Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz totyak #79599 üzenetére
A küldeményeknek van azonosítója, ez lehet a szállítási szolgáltató által adott és ha posta lehet nemzetközi postai azonosító. A felületen megadott tracking number mezőbe nem kizárólagos hogy csak nyomkövetési szám legyen beírva, a küldemény azonosító is beírható.
Mivel a PayPal-on keresztül fizettél van vásárlói védelmed akkor is ha az eBay-en elveszted azt.
Mivel pár napja az eBay még a wc papír hirdetéseket is letiltotta, így aki véletlenül nem vette le a hirdetést, az is ellenőrzés alatt van. De nyilvánvalóan akik mindent árulnak a hirtelen ötlettől vezérelt eBay tiltásra nem tudnak azonnal reagálni, az eBay meg valami automatát szabadított rá az hirdetési adatbázisra és az így működik, talál egy tiltott hirdetés és felülvizsgálatra rendeli az eladót.
Vagy akármi más bajuk is lehet. -
totyak
aktív tag
Üdv! Kínából vásároltam egy terméket, 23,22 ausztrál dollárért ( hogy miért aud, nem tudom). A postázási forma: Standard International Flat Rate Postage. Ez valami nagyon low end postázásnak tűnt, de ráérek várni. Eladó megadott hozzá egy tracking számot, az már kicsit gyanús volt, mert a terméknél nem volt említve nyomkövetés, főleg úgy gyanús, hogy márc 30-án fizettem ki a terméket, de a nyomkövetés már 23-tól él. Változik rajta a kiírás, valami történik, de nem is biztos, hogy az én csomagom. Egyelőre nem ír konkrét dolgot, hogy mi a célállomás, abból kiderülne talán
Ami a lényeg, ma egy ilyen levelet kaptam az eladótól, nem ebayen, közvetlenül a mailemre:
"Dear friends
I am an eBay seller: xxxxxx
We apologize for the inconvenience caused. My ebay account is under review. The item you purchased has been sent to the post office. The tracking number has been added to the paypal account. You can query the entire process of project shipment based on the tracking number. My email: xxxxxxx
If you have any questions, please feel free to contact me. I will reply you in the first time. very sorry. Please understand that."Most ezt nem igazán tudom mire vélni. Mit jelent, hogy a fiókja ellenőrzés alatt van? Mi fog történni, kell tennem valamit, vagy csak várjak türelemmel, hogy megjöjjön a csomag, vagy lejárjon a becsült érkezési idő?
Köszönöm
-
Topikgazda
válasz prannk #79597 üzenetére
Mármint hol? Itt vagy az eBay-en? Az eBay-en a Messages menüpont, ott 6 hónap visszamenőlegesen, tehát ma október 14. Ha készítesz "könyvtárat" és abba átmozgatod akkor ott hosszabb idő a megőrzés.
A nagyító mellett a fekete 3szög, a kezdő dátuma az 2019 október 14 vagy amit ismersz, attól függően hogy az archiválásra mi van beállítva esetleg az Include az az Archive legyen[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
hali. régebbi üzenetet vissza lehet valahogy nézni?
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz Nordik #79592 üzenetére
Az időre nincs garancia, most úgy néz ki hogy az Európán belüli szállítás lassú és az egészségügyi szállítások beelőznek mindent, a futárszolgálatoknál pár nap késések vannak.
A kínai vámosoknak + feladat lett az egészségügyi termékek fokozott ellenőrzése így ott is lehet pár nap csúszás de a megszokott 25-60 napos szállítási időbe belefér -
Nordik
őstag
Mi a helyzet most az ebayes rendelesekkel? Rendelnek autóhoz valamit ami vagy Hong Kongbol vagy Kínából jönne. Éppen melyikre csapok le. Megjonnek biztonsággal a csomagok nagyjából időbe?
-
Pitterix
őstag
válasz fulton #79584 üzenetére
Pont ez a kérdés jutott nekem is eszembe. Mert öcsémnek rendeltünk 11000Ft-ért felni alkatrészt, ami Taiwanról jön. Kicsit izgulunk, hogy megérkezik e a dolog.....
Meg, hogy mikor.
Aztán, ha késik, azaz nem a megadott május 5.-én belül érkezik meg, vajon visszakérhetem e a pénzem?"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Micsurin
nagyúr
Az valid lehet, hogy 04.11 08:42 beérkezett az UK-ból a héten rendelt csomagom a BP-i elosztóba? DPD rendszere hozza de nem akarom elhinni.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz fulton #79584 üzenetére
Tuti fenn akadna a vámon szvsz áfát kell majd fizess rá.
