Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz bigdady #79515 üzenetére
A csehektől tudtom szerint semmi nem jön ki, a spanyoloknál lehet hogy most lépnek szigorításra, Franciaországban meg van ahol fel tudja adni. De a szállítás lassabb mert sajnos némely országban figyelmetlenül hoznak korlátozó rendeletet, mert nem a legfrissebb információt tartalmazó szöveget copy/paste.
Napról napra változik a helyzet. Csak azt tudom javasolni hogy rá kell kérdezni az eladóra hogy fel tudja-e adni.
A postai szállítási irány korlátozását az adott ország postájának honlapján írják, valamint a futár cégek is. Pl a DPD oldal középen a letöltési link
Pl: Francia Posta
Au 20 mars 2020, Colissimo n’est plus en capacité de prend en charge les colis pour toutes les destinations.
Jusqu’à la fin de la crise sanitaire, le transport et la livraison des colis vers les destinations suivantes est suspendu : Tunisie, Polynésie Française, Mongolie, Azerbaïdjan, Les Philippines, Le continent américain sauf USA, Canada, Brésil, Argentine et Mexique .
Les destinations suivantes sont fermées : Anguilla, Antigua & Barb, Antilles néerlandais, Antilles néerlandaises (Bonnair), Antilles néerlandaises (Sint Maarten), Bahamas, Barbade, Belize, Bermudes, Bolivie, Cayman Island, Chili, Colombie, Costa Rica, Cuba, Curaçao, Dominicaine (Rép), Dominique, El Salvador, Equateur, Falkland, Grenade, Guatemala, Guyana, Haïti, , Honduras, Iles Turques & Caïques, Iles Vierges GB et US, Jamaïque, Montserrat, Nicaragua, Panama, Paraguay, Pérou, Puerto Rico, Saint Vincent, Sainte Lucie, St Kitts & Nevis, Surinam, Trinité & Tobago, Uruguay, Venezuela
Les colis déjà expédiés et non encore remis aux pays de destination seront retournés aux expéditeurs.
Pour la République tchèque (Csehország), notre partenaire de livraison DPD ne livre plus à compter du 20 mars 2020 les codes postaux 78321, 78324, 78391 et 78401. Nous demandons à nos clients de ne pas expédier de marchandises vers ces régions.Magyarország nincs a francia listában
-
MODERÁTOR
válasz bigdady #49763 üzenetére
Szia!
Első körben megírnám, hogy a visszaküldés nem gazdaságos, ugyanis esetleg többe kerülhet, mint maga a termék! Belinkelheted neki a Posta díjszabását is, illetve kérd meg, hogy akkor küldje el a posta díját... Másodsorban csinálj róla fényképet, hogy lássák, nem csak szeretnél ingyen egy második példányt!
Lehet kicsit aljas dolog, de ilyenkor célszerűbb azt mondani, hogy meg sem érkezett! Persze jelen esetben ezzel már elkéstél...
szerk.:
Alattam írja is a fórumtárs, és én olvastam róla nem régiben, hogy "mostantól" (talán pár hete), a visszaposta ára is az eladót terheli![ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz bigdady #46021 üzenetére
Paypalra lépj be, ott a History-ban meg lehet nézni minden tranzakció részleteit.
Ha valóban 0 volt előtte a Paypal egyenleg, talán a bank hajtotta végre a zárolást, és majd pár napon belül fogja a tényleges terhelést megtenni (eleve ez a normál ügymenet akkor is, ha van elég pénz a kártyához tartozó számlán) - de az aligha képzelhető el, h a Paypal pénzügyi folyamata "benézzen" ilyesmit -
csaba17
senior tag
válasz bigdady #46009 üzenetére
hasonló nekem is volt, humble bundle-n vettem havernak egy "pakkot", 1$ szánt rá(1$ volt a minimum) de elértem a limitem így csak egy 1ft-os sms jött hogy sikertelen a tranzakció de a paypal szerint minden oké, rendben lezajlott a tranzakció
szerk: nálam nem volt paypal-on pénz és a számlámról később sem vont le semmit[ Szerkesztve ]
-
Hintalow
senior tag
válasz bigdady #46009 üzenetére
Két lehetőségre tudok gondolni:
- vagy volt a paypal egyenlegeden pénz, és elintézte onnan.
- vagy az eladó benézte a dolgot, a sikertelen fizetésről (kap arról egyáltalán valami egy eladó ) szóló értesítésre indította a cuccot.ha megjönnek írhatsz neki, hogy küldjön egy számlát mert még nem fizetted ki
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
axioma
veterán
válasz bigdady #30382 üzenetére
A 200e az a jovedelemre hatar. Ebbol jon ki, hogy mivel a beszerzesit okmanyok hianyaban megallapitjak 75%-nak vagy mennyinek pontosan, 800e a bevetelre a hatar (nem biztos, hogy ez a paros, de valami ilyesmi a vege). Ha van papirod rola (hasznalt gyerekruha azonosithato blokkja vagy szamlaja, es annal olcsobban adod), akkor az nem jovedelem.
-
bigdady
nagyúr
válasz bigdady #30279 üzenetére
Hali
Kaptam meg egy fél paymentet paypalon hogy ne indítanak case-t mert meg nem ért oda a csomag.
A paypal ban annyit látok hogy 22 USD bruttó.1. Van acces gombom az order status/action mezőben illetve hogy ez egy unclaimed payment status. Fogadjak el? De nem rendeltek tőlem semmit?
2. Nettó összeget kapom vagy ezt a bruttot?
Köszi -
Fancy-boy
addikt
válasz bigdady #30319 üzenetére
Ezt most olvastam a neten:
Már megint el kellett magyaráznom egy postán, hogy mi az a CN22, és hogy mire való. De azért meg akartak győzni, hogy nem kell az...
Megkönnyíti a kinti vámszervek munkáját, hiánya pedig lassíthatja és megdrágíthatja a címzetthez jutást.A válaszom:
Igen, kellett volna.
Így kérdéses, hogy mi lesz vele.Hogy lehetnek ennyire figyelmetlenek a postán?
[ Szerkesztve ]
-
matykooo
aktív tag
válasz bigdady #24088 üzenetére
ez eddig csak arra való, hogy jelezd nem ért ide/ valami gáz van a cuccal és meg tudjátok beszélni a dolgot, hogy éppen refundol vagy mit csinál... bár ez már előrelépés a sima levelezés között... mert innen már csak egy lépés, hogy claimot indíts na ott már a paypal is vizsgálódik, hogy mivan
6dolcsiból nem hiszem, hogy visszaküldted volna
[ Szerkesztve ]
''a walesi srác aki legenda lett''
-
matykooo
aktív tag
válasz bigdady #24081 üzenetére
az a baj ilyenkor, hogy ez nem az ő hibája, lehet hogy még miután feladta akkor tört el, de az is lehet már itthon tört el... ha jó fej akkor azt mondja refundol vagy küld másikat (én az új küldéssel nem vagyok kibékülve), de az sem kizárt h nem csinál semmit...
''a walesi srác aki legenda lett''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest