Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45151) Munkas válasza orientcx (#45149) üzenetére


Munkas
aktív tag

(reklamáltuk az életszerűtlenséget, hát nesze nekünk, most megkaptuk az arcunkba a valóságot) :)

Erre lehetne valami olyat, hogy minél tovább van egy helyen (akár egy rendszerben, hogy ne a haverral cserélgessen), annál többe kerül a parkolási díj. Vagy, mint a reptéren: minél közelebb a jobb pozíciókhoz, annál dárgább (ez életszrű :) )

[ Szerkesztve ]

(#45152) MrDrake válasza Munkas (#45150) üzenetére


MrDrake
tag

Anno volt róla szó, hogy a Powerplay open only lesz, erre elkezdtek a népek lázadozni, hogy hát akkor többet nem költök a játékra, rohadjon meg az FDev, hogy tönkreteszi a játékot meg az egész életemet, stb. Képzelem milyen sírás menne, ha belengetnének egy ilyen FC elpusztítós update-et.

Amúgy a múltkor jutott az eszembe, hogy a legjobb megoldás talán az lenne, ha bevezetnének egy új módot, mondjuk Hardcore néven, saját BGS-sel és persze egy alapos rebalance-al, hogy többek közt ne lehessen óránként 100 milliókat keresni. Csak ezzel meg az a gond, hogy tovább aprózná az amúgy sem túl népes közösséget.

(#45153) Peppo válasza Munkas (#45145) üzenetére


Peppo
őstag

Tríciumra is igaz az, hogy nem stabil. 12 év a felezési ideje, szóval elég valószínűtlen, hogy nagyobb mennyiségben lenne jelen a gyűrűkben. Arról nem is beszélve, mennyire lenne egészséges a hajóra nézve, ha 500 tonna tiszta trícium sugározna békésen a raktérben. :D

Ahogy föderációs barátunk is mondta, hosszasan lehetne sorolni azokat a hülyeségeket, amelyeket a játszhatóság miatt tettek a játékba. Pl. maximum pár száz m/s sebesség az űrben, meg ilyenek. Ezek sajnos kellettek. Ahogy az Elite 2-re jellemző newtoni fizika alapján történő mozgást is egy az egyben kidobták, mert multiplayerben kb. játszhatatlan lett volna. A fegyverek lőtávja is vicc, meg az, hogy lövedékek veszítenek az erejükből (lendületükből) a légüres térben.
Mondjuk számomra a modulrendszer az, ami még agyfasz. Egy 1 tonnás limpet controller (ami gyakorlatilag egy távirányító), egy limpetet tud irányítani, de ahhoz, hogy négyet tudjon egyszerre, egy 128 tonnás helyet elfoglaló modul kell.

#45148MrDrake

Az lenne a hátránya, hogy drága. Csak hát a mai kereseti lehetőségek mellett annyira nem drága. Tavaly nyáron meg kb. a vicc kategória volt, mikor 20-30 óra játékkal megkerestem a fenntartási költséget 15 évre. Ok, az ma már nincs, a Tojást kinyírták, de ma is lehet könnyen nagy pénzeket keresni.

(#45154) [HUN]NIMROD válasza Peppo (#45153) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Az én kedvencem a vadászok fegyverzete: a hajókon mért S(mall) kategóriánál is kisebbek, nyilván az energiaigényük is alacsonyabb, hiszen 1E PP-ről működnek (hajókban ugyebár a legkisebb a 2-es méretkategória), de a DPS és egyéb értékeik mégis vetekszenek a H(uge) fegyverekével, amik (majdnem?) nehezebbek mint maga a komplett vadász(!) és amiket komoly erőművek látnak el. Ezért én szeretnék minden HP-omra picike vadászfegyvereket szereltetni :DD

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#45155) orientcx


orientcx
őstag

Hát ez roppant szellemes tréfa volt Braben bácsitól. Ahogy mostanában szoktam, felvettem 20 db küldit, amelyek teljesítéséhez 30 kuncsaftot Paitinában, 30-at meg Logoniban kellett volna ügykezelni, ez kb másfél-két órás kör, idős koromra való tekintettel ennyi pont elég is. Paitinában kezdtem, és mintegy 40 perc múlva ahogy kell, a panel mutatta is, hogy teljesítve van az össz itteni küldetés. Nosza, irány Logoni, és annak rendje-módja szerint ki is intettem az ottani 30 versenyzőt. Nézem a transactions panelt, jelzi, még egy küldi nincs kész, azt írta, a 30-ból 3 skalp még hiányzik. Érthetetlen hogy miért, hisz ha a többi számolta, és megvan, akkor ennek is meg kellett volna lennie, de ezen ne múljék, kirángattam további 3 rosszaságot. Nézem a panelt, már újabb kettő küldetés jelzi, hogy még csak 28, és 29 találatot ismer el. Akkor már kissé dühösen abszolváltam azt a kettőt, és láss csodát, a teljesítetlen logoni küldik el is tűntek. Mert mind átvedlett paitinai küldivé. És hogy tovább cifrázza a táncot, a teljesített paitinai megbízások egy része az enyészeté lett, a maradék meg mind teljesítetlen küldetésként éktelenkedett a tranzakciók között. Az egészre a koronát pedig azzal tette fel, hogy a Paitinában begyűjtött bounty is eltűnt.
Na akkor szépen hazaballagtam Heveribe, és egy laza mozdulattal az asztalukra borogattam ezeket a küldetéseket.
Hogy kedveskednének orálisan a vízilónak! :W

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#45156) orientcx válasza duvi (#45146) üzenetére


orientcx
őstag

Mérgemben megnéztem a videót. Kicsit lenyugtatott.
Azt nem tudom, mennyire lesz játszható, de így elsőre nagyon hangulatos. Az, hogy legyen egy kis hajón kívüli élet, az nekem mindig nagyon hiányzott. Nagy kár, hogy a hajó belsőket nem csinálták meg(amit eddig is tudtunk). Az a beszállás elég kiábrándító, de legalább körbejárhatjuk a hangárt, a gépünket(arra mondjuk kíváncsi lennék, hogyan fog érvényesülni egy Corvette 168 méteres hosszúsága). Érdekes látni a jól ismert terminált egy egészen más nézőpontból, belülről. Apropó, lehet tudni arról valamit, hogy outpost helyszín is lesz, vagy netán, talán-talán, esetleg, ne adj Isten Fc is?

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#45157) Peppo válasza orientcx (#45155) üzenetére


Peppo
őstag

Nekem sokszor problémás volt, ha egyszerre több rendszerbe szóló massacre küldetést vettem fel. Nem ilyen hibát okozott, de épp elég idegesítő volt az is. Egyszerűen nem spawnoltak a megfelelő kalózok az adott rendszerben, ha máshova is volt ilyen küldetésem. És jellemzően akkor jött ez elő, ha jó sok felvett küldetés volt. Mikor csak egyet-egyet vettem fel, néhány ötös material miatt, általában semmi baj nem volt, de mikor sokat, meghülyült.

#45154[HUN]NIMROD

Az is vicces. Lehet, ezért nem engednek több aktív vadászt egyszerre, mert kiderülne, hogy durvábbak, mint egy fullra húzott Corvette.

[ Szerkesztve ]

(#45158) nubreed válasza orientcx (#45156) üzenetére


nubreed
veterán

Előbb utóbb szerintem jönnek majd a hajó belsők is. Most így tippre azt mondanám, hogy talán idén júliusban jók vagyunk ha megjelenik a végleges Odessey. Ezt abból gondolom, hogy még csak most kezdődik a publikus alfa teszt, messze van még kicsit a beta és a végleges.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#45159) duvi válasza orientcx (#45156) üzenetére


duvi
nagyúr

Induláskor háromféle állomás asset lesz: coriolis, outpost, bolygófelszíni állomás. Elvileg eltérő dekorációkkal akarják változatosabbá tenni az azonos állomástípusokat. Egyelőre FC állomás nincs betervezve.

[ Szerkesztve ]

(#45160) duvi


duvi
nagyúr

Megérkezett az új hardverigény. Egy kicsit emelkedett, de még mindig nagyon baráti.
Odyssey Alpha PC Specifications & Download Time

Recommended Specs (High Settings at 1080p)
Intel Core i5-8600K / AMD Ryzen 5 1600 (above 4 GHz recommended)
12GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 5500
60GB available space

Minimum Specs (Low Settings at 720p)
Intel Core i5-4590 / AMD FX-4350
8GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 770 / AMD Radeon R9 280X
60GB available space

[ Szerkesztve ]

(#45161) orientcx válasza nubreed (#45158) üzenetére


orientcx
őstag

Egy-két évvel ezelőtt 1x-2x nálam is volt olyan, hogy egyszerűen egy hajó sem volt mission target, függetlenül attól, hogy a küldetéseim hány rendszerbe szóltak. De olyat, hogy az adott rendszerbe szóló kész küldiket csontra lenullázza, meg hogy a Logoniba szólókat lenullázva még át is tegye Paitinába, hát mit is mondjak, Braben úrnak tényleg van dramaturgiai érzéke. :)

nubreed - "Előbb utóbb szerintem jönnek majd a hajó belsők is."
Egy gonosz kis Fed hangocska azt súgja nekem, hogy az "utóbb" sanszosabb, mint az "előbb"...

duvi - Nem is rossz az a 3 féle beltér így elsőre, a lényeg, hogy tartalmat is pakoljanak bele.

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#45162) Submarine válasza orientcx (#45161) üzenetére


Submarine
senior tag

Ez küldetés bug carul hangzik, szerencsére még nem futottam bele.

Jó, hogy felhoztad az MC kikapcsolást így eszembe jutott végre, hogy akár automatára is lehetne rakni valahogy.
Alig 12 sorban sikerült is scriptet írni rá, csak arra kell vigyázni, hogy a jobbos HUD menü mindig alapállapotban legyen, különben elbarmol valamit. Ha nincs szerencsém még az önmegsemmisítést is elindíthatja.
:Y ;]

Próbálgattam ezt a nagy dög Corvette-t, mindenféle builddel amiket ti is linkeltetek, de egyszerűen nem az én világom. Marad a Krait. Jóvanazúgy.

(#45163) Munkas


Munkas
aktív tag

FC-hez milyen modulokat kell/érdemes megvenni, ha csak szóló módban játszok?

(#45164) [HUN]NIMROD válasza duvi (#45160) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Van korábbi emléke valakinek arról hogy egy alfa teszt HWigénye mennyire szelídül meg a végleges kiadásra? Csak mert ez így nagyon nem "kicsit emelkedett" és nagyon nem "baráti": röpke 3x annyi helyet kér mint amennyit most foglal a Horizons, és DX12-es kártyák lettek a minimumban, pedig most 11-eseken is fut. Nem kifejezetten örülnék ha így maradna...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#45165) Diopapa válasza duvi (#45160) üzenetére


Diopapa
addikt

Aham és 4350 pont olyan gyors mint a 4590.... Viccesek ezek az angolok.. :D

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#45166) Munkas válasza Diopapa (#45165) üzenetére


Munkas
aktív tag

Nekem 4460 van. Most mi lesz? :) Még 7 éve vettem. Azóta csak azért nem cseréltem, mert ritkán ment 50% fölé a kihasználtsága. Annak meg nincs értelme, hogy a kapacitása 20% helyett 5%-ban legyen kihasználva. Az Elite volt az első, ami tartósan 50-60% körül használja.
Pedig már azt hittem elmúltak azok az idők amikor pár év alatt avultak el a gépek, és most már sose kell cserélni, csak ha elromlik benne valmi, vagy annyira elavul, hogy nem fejlesztenek rá.
A videó kártyával is így voltam. A 750 GeForce-ot is a procival vettem. Mivel stratégiai játékokat játszok, nem is volt szerepe. Aztán tavaly a pandémia elején cseréltem 1060-ra, hogy rendesen tudjak a gyerekeimmel játszani, ha már iskolába nem mehentek, mert náluk azért mennek az FPS-ek is.

(#45167) [HUN]NIMROD válasza Munkas (#45163) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Attól függ, mire akarod használni. Mondjuk az egyetlen, ami opcionális de mégis szinte kötelező, az advanced maintenance, hogy tudj tankolni, javítani, újratölteni (fegyvert, SRV-t, vadászt). Bubin belül, és a közelében minden más felesleges, csak a helyet foglalja, és növeli a költséget. Ha elmész vele nagyon messzire, akkor egy térképészet alap. Különben az hogy te csak soloban nyomod, erre nincs hatással, mert mindenki látja a hordozókat.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#45168) Peppo válasza Munkas (#45163) üzenetére


Peppo
őstag

Shipyard ill. Outfitting nem kell, az a tulajnak jár az alap FC-hez is. És igazából ez a kettő az, ami a legdrágább, és a legtöbb helyet is foglalja, szóval a többit akár mindet megveheted, nem ez lesz az, ami csődbe visz. De részletesebben: a refuel, repair, armoury alap, hogy legyen, universal cartographics és redemption office hasznos tud lenni (igaz, ezek sem túl olcsók, de legalább nem foglalnak túl sok helyet), és akkor már csak a secure warehouse maradt. Na azt viszont tényleg csak akkor kell felrakni, ha lopott árut akarsz elpasszolni rendszeresen.

Egyébként később ezeket is bármikor eladhatod, ahogy a hajón lévő modulokat. Csak el kell menni egy olyan rendszerbe, ahol lehet szerelgetni ill. venni carriert, és ott bármikor leszereltetheted, ha úgy látod, nincs rá szükséged.

Nekem nem is annyira a modulok ára, mint inkább a helyfoglalásuk fáj. Ha valaki más is átjönne hozzád több hajóval, akkor shipyard és outfitting kell, ami együtt közel 5000 tonna.

[ Szerkesztve ]

(#45169) duvi válasza [HUN]NIMROD (#45164) üzenetére


duvi
nagyúr

Szerintem ne nagyon számítsatok érdemben hardverigény csökkenésre :( Azt is megértem, ha valakinek ez már "húsbavágó" ugrásnak minősül. Tudom, hogy ez nem vigasztal, de ha megnézzük napjaink játékait és ezek hardverkövetelményeit, akkor az Odyssey igénye valóban barátinak mondható.

(#45170) Munkas válasza [HUN]NIMROD (#45167) üzenetére


Munkas
aktív tag

Valahol azt olvastam, hogy a tulajnak Armoury és Shipyard nélkül is hozzáférhők ezek az alap funkciók, csak vendégek miatt kell megvenni.
De nem egyértelmű, ezért is vagyok bizonytalan. Meg 6 Mrd-al vágok bele, ezért próbálgatni se tudok sokat :)

(#45171) Munkas válasza Peppo (#45168) üzenetére


Munkas
aktív tag

Kösz! Egyszerre írtunk. Meg közben még az Elit is fut :)

[ Szerkesztve ]

(#45172) [HUN]NIMROD válasza duvi (#45169) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Nem is a HW a fő probléma, mert mivel "elfelejtették" mellétenni az oprendszert, csak így fű alatt van betolva a minimumban a dx12, ezzel kvázi kikényszerítik a Win10-et :((( Ami pedig teljesen nyilvánvalóan indokolatlan, hiszen PS4-en is meg fog jelenni, ahol semmilyen változás nem lesz se HW, se SW téren.
Azért még reménykedek, hogy mégsem fogják a dx12 funkciókat használni, és menni fog 11.2-n is, ahogy eddig, legfeljebb nem lesz 110 hanem csak 90 FPS...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#45173) duvi válasza [HUN]NIMROD (#45172) üzenetére


duvi
nagyúr

Miért kötelező a dx12 használata? Attól, hogy Win10-et használunk, simán futtathatunk dx11-es játékokat is. A konzolos verziók mindig az adott hardverre vannak optimalizálva. Tehát az említett PS4-en csak a maximális látvány rovására tudnak "optimalizálni", hogy megfelelő sebességgel fusson az Odyssey.

(#45174) Peppo válasza Munkas (#45170) üzenetére


Peppo
őstag

Pár modulra tuti szükséged lesz. Ezért 6M kredittel még lehet, hogy várnék egy kicsit. Nem csak a modulokat kell megvenni, de meg is kell tankolni valamennyire, és persze lesz fenntartási díj is. Szerintem még 1-2 milliárdot szedj össze a vásárlás előtt.

(#45175) [HUN]NIMROD válasza duvi (#45173) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Nem kötelező, legyen is így. Ha nem használják ki a dx12-es lehetőségeket PC-n, akkor örülünk. Egy három évvel frissebb VGA-t jelölnek meg alapnak, miért is? Mert ugyanabban a játéktérben nézőpontot váltunk?.. A 470-es kb fele teljesítményű a 770-eshez képest, tehát itt most hirtelen kétszeres számítási igény lépett fel? Valahogy nem látom se az SRV-zéshez képest a településeken, se az állomásbelsőnél. Félreértés ne essék, nekem nagyon tetszik ez a minimalista berendezés, de ez nagyon messze van attól, ami az eddigiekhez képest ekkorát emelne a HWigényeken... Na mindegy, csak fusson el így vagy úgy, én addig amíg le tudom butítani a grafikát akár a minimumra, nem variálok a gépeimmel.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#45176) duvi válasza [HUN]NIMROD (#45175) üzenetére


duvi
nagyúr

Azért lesz szükség ilyen erős vga-ra, mert mostantól testközelből kell megjeleníteni a nagyfelbontású textúrákat. Eddig nem krülhettünk ilyen közel semmihez. Még az SRV-vel sem, mert azzal csak a kopár bolygófelszíneken ródeózhattunk. Nem véletlenül háromszorozódik meg a játék helyigénye. A nyakamat rá, hogy a sok nagyfelbontású textúra fogja elvinni a nagyját.

(#45177) Ice_Man22 válasza Munkas (#45163) üzenetére


Ice_Man22
senior tag

Szia en privat mode ban jatszom, vagyis 2 en hasznaljuk a carriert es az interstellar factor es a fekete piacon kivul minden modul fel van rakva + vettem par baynasz felszereles pakkot es egy tier 1 es hajo pakkot.

(#45178) csigi


csigi
addikt

Meglepődve láttam egy human tech brokernél, hogy van spéci FSD. Csak class5, de nagyobb ugrásra mérnökölve, illetve 10 helyett 2 sec alatti feltöltéssel.
Kraitra való pont nekem, meg is toldotta az ugrótávom 4-5 ly között (plusz spéci effektet is tettem rá), ez oké. Viszont a töltés semmit nem gyorsult. Pedig az eszköz adatainál szépen olvasható, hogy 2sec...
Nálatok megy ez? :U

nofene

(#45179) Peppo válasza csigi (#45178) üzenetére


Peppo
őstag

Nem rég jött be ez a dolog, hogy lehet előre mérnökölt cuccokat venni. Van FSD és Seeker Missile. Gondolom, később lesznek még egyebek is. Mikor egy új cucc jön, az egy ideig olcsóbb is, aztán feljebb megy az ára, és utána már ott is marad.

(#45180) Diopapa válasza Munkas (#45166) üzenetére


Diopapa
addikt

Jó neked, nekem 3770 van, de a Star Citizen kiröhögi.... :DDD

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#45181) csigi válasza Peppo (#45179) üzenetére


csigi
addikt

Ezt értem, megvettem már, kicsit fel is tuningoltam. De miért nem teszi a dolgát, ami rá van írva?

nofene

(#45182) duvi válasza csigi (#45181) üzenetére


duvi
nagyúr

Biztos, hogy ugráskor a feltöltésre vonatkozik ez az idő? Nem a két használat közötti "visszahűlésre"? Pl. interdictnél megadod magad és hagyod, hogy kiszedjenek. Ezután meg kell várni amíg visszahűl, hogy elugorhassál. Nem ezt a várakozási időt rövidíti le?

[ Szerkesztve ]

(#45183) Raymond válasza csigi (#45181) üzenetére


Raymond
félisten

"10 helyett 2 sec alatti feltöltéssel" es "Viszont a töltés semmit nem gyorsult"

Van olyan erzesem hogy te rossz dolgot keresel. Ennel a boot sequence az ami gyorsabb, tehat gyorsabban lesz online egy power down utan. Nem eppen egy gyakran hasznalt funkcio.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#45184) gabranek


gabranek
aktív tag

Szerintetek mitől lehet az, hogy meglövök egy gyűrűt DSS-el és utána a hotspotokat egyszer normálisan, sárga körrel mutat, máskor viszont nem satirozza ki a kört, csak egy targetelhető célpontot látok. Így nagyon nehéz bemérni a belépési szöget egy dupla vagy tripla hotspotnál. Próbáltam hajót cserélni, a scannert is lecseréltem az alapra (a mostani mérnökölt), de semmi változás...remélem érthetően le tudtam írna a nyűgömet :)

田中れいな

(#45185) Munkas válasza Raymond (#45183) üzenetére


Munkas
aktív tag

Én már vettem hármat (igaz az utolsóval már kicsúsztam az akciós időszakból, csak nem akartam cserélgetni). Úgy tűnik, hogy a boot idő valóban nem csökknet. De ez úgyis csak a nagy hajóknál lényeg, ahol osztogatni kel az engiát.

(#45186) Munkas válasza gabranek (#45184) üzenetére


Munkas
aktív tag

Ha nincs a DDS a hajón, akkor a korábban szkennelt dolgokat nem szokta mutatni.

(#45187) csigi válasza duvi (#45182) üzenetére


csigi
addikt

duvi, Raymond: Hű, erre nem gondoltam, megyek most és megnézem!
Köszi!

nofene

(#45188) [HUN]NIMROD válasza Peppo (#45179) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Ennél jobbat mondok: van THARGOID INTERCEPTOR BOBBLEHEAD!!! Jézusom, 2019-es videó!! Én erről eddig miért nem tudtam?? Megyek is Küklopszot vadászni!! :DD (Ugyanis kell hozzá egy T-szív - na ehhez is kell majd a korrózióálló raktér.)

[ Szerkesztve ]

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#45189) csigi válasza csigi (#45187) üzenetére


csigi
addikt

Egy gyors vészleállást próbáltam, ekkor nem ment gyorsabban a viszzahűtés...
De itt egy kép, erről lenne szó, "boot time":

nofene

(#45190) csigi


csigi
addikt

Itt jobban látszik a mérnökök keze munkája:

nofene

(#45191) [HUN]NIMROD válasza csigi (#45190) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Egy kicsit átverés, mert a korábbi tech brókeres dolgok olyanok voltak, hogy amit egyszer kifizettél, azt onnantól kezdve akárhányszor meg lehet venni. Ez meg elveszi a hozzávalókat, és ad egyet. Ezzel most buktam többek között egy rakás Datamined Wake Exceptions-t, mert amúgy kutyának nem kell egy random FSD, csak ki akartam pipálni, erre benne maradt a listában...

[ Szerkesztve ]

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#45192) csigi válasza [HUN]NIMROD (#45191) üzenetére


csigi
addikt

Azért class5 kategóriában ez mindent visz!
Egy Phantom minden jóval felszerelve plusz 4-5 fényévvel többet ugrik, mint egy hagyományosan mérnökölt példánnyal.

nofene

(#45193) Peppo válasza csigi (#45181) üzenetére


Peppo
őstag

Az lesz, amit már írtak itt. Ha lekapcsolod az FSD-t, akkor gyorsabban indítható újra. Tényleg aránylag ritkán használható funkció, mondjuk harci hajón tudom elképzelni, ahol minden csepp energiára szükség lehet, ezért mikor kint vannak a fegyverek, még az FSD-t is lekapcsolja, hogy ne menjen 100% fölé az energiahasználat.
Szóval igazából nem ezért éri meg, hanem mert, ha jól emlékszem, valamennyivel jobb távot lehet elérni ezzel az FSD-vel, mint a saját magad által húzottal. (Valami százaléka jobb, csak most nem tudom megnézni.)

#45184gabranek

A sárga kör asszem combat módban nem látszik, csak a másikban. Esetleg ez lehet a baj. Ill. ha nincs a hajón DSS, akkor egyáltalán nem jelzi a hotspotot, hiába fedezted fel korábban.

#45191[HUN]NIMROD

Igen, ezek sajnos mind ilyenek. Minden darabot külön ki kell fizetni. Amúgy szerintem nem vészes az áruk, de ha többet akarna venni az ember, pl. a seeker missile-ből simán jöhet több is, akkor azért már nem olcsó mulatság. Még szerencse, hogy az összes mati tárolóm maximumon van. :D
Thargoid cucc nekem is kellene már, ez az a része a játéknak, amit még nem nagyon erőltettem.

(#45194) [HUN]NIMROD válasza csigi (#45192) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Hmm... tényleg kicsit jobb. Azért hasra nem estem tőle, nálam a mass manageresnél most tud 1.5-tel többet. Lehet ha erre még megkapja a mass m.-t, kijön az hogy megérte, egye fene, csak nem volt hiábavaló a vétel :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#45195) gabranek válasza Peppo (#45193) üzenetére


gabranek
aktív tag

"A sárga kör asszem combat módban nem látszik, csak a másikban. Esetleg ez lehet a baj. Ill. ha nincs a hajón DSS, akkor egyáltalán nem jelzi a hotspotot, hiába fedezted fel korábban."

Ez volt a gond, köszi. Rákaptam a robbantásos bányászatra, de kicsinek éreztem a pythont, úgyhogy összedobtam egy anacondát a feladatra. Ezzel több részletben is ki tudom termelni a hotspotot, nem kell mindig futnom eladni. Csak ugye meg is kell védenem magam :)

田中れいな

(#45196) fejesg2


fejesg2
aktív tag

Ezek a mérnökölt FSD-k viszonylag gyakran előfordulnak most a kereskedőknél? Sajnos covid miatt egy ideje nem volt erőm még a gépet sem bekapcsolni, de ahogy itt olvasom jó lenne (és persze könnyebb is) beszerezni a Corvette-re (is).

Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!

(#45197) duvi válasza fejesg2 (#45196) üzenetére


duvi
nagyúr

CG reward volt és mindenki számára elérhetővé tették.

(#45198) Peppo válasza fejesg2 (#45196) üzenetére


Peppo
őstag

Csak ötös méretben kaphatók. És csak human tech brokernél. Venni akármennyit tudsz belőle, de nem pénzbe kerül, hanem materialba.

(#45199) duvi


duvi
nagyúr

Alpha tulajok figyelmébe! Ha minden jól megy (miért is ne menne? :D ) akkor holnap délelőtt, hazai idő szerint 11-kor indulhat az Odysses alpha letöltése!


(#45200) duvi válasza duvi (#45199) üzenetére


duvi
nagyúr

Javítom a kezdő időpontot, mert a nyári időszámítás miatt már 2 óra csúszás van UTC-hez képest. Éppen ezért holnap 12-től kezdhetjük a letöltést.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.