Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5562) Stauffenberg válasza Ijk (#5561) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Nem ismerem Kecskemét turisztikáját, de én Budapest középső kerületeiről beszélek, ahova a turisták többsége koncentrálódik.

Múltkor hajóval mentem haza (Erzsébet híd - Újpest, amíg hajózási szezon van szeretek BKV hajózni), kiültem a tetejére a jó levegőre és leült velem szembe egy kanadai srác egy Sony RX1-el. Látta a kezemben a Fujit és elkezdtünk dumálni. Nem vágta, hogy milyen az az X-A1, mert náluk X-E1/E2, X-T1 és X100 alatt nem is híreznek a hírportálok. Mondta, hogy sokan hülyén néztek rá a kollégái meg haverjai közül, hogy a D700-at lecserélte egy RX1-re. Arról is beszélt, hogy az egyetlen baja az EVF hiánya, van hozzá egy optikai kukucskája, de nem szereti, mert beleakad mindenbe. Venne A7-et, de az már kevésbé kompakt meg nem akar egyebet, csak egy 35mm-es objektívet. Rögtön mondtam neki, hogy nézzen meg egy X100S-t (akkor még nem volt X100T). Kérdezi: "És az full frame?", mondom nem, aztán rögtön csóválta a fejét. Náluk semmit nem szokás komolyan venni Full Frame alatt. De azért megígérte, hogy ha hazaér bérel egy X100S-t pár napra.

Kíváncsi vagyok ez a beszélgetés hogyan zajlott volna ha nem nyugatról jön, hanem mondjuk japánból.

De elég elmenni a Hősök terére, beáll négy busz, leszállnak róla a japán turisták és rögtön felborul az addigi MILC/DSLR arány. :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.