Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemmelver
aktív tag
Sziaszok!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy december 13-án rendeltem egy pulcsit, amit 1-2 napon belül feladott az eladó, mert kiírta hogy "Shipped on 12/15/15". Erre ma kaptam egy értesítést erre a pulcsira, hogy "SHIPPED", és átváltott a mai dátumra. Szóval azt írja, hogy ma adta fel... "Shipped on 12/25/15" + még kaptam ma egy tracking numbert is, ami eddig nem volt. Viszont a kézbesítési határidő nem változott..
Most akkor mikor adta fel? Melyik a valós?
Köszönöm!
Üdv!
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem egy terméket dec 7-én ebay-ről, amit az eladó feladott dec 10-én. Január 8. volt az utolsó határidő, hogy megkapjam, de nem kaptam meg. Írtam neki, hogy utalja vissza a pénzt, erre azt írta hogy nem-e tudnék várni jan 22-ig, mert hogy lassú a szállítás és hogy 20-42 munkanap között meg kell, hogy jöjjön. Amennyiben nem jön meg, visszautalja.
Kérdésem az, hogy merjek-e vele várni január 22-ig, vagy követeljem vissza a pénzem?
Február 8-ig él a kérelmem, amit elindítottam vele szembe.
Amúgy amiket dec 14-én rendeltem cuccokat, azok jan 6-ra itt voltak
Várom a válaszokat, tanácsokat!
Köszönöm!
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Február 7-én rendeltem két telefon tokot, amit az eladó a mai napig nem adott fel...
Egy hétre rá írtam neki, hogy mikor adja fel? Azt a választ kaptam, hogy 8 napon belül.... Azóta sem történt semmi.
Írjak neki megint? Mit szoktak ilyenkor csinálni?Köszi!!
-
szemmelver
aktív tag
válasz szemmelver #59336 üzenetére
Az eladó nagyon korrekt, és gyors volt. Ma éjjel vissza utalta mindkét tok árát.
Már csak az lenne a kérdésem, hogy a paypal kiírja hogy +2,99 USD viszont az egyenlegem 0 USD :/
Van egy kis idő mire jóváírják? vagy a bankszámlámra megy vissza?
Köszönöm!
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Több eladónál láttam, hogy az adatlapján "China" van megadva, de ha rámegyek egy termékére, ott " Item location: Hamburg, Germany". Viszont van olyan terméke is, ahol kína van írva termék helynek.
Hogy is van ez??
Azért kérdezem, mert van egy bizonyos termék amiért nem szeretnék vámot fizetni. Ezért ha valóban németből jön, akkor elvileg nem lehet gond.
Köszönöm!
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem egy terméket, az eladó feladta és kaptam tőle egy üzentet amiben ez ált: így adta fel, "Post Mail Shipping service" 15-25 munkanap mire megkapom..
Kaptam Tracking numbert is, amire ha rákattintok a DHL oldala jön be. "Shipping carrier DHL"
Elvileg a DHL hozza a csomagom igaz? Ha így van, akkor az elég hamar meg kell, hogy jöjjön?Itt nincs kibúvó a 27%-os ÁFA és vám alól igaz? Megnéznek mindent?
Köszi!
-
szemmelver
aktív tag
Megkaptam a DHL-től az emailt, hogy küldjek ezt-azt.
A feladó 36 dollárt írt a csomagra. Valójában 189 dollárba került, mivan ha nem küldök semmit? A 36 dollárral számolnak 27% áfát és kész, vagy inkább küldjem el a valós paypal "számlát"?Köszi!
(#60882) radi8tor1: elküldöm. nem akarok bajt. kíváncsi voltam, mit válaszoltok. köszi!
[ Szerkesztve ]
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Amikor a futar hozza a csomagot(DHL), ad valami papirt a vamolasrol, hogy miert ennyi az annyi?
Köszönöm!
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnénk csinálni PayPal-t, de kártya hozzárendelésnél ezt az üzentet kapjuk.
"We’re sorry, this card can’t be added to your PayPal account. Please add a different card or contact us for further assistance."
Volt már neki paypal-ja ugyan ezzel a kártyával.
Link a card résznél próbálom hozzáadni, nem a Bank Accountnál lehet ez a probléma?
Köszi!
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Látom beújított az ebay... A fizetésre gondolok. Már meg sem lehet oldani, hogy a bankom árfolyamán számolja el a vételárat?
Vásárlásnál kijelöltem, hogy paypal és nincs semmi más lehetőseg... -
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Nem érkezett meg a termékem a megadott határidőn belül, akartam írni az eladónak egy sima üzenetet, de véletlen nyitottam egy Case-t, hogy küldje vissza a termék árát. Nagy bajt csináltam? Természetesen ha véletlen megkapnám, akkor zárolom.
Remélem van rá esély, hogy visszakapjam ha mégse kapom meg. 08.08 volt az utolsó határidő.Üdv!
-
szemmelver
aktív tag
November 23. rendeleseim szepen jonnek.
Az elso december 6-an, ma is jott egy.December 8. nemetorszagi rendeles is ma erkezett.
Igy tovabb
-
szemmelver
aktív tag
sziasztok!
tudja valaki, hogy sincerity-nél miért lettek drágábbak a dolgok mint pár hónappal ezelőtt?
Sok minden egy ezressel drágább, persze így is jobban megéri mint itthon, csak gondoltam megkérdezem.
-
szemmelver
aktív tag
Hali!
10 ezer ft-os termekre, csak a 27% afat kell fizetni, semmi mast? ( ha megvamoljak)
Koszi!
Udv!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Videó stream letöltése
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Nikon D810 és természetfotós objektívek!
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest