Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45801) Raymond


Raymond
félisten

A Horizon is hasznalhatatlan vagy ezek Odyssey specifikumok hogy nincs kuldetes stb.?

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#45802) gabranek


gabranek
aktív tag

Srácok! Ha dss-el bescannelek egy bolygót és írja is, hogy miket talált. Teszem az bacterial telepet...ezután nekem honnan kell azt tudnom, hogy a bolygó melyik részén kelljen leszállnom ahhoz, hogy mintát tudjak venni belőle?
A horizons-ban ugye az 1-es menüben voltak a biological vagy geological helyek, amit be lehetett targetelni. Most viszont ezek nincsenek a menüben (csak minor wreckage, distress beacon, impact site, stb). Vagy ezt úgy gondolták, hogy szálldogáljon le az ember a felszínre és reménykedjen, hogy sikerül trutyiba lépnie :F

田中れいな

(#45803) nubreed


nubreed
veterán

Meg tudná mondani valaki, hogy az Odessey után hány gigásra hízott a telepítési könyvtára a játéknak? Mert ugye a hardver követelményekben 75 GB -ot írnak de az most csak magára az Odesseyre vonatkozik, tehát ezt a 75 gigát pluszba hozzá kell adni az eddigi telepített mérethez, vagy összesen lesz ennyi?

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#45804) gabranek válasza nubreed (#45803) üzenetére


gabranek
aktív tag

Összesen lesz annyi (72 GB). Viszont azt nem figyeltem anno, hogy telepítéshez mennyi átmeneti tárhelyet használ fel.

田中れいな

(#45805) nubreed válasza gabranek (#45804) üzenetére


nubreed
veterán

Köszönöm!

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#45806) [HUN]NIMROD válasza Peppo (#45744) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Köszi a tippet, mindent kipróbáltam, és nem tudom hogy használt-e bármit, a sztori megdöbbentő:
hiába cserélgettem a drivereket, a helyzet csak rosszabb lett, a legfrissebbel már el sem tudta indítani a launcher a játékot, pontosabban a taszk pár másodperc fekete képernyő után bezáródott. Ami még durvább, hogy a frissebb vga driverrel már a Horizons is ezt csinálta, azaz azonnal bezáródott a PLAY gomb után. A tiszta windows indítás sem segített. Ezért pénteken visszatértem az utolsó működő driverhez, hogy legalább a Horizons menjen. Tehát pénteken úgy kapcsoltam ki a gépet, hogy Horizons megy, Odyssey főmenüben semmit sem tudok kiválasztani.
Most csak kíváncsiságból újra megpróbáltam (semmi frissítés vagy változás nem történt), és láss csodát: Odyssey elindult! Úgy tűnt, hogy alap billentyűkiosztás van, ezért kimentem a főmenübe konfigurálni. Ezután viszont a bevezető gyalogos küldetést már nem tudom indítani! Meg tudok nyomni minden menüpontot, így a START-ot is, de az csak eltüntetni a főmenüt egy másodpercre, de aztán visszajönnek a menüpontok. Újra működik minden, kivéve a START, ami innentől kezdve mindig ezt csinálja. Szerencsére ha bezárom teljesen, és újra elindítom a launcherből, akkor egyszer, elsőre megint el tudom kezdeni a játékot! Ezzel így már el tudok lenni, de az látszik hogy valami nagyon nem kerek.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#45807) mrzed


mrzed
senior tag

Igazából nem értem, hogy miért vagytok felháborodva. Az Odyssey megvásárlásával vettetek egy alpha állapotú dlc-t. Amikor egy játék fejlesztése pre alpha, akkor még teljesen teszteletlen, bizonyos részek, funkciók lehet még nincsenek is összerakva, csak külön-külön működnek. Az alpha verzióban kezd összeállni a játék, rengeteg hibával, folyamatos a változás, szinte ötletszerűen változik az egész. Béta verzióban már kezd kerekedni a dolog, de még itt is sok a változás, csiszolgatás, itt történik az igazi hibakeresés, javítás.
Software release life cycle
Régen a tesztelők fizetést kaptak, mostanában már az elővásárlók fizetnek azért, hogy tesztelhessenek.

(#45808) Raymond


Raymond
félisten

Ahogy nezem a material gyujtest egyelore hanyagolni kell:

so heres what is happening, its only giving you the last amount you got rewarded and removing any you previously had
Just tested this with 'Modified embedded firmware'

I checked and I had 41/100
handed in a reward for 3 units on a mission
Checked again and I had 3/100

Handed in another for the same reward for 2 units
Checked again and I had 2/100

This is an absolute game breaker as it seems its taking away anything you had and replacing it with just the last reward you handed in.

[link]

Alternativ megoldas - hanyagolni kell az egesz jatekot par hetig.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#45809) duvi válasza Raymond (#45808) üzenetére


duvi
nagyúr

"Alternativ megoldas - hanyagolni kell az egesz jatekot par hetig."
Öt nap kűzdelem után én is erre jutottam. Rohadt dühös vagyok a Frontierre! Ez volt az utolsó preorderem náluk :W

(#45810) Peppo válasza [HUN]NIMROD (#45806) üzenetére


Peppo
őstag

Nincs mit, és a lényeg, hogy legalább el tudtad indítani!

Na, akkor mesélek egy hasonló sztorit én is. Ez inkább tűnik a Steam hülyeségének, mert másik játéknál is előjött. Ahogy korábban írtam, a frissítés Steamen kiakad lemezírási hiba felirattal. Természetesen így indítani sem lehet, hiszen pont az edlaunch.exe hiányzik neki. Próbálkoztam mindennel, újraraktam a játékot, nem segít. Átraktam más meghajtóra, az sem segít. Újraraktam a Steamet, az sem segít. Felraktam az ingyen behúzott epices verziót, hogy majd onnan lopok edlaunch.exe-t, és ekkor tűnt fel, hogy nem tudok írni az Elite telepítési könyvtárába. Sőt, miután leszedtem a játékot, újratelepítéskor igazából nem is kerül ide semmi. Letölti a 70GB-t, de a könyvtár üres. Az a vicc, hogy még rendszergazdaként sem tudok írni abba a könyvtárba.
Néztem, hogy akkor hova a fenébe teszi azt a sok letöltött valamit, és igen, a Steam downloading mappában ott van az egész ED. És ott persze van edlaunch is, hiszen oda még leszedi, csak a végső helyére nem tudja eljuttatni. Úgyhogy most a letöltési mappából indítom a játékot, és ha lesz patch, akkor valószínűleg újra le kell majd rántani az egészet, ami szerencsére nem tart sokáig. Aztán simán lehet, hogy egy idő múlva megjavul a dolog, ahogy már más játékoknál is volt előtte, de addig sajnos így megy. Kabaré.
Szerencsére legalább a beállításaim nem vesztek el, azokat máshol tárolta.

Maga a játék nagyjából jól megy. Bolygófelszínen olykor keményen beszaggat, főleg, ha wingben nyomjuk, és haver is a látóteremben van. És persze a taipe cobra, blue cobra visszatérő vendégek.

De legalább megy.

Poén, hogy más játékoknál a steames frissítés hibátlanul megy, de az ED esetében nem, tökmindegy, melyik meghajtóra teszem.

[ Szerkesztve ]

(#45811) nubreed válasza duvi (#45809) üzenetére


nubreed
veterán

Néztem a napokban live streameket, pl. D2EA -jét és pont a stream kellős közepén dobta ki őt is a játék és vissza sem tudott már jelentkezni. Mondtam, hogy ez lesz, ez durván beta állapotban van még, alfa után nem lesz hirtelen kiadásra alkalmas végleges kód heteken belül. Az utóbbi időben sajnos egyre gyakrabban fordul elő, hogy a legtöbb kiadó és fejlesztő a lehető leggyorsabban ki akarja adni a játékot aztán lesz amilyen lesz, majd az end userek beta tesztelnek...

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#45812) duvi válasza nubreed (#45811) üzenetére


duvi
nagyúr

"a legtöbb kiadó és fejlesztő a lehető leggyorsabban ki akarja adni a játékot aztán lesz amilyen lesz, majd az end userek beta tesztelnek..."
Már így is egy évet csúsztatták a megjelenést. Ennek tükrében pláne felháborítónak tartom ezt a "minőséget"! Igen, már az alpha állapotából sejthető volt, hogy ez fog történni, de ez akkor sem lehet mentség. Egyszerűen el kellett volna halasztani (igen, harmadszorra is) a kiadást. Azon az egy-két-három hónapon már nem múlt volna, ha cserébe rendesen összerakják. Na mindegy, mert ez már történelem. Majd idővel kikalapálják és én is lenyugszom ;]

(#45813) Peppo


Peppo
őstag

Kiadhatták volna mint open beta, és most senki nem szólna egy szót sem. :D

(#45814) Raymond válasza Peppo (#45813) üzenetére


Raymond
félisten

Csak a Open Beta-bol nincs 40 USD/EUR bevetel peldanyonkent :)

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#45815) Peppo


Peppo
őstag

Nerfelték a szállítóküldetéseket? Elugrottunk a Ngalinn-Mainani párosba, csinálni pár ilyet, de nem ad egyet sem. Csak courier job, ill source típusú küldetések, de semmi tényleges áruszállítás. Ok, régebben is kellett 1-2 fordulót csinálni adatokkal, mire elkezdte adni a komolyabb küldetéseket, de most már megcsináltam négy teljes kört, és még mindig sehol semmi.

Néztem a hagyományos áruszállítást is, de úgy látom, még mindig nem abból leszek Dagobert bácsi.

Havernak húznánk trade rangot, és nem feltétlenül bányászatból, ezért próbálkoznánk ezekkel.

#45814Raymond

Hát igen. Kicsit most túlzásba vitték a srácok a sietséget. Megszoktuk, hogy egy-egy újabb megjelenéskor nagy a káosz, de fizetős kieg idején ez jobban fáj. Amúgy nem az volt a duma tavaly,mikor a FC agybaj volt, hogy a stáb nagy része a kiegen dolgozik, ezért megy lassabban a bugok irtása? Mintha rémlene valami ilyesmi.

[ Szerkesztve ]

(#45816) Raymond válasza Peppo (#45815) üzenetére


Raymond
félisten

A halandzsa hogy mason dolgoznak azert nem lett valami amit kiadtak jo mar evek ota megy. Barki akinek van tapasztalata fejlesztessel (mindegy milyen ceg es milyen funkcioban) tudja hogy marol van szo es hogy komoly problemak vannak ott belul. Alap dolgok nem mukodnek itt megint a jateknal, de nekem meg mindig az a kedvencem amikor (mar nem tudom melyik patch volt) valakinek sikerult egy regi branch-ot merge-lni es ugy kiadni a jatekot hogy teljesen hianyoztak dolgok belole :)

[ Szerkesztve ]

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#45817) CactuS válasza duvi (#45809) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Ezt olvasva bagyon jó, hogy nem vettem meg elővételben. :( Egyébként ha éppen működik, akkor van "élet" az ED világában? Vagy még mindig annyira egyedül vagyok a hajóimmal az üres világban érzése van az embernek?

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#45818) duvi válasza CactuS (#45817) üzenetére


duvi
nagyúr

Az aktív játékosszám - érthető módon - durván megugrott, de ez az érzés nem változott. Nem tettek be nagyobb npc hajóforgalmat se, ami szimulálná a nyüzsgést, szóval ilyen téren nem hozott változást az Odyssey. Ellenben sokkal több bolygófelszíni POI-t ( hajóroncsok, feltörhető és begyűjthető rakományok, organikus telepek, felszíni bázisok npc őrökkel) találni, ami azért kicsit javít ezen az ürességen.

(#45819) duvi


duvi
nagyúr

Megérkezett a hivatalos bocsánatkérés Brabentől:
Frontier CEO apologises 'wholeheartedly' for shoddy Elite Dangerous Odyssey launch

(#45820) oke válasza buke (#45764) üzenetére


oke
senior tag

Nézegettem az Inarat, én nem nagyon találok olyan bányászható ásványt, amit venni is lehet. Igaz, nincs meg az Odyssey, lehet annak is köze van hozzá.Ráadásul CEOS közelében nincsenek is helyek, 400 ly-on belül, ahol vásárolni lehetne ilyesmit. Így arra nem nagyon lehet alapozni. Valamint a szállítós küldetések is elég keveset fizetnek. Most pont ott vagyok, ranghúzás miatt, rep maxon.

(#45821) CactuS válasza duvi (#45818) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Hát, azt nagyon sajnálom. Titkon reméltem, hogy kicsit megtölti élettel a játékteret majd. Esetleg több/egyszerűbb interakciót ad a játékosok kezébe. De ahogy moat olvasom az egyáltalán nem is baj, hogy meg sem vettem preorderben a kieget, elég durva ezt így kiadni. Tanulhattak volna a CP2077 esetéből.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#45822) buke válasza oke (#45820) üzenetére


buke
tag

nekem sincs DLC.
oke: szia, akkor szerintem a bányászás ikonra gondoltam, ami mellett ott van a wing jelzés. Bertrandite, Gallite, stb. Ezeket adják az előbb említett csúcs bányász ikonos küldik, 6 napos határidővel. Eddig a Sothis-on volt bertrandite és más ilyen ásványok, de engem nem rettent vissza ha kell 2 ugrani az FC-vel, főleg úgy hogy a mellék fiókokat is használva már elég nagy a profit hogy megérje. Pontosan azért mentem 1 év után Ceos-ra vissza, mert tudtam -- a Corvette miatt itt húztam rangot 6 napig és-- itt már nem kellett a reput húzni, mindenütt allied vagyok. Ehhez hozzá tartozik az is, hogy tavaly az adat küldik mellett szállítós küldiket is fevettem mindig. ( akkor sok bajom volt ebből,de ez hozta meg a combat kedvemet).
Azóta itt napi 1- 2 csúcs küldit dob. Ebből viszont a többség a sima beszerzős küldi, (oda-vissza nyíl ikon),de ez is megéri, akkor ha nem kell 1-nél többet fordulnom (beeleértve a többi fiókot is) és 50 milla a honorárium. Jelenleg a frissítés után ezek az ásványok negyed áron beszerezhetőek állomásokon, tehát jóval kisebb önköltséggel mint eddig.
Tegnap kíváncsiságból beléptem az egyik fiókkal Babbage állomáson és 20 perc elteltével ott volt a bertranditos 50 millás bányász ikonos küldi. Gondolom a többi állomáson is ez van. Tehát működik még a frissítés után is. Az összes fiókomon a trading rang elite és a repu is már mindegyiknél allied itt Ceoson.
Nem tudom hol tartasz a rank húzásnál, de ha megvan az allied akkor jönnie kell a csúcs szállítós küldiknek.
Más: kipróbáltam a Hawkes féle szállítós tecnikát videó szerint, meglett az allied 3 óra alatt,de utánna nem kaptam ilyen csúcs küldiket, pedig ott maradtam még sokáig. Másoknak sem sikerült ott néztem a kommenteket.
Próbálom megtalálni a megoldást miért ad csúcs küldiket, mert önmagában nem elég az "allied" szint az adott kontroll faction-nál.
Pl. a Mainani- Ngalin párosnál is Allied vagyok,de egy fia szállítós küldit nem ad.

[ Szerkesztve ]

(#45823) oke válasza buke (#45822) üzenetére


oke
senior tag

Szia, Köszi, így értem. Megtaláltam a videót, amit szerintem említettél, ott 3 ásványt látok, amivel lehet így bányászatos küldikre megvásárolni: Bertrandite, Gallite és Indite. CEOS környékén ilyenekre nem láttam küldetést. Szállítósok akadnak. Sorhis Miningnél vannak 4- 5 millás szállítós küldik, de oda sajnos csak kis gép tud leszállni, mondjuk azért így sem rossz.
Rang lépés viszont nem akar működni nekem sem, 100%-on állok, de nem dob fel szintlépéshez szükséges küldit, pedig jó pár kört mentem. Láncos küldetés volt, de teljesítése után sem léptem szintet. Mivel 100%-on állok, így most nem látom, milyen szinten vagyok, a Corvett feloldás jönne nem sokára

(#45824) duvi


duvi
nagyúr

Holnap 12-kor jön a következő fix:

(#45825) [HUN]NIMROD


[HUN]NIMROD
aktív tag

Emberek, ez a hibáival együtt is nagyon-nagyon ütős lett szerintem. Igaz hogy a galaxy map átszabása borzalmas lett (tényleg meg kellett szüntetni a gyorsmenüt a csillag mellől?!?), a küldetésmenü átszabása szintén borzalmas, a fények kritikán aluliak, az egész egy nagy sötétség, de mindenért kárpótolt már csak annyi is, hogy látok 3 új mérnököt, akiknél el tudom kezdeni a bevágódási procedúrát. Most ahogy ezt írom pl épp a taxiban ülök és utazok 50-50 fényévet oda-vissza hogy meglegyen az egyik alapkövetelménye :DD És ők fogják szépen feltuningolni a ruhákat és a fegyvereket :)) Ja igen, miért kellett a mérnökök jó kis lila jelzőjét lecserélni narancssárgára ami ugyanolyan mint a többi és így nem lehet megkülönböztetni??
A bolygók olyan kb űrállomás-távolságból pedig hihetetlenül jól néznek ki, leszállás előtt percekig csodáltam a Founders World-öt.

[ Szerkesztve ]

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#45826) zolee0307


zolee0307
őstag

Végül én is csak beruháztam ebbe az odyssey-be. Megmondom őszintén, nekem tetszik, igaz még annyira nem mélyedtem bele, de bejön ez a mászkálgatós dolog, az fps lövölde is jó, a hajómat meg lassan úgyis kimérnökölöm, utána meg jöhetnek a fegyók. Újabb kihívások :D

Ami feltűnt, hogy az űr sötétebb lett, a bolygófelszínek, épületek szerintem jól néznek ki, csak sajnos az fps szám csökkent, nem gyengén. Ebben várható esetleg később javulás?

A galaxy map az meg tényleg borzalom :O

///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\

(#45827) Peppo válasza buke (#45822) üzenetére


Peppo
őstag

Haver is csinálja a szállítóküldetéseket, de a trade rangja nem nőtt semmit. Ma leadtunk 4-5 50 millás szállítmányt, a pénzt meg is kapja, de rang semmi. Vártunk is, mert régebben is előfordult, hogy lassabban frissült, de azért egy kilépés-belépés után már látni kellene, órákkal később meg mindenképp.

Valami nem oké. Ha csak simán eladott nálam a carrieren, az működött. Most lehet, hogy nem marad más lehetőség, és szállít nekem tríciumot 400k áron.

Amúgy a Rana rendszerben nyomjuk (expansion), és szépen adja a bertrandite, gallite, indite (olykor coltan) kéréseket 50 milla körüli jutalmakért. 20 fényévre onnan a Tau Ceti, ott mindet lehet is kapni.

#45825[HUN]NIMROD

A csillagtérkép mellett említhetnénk az outfitting részleget is. Az is át lett rendezve, és hát... van benne olyan, ami tetszik, de nekem jóval körülményesebbnek tűnik, mint a régi. Ugyanez igaz a küldetésfelvételre és leadásra is.

Ebből látszik, hogy szeretem ezt a játékot. Nincs még egy, amelynek ennyi hülyeségét és hibáját elnézném.

Ja, amúgy Steam ismét tudja frissíteni a játékot, de erre meg már nem is mondok semmit.

(#45828) duvi válasza zolee0307 (#45826) üzenetére


duvi
nagyúr

"sajnos az fps szám csökkent, nem gyengén. Ebben várható esetleg később javulás?"
Elvileg igen, mert az új graf. engine sok fölösleges dolgot is számol, amikre nincs szükség. Ha ezt sikerül leredukálni, akkor érezhető javulás lesz FPS terén is.

[ Szerkesztve ]

(#45829) buke válasza Peppo (#45827) üzenetére


buke
tag

Peppo: én arra emlékszem,ahogy egyre többször megosztottam a többi fiókom között a küldiket kb. 8-10 ilyen 50 millás után mindegyik elite rangú lett. Az első azaz a fő fiókom még a Borann féle bányászós grindeléstől jött meg. Elképzelhető a gond, bár nemtudom milyen credit értékeknél van a váltás.
Rana rendszer, igen, ezek szerint működik ? Én direkt nem ott terveztem, valamit benéztem akkor, viszont azt tudom,hogy aktív State -nek kell lenni az Expansion-nak.
Combat téma: A corvette jól teszi a dolgát mérnökölve, eddig egyszer sem jött le a shield. Talán kevésbe izgalmas így, de majd találok keményebb helyeket, mission treat-eket, ahol visszajön az izgalom.
Tény, hogy a hazres-ben gyorsan lehet haladni, mert nem kell válogatnom. Viszont ha majd lejön a pajzs valahogy akkor a 8 boostert kapcsolgathatom ki-be :DD

[ Szerkesztve ]

(#45830) Peppo válasza buke (#45829) üzenetére


Peppo
őstag

Én is úgy emlékszem, hogy a trade rang nagyrészt még szállítóküldetésekből lett meg. 8-10 millás fuvarok, amelyeket akkor még leginkább csak a pénz miatt csináltam, a rang fontosságáról még nem tudtam. Aztán a Hip 8444-ben már tudatosan mentem ezekre, hogy a birodalmi rang mellett legyen pénz is. Persze akkor már megvolt az elit trade rang.

Most ugyanezt próbáltuk havernak is összehozni, de nem megy. Se a kódexben, se a rangnál nem jelzi a profit emelkedését, miközben a pénzt megkapja rendesen, lassan már félmilliárdnál tart. (Voltak közben egyéb bugok is. Pl. hiába adta el a FC-n a cuccot nekem, a rakteréből nem tűnt el. Pénzt ugyan többször már nem kapott érte, de így is két kör alatt 3000 tonna bertranditot tolt a raktérbe. Egy Pythonnal. :D )

Egy videóban láttam a Rana rendszert, és mivel valahol már korábban kapcsolatba kerültem az ottani bandával, majdnem a maximum rangom volt náluk. Vittem nekik még pár bolygószkent, és meg is volt. Elkezdtem felvenni a 40-50 millás winges beszerző küldetéseket. Adta a küldetéseket rendesen. Ha nem is minden tízperces körben, de a következőben már mindig volt legalább egy ilyen. Szóval a hely működik, legalábbis ma működött.

Ha lejön a pajzs, akkor futás. De ez ritka eset, nagyon jól bírja a strapát. 1-2 SCB azért elfér rajta ha gond lenne. Van olyan hely, ahol nagyon gyorsan 6-8 ellenfél is neked ugrik. Ott érhetnek meglepetések. :D

[ Szerkesztve ]

(#45831) [HUN]NIMROD


[HUN]NIMROD
aktív tag

Óriási: másik mérnöknél 10 felszíni CZ csatát le kell tudni. Dominator ruha, shotgun és mesterlövész puska, ez mind plazmás, és a pisztoly is. Harctéren csak fel kell ugrálni egy torony tetejére, és onnan leszedegetni a lent rohangáló pirosakat :) Néha lemenni utántölteni ruhát, tárakat, ekkor jó a shotgun.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#45833) Novver válasza duvi (#45828) üzenetére


Novver
senior tag

Asszem akkor lassan beszerzem a kieget :R

Life is a game... The game is my life!

(#45834) duvi válasza Novver (#45833) üzenetére


duvi
nagyúr

Szerintem várd meg a javítást! Feltételes módban írtam (Ha kijavítják), szóval nincs rá garancia, hogy valóban meg is teszik. Jelenleg úgyis olyan bugos az Ody, hogy sokan félretették, vagy csak a Horizonsal játszanak.

(#45835) [HUN]NIMROD válasza Peppo (#45827) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

"Ja, amúgy Steam ismét tudja frissíteni a játékot, de erre meg már nem is mondok semmit." : Nálam valami hibriddé változott - lehet, mindenkinél. Eddig a Steam a saját ablakában a letöltések között csinálta, utána az E: D launcher ablakban már csak a PLAY-t kellett nyomni. Korábban a Frontieres kliens természetesen önmagában intézte a WORKING, Sync files stb módon. Most meg azt látom, hogy a steam letölt pár száz kilobájtot, aztán elindíthatom a launchert, amiben viszont még meg kell nyomni az UPGRADE gombot hogy tudja a lényeget letölteni a "hagyományos" módon, és utána lehet indítani. Nem akarom érteni...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#45836) Peppo válasza [HUN]NIMROD (#45835) üzenetére


Peppo
őstag

A mai frissítés már megint nem ment neki. Fájlokat átmozgattam a letöltési könyvtárba, onnan indítottam. Vicc az egész.

(#45837) Raymond


Raymond
félisten

Ha valaki van itt aki (szinten) nem vette meg az Odyssey-t az arulja mar el nekem hogy a Steam update mukodik es a jatek is mukodik a Horizon-al?

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#45838) oke


oke
senior tag

Azt honnan látom, hogy milyen rangom van Federationnál és Empire-nél? 4-es gombbal a státusznál csak azt látom, hogy 100%, de hogy melyik szint van meg azt nem jeleníti meg, pedig régebben mintha úgy lett volna. Volt jó pár "láncos" küldetés, de egyiknél sem léptem szintet. Illetve, nem volt benne a küldetés szövegében, hogy Navy, de olyat nem adott be már egy csomó ideje...

(#45839) miqlas válasza Raymond (#45837) üzenetére


miqlas
őstag

Mûködik! :D

42

(#45840) [HUN]NIMROD válasza oke (#45838) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Itt kéne látnod, ez így hiba. Nálam jó.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#45841) buke válasza oke (#45838) üzenetére


buke
tag

oke: nálam sem látszik most, pedig ez tavaly látszott. :( Csak a horizons van meg.
Ettől függetlenül szint lépő küldiket kellene kapnod, ilyet-olyat.

[ Szerkesztve ]

(#45842) Raymond válasza miqlas (#45839) üzenetére


Raymond
félisten

Koszi! :)

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#45843) duvi válasza oke (#45838) üzenetére


duvi
nagyúr

Discordról egy repu kép. Így kéne kinéznie, de nálad bebugolt:



Fontos, hogy ha repuzol, akkor ne váltogass Odyssey és Horizons között, mert ettől is bebugolhat és elveszi a meglévő rank questet!

[ Szerkesztve ]

(#45844) oke válasza duvi (#45843) üzenetére


oke
senior tag

Csak Horizons van, de ahogy utánanéztem, nem egyedi, valami jól sikerült megint a Frontiernél. itt is sokan jelezték:

[link]

Gondolom ez összefügg azzal, hogy nem dob Naval küldit.

[ Szerkesztve ]

(#45845) csigi


csigi
addikt

Ééés elindult! :C

5 nap után eltűnt az "orange sidewinder", és elindult a játék! Na most jöhetnek a bugok... ;]

nofene

(#45846) csigi válasza csigi (#45845) üzenetére


csigi
addikt

Ezt nem hiszem el... A játék indul szépen. Elrepülnék a legközelebbi állomásra, és dokkolnék: ötből nulla. Minden dokkolási próbálkozásom crashel, kidob a játék, ennyi.
:W

nofene

(#45847) NomadND1 válasza csigi (#45846) üzenetére


NomadND1
senior tag

Te akartál bugokat...megkaptad :D ;] Szóval ne panaszkodj :P

(#45848) nubreed válasza csigi (#45846) üzenetére


nubreed
veterán

Úgy látszik az Odesseyvel sikerült azt is elrontani ami eddig jó volt.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#45849) duvi válasza csigi (#45846) üzenetére


duvi
nagyúr

Indítsd el az alapjátékot (ne a Horizonst!), ugorj el egy másik rendszer állomására és ott lépj ki. Utána lépj vissza Odysseybe. Ha mákod van, működni fog.

[ Szerkesztve ]

(#45850) miqlas


miqlas
őstag

... lehet, hogy valami tényleg nagyon félre ment a Horizons-al is. Én soha nem repuztam az Imeprium-nak, erre most Allied vagyok velük :F ... mondom, oké, akkor elkezdem a Rank-et emelni. Elugrottam az Imperial ûrbe, és felvettem a „rank-ugró” (láncos) küldiket. Csak azokat csinálom és már a Countnál tartok kb. 6 ilyennel. Pl. a Viscount rangot simán átugrotta! Ami még furcsább, hogy az emailek meg néggyel alacsonyabb rangról értesítenek! :W

42

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.