Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Üdv!
Van valami mód arra, hogy csak Spanyolországba szállító eladótól valahogyan vásárolhassak?
(Arra az üzenetemre nem válaszolt eddig, ami arra irányulna, hogy szállítana -e ide...és sajnos nekem nincs kint ismerősöm.) -
Keeperv85
nagyúr
-
Nem ér meglepetés, ha mindkét helyen be van írva az a cím amire szeretnéd hogy szállítsanak és akkor amikor vásárolsz ép azok az elsődlegesek, a primary megkülönböztetés, amit természetesen bármelyik címhez hozzá tudod rendelni és változtatni, ahogy az szükséges. A címekkel nem ők bűvészkedtek. Arra küldené ami neked elsődleges, nem tud helyetted gondolkodni a rendszer.
És az is igaz amit Watcher45 írt. -
válasz
nagy@gmx.com
üzenetére
Remélem nem nagy gond
, ha a TNT pont be tudta tenni egy idetartó járműbe miért ne? 1-3 napot vállalnak. -
Keeperv85
nagyúr
Köszi!
Javasolnám az összefoglalóba beírni, hogy "ha meggondolnád magad visszaküldést választva, még véletlen se zárd le a nyitott requestet", mert nem lesz lehetőség utána újat nyitni. Megyek a Paypal topicba, hátha sikerül elintézni még valamit. Jó tanulópénz ez, de hát ez van, kibírom, ha nem lesz pozitív kimenete a dolognak esetleg.

-
nagy@gmx.com
tag
Ma adtak fel egy csomagot Rómából, a TNT-vel, (délután küldte az e-mailt a TNT) és azt írja a nyomkövetésnél, hogy holnap lesz kézbesítve.
Valóban megvan 1 munkanap alatt az EU-ból feladott csomag kézbesítése? -
K*rvára nem értem ezt az eBay - PayPal bűvészkedést a szállítási címekkel fizetéskor!

Felvettem a munkahelyi - szintén Magyarországi - címemet szállítási címnek. Azt választottam ki az eBay-en. De a PayPal nem engedte a fizetést, hanem hibát írt ki, hogy "Please contact PayPal blabla...".
Úgy is megpróbáltam, hogy a PayPal-en a kártyához kapcsolódó címhez is beírtam a munkahelyi címet. Úgy sem ment.
Csak úgy tudtam fizetni, hogy az elsődleges (otthoni = registration/contact) címemre kértem a szállítást. (Kínomban a PayPal-en előtte visszaállítottam a kártyához tartozó címet erre.)Hogy a f***ba van ez???

-
Def26
félisten
Miért van az, hogy egyes aukcióknál meg van adav, hogy mennyibe kerül a posta Magyarországra, de a hirdetésbe bele van írva, hogy "UK bidders only."
-
Mennyi időt vállalt a feladásra? A 2-5 nap normális idő.
Ez a szám lesz a nyomkövetési szám, de ezt elektronikusan is lehet igényelni és majd akkor kezd élni, ha a szállító átvette, illetve lehet hogy már él is, kár hogy leradíroztad az utolsó számjegyeket, semmi személyes információt nem tudunk meg, ha beírjuk a nyomkövető oldalon, de lehet hogy több információval rendelkeznél a jelenlegi állapotáról. -
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Nem érkezett meg a termékem a megadott határidőn belül, akartam írni az eladónak egy sima üzenetet, de véletlen nyitottam egy Case-t, hogy küldje vissza a termék árát. Nagy bajt csináltam? Természetesen ha véletlen megkapnám, akkor zárolom.
Remélem van rá esély, hogy visszakapjam ha mégse kapom meg. 08.08 volt az utolsó határidő.Üdv!
-
válasz
Teodor52
üzenetére
A Postai díjszabásból csináltam egy kivonatot, én 2 kg-ig levélküldeményként küldöm, elsőbbségi, ajánlott és tértivevényes. Ez van beírva vastagítva. Már feltettem ide is régebben, de egyszerűbb ha újra felteszem. ha értékesebb akkor 10000 Ft feletti érték esetén még ha úgy gondolom az 5000 Ft-kénti értéknyilvánítás 405 Ft-ja. 10000-ig alapból térítenek ha elveszne, ezért csak 15k-tól számolnám, de ahogy küldve van kicsi a valószínűsége az elvesztésnek.
De itt a letölthető díjszabás kivonat, a külföld a 2. oldalon.
-
Teodor52
senior tag
Szia!
Hol sikerült ezt megnézned mert én itt nézegetem az árakat igazából már tegnap óta mert szerintem lesz egy visszaküldés az én részemről is mert egy tok fehér színű mit rendeltem és nekem angol nyelven átlátszó vagyis translation kellett volna.Ebben az esetben jó az a sorrend, hogy felveszem a kapcsolatot az eladóval megbeszéljük a címet visszaküldöm neki a terméket,közben az ems feladóvevényt,a számlát,nyugtát mellékelve az online felületen kitöltött formanyomtatványhoz elküldöm a PP-hez és ha minden oké 5 napon belül megkapom az árát.?
Igen azt tudom, hogy PP fizet 9300ft-ig ebbe belefér az ems print(ezt nem tudom, hogy mi mármint a print) 250g-ig így a tok bőven benne van ebben a súlyban már csak a nyomkövetés opciót kellene megnéznem, de a linkelt pdf-ben nincs.Hól az ára?
-
A Request total -lal kért számla megérkezési ideje mitől függ?
Leginkább az eladótól, hogy mikor/milyen gyorsan csinálja meg és küldi? -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Keeperv85
üzenetére
Még mindig vissza tudod küldeni, Paypal fizeti a visszaküldést, ha Paypal-lal fizettél. Ellenben már csak az eladó jóhiszeműségén múlik, hogy visszakapod-e a pénzed vagy sem, esetleg Paypal ügyet nyitsz.
Szerk.: Régen nyitottam meg a hozzászólást, és V/ hozzászólását még nem láttam sry.
-
válasz
Keeperv85
üzenetére
A Paypal a posta költségedből 9300 Ft-ig visszatérít, hol a gond, ha 6000 Ft?
Kínába nyomkövetősen visszaküldeni egyébként 5640 Ft 1 kg-ig. Ez kb 950 gramm
Ha hamarabb kérdezel, vagy belenézel az Összefoglalóba....
A Paypal-n még indíthatsz és mindent visszakapnál.
Hasznos információk a Paypal topikban is. -
Keeperv85
nagyúr
Sziasztok/Üdv!
Azt hiszem elkövettem egy óriási hibát, ebben kérném a segítséget!
Rendeltem egy terméket, de nem a leírásnak megfelelőt kaptam. Helyesnek véltem még tegnap előtt, hogy visszaküldöm, nyitottam is egy return reqest-et, írtam az eladónak.
Miután kiderült, hogy közel 6000Ft lenne a posta, máris meggondoltam magam visszaküldést illetően. Amúgy is szeptember 20-as határidőt kapott volna az eladó így a refund-ra, így lezártam a reqest-et, annak a reményében, hogy a resolution centerben majd így ki tudom választani, hogy azonnal refund-ot kérek, ezúttal visszaküldés nélkül... Hát nem tudom!
Így nem kapom vissza a pénzem, hisz lezártnak veszi a rendszer az ügyet....
Most ilyenkor van még bármi lehetőségem, vagy elbuktam saját hibámból a pénzem?

A jelenlegi státusz:
-
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Ha a vásárlót jelzed, hogy problémás akkor sok mindent tudsz írni a vásárlással kapcsolatosan, talán ez segít.
Belépsz felső menüsor
Hilfe & Kontakt
(Help & Contact)
eBay kontaktieren
(Need our assistance?, Contact Us)
Verkaufen, Andere Probleme beim Verkaufen, Einen Käufer melden
(Selling, Other selling problems, Report an issue with a buyer, Report a buyer)
De javaslom az angol nyelvű felületen (ebay.com) megírni, mert az osztrák és a német első alkalommal behozta német nyelven az alábbi oldalt, azután már nem volt látható, valami hibaüzenet után az jött elő ahol én már nem igazán találtam ilyesmit meg. -
wo-land
csendes tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Az eBay Live Chat hogy/hol érhető el?
-
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Én tudom ajánlani még eBay Live Chat Opciót is !

Ott leírod nekik gondod bajod és remélhetőleg megoldják, nyoma lesz a dolognak. Én is így oldottam meg a nagy problémám, PayPal-nak meg üzenetet írtam a Message Centerben....tiszta sor.L
-
Quasi_modo
nagyúr
Igen. Voltam a Probleme klären részben, pont ahogy írod. de csak előre megadott dolgok közül választhatok. Sehol nem tudok egy pár sor beírni, hogy mi a probléma. Az előre megadottak közül egy sem felel meg, max a vásárlás törlése. Ott meg annyit ír hogy jelezzem az eladónak a törlési kérést.
-
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Lehetett egyáltalán?
Probléma jelzése:
1. Reagálsz a fizetési felszólításra, hogy utánvétellel vetted meg,
2. Az osztrák oldalra vitt, belépés után ott a Saját profil menü alján Probleme klären
A megjelenő oldalon Mein Problem ist hier nicht aufgeführt, az Kontaktieren Sie uns oldalon kikeresed azt a problémát amit jelezni akarsz. -
Quasi_modo
nagyúr
Nem akartam Paypal-lel fizetni.
Ugyanígy érkezett csomag Spanyolországból. DHL volt megadva és elküldte postai csomagként utánvéttel. És igen, Forintban fizettem. A váltásért a posta felszámolt 1600 pénzt.
Jah ráadásul ez az eladó külön megírta hogy az utánvét OK.
Arra gondoltam töröltetem, vagy kérem a bankszámla adatait és utalom nemzetközi utalással.
De az eredeti kérdés az volt, hogyan lehet az eBay-nek leírva jelezni a problémát. Az eladónak egyébként megírtam tegnap, hogy bankszámla adatok (IBAN, számlaszám, stb) nélkül nem tudok neki utalni, de nem reagált. -
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Hát nem azt játszotta el, banki utalást nem fogadott el. Nekem az ilyen jellegű 1 negatívjából az jön le, de van neki 225 pozitív a 2 negatív mellett.
-
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Most ne érts félre, mégis hogy akartad kifizetni, nincs Paypal, csak utánvét és utalás. Tudsz adni a szállítónak kp.-ban 22,62 €+mondjuk 5€ utánvét költséget mert Németországban annyi, 27.62 €-t, mert forintban nem fizethetsz.
Nem gondolhattad komolyan, hogy Németországból utánvétellel elküldi ide.
A DHL nemzetközi viszonylatban nem szállít utánvétellel. Így semmikép nem küldi el, az eBay felé meg leírja hogy nem gondolta, hogy nem német vásárolja meg és ezt választja, azoknak az utalást biztosított. Swemmi sem fog történni, én visszalépnék a vásárlástól, de ezt ő is megfogja tenni, ha letelt a 4 nap a fizetésedre.
Oké fizettél, és melyik országból küldték el neked? -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Egyébként utólag megnézve az eladó visszajelzéseit, ezt már egyszer mással is eljátszotta.
-
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Linkelnéd a hirdetést?
Ha nem Magyarországon van az eladó nem forszíroznám ezt az utánvétet, mert még elküldi és ennek minden szállítási szolgáltatásnál horror ára van és azt neked ki kell fizetni. Mennyi van írva szállítási költségnek?
Az utánvétes vásárlásnak mintha lennének feltételei, de hirdetés nélkül most nem ugrik be. -
Botigta
aktív tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Én még sehol sem találkoztam utánvéttel az eBay-en...
-
Quasi_modo
nagyúr
Sziasztok!
Problémám akadt az eBay-en. Megnyertem egy licitet, majd kiválasztottam a fizetési módot. Választható volt az előre utalás és az utánvétes vásárlás. Az utánvétet választottam. Eltelt néhány nap, majd üzenet jött az eladótól, hogy miért nem fizetek? Válaszoltam, hogy azért mert utánvétet választottam, tehát fizetek a csomag átvételekor. Erre azt írta, hogy addig nem szállít amíg nem fizetek. Mivel már ki volt választva az utánvét, ezért már nem lehet az előre utalást választani, mert az eladó banki adatait már nem kaphatom meg. Ezen felül az eladó panaszt tett az eBay-en, hogy nem fizetek, meg is kaptam a levelet az eBay-ről, hogy fizessek. Hogy fizessek ha utánvétet választottam ? (Ő meg persze nem szállít) Gondoltam én is panasszal élek az eBay felé, hogy az eladónál választható az utánvét, mégis pénzt követel. az a probléma, hogy az eBay probléma kezelésnél csak előre megadott probléma lehetőségek közül lehet választani, sehol nincs arra lehetőség, hogy 3 mondatban leírjam a panaszomat.
Kérdés: Mit lehet tenni, illetve van e valahol lehetőség, hogy leírjam a konkrét gondot és azt továbbítsam az eBay felé? -
Botigta
aktív tag
Üdv,
Vettem egy autós multimédiát, ami egyértelműen részlegesen műszaki hibás: nem őrzi meg az elmentett rádióadókat, (jól van bekötve). Így is használható, de azért elég gáz. Ezt azért írtam le, mert lényeges.
Sajnos naná, hogy egy nappal azután érkezett meg, miután elindultunk nélküle nyaralni, így most derült ki a problémája, és majdnem kifutottam a 14 visszaküldési napból (az átvételtől kell számolni? akkor még két napom van)
Nem bírok az eladóval, be akarja magyarázni, hogy nem jól van bekötve, úgyhogy nem meccselnék tovább vele, nyomnám a refundot. De most azon agyalok, nem-e jobban járok, ha csak részleges refundot kérek, (200GBP-nak a felét pl.), mert ha visszaküldöm, akkor a vámot tutti, de még lehet, hogy a visszaküldés díját is bukom...Ha meg csak részlegeset, akkor esetleg mondjuk két hónap múlva visszaküldeném gariba, a refundba még az is beleférne...
Mit tanácsoltok, mit tegyek?
Visszaolvasva még olyat is olvastam, hogy valaki megdisputolt valamit az Ebay-en, és a PayPal-on is, és mindkettőn kapott vissza pénzt (bocs, én nem sajnálnám a kis ferdeszeműeket, mindegyik csak bújna kifelé az ilyen kötelezettségek alól...)
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
SP!T
addikt
Sziasztok! eBay-en van olyan lehetőség, hogy megnézzem egy adott eladó értékeléseit egy adott termék eladásai után? Mert tök szépen kiírja, hogy eladott X mennyiséget. Illetve van "Most relevant reviews" is, deaz általánosan egy modellről szólnak, nem arról amit az eladó küld. Aliexpressen van feedback és oda a vásálók feltölthetnek képeket, hogyan kapták meg stb... Félek, hogy fake cuccot küld az eladó és majd vissza-postát követel rajtam, ha refundolom...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Teodor52
üzenetére
Nem volt olyan nehéz megtalálni Google-el.
Sajnos nem olyan vicces okból vannak ott a szobrok. -
Teodor52
senior tag
Mivel hogy kíváncsi természet vagyok megnéztem google maps-al hol adják/adták fel a csomagom.Teljesen jó ez a Hong-Kong

Egyenlőre maps-al remélem lesz majd egyszer pénzem valóságban is ott lenni.
Egyszer csak arra lettem figyelmes hogy a hong-kongi postahivatal tetején áll valaki!
Miért?
Mit szimbolizál?Plusz nem minden képen szerepel!

Elnézést az offért, de ezt muszáj megkérdeznem mert a látvány meglepő volt elsőre!
-
válasz
Djuree
üzenetére
Vagy átmenetei hiba, vagy a PP fiókja nem jól van konfigurálva fizetési eszközre, vagy van olyan vásárlói korlátozásod ami vonatkozik rá, vagy nem szállítasz oda ahol ő lakik, ez utóbbi esetben és ha van neki ki nem fizetett tétele a rendszer automatikusan blokkolja.
PP fiókja remélem van.
Egy megoldás, hogy kér számlát, te készítesz és azt próbálja megfizetni, ha technikai hiba van -
Djuree
félisten
meg akarnak tőlem venni vmit de nem tudják, mert ezt írja nekik:
Unfortunately, this item can't be purchased because the seller can't accept payments right now.
ez miért van? más tud tőlem venni paypallal simán.
-
EBayen nem lehet bekapcsolni kétlépcsős azonosítást?
-
Teodor52
senior tag
este pedig egy kis citrom zárásként

(#62333) V/ : Gondolom!

Ja és nincs ám elfelejtve az unicredites történet az utalással csak megvárom az eredményt a holnapi napot és akkor majd egyszerre a két utalásról megírom mi a helyzet!
De azért azt megemlíteném hogy amit szombaton elutaltam 12:30-kor ma reggel 7:44-kor kaptam visszajelzést sms-ben az Unitól hogy terhelés történt és rászámoltam 11 órát az eddigi tesztből eredően és nem jött ám meg 18:44-kor
-
Teodor52
senior tag

Húha az 52-es az húzós így hétfőre de sok dióval probléma nem lenne

Így van

Pl az almaecet!
20 perccel korábban 2-3 evőkanál 5% almaecet 3 dl vízzel megiszod és egyrészt csökkenti az éhséget felgyorsítja az emésztést mert savat juttatsz be továbbá
vércukorszint,vérnyomás,bőrminőség javítása, felveszi a harcot a tumorokkal
. -
válasz
Teodor52
üzenetére
98%-os alkohol, majd egy 1 dl 52% pálinka a siker örömére, no az nem a kijelzőre.
Ezt én is olvastam, de itt nem látom értelmét, nem egérről van szó: A kutatók egérkísérletekkel szereztek új bizonyítékokat arra, hogy az ecet csökkenti a testben a zsír raktározódását, ezáltal hozzájárul az elhízás megelőzéséhez.
-
Teodor52
senior tag
Igen leszedtük.
Már össze lett egy kicsit maszatolva!
De amúgy ha nem kell mivel zsírtalanítsam?
Mert így gyorsfuttában ráolvastam egy két cikkre és valamelyik azt írja, hogy ecet-desztillált víz 50-50%-os keverékével felitatva mikroszálas törlőkendővel is rendbe lehet hozni másik meg azt hogy csak desztilláltvízzel!
Te mit ajánlasz?
-
válasz
Teodor52
üzenetére
Nem igazán kellenek, de ahogy gondolod. Én fel tudtam rakni Youtube és kendő nélkül. A gyári fóliavédőket meg leszeditek már most?
Az ügyetlenség ellen ezek sem védenek
Én például véletlenül sem teszem a nadrágom hátsó zsebébe a telefont, pedig nagyon sokan ott hordják, de ha nem veszi észre a banánhéjat az utcán, akkor nincs olyan Gorilla glass ami védene. Mondjuk egy zárt titánium tok az igen. -
Teodor52
senior tag
válasz
somnia
üzenetére
Nem!
Kijelzővédő üvegfóliáról van szó és megrendeltem, de a leírásban nem szerepel, hogy kapok hozzá itatott illetve száraz kendőt avagy sem.
Mivel nem írja nem biztos, hogy kapok,de ráírtam az eladóra majd délelőtt ír mert 6 órával előrébb vannak!
Igazat megvallva azért is estem bele ebbe mert elötte nem volt még egy okostelefonom se(ez az igazság) és mivel most vettünk 2 db lenovo a1000-et és egy samsung galaxy s4 minit gondoltam bevédem őket,de mivel hogy még üvegfőliát sem raktam fel csak most néztem meg a youtube-on, hogy hogy is kell csinálni így a kendők is kellenek.

Csak a lenovora nem oké a samu-ra igen,tehát ott írja hogy van.
Kicsit ciki

(#62327) V/: Köszi nagy vagy!

Azért remélem azt írja délelőtt, hogy van mert elméletileg üvegfólia mellé kellene adni szerény véleményem szerint,de lehet nincs igazam!
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni,hogy 4-én megrendeltem egy terméket, de sajnos lehet, hogy nem olvastam el teljes figyelemmel a leírást és ezért visszaszeretném mondani úgy, hogy vissza is kapjam a pénzem.
Ezt hogy lehet megoldani?
-
somnia
senior tag
válasz
Balázs1621
üzenetére
...most sehogy..ha lejár a várható érkezési idő és nem jön meg, akkor...
-
Zirowe
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Az ár annyira nem irreális, igazából mind a kettőért lehet kapni.
Azt írják külföldi fórumokon, hogy ilyenkor nem kell elfogadni a törlési kérést és utána negatívot hagyni, ha nem hajlandó küldeni.
Bár én ugye a terméket szeretném.Meglátjuk mit válaszol.
Bár nem tudom, mostanában fura a törlés is, mert 2 hete egy eladó 3 nappal vásárlás után visszafizette a vételárat magától és a vásárlás törlődött az én jóváhagyásom nélkül is.
-
válasz
Teodor52
üzenetére
Az elektronikusan leigényelt nyomkövetési számok akkor élnek, amikor fizikailag is felveszi a posta. + pár nap míg ezután is frissül a rendszer. Nálunk is így működik igényled, kinyomtatod a címkét -számod már van- majd besétálsz a postára és feladod, ezután már "élő".
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Ezúttal vettem US $3.00 összegért TN-t ami ezúton már az összefoglalóban szereplő és annak megfelelő formátumú.Ennek már jobban hiszek.
R kezdetű tehát levélként adta fel az eladó és HK végződésű vagyis Hong Kongba történt a feladás,ellenben ha rámegyek a hon-kongi postára és beírom a TN-t magyarra fordítva ezt az üzenetet kapom:-Nincs rekord a témában elemet.
Kérjük, ellenőrizze, hogy adja meg a helyes cikkszám, vagy olvassa el a GYIK annak az okát, nem rekord.
Az az oka talán hogy még nem rögzítették a posta adatbázisába,de akkor hogy kaphattam TN-t?
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, van arra vmi ebay szabályzat, hogy mi a helyzet akkor, ha az eladó azt írja, hogy hiába vettem meg és fizettem ki a fixáras terméket, "sajnos" neki elfogyott és már nem is lesz, ezért inkább visszaadja az árát, de ugyanazt a terméket felrakta dupla áron 3x, és mindegyiknél az szerepel, hogy több, mint 10db van raktáron?
Mondtam neki, hogy nem fogadom el a visszafizetést, látom, hogy van neki raktáron, ezért kérem küldje el, vagy jelentem ebaynél, de még nem válaszolt.
-
flymi
addikt
válasz
somnia
üzenetére
Miért ne?
Általában ami két hét, sõt 3 hét alatt nem bír ideérni, az miért pont a negyedik utolsó pár napjában esne be?
Ha meg netán mégis így lenne, akkor jelzem az eladónak és kifizetem újból, nem vagyok simlis fajta. Ennyi.
Egyébként ez az elsõ csomagom ami nem jött meg idõre, volt amelyik már fizetést követõ 10. nap nálam landolt.
A mától "még két hét" meg már túl van a 30 napon...
-
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nyilván nem akarják, hogy a "vendég" módon fizetők felé rossz benyomást nyújtsanak, illetve mivel neked van tényleges regisztrációd ezért rendezik a dolgot. Hozzáteszem, valójában ez nem nekik lenne kötelességük, hanem az eBaynek, aki törölte a a felhasználót úgy, hogy maradtak függőben lévő vásárlások.
Legrosszabb esetben is a 11. napon indítják neked vissza a pénz. -
somnia
senior tag
válasz
Balázs1621
üzenetére
...akkor 23.-áig várj!...
tracking van hozzá? -
somnia
senior tag
válasz
Balázs1621
üzenetére
...lehet, hogy csak nem jelölte be....mi a várható érkezési idő utolsó napja?...
-
Úgy látszik kis előre lépés történt az ügyembe és most csak annyi a dolgom, hogy várjak...

PayPal válasza most érkezett utolsó üzenetemre (amit tegnap írtam nekik) azért csak érdemes volt eBay -el és PayPal -al is felvennem a kapcsolatot..... van még remény!(személyes adataim *-al jelölve/lefedve)
Dear ****,
Thank you for contacting PayPal regarding the payment of 11,758 HUF (£29.00 GBP) from a Guest account.
Mr. ****, with the information kindly provided by you I was able to locate the transaction and I have personally opened a claim for you to help you to recover your money.
Mr. ****, we have presented an ultimatum to the Seller, that means that we have given them 10 days to reply with valid delivery information. At the moment we have taken all the actions necessary and you can wait for our contact.
If the Seller does not reply within 10 days, we will automatically process the refund to you on the 11th day. If the seller does reply, then we will make sure you have received your item and if you haven't, we will provide you with the refund.
I would like to assure you that you will either receive the item or your money back, and that means that the positive resolution of this case is guaranteed.
The case ID for your reference is: PP-005-***-***-***
We will contact you once we have additional information.
I believe that the information that I have provided resolves your query. However, please do not hesitate to contact us if you require any further information and we will be more than happy to resolve it for you. Have a good day Mr. ****.
It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal.
Yours sincerely,
Rafaela
PayPalCopyright © 1999-2016 PayPal. All rights reserved.
PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A.
Société en Commandite par Actions
Registered Office: 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg
RCS Luxembourg B 118 349L
-
válasz
Balázs1621
üzenetére
Itt neked melyik lehetőségek vannak?

Ha nem adták még fel akkor kérheted a vásárlás törlését az eladótól a Contact seller, Request to change an order választással, ha feladta, akkor amit somnia írt. És csatlakozom hozzá a kérdésében. -
somnia
senior tag
válasz
Balázs1621
üzenetére
...honnan tudod, hogy nem tudják feladni?...csak a várható szállítási idő letelte után tudsz bármit tenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest