Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
albandy
tag
Üdv :a leendő vevőnek megadhatom az email címem ?
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Egy kis segítséget kérnék, kinéztem egy ilyen kamerát Car DVR F600 de az
Item locationnál ez van China, HK, Poland
...és azért nem mindegy honnan jön...vásárlás előtt írok az eladónak is, de mennyi lehet az esélye hogy Lengyelországból jöhet a cucc ?
-
-
jolti05
őstag
V/ + DJ. Ru$y: A szóban forgó terméknél újraküldést kértem, de találtam egy másik terméket, amit szintén megrendeltem és nem kaptam meg, ott már refund-ot választottam és újra megrendeltem, szóval rájöttem erre a "trükkre", így sokkal tisztább az üzlet.
Köszönöm a válaszaitokat. -
totyak
aktív tag
A héten most már harmadik hete várom Hollandiából a batyut. Szerintem már nem ér ide, de ne legyen igazam. Holnap rákérdezek az eladónál, hogy tud-e valamit. Szerintetek, ha a terméknél ez van megadva postának: TPG Post / TNT, akkor ő azt nyomonkövetéssel adta fel? Semmi számot nem kaptam, én nem tudom megnézni.
Ha nem jön meg, kénytelen leszek visszakérni a pénzt, több ezer forintos termék. Csak tök kellemetlen, mert szerintem nem az ő sara, hanem út közben vehette valaki magához (elég szép, méretes csomag) és akkor ő fog szívni. De közben meg én sem akarom bukni a pénzemet, nem vagyok én Rothschild báró.
-
havri1
félisten
válasz
csaba17
üzenetére
Kifizettem inkább, így gyorsabb is elvileg (ő szerinte). De ez volt az utolsó, hogy ezért külön fizettem. nekem ciki, mert úgy néz ki, mintha én nyúltam volna le..pedig semmi közöm hozzá.
Az akkori árhoz képest most olcsóbb az óra, így kb ugyan ott vagyok, mintha akkor megérkezik.
(Japán postára hivatkozik, ennyi az annyi). -
havri1
félisten
Régebben rendeltem egy CASIO órát Japánból. Nem érkezett meg, visszakaptam a pénzt. Most újra megrendeltem, ugyanattól, mert best eladó, sok száz órát adott el ebből, legolcsóbb is ő. Kifizettem, írtam neki, hogy hát khm, múltkori esetből tanulva, szeretnék kérni TN-t, mennyibe kerül?
Erre küld egy 5$-os bekérőt a TN-re.
Ez reális szerintetek? 5e környékén már illene adni nekik TN, hisz az Ő érdeke (is), hogy megérkezzen, nem sok ez egy kicsit? -
rostiron
őstag
Sziasztok.
Az eladó felajánlotta,hogy újraküldi a terméket vagy visszafizet 3 dollárt. Meg ítram neki hogy a pénzt választom. Ma ezt a levelet kaptam tőle. Van valami teendőm még, vagy csak várnom kell.
Dear customer,
Thanks for your message.
Just want to confirm that you agree with the US$3 partial refund, right?
Waiting for your news.
Best regards
-
havri1
félisten
válasz
Gedeon31
üzenetére
Nagy forgalmú eladó, én se hinném, bár vannak érdekes negatívok.
-
havri1
félisten
válasz
Gedeon31
üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy ha most megváltoztatod a feedbacket, többet már nem tudod módosítani. Ha átver, nem tudod kontrázni.
Én a helyedben írnék neki, ha visszakaptam a pénzt, lehet szó a visszajelzés módosításról, (amit mondom én max úgy tennék, hogy semleges (pozitívot mire adnál, ha meg sem kaptad?), és megjegyzés, nem érkezett meg, refund lett).Ez az egész arra megy ki, hogy neki adja egy 5 csillagos pozitív visszajelzést, mert ezzel a rátája nő, "jobb2 eladó lesz a statisztikában.
Ezért ő konkrétan bevállalja a teljes deficitet. (Hidd el, egy 1$-os áron árult termék neki nincs pár centnél többe..)
-
Gedeon31
addikt
válasz
havri1
üzenetére
Köszönöm a segítséget

Írtam neki pénzt kérem vissza már írt is.
Dear,if you agree to change the feedback,we will issue you a full refund first and then send a feedback revision request to you.Then you just need to login Ebay to complete it.
The following steps for your reference.
1. Login EBAY.
2. Click MY EBAY
3. Click Won in the left of page.
4. Find the transaction between you and us.
5. In the below of the transaction, you will see an eBay Note: you have received a feedback revision request.
6. Click: Please respond.
Would you please do us a favor to change your negative feedback?We need your friendly promise before the refund.
Best Regards -
havri1
félisten
válasz
Gedeon31
üzenetére
De most akkor nem kaptad meg?
Akkor refund, és re ndeld meg újra. Pont a napokban volt szó erről, hogy nem annyira jó biznisz az újra küldést elfogadni, mert ha jóhiszeműek vagyunk, és az eladó fel is adja, nyilván nem TN-el fogja a pár centes terméket postázni, és ha eltörik, eltűnik, bakfity. Tiszta sor inkább a vevő részéről új rendelés, tiszta lappal. Védelemből sem csúszol ki. -
Gedeon31
addikt
válasz
havri1
üzenetére
A Gmail automatikusan lefordítja. Pozitívat ilyenkor hogy lehet adni?
Dear friend, Thanks for your kindness. I want to make sure once again if you agree to change the feedback to a positive one? If you agree, we will issue refund as soon as possible and then submit a feedback revision request to you. I am waiting for your confirmation. Thanks.
Best Regards -
Gedeon31
addikt
Kaptam egy eladótól egy ilyen üzenetet egy negatív értékel után. Nem igen értem mit írt

Kedves barátom, Köszönöm a kedvességét. Azt szeretnénk, hogy győződjön meg arról, egyszer, ha elfogadja, hogy módosítsa a visszajelzést, hogy egy pozitív? Ha beleegyezik, akkor a visszatérítési lehető leghamarabb, majd benyújtja a visszajelzést felülvizsgálati kérelmet az Ön számára. Várom a visszaigazolást. Kösz.
Üdvözlettel -
válasz
matyi19
üzenetére
Ez a szokás, nem a buy it now-al fizetni, ha nincs alapértelmezett szállításban az országod, az eladó az eBay rendszeren keresztül kiállítja a számlát, ott megadja a szállítási költséget és a szokásos módon fizeted.
Ez így működik. A védelmed ugyan úgy meg van. Többször vásároltam és adtam már így el.
Keresés majd a megjelenő ablak jobb szélén ország választás: Shipping to Hungary vagy bármelyik ország -
törölt tag
Még egy kérdés: hogy tudok csak olyan találatokat megjeleníteni, ahol tuti, hogy szállítanak Mo-ra?
Gugliztam, de több évvel ezelőtti megoldások nem működnek, mert nincsenek olyan opcióim. -
matyi19
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm kért meg, hogy rendeljem meg ezt neki...
Sajnos az eladónak, nagyon kevés értékelése van, más eladónál meg nem igazán lehet kapni ilyen fűtőszálat.
Romániából írok, a szállításnál pedig azt írja, hogy kérdezzem a vevőt...
Meg is kérdeztem, arra a kérdésre, hogy küld e Romániába, és ha igen mennyibe kerül, ezt a választ kaptam:"Hi Dear,
Good day,thanks for your kindly E-mail.
The shipping fee to Romania is 9 USD by China Post.It may needs about 30-40days.
Thank you again and best regards,
Jasmine"
Arra a kérdésre, hogy hogyan tudnám megrendelni, pedig ezt:
"Dear,
You may kindly palce an order and don't pay for it.We will send invoice after your order,then you may kindly pay for it.
Thanks and best regards,
Jasmine"
Szerintetek?
Ha, így rendelem meg, és nem kapok semmit, vissza tudom majd kérni a pénzem? -
törölt tag
Igen, az lesz majd a végső megoldás, hogy megkérdezem az eladót.
Gondoltam hátha tudja itt valaki. Még olyan sokat nem licitáltam, így megzavart, hogy ugyanabból az országból is lehet változó szállítási ár, még akkor is ha a global shipping programot használják.
Ezért azt gondoltam, hogy lehet az eladó rosszul adja meg azt az összeget.
Kicsit reménykedtem, hogy az utóbbi kalkulált a jó, mert az azért alacsonyabb sok esetben.
-
-
mepet
addikt
válasz
üzenetére
Szerintem a Global Shipping Program miatt van a bonyodalom. Az import fee változik az ár (tehát az aktuális licit) függvényében, ez stimm. De a szállítási díj elvileg fix kéne legyen. Az én tapasztalatom szerint (a my eBay-nél talán még sosem kattintottam a calculate gombra), annyit kell fizetni, amennyi az áru oldalán van a shipping fül alatt.
A helyedben én rákérdeznék néhány eladónál, hogy akkor pontosan mennyi, és ebből kitalálnám, hogy akkor mégis mit kell nézni.Nálam egyébként többször előfordult, hogy a listánál (pl. keresési találatok) és a terméklapon más a postaktg., hiába volt mindenhol ugyanaz az ország beállítva. Ebben az esetben mindig a terméklapon szereplő (magasabb összeg) volt a végleges.
-
rostiron
őstag
Szia.
Ezt a levelet kaptam tőle. Ha jól értem visszautal 3 dollárt ? Nem volt még ilyenbe részem , mit kell tennem ??
Dear customer,
Really sorry for the trouble caused for you.
We have packed the package well before shipping, the damage maybe caused during shipping. Hope you can understand.
We'd like to resend the item with good quality to you, but we are afraid it may take a long time. Also, we are a fraid that the same thing will happen again. So, in order to save time and money, what about refunding you US$3 as compensation and you keep the item ?
Or would you like us to resend a new one with good quality to you?
Waiting for your reply...
Best regards
-
-
-
Tibee86
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék rendelni egy ködlámpát, viszont nem tudom, hogy beleférhet még a vámmentességbe vagy sem. Konkrétan erről lenne. Ha jól olvastam 45 eurótól van vám, viszont ez dollár , szóval jól gondolom, hogy ezt nem fogják megvámolni, mivel nem éri el a 45 eurós összeget? -
Stalki
csendes tag
Sziasztok
Német ebay-en szeretnék eladni egy terméket, de nem sikerül beállítanom azt ,hogy Németországon kívül más országot is ki lehessen választani célországnak.
Aukció beállításán két opciót találtam:
1.szállítási lista ahova nem küldi ki(pipálós).
2.egy táblázat ahol kiválaszthatom mely országba menyiért küldi
Hiába állítom be mindegyiket nem jelenik meg új lehetőség célországnak.

-
törölt tag
válasz
somnia
üzenetére
Jaj nem érted.

Neked nincs folyamatban lévő licited? Ezt szajkózom a sajátodnál tudnád megnézni ha van.Itt linkeltem azt a részt, ahol a másik kalkulátor van másik árral. Ugyanaz a termék, 2 különböző szállítási ár: [link]
A másik, amit te is látsz a termék oldalán, amit te is linkeltél.
-
törölt tag
válasz
somnia
üzenetére
Nem jót nézel, azt az oldalt felejtsd el.
Ebay oldalán jobbra fent My Ebay felirat - Bids / Offers. Ott van a másik kalkulátor, 2 külön dologról beszélünk.De ha nem licitálsz rá akkor nem fogod ott megtalálni, mert ez az a termék amit én linkeltem.
Ha van folyamatban lévő licited máshol, ott meg tudod nézni. -
jolti05
őstag
Sziasztok!
Nyitottam egy case-t ebay-en és megegyeztem az eladóval, hogy újraküldi a rendelt terméket. A kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy hol fog megjelenni a termék ezt követően? Tartok attól, hogy ez alkalommal sem jut el hozzám és nem tudok mire case-t nyitni.
-
törölt tag
válasz
somnia
üzenetére
Huuh, még egyszer.

Ebayen a My Ebay feliratra katt - jobb oldalt fent
Ott a Bids / Offers résznél ott vannak a jelenleg futó licitek. Az ár alatt van egy Calculate felirat / link.
Erre linkeltem fentebb a képeket. Ott nekem más számokat mutat a kalkulátor, mint ami a termék oldalán van megadva. -
törölt tag
válasz
somnia
üzenetére
A termék oldalán $21 a szállítás, itt csak $17.
Másik terméknél az egyik $20-at ír, a másik $30-at.
Mi a különbség?
Mivel van rá vám, nem mindegy hogy 30+20 vagy 20+20 dollárt fizetek ugyanazért. Bár $10 nem sok, azért van egy lélektani értékhatár a használt termékeknél nálam. -
tknof1871
őstag
Üdv!
Te is kérhetsz nyomon követést akár az olcsóbb csomagokra, ennek az ára a vételáron felül értendő, amit az eladónak fizetsz, és tőle is kell kérned.
Olcsóbb csomagra szeretnék tracking number-t kérni, de még sosem csináltam. Kicsit részletesebben kérem valaki magyarázza el.
-
sajtee
őstag
Sziasztok!
Van még lehetőség Skrill-el fizetni, vagy ezt az opciót már kivették?
-
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Március elején rendeltem a telefonomhoz érintő képernyőt, ami pár napja bedöglött. Írtam az eladónak, aki kér pár képet róla. Hogy lehet fényképpel igazolni a nem működést ??

-
kiszi07
senior tag
Hali, rendeltem ebay-ről 2 üvegfóliát. Az egyik karcos, mit csináljak ? Hogy tudnék kártérítést kérni ?
-
-
törölt tag
Még egy kérdésem lenne: a licitálásnál megadott szállítási díj és a licitlistánál lévő kalkulátor között elég jelentős eltérés van (30%). Melyik a reálisabb?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
totyak
üzenetére
Viszonyításképpen Németországból feladott csomag után Amazon nekem azt mondta várjak 3 hetet. Szóval te még bőven időn belül vagy.
Ha nem jön meg először vedd fel vele a kapcsolatot, ha nem akar segíteni megoldani a problémát, akkor kell eBay/PayPal segítségét kérni. Hogyan nyissunk Case-t, lépésről lépésre: Segédlet résznél a leírás.
-
totyak
aktív tag
Hollandiából, ha egy 04.04-én feladott csomag még nem jött meg, akkor kezdjek aggódni? Sajnos nincs Estimated delivery írva, nem is tudok mihez viszonyítani.
Ráadásul talán helytelenül, de én mindig a legrosszabbra gondolok. Tehát vagy megjött már magyarba a csomag, csak látták a postán, hogy milyen szép nagy és lenyúlták, mivel az eladó nyomonkövetés nélkül adta fel tudtommal, vagy pedig fel sem adta. A másodikra azért gondolok, mert nézeteltérésünk volt a postaköltség ügyében. Na most ő lehet úgy gondolta, hogy akkor nem adja fel én meg majd úgy is reklamálok és akkor ő refundol, de nem kell ráfizetéssel odaadni a cuccot.
Egyébként mi a menet, ha nem jön meg? Egyetlen darab, viszonylag különleges termék, nincs neki még egy. Ilyenkor is kapok teljes visszatérítést? De az neki ráfizetés, mert közben meg a termék elveszik.
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
aukcióval szeretnék meghirdetni valami az e-bayen és még nem csináltam ilyet ott.Az lenne a kérdésem, ha nem kel el a termék akkor is kell valamit fizetni értre vagy ha többszöri meghirdetésre kel csak el akkor többet vonnak belőle ? Vagy csak akkor vonnak fee-t ha elkel ?
-
droidlacko
újonc
Sziasztok!
Megnyertem egy licitet Ebayen,79$ért,de mivel nem volt Mo. megjelölve,hogy elküldi ide is,ezért fizetés előtt ráírtam az eladóra,hogy működne-e. Válaszban leírta,hogy igen,de mélységesen csalódott,hogy csak ennyiért ment el a terméke,fizessek neki 300$-t és küldi is. Lehet ilyenkor valamit tenni azon kívül,hogy alkudozom vele egy sort, vagy elállok a vásárlástól? -
rostiron
őstag
Sziasztok.
Március 10. én rendeltem a telefonomhoz egy érintő panelt, március 25.én meg is jött. Mostanáig működött
...
Mi a teendő ilyenkor ? Van értelme reklamálni ? [link] -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Alteran-IT
üzenetére
Azért van, mert úgy nem látszik az eBay-en keresztül, hogy az eladó visszatérített neked (ha csak simán pénzt küld), ezt mutatja az is, hogy eddig nem jelentek meg a termékek unpaid item-ként a history-dban. Semmivel nem gyorsabb. A PP-odra mindig akkor kapod meg amikor az küldő elindítja legyen az sima küldés vagy refund, te hiszed gyorsabbnak ugyanis refund esetén oda megy vissza a pénz, ahonnan jött, ha kártyáról vonta akkor a kártyára (számlára), ha PP-ről fizettél volna PP egyenlegből, akkor már 14-e óta ott áll a lóvé a PP számládon.
De ez itt már OFF, legközelebb a PP topikban érdemes az ilyesmit megkérdezned.
-
Alteran-IT
őstag
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Vagy úgy, így már értem. Sajnos kicsit hülye vagyok a témában, de ez betudható annak is, hogy általában nincs sok probléma, így viszonylag kevés alkalommal kell visszatérítést kérni, de érdekes, hogy eddig nem történt normál visszatérítés, csak sima utalás, bár gondolom azért van, mert úgy gyorsabb.
Várok még akkor, úgy se annyira sürgős, az a lényeg, hogy megérkezzen. Köszönöm még egyszer a segítséget!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Alteran-IT
üzenetére
Mert az nem normál refund volt, Hanem simán pénzt küldött az eladó, mintha te küldtél volna ismerősnek pénzt. a kettő nem ugyanaz.
Jól sejted, még az is megeshet, hogy csak jövő péntekre ér a számládra.
-
Alteran-IT
őstag
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Köszönöm a gyors segítséget!
Április 14.-én, legalább is a PayPal szerint akkor érkezett meg, viszont se ott, se a bankszámlán nincs. Eddig mikor visszatérítés volt, akkor nem ment vissza a bankszámlára, hanem mindig ott maradt a PayPal-on, ezért is nem értem, hogy most hova tűnt, de akkor várok még 1-2 napot, gondolom a szombat és a vasárnap sehol se munkanap. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Alteran-IT
üzenetére
Mikor kaptad a pénzt? 3-4 munkanap mire a Paypalról visszakúszik a bankszámládra a pénz, de ha PP-n már megjött, akkor az a pénz már nálad van. Az unpaid item-eket meg jobb oldalt el tudod rejteni és kész.
-
Alteran-IT
őstag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy nem érkezett meg a visszatérítésként kapott pénz, vagy legalább is én sehol se látom meglévő összegként, csak azt, hogy tranzakcióként megvolt, bőven letelt már a jelzett 24 óra is.
Ugye rendeltem két egyforma terméket, mindkettő hibás volt és visszatérítést kértem, amit elméletileg meg is kaptam, na de a két termék ott van a Summary részként unpaid item címen, persze csak mióta megkaptam a visszatérítést, ami jelenleg sehol sincs. Paypal-nál ott van kétszer is, hogy refund és +összeg és az akitől kaptam, viszont a paypal balance 0 és a bankszámlára se érkezett vissza a pénz, így most nem tudom, hogy mi a helyzet. Valaki találkozott már ilyennel? Ha igen, akkor mi a teendő? -
havri1
félisten
válasz
üzenetére
Üdv!
Írj az eladónak. Egyedi esetben, lehet mégis szállít. Ha nem, akkor kérd a törlését.
Pontosabban ha még nincs vége a licitálásnak, az utolsó licitedet törölheted, ha már csak 12 óránál kevesebb van hátra, akkor az eladó törölheti, ha megnyerted, akkor az egészet ő törölheti. Hozzáteszem, ez neki nem túl jó dolog. Máskor mielőtt licitálsz, legyél körültekintőbb.Hogyan törölhetünk egy tévesen leadott licitet?
Licitet az eladó segítsége nélkül is tudunk törölni, ha az aukcióból még van hátra legalább 12 óra. Ilyen esetben nem kell mást tenni, csak ezen a linken az item numbert megadni, valamint egy okot kiválasztani ezek közül,
Entered wrong amount: Nem jó összeget adtam meg (Ha ez történik, akkor be kell írni újra a helyes ajánlat összegét. Ez nem licit törlés!)
Seller changed the description of the item: Az eladó megváltoztatta a termék leírását
Cannot contact the seller: Nem tudom felvenni a kapcsolatot az eladóval.
Retract bid gombra kattintva módosul a licit.
Ha kevesebb, mint 12 óra van hátra az aukcióból, és a licit megtétele után 1 órán belül kérjük, akkor már csak az eladó tudja törölni a hibásan leadott licitet, így vele kell kapcsolatba lépni. -
törölt tag
Sziasztok,
Figyelmetlen voltam, és nem figyeltem, hogy hová szállít az eladó. Így licitáltam néhány termékre, amiket elvileg csak Angliába vagy Németországba szállítanak.
Mi van olyankor, ha megnyerném a licitálást de a terméknél írják, hogy talán nem szállítanak ide? -
musztiii
tag
Sziasztok!
Usb-s hálózati adaptert(1A/2A ) szeretnék vásárolni ebayen, rengeteget találok és már vettem is néhány db-ot, de mindegyikkel volt valami gond.
Tudtok esetleg megbízható eladót ajánlani ilyesféle vásárlásra? 2A /5V-s töltőket rendelgettem, az még belefér, hogy 2A helyett 1A-t ad le mindegyik max, de sajnos a legutóbbi vásárlásom alkalmával olyanba futottam bele, hogy 15percig 1A-val tölt, majd utána leesik 500mah-ra és azzal is folytatja, de találkoztam olyannal is, ami 5 percet töltött, megállt 2 percre aztán újra ( túlmelegedés).
Köszönöm előre is és bár látom, hogy főleg nyomkövetésről megy a téma, remélem jó helyen tettem fel a kérdésem azért.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

lehet, hogy valakinek megtetszett.

Köszi azért.

...