerkesztve ]

(#74332) Mike válasza zolcsikauj (#74321) üzenetére


Mike
veterán

az rd grafikus motorja nem instabil

(#74333) CactuS válasza Mike (#74331) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Így van, konzoloknál nincs univerzális api, nincs millió hardveres és szoftveres kombináció, csak egy célhardver. :K

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#74334) Mike válasza zolcsikauj (#74312) üzenetére


Mike
veterán

27k-t fizettem a red deadért, pre order, special edition. ha jól emlékszem pénteken volt az indulás. kedd délelőtt vmikor letöltötte. péntek éjjel lejárt a visszaszámláló, és megnyomtam az x-et. semmit nem kellett csinálni ezen kívül, csak az aim asisten állitottam.
rá egy hónapra indult az online, előbb az ultimate majd a special végül a sima usereknek. vmikor január végén jött az első patch, de sok hiba nem volt, inkább a glitcheket szedték ki
innentől mindenki döntse el maga mit gondol erről
lehet mondani hogy mit sztárolom állandóan a konzolt, hát ezért
meg mennyire releváns a véleményem, de az elmúlt egy évben ha összeadom, bőven beletettem 1000 órát az onlineba

(#74335) MaxxDamage


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Most találkoztam olyan játékossal, hogy instant kill-t kaptam tőle és ez volt többször is.
A térképen nem láttam (valami Ice...) volt a neve :W

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#74336) Lorell71


Lorell71
tag

Azért pár milliárdos bevételből futna normálisabb programra is. 2 karakterem van, Borgon végig vittem a storyt, Lorellen kb. félig. Az új launcher óta mind a kettő ugyanott van, félig kész, ráadásul Michaelnek teljesen más kocsija van mint volt, Franklin teljesen máshogy néz ki. Lorellen folyton szinkronizálási hibát dob a felhő és a HD között. Most ezeket honnan szedte? Mért nem lehet rendesen megírni 1 programot?

(#74337) ProgenXL válasza MaxxDamage (#74335) üzenetére


ProgenXL
őstag

És még hány ilyen meg ehhez hasonló lesz sajnos...

Gunner for life

(#74338) MaxxDamage válasza ProgenXL (#74337) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Reportolni hogyan kell? /sose csináltam/
Írjak a Supportnak, vagy mi? :D

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#74339) CactuS válasza MaxxDamage (#74338) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Akár úgy is, igen, kép + videó linkkel vagy ingame a player listából. Bár nem vagyok biztos benne, hogy ez nem csak placebo. :B

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#74340) MaxxDamage válasza CactuS (#74339) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

"ingame a player listából"
Ki fogom próbálni, köszi! :R

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#74341) gabesz123 válasza MaxxDamage (#74335) üzenetére


gabesz123
tag

Az a session halmozottan hátrányos volt. Én peyote-kat gyűjtögettem, op2-vel repültem Chumash fele, a hegy felett, amikor látom, hogy a térképen baromi gyorsan jön utánam vki passzív módban, gyorsan leszálltam és meg is lett a növény, amit be is toltam és kutya lettem (akkor ugye elvileg nem mutat a térképen?). Erre az a (két) csávesz már ott is volt, kint az úton egy autóval(!), továbbra is passzívban és bumm le is lőttek, a falon át. De azok a városban is több embert leszedtek, aztán utánam is jöttek megint, de szerencsére, ahogy passzívban mentem, nem tudtak semmit csinálni. Ezért kell a privát session, már sokszor le lett írva. Én is csak a peyote-val szórakozás miatt voltam publicban. Poén disznóként odamenni a casinóhoz mit sem sejtő játékosokat terrorizálni. :D Főleg akik friss játékosok és fogalmuk sincs erről, hogy mit, miért hogyan; az egyiket perceken át kergettem. :C

(#74342) the_mad válasza MaxxDamage (#74338) üzenetére


the_mad
aktív tag

Csak jelenteni kell. A support idő pocsékolás. Anno a játék saját rögzítőjével felvettem egy-két emberkét, akik teleportáltak, lőttem beléjük 600-700 golyót minigunnal és nem haltak meg, az egyik tuninger mentő autóval száguldozott (szpojler, dollár jeles felni, custom lökhárító stb.), amit ha összetört gombnyomásra javított. Elküldtem a supportnak ezeket. Majd jött egy üzenet hogy ők ezzel nem foglalkoznak, ha valamit akarok, akkor ott a report gomb....

[ Szerkesztve ]

“God made men, but Sam Colt made them equal.”

(#74343) Kiskokó válasza gabesz123 (#74341) üzenetére


Kiskokó
veterán

Ugyanúgy látni a térképen ha állat vagy.

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#74344) Segal válasza the_mad (#74342) üzenetére


Segal
veterán

Anno én is vért izzadtam a supportal amikor lenyúltak tőlem 34 milliót. Az a baj hogy tier1-es emberhez jut az üzenet aki nem tud csinálni semmi drámai dolgot neki a lerázás a dolga. Nehéz eljutni tier3 szintre de ha sikerül akkor már nyert helyzetben van az ember de ahhoz kitartás kell. Egy ilyen teleportáltak a játékban levél garantáltan nem fog eljutni oda :(

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#74345) hegyipapa


hegyipapa
senior tag

7/11/2019 Weekly GTA Online Bonuses

New Content:
Lampadati Novak, $608,000

Podium Car: Neo

Double GTA$ and RP Activities:
Select land races

Triple GTA$ and RP Activities:
Hotring Races
Issi Classic Series
RC Bandito Races

Discounted Content:
Locust, $1,218,750
Itali GTO, $1,179,000
Flash GT, $1,005,000
GB200, $564,000
Turismo Classic, $423,000
Ruston, $258,000
Vehicle performance upgrades
All Garages, 35% Discount

Time Trial:
Vinewood Bowl, Par Time of 2:58.80

[ Szerkesztve ]

(#74346) the_mad válasza Segal (#74344) üzenetére


the_mad
aktív tag

Nem értettem a dologt. Volt ingame felvétel a jómadarakról, látszott a nevük és az is hogy mit csinálnak. Nem értem, hogy miért nem lehet ezekben az esetekben a körmükre nézni. Nekem a fegyvereimet vették el és az összes lőszert, még az alap pisztolyt is. Volt benne 4-5db MK2 putyka, meg az összes többi. Sosem kaptam őket vissza. Hosszas levelezés, logok megnézése, és hetente kérdezték, hogy "na, visszakaptadmár? Sosem kaptam semmilyen retorziót érte. Kiegyeztem volna valami Shark kártyával, ami visszacsurgat nekem 500-600 ezret és rendben is lettünk volna. Hallani sem akartak erről a megoldásról. Erősködtek, hogy náluk minden rendben van.
Az EA, Ubisoft és az MS supportja milliárdszor rendesebb volt.

“God made men, but Sam Colt made them equal.”

(#74347) Segal válasza the_mad (#74346) üzenetére


Segal
veterán

Anno volt a hospital-os trükk. Pénzt tudtak levonni túled. Ketten játszottunk épp a crew-ból amikor ki mással történt volna az első ilyen eset mint velem...
Azonnal kiléptünk de nekem még volt annyi lélekjelenlétem hogy lőttem egy képőet az esetről...
Ne tudd meg mit össze szenvedtem a supportal mire továbbküldték a panaszom és jé amint tier3-hoz került azonnal visszakaptam a pénzem de előtte a nem értik mi a problémám, meg a világ összes létező lerázós üzenetét kaptam.

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#74348) gabesz123 válasza Kiskokó (#74343) üzenetére


gabesz123
tag

Ohh, kár érte, pedig úgy sokkal nagyobb poén lenne. De nem is értem, miért. Mintha állattal olyan gyorsan ki lehetne nyírni vkit... Szóval ehhez is kell a ghost org, ha igazán meg akarunk vkit lepni.

(#74349) Kiskokó válasza gabesz123 (#74348) üzenetére


Kiskokó
veterán

Este kipróbálhatjuk de van egy érzésem hogy a Ghost elveszik ha átváltozol. Plusz azzal a 3 percel nem sokra mész ha épp sokat kell menned mire embert találsz.

ON :

Ez az új kocsi most jól látom hogy a Maserati Levante?
Az a kocsi élőben is botrány... a Maserati szégyene.

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#74350) 2thletme2day válasza hegyipapa (#74345) üzenetére


2thletme2day
őstag

"All Garages, 35% Discount" - Ez melyik garázsokra vonatkozik? Látom, hogy all, viszont..

Most akarok veichle cargo garázst venni de egy garázst sem találtam leárazva és a dynastinál vásárolható garázsok sincsenek leárazva amit az irodához lehet vásárolni.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.