Én most rendeltem 150 Fontért egy Delkevic dobot UK-ból (DPD), már Hollandiában van szóval nem hiszem gond lenne. A postára néz rá náluk lehetnek fennakadások elvileg.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
fulton
addikt
Sziasztok
Van aki most is rendel ebay-ről?
Amerikából rendelnék egy csomagban 3 részből álló hajlakkot, szerintetek most sokat késne?
Tekintettel a vírus....
Illetve, mit gondoltok át jönne vámolás nélkül? 65 dodó egyébként szállítással.
Előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
rednifegnar
senior tag
válasz Dr.F.E.R.I. #79580 üzenetére
hat en az olaszokat kerulom mint az erdotuzet, eleg 50%-os az a kis keves tapasztalatom ami veluk volt...
A camera does not make art, the artist makes art.
-
-
gyulaszu
senior tag
válasz Dr.F.E.R.I. #79580 üzenetére
Akkor lehet arra vár, hogy kész legyen a végszámla. Nem lehet hogy 1x szállítási költséget is kért az 1x csomaggal?
gyulaszu
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Ő licitált csak egyedül, így várok inkább az esetleges válaszára. Egyébként elég szofisztikáltnak tűnik a levele alapján, még egyelőre nem akarom temetni a dolgot. Még annyit holnap meg tudok tenni, hogy elküldöm a számlát neki a cuccokról, mert még nem tettem meg (amúgy nem is szoktam). Köszi az információkat, majd beírok azért még a fejleményekről, mire jutottam
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
Topikgazda
válasz Dr.F.E.R.I. #79578 üzenetére
32 nap az eladás napjától számolva. Ugye ezzel csak annyi gond hogy minden hó 15 a havi zárás és akkor számlára is kerül ez a jutalék, persze miután megkapod az előzetes értesítést van 10 napod reklamálni és akkor is lehetne intézni, de én a 48 órán felül max másik 48-at adnák neki, úgy ahogy te is csináltad hogy rákérdezek nála a késedelem okára. Sajnos van aki meggondolja magát és nem kell neki, de bunkó és nem mondja le.
Itt az is lényeges hogy ha többen licitáltak akkor a másodiknak fel tudod ajánlani, de lehet hogy sok nappal utána már nem érdekli.
Míg egyébként meg 48 óra és azután a 5. nap már mehet az ajánlatod a második helyezettnek. -
Dr.F.E.R.I.
addikt
Köszi a választ, ezt a request dolgot nézegettem már én is. Van ennek valami (legkésőbbi) indítási határideje? Mert erről viszont nem nagyon találtam infót. Én magam részéről tudnék várni még néhány napot, úgyse nagyon tudnám most már a héten postára adni.
-
Topikgazda
válasz Dr.F.E.R.I. #79576 üzenetére
48 órán belül kell fizetni és ha megkapod a pénzt akkor küldöd.
Mivel neked már előjegyezte az eBay a jutalékot és lefogják vonni akár fizet a vevő, akár nem ugyan várhatsz a kifizetésre, de +2-3 nap múlva kénytelen vagy indítani egy nem fizetett a vevő request-et hogy majd sztornózzák ezt a jutalékot. Ekkor kap 4 napot kifizetni a terméket. Ha ekkor sem fizeti ki akkor kérned kell az eBay közbelépést mert azt a 10 %-ot lefogják vonni, a be nem érkezett vételárból is.
Ha postán akarod kiküldeni az egy kicsit kaotikus most náluk.[ Szerkesztve ]
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Sziasztok újra, egy gyakorlati kérdésem lenne. Egy olasz illető leütött két licitemet is tegnapelőtt este. Elvileg 2 napon belül fizetnie kellene, de nem utalt pénzt, másfél-két órája járt le a határidő. Írni viszont írt tegnap, hogy majd egybe csomagoltan küldjem az árut, ez Ok. De azóta sem fizetett, pedig délután ráírtam hogy fizethetne, mert most még postára tudnám adni neki a héten. Mik a tapasztalataitok, hogy kik szokták halogatni a fizetést és miért? Az emberem 17 értékeléssel bír, mind pozitívak. Egyelőre még nem léptem tovább az ügyben. Köszönöm, ha fel tudtok homályosítani ez ügyben is, így még nem jártam eddig
-
Micsurin
nagyúr
Bízom benne akkor ma elindul vagy már elindult csak nem csippantották még le itt?
Köszi szépen!Ha tutira ideér az már igazából full jó csak mivel aránylag nagyobb összeg nem örülnék ha valahol hetekre hónapokra beragadna.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
UK-val mik mostanában a tapasztalatok? Vannak fennakadások? DPD hozza Április 16 - Május 8 közöttre írják várhatónak mennyire reménykedjek a jövőhét végében?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Elgurult a gyógyszer?
We have taken significant measures to block or quickly remove items that make false health claims or offer products at inflated prices in violation of applicable laws.....Specific items being blocked include:
Health care masks including N95/N100 and surgical masks
Hand Sanitizer/Gel
Disinfecting Wipes
We are also restricting the listing of the following items:
Toilet Paper
Diapers
Baby Formula
Baby Wipes
Tampons
Lysol disinfectant wipes
Clorox Bleach -
dugynok
senior tag
Àt, mert tartaléknak elfért volna, ingyen mene tovàbb. De ìgy nem kell, mert adom tovàbb a cuccot, plusz pénzt meg nem tudok érte kérni. Megnyugodott a lelked, ha màr ìgy szàmonkérsz? Nem kell mindenbe belekérdezni és okoskodni, szimpla vàlasz is elég a kérdésre...
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz dugynok #79565 üzenetére
Gondolatolvasó az nem vagyok még most sem sajnos. De nyilván ingyen átvetted volna ha nem akad meg a vámon, bármennyire sincs rá szükséged...
(#79567) dugynok És tartalékba miért nem jó 50%-al piaci ár alatt.
Köszi, de eddig sem volt semmi gondja.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
cof
veterán
válasz dugynok #79562 üzenetére
Nem értem a logikád, visszakaptad a teljes összeget, és igy sem fér bele a vámeljárási költség?
3500 HUF / 9.61 EUR + 11.34 = 20.95 EUR / 7628 HUF
8000 HUF-ot kellene kifizetned érte kb. a 42 EUR helyett amennyiért vetted, de te tudod.
Attól függ, hogy számolnak, mert nagyon határeset, még lehet el is engedik.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Topikgazda
válasz dugynok #79560 üzenetére
A $ számolják €-ra, ha több mint 22 és nem haladja meg a -ot akkor nem kell semmit fizetned, persze kérni célszerű hogy engedjék el.
Ha meghaladja a 37,04 €-t átszámolva, akkor a $-os árból 318,48 Ft/ $ árfolyammal számolják ki a vámértéket. Ha € akkor meg 350,17 Ft
A visszaküldést is kérheted.[ Szerkesztve ]
-
dugynok
senior tag
Üdv,
Ebay-en vettem valamit, ami ùgy volt hìrdetve, hogy csehektől jön. Csakhogy Kìnàból küldték, eladót màr felfüggesztették, hirdetés törölve, teljes pénzt visszakaptam. Viszont nyomkövetős, vàmon ma megakadt, 42eur-t fizettem érte. Összefoglalót olvastam, ott a hatàr usd-ben van megadva (40$), hogy elkerüljem az àfafizetést. Hivatkozhatok a jogszabàlyra 42eur esetén is ugye? Ha nem engedik el valami oknàl fogva és kiszabjàk, megtehetem, hogy nem veszem àt postàn? Mert ugye csak ott derül ki szàmomra, hogy kell-e fizetnem... Ha fizetnem kéne érte, de nem veszem àt, bàrmi módon ràmterhelhetik az ügyintézés dìjjàt (esetleg az àfàt is?)
-
Topikgazda
válasz gtx560unlock #79556 üzenetére
Az hogy nem írta be az eladó a nyomkövetési számot előszokott fordulni.Ráírsz hogy adja meg, ha már feladta.
Gyorsabb lehet, de függ attól hogy honnan lesz küldve, Európában most késések vannak az elküldéssel és a fogadással is. -
gtx560unlock
csendes tag
Sziasztok!
Ebayrol rendeltem egy routert és nem a szokásos "economy" szállíttással hanem valami "Gyorsított nemzetközi szállítás" volt csak elérhető.
Ez mennyivel gyorsabb mint a sima economy? Ehhez nem kaptam Trackingnumbert se meg semmi.
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz DonDennis #79552 üzenetére
Nem egészen, ha úgy nézzük akkor az általad megadott összeget teszi rá, ha ez 500,75 akkor azt, de ha a licit 410-en van akkor a következő értékkel, ami itt 411 nyered meg az akciót
De ezt a lejárat előtti 3. mp-ben teszi meg, lehetne lejjebb venni de nincs értelme.
De te nem látod más automata licitjének a maximumát, így ha az 460 lenne, akkor te 461-el nyered, hiába mutat a képernyő 410-et.
Meg tudod nézni, Összefoglaló, 6. Licitálás és hogyan törölhetünk egy tévesen leadott licitet? résznél ott vannak a licit lépcsők és a licitálás dolgai is.[ Szerkesztve ]
-
DonDennis
senior tag
Még egy kérdésem lenne, azt jól gondolom, hogy beállítom a gixen-en, hogy max bid mondjuk 500,75 euro-t. A termék licitje viszont nem megy fel csak 410 euroig akkor a gixen az utolsó pillanatban csak 420 eurot licitál nem?(vagy amennyi a minimális lépcső) Vagy van olyan, hogy a maximumomat licitálja? Meg lehet nézni valahol mik a lépcsők? Csak mert a termék amit szeretnék annak a licit előzményeibe nem látok logikát: 30 euro -> 32 euro -> 34 euro ... majd 1x csak 100 euro -> 140 euro aztán megint 142 euro -> 144 euro. Bocsánat ha buta a kérdés.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
-
Topikgazda
válasz DonDennis #79549 üzenetére
Igen évek óta és biztonságos és működik, de az évi 6$-os elfizetéssel használom. Mást is próbáltam, csak amikor elfelejtett licitet tenni úgy hogy meg is nyerhettem volna, ment kukába a 3. eset után.
Hogy tudna licitálni a nevedben ha nem tud belépni, mert nem adod meg a jelszót?
Próbáltál már belépés nélkül licitálni?[ Szerkesztve ]
-
DonDennis
senior tag
Használ valaki Gixen-t? Biztonságos? Elég fura hogy meg kell adni a jelszót hozzá. Vagy valami más snipe appot vagy oldalt ami működik?
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
darvinya
titán
Még tavaly dec -ben vettem telefonhoz való alkatrészt.
Mikor megérkezett jeleztem eladónak, hogy ez az alkatrész hiányos, és képet küldtem róla mellette az eredetivel.
Ezt tudomásul vette és küldi a jót.
Közben lett a vírus és azóta nem érkezett meg, eladó válaszban csak posta válaszát várja, pedig már többször írtam, hogy pénzt kérem vissza.
Ezek után merre, mert tovább nem akarok várni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
DonDennis
senior tag
válasz somnia #79543 üzenetére
És ha jól értem akkor most beírtam az ebayra a kapott adatokat -> megveszem a cuccot -> oda postázzák a mailboxde-nek -> ők aznap írnak nekem egy mailt, hogy szia megjött tovább küldjük a címedre ha fizetsz XY eurot -> én elutalom a pénzt -> várok és megjön az áru?
-
DonDennis
senior tag
válasz somnia #79541 üzenetére
Köszi, szépen. Ennek semmi költsége igaz tehát ingyenes szolgáltatás csak ha használom nyilván annak lesz ára, tehát nincs havidíj vagy ilyesmi? Köszönöm
-
DonDennis
senior tag
Sziasztok, szeretnék rendelni az Ebayről, viszont a termék amire licitálni lehet Németországban van és nem postáz külföldre. Van erre esetleg mód? Pl. van PH-n olyan tag aki ezzel foglalkozik, hogy hozzá rendelem meg ő pedig tovább postázza nekem? Vagy van olyan cég akihez lehet rendelni Németországba és ők továbbítják nekem? Köszönöm szépen a segítséget.
-
-
tbalint3
tag
Akit érint: Már olyan sok országba nem fogad el a posta levelet/csomagot feladásra, hogy a listában ezentúl azokat az országot sorolják fel, ahova lehet feladni:
[link]
Ez jelenleg 67 ország, de szerintem csökkenni fog még. -
Topikgazda
Nincs eljárási mód ilyenre. Rád van bízva hogy mit csinálsz.
Én következő szoktam. Jelzem neki hogy mégis megérkezett szeretném kifizetni hogyan lenne neki jó.
A válaszától függően intézzük.
Pl: elküldöm neki PayPal-on a pénzt, küld egy pénzbekérőt és azt fizetem ki.[ Szerkesztve ]
-
duke
aktív tag
"Elkepzelheto, hogy a virus miatt nem erkeznek meg csomagok kinabol ?"
Ezt korabban irtam, azota megerkeztek. Erdekes modon a 3 csomagot, ami egymastol teljesen fuggetlen( kulonbozo elado, es rendelesi ido) egyben, osszerogzitve kaptam meg. Ezek szerint valahol varakoztak, es aztan nev vagy cim alapjan osszegyujtik oket.
Az egyikre kozben kaptam visszateritest. Ilyenkor mi az eljaras hogy tudnam, hogy szoktak, visszakuldeni az eladonak a penzt ? Van erre valami eljaras az ebay-en ?
-
venom8888
őstag
Choose from these popular issues
I didn't receive my item
I received an item that wasn't as described
I want to cancel a purchase
Melyikre menjek szerinted? Ezek az opciok vannak a Resolve a problem kivalasztasakor.A More action fulecske lenyitasakor pedig: Wiev paypal transaction es Hide order. Ezek vannak csak amikre lehet menni.
Meg az van hogy contact to seller.
Melyiket tanacsolod ?
[ Szerkesztve ]
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Rendeltem par dolgot Ebay en kb 2 hete. Most meg akartam nezni hogy jarnak a csomagok,es az van a termék nevénél,hogy Removed item. Es nem tudok raklikkelni sem.
-
djyuri
őstag
Sziasztok!
Nem tudom,hogy összefügg-e a vírussal, de eddig minden rendben volt a licensz kódok vásárlásával ebay-ről olaszoktól.
Most sorra fake account és face kódokat kaptam. A német és a kanadai jó. Csak így elbuktam sok pénzt.
Nem vagyok hülye, rengeteg licenszt vettem már ebay-ról.
Ha reklamálok, akkor vagy gyors szabadságra állítja át a tag vagy csak simán nem történik semmi és áll a dolog.Remélem csak elszigetelt eset ez a hét és Ti nem futtok ilyenbe bele
Kitartást a bezártsághoz!
-
Matzel
csendes tag
Van mégegy csomagom Angliából azt a Pitney
Bowes/DPD szállítja. A DPD már küldött emailt
és smst is hogy 2-5 munkanapon belűl szállítják, pedig csak 5 napja rendeltem az ebayen. Kíváncsi leszek hogy megtudják e valósítani ők a mostani helyzetre való tekintettel[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Matzel #79521 üzenetére
Az MP blöfföl. Hiszen tudnák fogadni a küldeményeket mert nem emberekről van szó hanem tárgyakról, amelyek beleférnek az áruszállítás kategóriába.
Viszont ha az angoloknak ezt adták meg, akkor lehet hogy a kínaiaknak is és ezért nem kapjuk a küldeményeket[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Matzel #79519 üzenetére
Ez sajnos még nem hagyta el Angliát és a Magyar Posta 03.25-től nem fogadja, lásd alább a szöveget, ezért nem értem hogy ez miért van még ott.
Hungary has put special quarantine measures in place against Coronavirus. As a result, Magyar Posta need to comply and may have a reduced workforce available, so not able to deliver mail to specifications, with signatures on delivery suspended in order to prevent any further spread of the infection. Delays to mail services can be expected.Viszont nem tudom hogy hol csökkentette a Magyar Posta kapacitását ami befolyásolná az itteni kézbesítést, hiszen ilyet ők nekünk nem írtak. Még. Kezdi kiverni a biztosítékot nálam a hozzáállásuk az egész helyzethez, van ami a pofátlanság határát feszegeti.
[ Szerkesztve ]
-
Matzel
csendes tag
Tiszteletem!
Érdeklődnék hogy mostanság kapott e csomagot valaki a Royalmailen keresztül?
Márc. 13 az utolsó bejegyzés a csomagomnál hogy szállításhoz előkészítés azóta semmi.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz bigdady #79515 üzenetére
A csehektől tudtom szerint semmi nem jön ki, a spanyoloknál lehet hogy most lépnek szigorításra, Franciaországban meg van ahol fel tudja adni. De a szállítás lassabb mert sajnos némely országban figyelmetlenül hoznak korlátozó rendeletet, mert nem a legfrissebb információt tartalmazó szöveget copy/paste.
Napról napra változik a helyzet. Csak azt tudom javasolni hogy rá kell kérdezni az eladóra hogy fel tudja-e adni.
A postai szállítási irány korlátozását az adott ország postájának honlapján írják, valamint a futár cégek is. Pl a DPD oldal középen a letöltési link
Pl: Francia Posta
Au 20 mars 2020, Colissimo n’est plus en capacité de prend en charge les colis pour toutes les destinations.
Jusqu’à la fin de la crise sanitaire, le transport et la livraison des colis vers les destinations suivantes est suspendu : Tunisie, Polynésie Française, Mongolie, Azerbaïdjan, Les Philippines, Le continent américain sauf USA, Canada, Brésil, Argentine et Mexique .
Les destinations suivantes sont fermées : Anguilla, Antigua & Barb, Antilles néerlandais, Antilles néerlandaises (Bonnair), Antilles néerlandaises (Sint Maarten), Bahamas, Barbade, Belize, Bermudes, Bolivie, Cayman Island, Chili, Colombie, Costa Rica, Cuba, Curaçao, Dominicaine (Rép), Dominique, El Salvador, Equateur, Falkland, Grenade, Guatemala, Guyana, Haïti, , Honduras, Iles Turques & Caïques, Iles Vierges GB et US, Jamaïque, Montserrat, Nicaragua, Panama, Paraguay, Pérou, Puerto Rico, Saint Vincent, Sainte Lucie, St Kitts & Nevis, Surinam, Trinité & Tobago, Uruguay, Venezuela
Les colis déjà expédiés et non encore remis aux pays de destination seront retournés aux expéditeurs.
Pour la République tchèque (Csehország), notre partenaire de livraison DPD ne livre plus à compter du 20 mars 2020 les codes postaux 78321, 78324, 78391 et 78401. Nous demandons à nos clients de ne pas expédier de marchandises vers ces régions.Magyarország nincs a francia listában
-
Topikgazda
válasz tbalint3 #79513 üzenetére
Nem tudunk mit csinálni ha nem hajlandók átvenni. Mint már írtam az osztrák posta csak utánvétes küldeményt nem kézbesít, olyat biztos nem vesznek át, az hogy a mienk kivinni sem hajlandó úgy hogy a gépjárművezetőre a kamionosokra (áruszállítás) vonatkozó szabályozás vonatkozik számomra érthetetlen. De a Magyar Postán kívül is van még élet.
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #79508 üzenetére
Megvalaszolom a saját kérdésem: magam is tudtam volna törölni, de inkább chaten megkértem az eBay alkalmazottját aki megtette, illetve törölte a sikeres eladás után járó díjat is.
Ezután írtam a vevőnek levelet aki olyan szinten megértette a helyzetet hogy még pozitív visszajelzest is adott a törlés után -
Topikgazda
válasz cbmfan #79509 üzenetére
Van lehetőség küldeni más úton. Kamu az egész, mert Ausztriába csak az utánvételest nem kézbesíti az osztrák posta, minden mást igen.
Kösz a tippet, de az Összefoglaló 8.a-nál a leírásokban szerepel ez is. De jobb eleve szállítási szabálykánt megoldani (Business Policies), mert akkor az eredeti szállítási dolgokat nem fogod eltüntetni.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Darth_Revan #79508 üzenetére
Nem tudod, nincs értelme törölni, amit írtam az esetben sem fekete pont és semmi szankció, mert a vevő a hibás, máshogy nem fogják törölni a jutalékot.
-
cbmfan
őstag
Postán kaptam egy szép hosszú listát, hogy melyik országba nem lehet küldeni semmit. Ha valamelyikőtök árul itt tudja beállítani a tiltott országokat.
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
Topikgazda
válasz Darth_Revan #79506 üzenetére
48 órán belül kell fizetnie. Ha az letelt, neked indítani kell a nem fizetett a vevő request-et, ott még kap 4 nap fizetési haladékot és ha akkor sem fizet akkor az 5. napon kérve az eBay beavatkozást törlik a felszámolt jutalékot.
Egyébként nem kérhetsz rövidebb fizetési határidőt.[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Eladtam magas áron egy terméket és elég sok költséget két az eBay utána. (30+ ezer Ft).
A licitet megnyerő azonban paypal hibájára hivatkozva nem tudott 24 órán belül fizetni mktn ahogy azt üzenetben és a termék leírásaban is kértem.
Sajnos nem tudom tovább várni így kérdésem hogy torolhetem e a rendelést ? Törölni fogják e az eBay a sikeres eladás miatt fizetendő költséget ? -
Czimby
addikt
Regisztráció során nem kérte sehol az adószámom, szerződésem sincs velük, nem is találom hol kellene csinálni.
Biztosan nagyon jó ez a szolgáltatás, csak h*lye vagyok hozzá, azt sem találom pl sehol leírva, hogy hol kell a csomagot leadni vagy jönnek érte???Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest