Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45051) SpaceJam


SpaceJam
aktív tag

Most, hogy összeraktam egy félig-meddig engineer-ezett Fer-de-Lance-t, továbbra sem tudom azon magam túltenni, hogy nem lehet tárgyakat csereberélni a pajtásommal, akivel együtt vágtunk bele a játékba. Az van, hogy a bányászat félig megosztható: az egyik szállít, a másik meg lézerezik naphosszat (hogy aztán persze a keresett összegen osztozkodni ne tudjunk, mert nincs rá funkció), de ezen kívül tök máshol rohangálunk a galaxisban, mert nincsenek közös aktivitások.

A multi-képes fegyverek gyengék, értelmetlen, hogy mellém üljön, a Wing-ben harcolás meg oké, hogy van, de az ugyanolyan rátában felbukkanó, mindig ugyanolyan mozgású, kiszámítható, és ezért fél óra alattt unalmassá váló pirate-ok lődözése valljuk be, nem túl érdekes. Szóval ezt leszámítva ez egy single player játék, így, kvázi egyedül meg nem érdekes.

Eleve milyen már az, hogy nincs egy kurva item-tárhely az adott bázison, vagy hogy a multi az csak egy ilyen session, és nem csak úgy, open world módra átpattanunk egymás járművébe. Egyszerűen gagyi az egész, és még csak ingame creditekben sem éri meg...

Elhiszem, hogy vannak ám szintén kiszámítható, rohadt erős napraforgók, amiket szintén lődözhet az ember félmillió óra grindolás után, de... ez elég nevetséges indok, hogy beleöljem ezt az időt. :) Főleg, hogy már most ki van pattintva hozzá a gép, így hát célok se maradtak.

Mindegy, el tudom képzelni, hogy a játék értelme akkor bukkan elő, ha a fejedre pattintasz egy VR-t, meg magad elé húzol egy botkormányt, de ez egyelőre nem reális, és hát a játék egyéb részei nem is indokolják, hogy ebbe fektessek pénzt.

Szóval, esküszöm, hogy megpróbáltam megszeretni, de így, a kooperációs lehetőségek majdnem totális hiánya miatt nem igazán érzem a dolgot, a single player játékokra pedig már egy évtizede ráuntam. De így legalább nem zargatlak többet titeket. :) Megnézem majd pár év múlva, hátha betömik a tátongó ... űrt, avagy meglátják a lehetőségeket a fejlesztők.

[ Szerkesztve ]

neszetools.hu ● pc360.hu

(#45052) Submarine válasza SpaceJam (#45051) üzenetére


Submarine
senior tag

Szerintunk sem teljesen jó, de ez van.
Ha lesz jobb space sim, szólj nekünk is pls.

Mondjuk a múlt héten nekem úgy tűnt, azzal a sok crash-el az Őrangyalaid próbáltak a gép elől eltéríteni, de nem az én dolgom.

[ Szerkesztve ]

(#45053) SpaceJam válasza Submarine (#45052) üzenetére


SpaceJam
aktív tag

Én már annak örülök, ha egyáltalán értelmes, kis csapatként együtt játszható játékot találok. Elég nehéz, mint kiderült... :D A legjobb egy co-op móddal ellátott Subnautica lenne, ha lenne. A Diablo 2 felújított változata legalább jónak ígérkezik. A három főből csak nekem nem lesz új; viszont a többiek jól elszórakoznak majd vele. :) Aztán, talán még az életemben elkészül a Star Citizen...

[ Szerkesztve ]

neszetools.hu ● pc360.hu

(#45054) Munkas válasza Peppo (#45047) üzenetére


Munkas
aktív tag

"Közepes hajóval szerintem nem is az a baj, hogy nem bírná a pajzsa, inkább az, hogy kevés lenne a tűzerő."
Én is erre jutottam. Ahol van 7-es PP, ott asszimmetrikus a firepower elosztása, és nincs elég shield booster.

(#45055) Peppo válasza Munkas (#45054) üzenetére


Peppo
őstag

Az meg a másik, hogy utility slot sincs annyi rajta, így vagy PD vagy SB lesz rajta kevesebb. Még így sem hiszem, hogy nagy veszélyben lenne egy low vagy normál res site-ban, de mindenképp sebezhetőbb a nagyokhoz képest. És valójában a kisebb hajók egyetlen előnye a nagyobbakkal szemben a mozgékonyság, de egy AFK build esetében éppen ez az a szempont, ami semmit sem számít.

Arra kíváncsi lennék, mit rendezne 3-4 ilyen dög együtt. Szólóban tuti nem bírná még a high rest sem sokáig, de wingben, ha a többiek is támadják maguktól a célpontot (nem tudom, így tesznek-e), akkor akár a haz res is kezelhető lehet.

(#45056) ToMy_ válasza SpaceJam (#45051) üzenetére


ToMy_
tag

Oké, szia, megkönnyezzük a távozásodat.

(#45057) SpaceJam válasza ToMy_ (#45056) üzenetére


SpaceJam
aktív tag

Bántottam a szegény single player játékodat, és most besértődtél, nyomi.. khm, Tomi? Bocs, y, mert attól lettél egyedi a 12 évesek közt. Ha túlléped ezt a kort, majd rájössz, hogy ez nem rólad szól, illetve ha nincsenek gondolataid, akkor nem ragadsz billentyűzetet. Tádáááám.

[ Szerkesztve ]

neszetools.hu ● pc360.hu

(#45058) orientcx válasza SpaceJam (#45057) üzenetére


orientcx
őstag

Ezt most itt kéne abbahagyni. Sajnáljuk, hogy téged nem húzott be az Elite világa, mert mi minden új játékosnak örülünk, és ha valaki ráadásul még a fórumon is aktív, az meg külön öröm. Azzal sem vádolhat minket senki, hogy nem bírjuk a kritikát, ilyen jellegű komment is akad bőven, de a stílusra adjunk már. Még csak ara sem kérlek, hogy ezentúl ne írd meg az újabb csalódásaid mibenlétét, nincs azzal semmi baj, (sőt, némely észrevételed nyomokban még igazságot is tartalmaz ;) ), de ne bántóan. Kérlek ne mérgezd a légkört.
(Ja, és hidd el, én már megértem, mert sajnos már bőven túlléptem azon a koron :) )

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#45059) SpaceJam válasza orientcx (#45058) üzenetére


SpaceJam
aktív tag

Ez világos, és nem is terveztem, de nem tűröm a random 12 éveseket (elsőre így is visszafogtam magam). Ettől függetlenül főleg a játékkeresést segítendő írtam le a nyűgöm, hátha akad jó ötletetek, de ez már nem az a topik.

A Fer-de-Lance már-már tetszett, gondolom, fun lehet a megfelelő gaming riggel.

[ Szerkesztve ]

neszetools.hu ● pc360.hu

(#45060) Munkas válasza SpaceJam (#45051) üzenetére


Munkas
aktív tag

Én offline game-nak szeretem az Elite-et. Szerintem solo mód hozza feelinget, de annyira, hogy még a carriereket is utálom solo módban. Nem a multit kell keresni benne, mert nem is arra találták ki. Itt egyedül vagy az űrben, az a végső határ. Ennek végtelenjét járjuk, a küldetés, különös, új világok, új életformák, új civilizációk felfedezése és, hogy eljussunk oda, ahová még ember nem merészkedett!
Ez tényleg a VR és joy-ban teljesedik ki. Az kell. A nélkül nem jó az élmény. A VR is jó. Én csak azért nem vettem, mert stratégiai játékának játszom, meg kicsit tartok tőle, hogy akkor tényleg leválok a való világtól :) de lassan megérik bennem az elhatározás. Cserébe vettem egy jó gamer monitort.

(#45061) Munkas válasza Peppo (#45055) üzenetére


Munkas
aktív tag

Hú, ezen is töprengtem már, hogy kellene összefodítani az űrhajókat, hogy védjék egymást :)
Mekkora tűzerő lenne, már két hajóval is.

(#45062) Munkas válasza SpaceJam (#45059) üzenetére


Munkas
aktív tag

Ne reagáld túl. Bejöttél egy rajongói topicba. Lehúztad a rémát. Nyilván nem fognak megdícséni.
Nekem azért tesztik, hogy kicsit kívülről is látom, hogy másokat mi vonz. Gyerekeimmel is jó beszélgetések szoktak kialakulni, amikor odajönnek, hogy "Apa, már meint evvel a pixehalmazzal játszol''. (DOS emu-ban Orion, UFO, vagy civ).
És általában, az a vége, hogy a multi ma már alap szintű elvárás, de nem attól lesz jó egy játék. Nyiván vannak játlkok amiket arra fejelszettek, de mondjuk az Elit esetében ez már nem az a játék lenne.

