Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Pár napja vettem egy terméket azonnal le is vont a pénzt paypallal. Jött a mail ebaytől, hogy törölte az ealdóa terméket és a tranzakció se ment végbe menjek a resolution centerbe és válasszam ki a megfelelő opciót. Meg is történt. A paypalon vissza tudtam hívni az összeg azaz megszakítani a tranzakciót sikerült is és írta is, hogy a számlámra vissza került az összeg, de én mégse látom, hogy az összeget vissza utalták volna.
Mi lehet a gond több napot kell rá várni mire vissza utalják?
ALL: Köszi, akkor várok tovább.

-
válasz
kuntics
üzenetére
Nem kér 45 napot, csak tájékoztat, hogy az újraküldés esetén akár 45 napot is kell várnod, mert annyi lehet a szállítás.
Nem szoktunk újraküldést kérni, pénz vissza és megvesszük máshol. Ha hibás lenne amit megkapsz később nem lesz már eBay védelmed, csak a Paypal-n tudsz reklamálni.
Egyébként meg előfordulhat, hogy olyantól vásárolsz másodjára lámpát akitől 12-20 nap alatt megkapod az első szállításra.
Meg azt hogy zárd le a Case-t és majd értesít az elküldésről.
A helyedben visszakérném a pénzt. -
kuntics
aktív tag
Sziasztok!
mág júl.26-án rendeltem ebay-ről 4db biciklilámpát,ami még nem jött meg. Múlt héten fel is vettem a kapcsolatot az eladóval,aki még egy hét várakozási időt kért.Az egy hét letelt,de a csomag még mindig nincs nálam,ezért kértem küldje újra a csomagot.Ezt a választ kaptam:
"Dear friend, It is OK to make resend if you can wait another 45 days. Please help to close the case and then email us via eBay message to get new shipment arranged. We await your fast response and emails. Nice day, Ella "
If you're satisfied with this solution, you can let the seller know by sending a message in the Resolution Center. If you don't want to accept this offer, we encourage you to send the seller a message with solution that you'd be happy with.
Sajnos nem nagyonbeszélek angolul,még 45 nap várakozást kér?Érdemes ilyenkor még várni,vagy inkább kérjek refundot és rendeljem meg mástól a lámpákat?
üdv
Balázs -
Directors
senior tag
válasz
Directors
üzenetére
Sikerült elérnem őket. Ezen a számon:0617678282
Azt mondták a magyar logisztikai központba elírták és holnap vagy holnapután megkapom a helyes címen.Ha ilyen kedves fiatal lányok dolgoznának a postánkon mint a telefon ügyfélszolgálatos lány akivel beszélte feszt a postára járnék
Ehelyett a postánkon többségébe csak arogáns beképzeltek hitehagyottak melóznak(Tisztelet a kivételeknek.). Feszt rám akarnak tukmálni minden.Köszönöm a segítségedet V/

-
Directors
senior tag
-
válasz
Directors
üzenetére
Ja most látom hogy Adonyba küldték nem Abonyba ahová kértem.
A borítékon a jó cím van? Ha igen akkor a Posta telefonos ügyfélszolgálatán keresztül elérheted a másik postát és egyeztess velük, mert ott ez kézbesíthetetlen csomag lesz és nem biztos, hogy a jó címre küldik vissza, hanem a feladónak. -
Directors
senior tag
Sziasztok!
"Halad" a csomagom.
Ez mit jelent ? "Küldemény információ:
Továbbküldve a kézbesítő postára / Inbound item forwarded to delivery Post
Kiegészítő információ:
tévirányított"Ja most látom hogy Adonyba küldték nem Abonyba ahová kértem.
Diló posta......
Nem tudnak olvasni.Ilyenkor mi a teendő ? Mi lesz a csomagommal ? Végül is elküldik a városom postájára majd kiszállítják ?
-
Teodor52
senior tag
válasz
Crockett75
üzenetére
Köszi!

(#63386) luimapeiz: Neked is.
-
válasz
Teodor52
üzenetére
Én átvettem a csomagot és rá pár nappal írtam rá az eladóra, hogy elfelejtett értékelést adni (azt én már rég adtam...) erre írt, hogy elnézésem kéri, stb....stb... majd megfelelően értékelt is... aztán rendeltem tőle (megint) és akkor már körültekintőbb volt, egyből értékelt is. (eddig 2 ilyen emberrel találkoztam, mind2 az üzenetre megfelelően reagált és azután értékelt is)

L
-
válasz
Crockett75
üzenetére
Ez sok, max 15 nap. Mivel kapott számos nyugtát, küldemény átvételi igazolást és nem a Magyar Postából kell kiindulni, hogy ők nem tudják még a saját ajánlott küldeményüket sem nyomonkövetni, előfordulhat hogy a kinti posta tud információt adni a feladónak.
-
Crockett75
csendes tag
Az lenne a kérdésem,hogy a Standard shipping mennyi időt vesz igénybe Angliából?Ma van pontosan 3. hete,hogy várok egy csomagot,de lassan kezdek aggódni.Az eladó azt írta a postán utána néz,dehát tracking nélkül úgysem fog kideríteni semmit.Egyébként 2000+ eladása van,99,8 %-os,úgyhogy nem rá,hanem enyveskezű postás barátainkra kezdek gyanakodni...
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Nem sok vásárláson vagyok túl, de amint átutaltam az adott eladónak a pénzt nem sokra rá jött is a pozitív értékelés minden egyes eladó esetében csak egynél nem.
Nos ő miért nem?
Feladta a csomagot 16-án(ebayon a csomag ikon szerint) de nem jött értékelés.
Amúgy üzleti eladóként van regisztrálva! -
válasz
Krissz80
üzenetére
2 kg-ig levélküldeménynek minősül. A DPD nagyon szépnek tűnik, de ha €-os árat nézel az akkor nem a magyar felvételi árról beszélünk, de rosszat nézel mert Angliába 24,28 € 3 kg-ig és mai MNB árfolyam 307,73 Ft, ezért ki kell fizetned 7472 Ft-ot és ha otthon vagy nem náluk adod át akkor még 1905 Ft-t, + 8% üza az 9977 Ft össz.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Az add to cart egy fizetős szolgáltatás az eladó részéről az eBay felé. Így nem minden eladó vagy nem minden termékéhez állítja be. Amit meg tudsz venni Add to cart-tal azt nyilván ki tudod fizetni egy fizetéssel, egy összegben. Ami viszont Buy it now, azt mind meg kell venni külön-külön.
-
bl0ck
tag
Üdv.
Egy ártatlan kérdés csak, remélem nem gond. Mi a különbség az add to cast, és buy it now közt?
Vennék pl 3 dolgot ami add to cart gomb is van, meg másik kettőnél csak buy it? Ilyenkor, hogy vagy, s mint?

-
Directors
senior tag
Köszönöm a segítségedet!

Amit átvettem ma, arra a http://www.trackitonline.ru/ azt írja legutolsónak hogy "19.09.2016 07:05
Érkezés a szállítási pontra
匈YáLì HU"Gondolom a postának idő kell amíg felfogja és kiírja hogy most mi is a helyzet a csomagommal mert ott még ugye mindég azt írja hogy "Belföldi feldolgozásra továbbítva." Pedig megkaptam.
Amit pedig nem kaptam meg arra a magyar posta azt írja "Belföldi feldolgozásra továbbítva.".
A trackitonline pedig Import (Megérkezett a célországba)
匈YáLìBùDá佩Sī HUBUDA "Ezek szerint akkor szerencsére nem maradt a postásnál a csomagom. Hátha holnap itt lesz. A nyomkövetést pedig figyelem ezerrel.

-
Laraxior
titán
válasz
Laraxior
üzenetére
trackitonline.ru-n megtaláltam

(#63374) V/ : Köszönöm, elkezdtem beírogatni a követéses oldalakra, ki is dobta. Köszi mégegyszer a helpet

-
válasz
Laraxior
üzenetére
Tévedsz ez bizony Royal Mail levél lesz, 16-án kaptam meg 18 napra ezzel a számmal OZ003711733PY. Kidobtam a csomagolást de oké volt a dolog, RM. Nézd meg a trackitonline.org-n az enyémet és látod majd, hogy a tied mikor ér ide úgy 11-12 nap a London-heathrow bejegyzés után.
Ez a tied:
13.09.2016 00:47 Megérkezett a feldolgozó központba Longgang,shenzhen,china
14.09.2016 17:42 Elfogadóhelyen Shenzhen,china
15.09.2016 11:00 Megérkezett a feldolgozó központba Shenzhen
15.09.2016 15:32 Elhagyta a postázót Shenzhen,china
15.09.2016 17:08 到达香港 Arrived at Hong Kong hub Hongkong
15.09.2016 20:28 Átadta Légitársaságnak/Szállítmányozónak Hongkong
16.09.2016 01:41 Elhagyta a repteret Hongkong
16.09.2016 13:55 Megérkezett a Reptérre London -
Laraxior
titán
Kell aggódnom valamiért, vagy csak várjam, hogy elvileg meg fog érkezni...
Esetleg írjak az eladónak, hátha válaszol is...
Progress of your item
Item: OZ004742136PY
Status: Sorry - we don't recognise that reference number.
Please check the reference number is correct.Royalmail, bár ugye Kínából jönne, tehát nem adhatták fel Royalmaillel.
-
válasz
Directors
üzenetére
A tintás írás postás, egy papírt írsz alá, ha egy nap viszi a két különböző számú csomagodat.
A kézbesítő napi listával dolgozik.
Nézd meg mit látsz a Posta oldalán az át nem vett csomagra. ha kézbesítve akkor gáz van.
Kérdezz rá telefonon ha nem egyértelmű.
Ha gubanc lenne a kézbesítési listát elkérheted és tudod egyeztetni, hogy ha egy listán van te írtad-e alá mindkettőt. -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem.
Az ebay-ről rendeltem egy eladótól két terméket. Szóval egyszer leadtam egy rendelést,rá 30 percre pedig egy másik. Szóval két különálló csomagról van szó. Mind a kettőnek van követési száma.A magyar posta nyomkövetési oldalán az egyik csomagot amit a mai napon meg is kaptam ez volt írva.
2016.09.15 Belföldi feldolgozásra továbbítva Még alá is kellett írnom hogy átvettem.A másik csomagot pedig még nem kaptam meg pedig ott az időpont 2016.09.13 Belföldi feldolgozásra továbbítva. Két nappal korábbi.
Ha a postás autóból két csomagot is kapok akkor két papírt kellene aláírnom ugye ?
Csak mert most vettem észre hogy azon a papíron amin a címzett meg az feladó is rajta van, azon ez is látható.[link]Ez mit jelenthet ? Ugye nem azt hogy a két csomagomból az egyik ? A másik pedig ott maradt a postásnál ?
Vagy lehet az eladó írta rá ezt a kettest ? -
flymi
addikt
válasz
Crockett75
üzenetére
Valószínűleg az.

-
flymi
addikt
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség.
Van egy termék amit kinéztem, rá is kérdeztem az eladóra, hogy el tudja-e küldeni, mert nem volt megadva szállítási költség. Azt mondta nézzek utána... (Na mondom ez is jól kezdődik...)
DHL-t néztem, de oda regisztráció kell a kalkulátorhoz.
Angliából jönne a cucc. Ötlet, hol lehet körülnézni? Konkrét céget, vagy mit kellene nézni?
Rendeltem már a szigetországból, de ott oda volt írva a konkrét összeg (általában ~6000 Ft-nak megfelelő Font). -
RAiN91
őstag
Sziasztok
Ha Paypal-lal fizetek, akkor az OTP még levon nekem kezelési költséget?
(Sosem figyeltem sajnos)
-
válasz
szcsabaa
üzenetére
esetleg ha valaki tudna írni egy rövid összefoglalót ennek menetéről azt nagyon megköszönném
Szóval rövid összefoglalót nem lehet írni, egy normális eBay eladással foglakozó anyag úgy 200 oldal egy A5-ös formátumú könyvben.
Hsz-ekben már beírtunk úgy 60 oldalnyi "összefoglalót", ha valaki összegyűjti akkor a topic gazda biztos betenné az Összefoglalóba.
Én személy szerint nem érek most rá gyűjtögetni, "nyomda" alá rendezni a tapasztalataimat, ha szánok rá időt akkor az meg pénzbe fog kerülni. -
spidersoft
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
no offense, de szerinted miért írtam, hogy valakinek van-e tapasztalata?
Ha nincs tapasztalat, max. bepróbálok egyet... £14.5 a 2x3.5g-os, ez tetszett meg, a 10g-oshoz képest ennél egyszerűbb/olcsóbb cserélni a lapot, ha kell. Elvileg kerámia lapon nikkel és ezüst vegyület a fegyverzet, remélhetőleg nem tartalmaz sugárzó anyagot, és nem ránt karóra a hatóság érte 
(#63359) V/: ugye szoktuk mondani, hogy ami nem kínai, az hamisítvány
gondolom az itthon pártízezerért kaphatóban is hasonló bél lehet (youtubeon van pár bontós videó), itt csak az a kérdés, hogy mennyire lehet jó egy ilyen random pick termék, vagy ebből is vannak márkásak, amik kicsivel drágábban de stabilak (ld. USB töltők, LED villanykörték esete). Kína már a 12V-tal se boldogul maradéktalanul, ha nagyon olcsóra kell valamit csinálnia, 5kV-tal akkor vajon mit sikerül kihoznia?
No, ilyen kérdések azok, amik miatt írtam: vajon ebből ez az 5-6.000-es szett nagyon gyatra lehet, vagy ez esetleg olyan árukategória-e, ahol nincsenek annyira gyatrák, mint pl. az USB töltőkben/LED körtékben, és egy ilyen random tétel is teljesen jól működik. -
szcsabaa
csendes tag
sziasztok
ebay eladással itt van valakinek tapasztalata?
pontosan milyen költségekkel jár? maga a hirdetés után is kell fizetni vagy ha csak eladtam valamit?
postaköltséghez nekem utána kell járni minden egyes országba előre vagy hogy?esetleg ha valaki tudna írni egy rövid összefoglalót ennek menetéről azt nagyon megköszönném
-
válasz
spidersoft
üzenetére
Kész készülék idehaza az milyen gyártmány? Nem kínai alkatrészek vannak benne?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
spidersoft
üzenetére
Annyira jó mint bárminek a kínai másolata. Puding próbája az evés. Látatlanban szerinted ki fog neked véleményt alkotni róla?
-
pvt.peter
őstag
válasz
thomasvold
üzenetére
Visszaküldeném én is, de nem tudom értelmezni ezeket a ?kínai? kriksz-krakszokat ...
Ezért is kérdeztem meg tőle többször a pontos címet ... -
spidersoft
senior tag
Üdv! Másik topicban már feltettem, de úgy látom, itt eléggé más a látogatóközösség, így engedelmetekkel betenném ide is:
Valakinek van tapasztalata ózongenerátorokkal? Mennyire lehet működőképes/megbízható egy ilyen kínai cucc? Kész készülék idehaza 10x ennyibe kerül... (nyilván tudom, hogy több kilovolttal dolgozik, ennek megfelelő ház kell neki, ventilátor, stb... de akkor is megérné, ha nem pukkanna el azonnal egy ilyen cucc) Előre is köszönöm!

-
válasz
thomasvold
üzenetére
Még mindig egyszerű. Megírod hogy megkaptad, szeretnéd kifizetni, ezért küldjön egy Paypal pénzbekérőt, Ennyit írj neki.
-
pvt.peter
őstag
Ez így korrekt tudom.
Én előzőleg úgy jártam, hogy kaptam refundot és megkérdeztem, hogy hova küldjem vissza az árut, de nem kaptam rá semmi konkrét választ illetve előzőleg sem kérte az áru visszaküldését pedig korábban is megkérdeztem tőle ...
Nyilván nem nagy értékű dologról van szó de ha nem ír semmi konkrét választ akkor én azzal nemtudok mit kezdeni.
Amúgy számomra meglepő volt, hogy mennyire készséges volt bizonyos értelemben, csak azért hogy ne adjak negatív értékelést neki ...
-
válasz
thomasvold
üzenetére
Miért kérdezed kétszer, itt (#63209) már leírtam a választ

-
pvt.peter
őstag
válasz
thomasvold
üzenetére
Explicit kerte, hogy fizesd vissza?

-
poli27
veterán
válasz
thomasvold
üzenetére
írsz neki küldjön egy díjbekérőt a paypalodra pl...
-
pimmi
senior tag
sziasztok, rendeltem egy palackot angliából, azért onnan mert 26.- ára kellene, és ő ezt a szállítást igérte Estimated delivery Sep 16, 2016 - Sep 21, 2016, kínai is árulta a harmadáért, de angol csak ez az 1 eladó, direkt a szállítási idő miatt rendeltem tőle, viszont a cucc még nincs postázva, tehetek valamit?, a rendelést nem mondanám vissza mert azért a kínai szerintem nem egésszen ilyen. kárpótlás vagy akármi? köszi
-
thomasvold
őstag
Sziasztok!
Az történt, hogy a rendelésem a 40. napon megérkezett, viszont az eladótól már kaptam refund-ot. Hogyan tudnám neki a legegyszerűbben visszafizetni a pénzt? Köszönöm

-
válasz
somnia
üzenetére
Értem, ez csak rosszul adta meg a szállítási költség opciót, mert kezdő lehet és nem tudja paraméterezni a com szállítási lehetőségeket, de az összeg az sok. Kérdezz rá, hogy tényleg ennyiért akarja a cseh postával ide küldeni? Ez úgy duplája az igazi postának, ha csehből küldi.
-
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Az ebay-en két szállítási címem van megadva. Valahogy meglehet azt nézni hogy melyik címemre kértem az adott termék szállítását ?
-
cbmfan
senior tag
tud valaki oroszul? ezt az üzenetet kaptam egy tegnap regisztrált nullástól:
"Я делаю вам разумное предложение принять вас к этой теме, пожалуйста, написать сообщение и платить много денег на бесплатный транспорт, потому что это является обязательным для меня.."
google translate érthetetlen katyvaszra fordítja. biztos ami biztos ment tiltólistára

-
Krissz80
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem egy tabletet Andliából, de nem azt kaptam amit vettem.
Jeleztem, az eladó elfogadta, és most vissza kellene küldenem az Ebay Global Shipping Programon keresztül.Hogyan tudom én ezt megtenni?
Köszi előre is.
-
Csigger
őstag
válasz
Crockett75
üzenetére
Dobpergés, megjött a csomag. De persze Tracking az nuku, még 13-i az utolsó és azóta semmit nem kaptam! Írni fogok nekik, hogy ez ennyi pénzért ultra gáz! Egy csomagom egy nappal korábban rendeltem meg Kínából és egy nappal a UK csomag előtt meg is jött.

-
válasz
pvt.peter
üzenetére
Igen.
PP Öf-ből:
Válasz: 3-5 banki munkanap, ha az 5. napon sincs a bankkártyához tartozó számlán, hívni kell a bankot.
A visszatérítés –refund- ahonnan indult a pénz, oda fog visszakerülni. Ha az egyenlegről, akkor oda, ha bankkártyáról, akkor a kártyához tartozó bankszámlára. -
pvt.peter
őstag
Hali,
Vki találkozott már az alábbi hibaüzenettel amikor egy üzenetet próbál megnyitni az "All messages" -ből?
"Sorry! There has been an error retrieving your message from the server."
Kb. már 3-4 napja ilyen.
A többi üzenetet helyesen betölti az eBay.
Ez számomra csak azért problémás mert épp olyan üzenetszálra dob hibát amin keresztül a visszatérítést beszéltem volna meg az eladóval ... -
rsa4c
csendes tag
Sziasztok!
Egy vásárlásommal úgy esett, hogy az eladó az előtt refund-ot adott, mielőtt értékeltem volna a tranzakciót. Belépéskor ez az áru immár "unpaid item"-ként fogadott. Én leadtam az értékelést, de ekkor a rendszer már nem kérdezte, hogy időben megjött-e az áru. Az értékelés leadása nem változtatott az "unpaid" besoroláson. Kell-e emiatt aggódnom?
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem Kínából és a Tracking number szerint a magyar posta honlapján ezt látom
"2016.09.13
19:42
Küldemény információ:
Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting "Ma már meg kellett volna kapnom nem ? A helyi postán érdeklődhetek személyesen vagy van valami központi telefonszám ahol hívhatom őket? Vagy ilyenkor már a helyi postát kellene hívnom ? Ha hívom őket akkor a TN számot fogja kérni ?
-
válasz
Crockett75
üzenetére
Igazad van, de ugye nem posta a szállító legtöbb esetben, így hiába olvasod elsőbbségi nemzetközi posta. nem vonatkozik a garantált időtartam erre a szállításra.
Bár ez csak annyi hogy elsőbbségi nemzetközi szállítás -International Priority Shipping-, ez így bármi lehet. És itt a figyelmeztetés is, hogy csúcsidőben változhat az idő: Delivery times may vary, especially during peak periods.
Lehet írni, de az eBay sem tudja befolyásolni szerintem, mit tennének? -
Csigger
őstag
válasz
Crockett75
üzenetére
Ha megtaláltad, hogy hova lehet írni oszd meg velünk lécci, mert én is fogok neki írni és nem leszek kedves.
-
Crockett75
csendes tag
Az eladónak joga,hogy úgy küldi,ahogyan ő akarja,ezzel nem tudok mit kezdeni.Én a céget szidom,talán jogosan,hogy a pénzemért gyakorlatilag sima levél küldemény érkezési idejének megfelelő időintervallumban dolgoznak.És azt írja,hogy ez az elsőbbségi nemzetközi posta...
A megfelelő helyen meg fogom írni az Ebaynek vagy ha van a GSP-nek címe,hogy nagyon nem vagyok megelégedve a szolgáltatásukkal.Ja,és ha mozdul a csomag,akkor hol az email-re jön értesítés,hol a spamek közé,amit szintén nem értek. -
Csigger
őstag
válasz
Crockett75
üzenetére
Kezdem osztani a véleményed. Azért majd 5000Ftért kicsit többet vártam egy EU tagországbeli Shipping cégtől, aki gondolom nem kevés csomagot kezelnek egy nap alatt...
Hogy 3 naponta jön kb vmi frissítés ennyi pénzért az nonszensz, ha a kb 300 Ftos postaköltségű csomagom Kínából több tracking ponttal kb 2 hét alatt ideér akkor ez a szolgáltatás egy nagy nulla ahhoz képest. Többet sose rendelek GSP-n belül.
-
válasz
Crockett75
üzenetére
Nem kötelező az eladónak igénybe venni, ez az ő választásuk, az eBay biztosít egy eladói szempontból biztonságos és kényelmes szállítási lehetőséget.
Az eladót szidd a "lustasága" miatt, nem akar postára menni, kényelmesebb a címke nyomtatás, mint kézzel ráírniha EU-n kívüli lenne a vevő nem akar a vámos dolgokkal bajlódni. -
-
Crockett75
csendes tag
-
hali.papa
csendes tag
Köszi az infót.
Úgy látom akkor ebbe a dologba alaposan bele kell magamat ásnom, igazából szeretném tisztán csinálni rizikó mentesen, cégem van rá ez nem jelent problémát meg céges bankszámla is. Igazából ezeket az adózási dolgokat kell jobban lecsekkolnom. Azért is gondolkozok a business acc-ban mert egyes tételek értéke eléri a $1000-t is akár, és ilyen tételeket már csak cégként tudod eladni hivatalosan és tisztán eladni mert számla köteles ha Amerikába kell postáznod. Pl.: ez a 2 tétel pont ilyen volt. Azért is érdekes kérdés mert ha kell VAT szám akkor kell a kulcs is hozzá, mármint mérték százalékban, de ha outside megy ki Európából akkor ott vám van már nem áfa ... akkor már a számlán fel kell tüntetni hogy (Outside the Scope of VAT), ilyen esetben nekem valyon business acc.-al kell -e majd utána valamit fizetnem + tételt vagy sem...mert a vámot mindenki a saját országába fizeti a vásárlások után. A paypal az még kérdéses utána járok majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen TV-t vegyek?
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Futás, futópályák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ehelyett a postánkon többségébe csak arogáns beképzeltek hitehagyottak melóznak(Tisztelet a kivételeknek.). Feszt rám akarnak tukmálni minden.

![[link] [link]](http://kepfeltoltes.hu/160919/Clipboard023_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

Vagy lehet az eladó írta rá ezt a kettest ?
Ha nincs tapasztalat, max. bepróbálok egyet... £14.5 a 2x3.5g-os,