Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-01 20:13:33

LOGOUT.hu

Ford topik téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23493) #27070592 válasza DeFranco (#23484) üzenetére


#27070592
törölt tag

Nem szokott kancsal lenni a lámpa, teljesen jó helyre világít a tompított is, reflektor is, most néztem. Égbe sem szokott világítani, motoros magasságállítás van hozzá. Szerintem azzal hogy kiveszem a helyéről, nem állítom el a belsejét.
Jobban szeretem úgy cserélni az izzókat, hogy közelről látom mit csinálok, az izzó pontosan van-e a foglalatban, nincs elbillenve semerre, a leszorítódrót oda kapcsolódik ahova kell, helyén van a csatlakozó, stb.
De ügyesebb vagy nálam, ha megoldod enélkül is. Igaz nekem akkora kezem van mint egy péklapát, ezért az első próbálkozás volt az utolsó (nehogy kárt tegyek az autóban), azóta mindig kikapom a lámpát. Van egy alsó rögzítőcsavar, amit elég nehezen lehet megtalálni először (alulról, anélkül hogy látnál valamit) de már az is megy odafigyelés nélkül.
Kancsal akkor szokott lenni a lámpa (ha a csere előtt nem volt az) ha az új izzó nincs tökéletesen a helyén hanem kicsit meg van billenve, elég is annyi hogy a tükör fókuszából kimozduljon. De ez nem fordul elő, ha látom hogy mit csinálok.
Először nem volt egyszerű leszedni az elektromos bejövő csatlakozót, olyan szépen rá volt gyógyulva az aljzatra hogy azt hittem sosem jön szét vagy valamit rosszul csinálok. Aztán kitakarítottam belőle a tizenéves retket, fújtam bele kontaktsprayt, adtam a háznak egy kis szilikonzsírt és most könnyen szétszedhető amikor kell.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.