(#45063) Munkas válasza orientcx (#45058) üzenetére


Munkas
aktív tag

Ne legyél ilyen kemény! Lesz ő még nagy Elite-es. Ha már leírja, akkor végig is gondolja, aztán majd megtalálja benne ami kell neki. Elsőre én is utáltam, hogy nem teljesen az az élmény, mint 30 éve. De amikor megmértem a játékban a nap és a hold szögeit, és ugynaz volt mint a valóságban, akkorm már meszerettem. Persze miért is lett volna más? Az csak hibákat okokzott volna. De tök jó volt, hogy kivittem a távcsövet a teraszra, és másodpercnyi pontossággal annyi volt minden, mint a valóságban. :)

[ Szerkesztve ]

(#45064) Munkas válasza SpaceJam (#45059) üzenetére


Munkas
aktív tag

Az FDL a legjobb általános figter, human NPC-k ellen. Szerintem.

(#45065) duvi válasza Munkas (#45064) üzenetére


duvi
nagyúr

Az FDL az igazi PvP meta hajó :)

Szerk:
SpaceJamnek nem jött be az ED. Nincs ezzel gond. Nem tetszhet mindenkinek. Úgy érzem, hogy amit lehetett megtettünk, hogy segítsünk neki a játék megismerésében. Szerintem ha nincs meg az alap szimpátia, akkor akár fejre is állhatunk írhatunk mi bármit, őt akkor sem fogja meg. Egyvalamire azért figyeljünk! Ahogy tiszteletreméltó kartársunk - orientcx - is írta, maradjunk kultúráltak és tartsuk tiszteletben a másik véleményét!

[ Szerkesztve ]

(#45066) Peppo válasza Munkas (#45061) üzenetére


Peppo
őstag

A lézerek miatt lenne csak problémás. Magasabb szintű ellenfeleket a full lézer buildek már nem nagyon sebzik. Ill. a pajzsot persze hamar lekapják róluk, de a hullt szétverni sokáig tart. Egy dangerous-elite wing ellen szerintem már kellene legalább 3 hajó, hogy ne legyen súlyos a pajzsvesztés. De szóló ellenfeleket simán szétkapna 2 ilyen T10. A pajzs szerintem 10 másodpercig nem tartana. :D

Jó öreg Orion (gondolom, az első rész) meg UFO. És persze Civ. Mennyit toltam ezeket is.

(#45067) ToMy_ válasza SpaceJam (#45057) üzenetére


ToMy_
tag

Utolsó kommentem ehhez a témához és kis kékfejű "vendégünkhöz": ha vetted volna a fáradtságot, hogy megnézd a profilomat, látnád, hogy régebben regisztráltam a fórumra, mint ahány éves te vagy. Úgyhogy a "12évesezés" helyett inkább nézz a tükörbe, keresd meg az első szőrszálat az arcodon, húzd ki és ugyanezzel a lendülettel húzz is el, ne mérgezd tovább a topicot.

(#45068) ToMy_


ToMy_
tag

De hogy legyen ontopic is mára, eddig nem foglalkoztam vele, de az utóbbi pár napban kipróbáltam a sziklarepesztős bányászatot: musgravite-ot és serendibite-ot keresgéltem gyűrűben lévő dupla hotspotban.
A repeszthető aszteroidák pontosan milyen metódus szerint "születnek" újra, le van ez írva valahol? Logoff-login után a hotspot "újratöltődik", vagy csak csütörtökönként resetelődik? Mert olyan érzésem volt, hogy folyamatosan fogytak a bontható kövek, viszont tegnap késő este megint érzésre több lett belőlük.

[ Szerkesztve ]

(#45069) gabranek válasza SpaceJam (#45053) üzenetére


gabranek
aktív tag

Én pár napja komolyan elgondolkodtam az x4 foundations megvételén (pár napig akciós volt steamen), de aztán a végén mégsem húztam be. Igaz, én meg kifejezetten solo módban játszató űrszimet keresek. Így nekem az ED tökéletes választás egyenlőre. 10 éven keresztül wowot is nagyrészt solo módban játszottam :DDD Néha bepróbálkoztam klános játékba, vagy haverokkal, de a végén mindig kijött az hogy utálok másokhoz igazodni. Ha raid közben jött rám, hogy most mégsem játszani akarok, hanem mondjuk átmenni egy sörre a kocsmába, akkor a legnagyobb nyugalommal nyomtam alt+f4-et...a másik 24 ember ezt meg nem nagyon tolerálja :)

Létezik arra valami kereső, hogy megtudjam, hogy a nálam lévő bountykat hol lehet leadnom? Most a Heveriről veszem fel a Paitinába szóló kalózirtós küldiket, viszont a bountyt nem tudom itt beváltani. Már van nálam majdnem 30 millió és gondolom ha rottyantom a hajót, bukom ezeket is. Interstellar Factor meg le akar nyúlni belőle 25%-ot.

[ Szerkesztve ]

田中れいな

(#45070) 42861 válasza gabranek (#45069) üzenetére


42861
senior tag

Én meg már olyan antiszociális lettem, hogy nemcsak azt nem veszem észre ha két karantén között van egy szünet, hanem még bányászni is 5000 fényévre elhúzok a bubitól a carrier-el.

(#45071) truefx


truefx
aktív tag

PS4 játékosok: mennyire akadályozó a kontroller kiosztás? Korábban PC-n játszottam, de most átnyergelnék, csak kicsit aggódok, hogy nem tudok minden számomra fontos funkciót rámappelni a dualschockra. Esetleg 2 kontrollert nem lehet befogni? :B

Másik: most épp 8 GBP a játék a Playstation Store-ban - ebben a Horizons is benne van, ha minden igaz?

[ Szerkesztve ]

(#45072) Raymond válasza Munkas (#45060) üzenetére


Raymond
félisten

Én offline game-nak szeretem az Elite-et.

Ez tényleg a VR és joy-ban teljesedik ki.

Szinten. Nekem ez kikapcsolodas. Elszallitgatok valamit, megnezegetem az egitesteket egy rendszerben ha erdekel, leszallok itt-ott ha annyira megfog egy bolygo/hold kinezete stb.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#45073) ToMy_ válasza gabranek (#45069) üzenetére


ToMy_
tag

A bal/2 panelen meg tudod nézni az adott feladatnál, ha elvégezted, alul a galaxy map rögtön oda dob vissza, ahonnét a feladatot felvetted, vagy az inara-n meg tudod nézni, hogy a feladatot afó frakció mely rendszerekben aktív, hol vannak képviselőik.

(#45074) Peppo válasza gabranek (#45069) üzenetére


Peppo
őstag

Jellemzően abban a rendszerben, ahol kilövöd a kalózokat, a vérdíjat is fel lehet venni értük. Paitinában van egy outpost, ott érdemes megpróbálni.

(#45075) ToMy_ válasza truefx (#45071) üzenetére


ToMy_
tag

Én PC-n VR-ban és egy X360-as kontrollerrel játszok, és minden fontos funkció kiosztható a kontrollerre, de a shiftelő funkciót használnod kell, azaz egy funkció = két gomb kombója.
Alapból ezt használja is a default kontroller konfig, azt lehet tovább finomítani.
Gondolom ez a shiftelés PS-en is megvan.

[ Szerkesztve ]

(#45076) Munkas válasza ToMy_ (#45067) üzenetére


Munkas
aktív tag

Nekem jövő vasárnap lesz a 17. "születésnapom". De ahogy körbenéztem, te még a "fiatlabbak" közé tartozol, mert vannak akik még nálam is korábban keztek itt.
Ez egy nyugdíjasklubb topic :D

(#45077) ToMy_ válasza Munkas (#45076) üzenetére


ToMy_
tag

Eegen, jellemzően nem a tizen-huszonéves korosztály elfoglaltsága ez, hanem azoké, akik még látták élőben az első Elite-et.

[ Szerkesztve ]

(#45078) Raymond válasza ToMy_ (#45077) üzenetére


Raymond
félisten

Egy ZX Spectrum-on, az Elite II-t pedig Amiga 600-on :)

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#45079) ToMy_ válasza Raymond (#45078) üzenetére


ToMy_
tag

Nemám inara.cz, hanem spirálfüzet. :DDD

(#45080) Munkas válasza ToMy_ (#45079) üzenetére


Munkas
aktív tag

Nem is internet, hanem Datasette magnó a C=64 hez. Bár az elit asszem már floppyn volt.

(#45081) Munkas válasza Munkas (#45080) üzenetére


Munkas
aktív tag

Nem is, kazettán volt, és vagy 5 perc volt amíg betöltött.
Az egyik kezdéskor még a lézereket is eladtam a hajóról, hogy azok árából is árut tudjak venni, csak úgy meg nem volt célkereszt, ezért szigszalagból vágtam kis csíkokat és azokat ragasztottam a TV-re, hogy tudjak dokkolni.

[ Szerkesztve ]

(#45082) Munkas válasza Munkas (#45081) üzenetére


Munkas
aktív tag

Thargoidokat azért lehetett jól pusztítani, mert a a hipertérben hordában voltak (kb. mint most egy 6-8 signal-nál) és a C=64, az 1 kHz-es órajelével, nem bírt a sok mozgó poligonnal, ezért úgy belassult, hogy kényelmesen lehetett célozni az egyedül szinte követhetetlenül gyorsan cikázó hajókra.

(#45083) [HUN]NIMROD


[HUN]NIMROD
aktív tag

C64-en, aztán Amigán is első rész, majd Frontier és First Encounter. Alapból nem lenne bajom azzal hogy van multi, de azt kifejezetten gyűlölöm, hogy még solo módban is van olyan helyzet, amikor nem enged azonnal kilépni vagy szünet gombot nyomni (ami nincs is). Nekem egy játék nem parancsol, akkor akarom abbahagyni amikor tetszik. Nem fordult elő sokszor, de ha éppen egy forró szituban kellett a rendes világból érkező ingerre reagálni, akkor a legnagyobb nyugalommal rántom ki az UTP kábelt a gépből.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#45084) Raymond


Raymond
félisten

Egy fura dolog tortent tegnap. Gondoltam benezek megint a regi kornyekre ahol par honapja sokat boklasztam ezert leszalltam a Frigaha rendszerben az Engle Orbital-on. Es nem volt semmi kuldetes. Kimaxolva allied vagyok par frakcional ott, de senkitol nem volt semmi fajta kuldetes. Ami azert egy "Boom" rendszerben eleg fura es nem is talalkoztam meg ilyennel, esetleg valaki mas mar igen?

Bonusz - mondom lehet valami glitch, elnezek a szomszedos Eravate-ba addig. Ott meg nezem a System Map-ban hogy tele a rendszer Fleet Carrier-ekkel. Mi van ott annyian szeretnek ott parkolni?

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#45085) Peppo válasza Raymond (#45084) üzenetére


Peppo
őstag

Az egész bubi tele van carrierekkel. Sokszor tök noname rendszerekben is több tucatnyit találni belőlük. Előfordul, hogy a nevezetesebbek melletti szomszédos rendszerekben sincs már szabad hely. Múltkor is egy ilyen kb. nevenincs rendszerbe akartam ugrani, kiírja nincs szabad slot. Gondoltam, megint valami bug, odaugrottam a Condával, és tényleg tele volt a rendszer.
Régebben ilyesmit a Tojás idejében tapasztaltam, mikor a fél játékosbázis abban, vagy a szomszédos rendszerekben volt. Most meg már lassan az egész bubi ilyen lesz. Nem tudom, mennyi FC lehet összesen, de k. sok van, az biztos. Ebből is látszik, hogy bár nerfelve lett a bányászat, azért lehet most is pénzt keresni eleget.

(#45086) duvi válasza Raymond (#45084) üzenetére


duvi
nagyúr

"Es nem volt semmi kuldetes." Nincs Lockdown az állomáson?

(#45087) Raymond válasza duvi (#45086) üzenetére


Raymond
félisten

Nem lattam hogy lett volna, majd este megnezem megint.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#45088) gabranek válasza Peppo (#45085) üzenetére


gabranek
aktív tag

Állítólag megint találtak egy tojást, lehet azért van. Mondjuk én már fél napja próbálom megtalálni, eddig sikertelenül :DDD pedig úgy csinálom ahogyan a srác monndja, de ezek szerint valamit teljesen félreértek.

田中れいな

(#45089) Peppo válasza gabranek (#45088) üzenetére


Peppo
őstag

Tegnap láttam én is a videót, de még nem volt lelkierőm elindulni megnézni. Lehet, ebben benne van az is, hogy most negyedáron veszik a gyémántot tavaly nyárhoz képest. Persze valószínűleg még így is jó pénz van benne.

(#45090) gabranek válasza Peppo (#45089) üzenetére


gabranek
aktív tag

Nincs igazán szükségem a pénzre, csak annyit olvastam itt a régebbi posztjaitokban a tojásról meg a fiáról, hogy kiváncsi vagyok milyen így bányászni...de lassan kezdem megunni a keresgélést. Még azt majd meg akarom próbálni, hogy mivel ez tripla spot, mennyi idő alatt tudom telerakni a rakteret (triplában még nem bányásztam).

田中れいな

(#45091) orientcx


orientcx
őstag


Na de ejnye már, doktor úr, hát illik ez?!!!

Mindenesetre most már tudom, honnan az a sok vakcina(aminek az ára természetesen egy megfelelő közvetítő cégen átfuttatva lesz világbajnoki szintre gyurmázva). ;)
Hiába vagyok Fed szélhámos az első vonalból, néha mégis nagyon kisfiúnak érzem magam, és be kell látnom, bizony van még mit tanulnom a szakmából... :U

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#45092) Peppo válasza gabranek (#45090) üzenetére


Peppo
őstag

Tény, hogy a Tojás farmolása nagyon durva volt. Saját FC használata esetén 500m-1M / óra. Így, hogy az ár negyede-harmada az akkorinak, és megtalálni is tovább tart (bár gondolom, pár alkalom után már hamar megvan), 100m-200m körül tippelném az óránkénti hozamot egy saját FC esetén. Ez sem rossz, csak hát ha az embert egyszer elkényeztették, utána már nehezen adja lejjebb. :D

Úgy emlékszem, hagyományos keresgéléssel sem volt vészes a dolog. 2 óra egy 512-es raktér esetén. 3, ha nagyon nincs szerencséd az aszteroidákkal.

(#45093) Raymond válasza orientcx (#45091) üzenetére


Raymond
félisten

Ez most a Korhaz a varos szelen-re utalas? Mert ott Dr. Sova van. Igaz mindketto madar, csak a sova az bagoly a slavik pedig pacsirta :)

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#45094) duvi válasza Raymond (#45093) üzenetére


duvi
nagyúr

Szlávik János főorvos, aki infektológus.

(#45095) Raymond válasza duvi (#45094) üzenetére


Raymond
félisten

Ahh, OK, ez kiesik az erdeklodesi korombol :)

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#45096) Submarine válasza orientcx (#45091) üzenetére


Submarine
senior tag

Számomra az egész már már mesébe illő, úgyhogy csak ennyit tennék hozzá:

De ha őseink nyomát szeretnénk követni:

Ez meg valami messzi messzi galaxisból csöppenhetett ide:

[ Szerkesztve ]

(#45097) orientcx válasza duvi (#45094) üzenetére


orientcx
őstag

A következő, akit mindenképp fel szeretnék kutatni, az Müller Cecília nyunyókája :D

Submarine - Gombóc Artúr, az örök klasszikus... Ahogy ezt valamikor már említettem, addig ki sem adnám a végleges pilótaigazolványt a kadétoknak, amíg az illető legalább 1x össze nem fut vele.

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#45098) Sztyepadzso


Sztyepadzso
őstag

Sziasztok,

A következő bajom lenne, amit más játékoknál, ha cimborával Skype-ot használva együtt játszunk, nem tapasztalok:
A Skype hangereje frankó, megy a játék meg nem szól. DE! Csík ugrál a W10 hangerőkeverőjében. Amint vége a hívásnak, egyből szól. A menű, ahol azt lehet beállítani, mit csináljon a többi hanggal, ha telefonálok, szintén okés, nem kellne semminek történnie.

Bekavar a beépített társalgó-interface? Van valami ötletetek erre?
Előre is köszönöm! :R

(#45099) Submarine válasza orientcx (#45097) üzenetére


Submarine
senior tag

Addig is, amíg meg nem találod, csináltam egy Faket, csakhogy legyen miről vizionálni:

Egyszerűen nem tudom eltalálni mikor hova költözöl, bár most volt egy másik használható FC is Paitinán..
:DDD

Sztyepadzso :
Első körben próbáld meg letiltani az:
Audio/Vioce Volume/PlayList Volume/Player Voice Comms Volume/Muted -re állítva

[ Szerkesztve ]

(#45100) orientcx válasza Submarine (#45099) üzenetére


orientcx
őstag

A nemrég bevezetett díjazás következtében manapság az egynapos küldetésekre érdemes rámenni, mert kb 3x annyit fizet. Márpedig ezekből kellő mennyiséget egy helyre gyakorlatilag reménytelen begyűjteni, ezért ingázom. Mostanában amúgy is kevesebbet játszom, emiatt úgy állítom össze a csokrot, hogy 30 kuncsaftot Paitinában fogadok, 30-at pedig Logoniban. Ez össz 60 db felpofozott ügyfél, ami kb másfél-két óra, és az aktuális küldetéscsomagtól függően 300-600 Misike.Hát kb ennyit mozgok a galaxisban. Nem is értem, hogy így a hetedik ED évemben miért nem vagyok még mindig elite felfedező. :U Hiába, nincs igazság a galaxisban.

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.